Geçmiş olsun Can'ım üşütmüş olabilirsin yada yendiğin bişey dokunmuş olabilir dikkat etAy kızlar yeşil ve acı acı küsüyorum dikkat edin eltimde böyle olmuşuma bu sıra salgımiş
Sagol canım teşşkur ederim canım baklım simdi iyim devam ederde doktura gidecekGeçmiş olsun Can'ım üşütmüş olabilirsin yada yendiğin bişey dokunmuş olabilir dikkat et
Geçmiş olsun Can'ım geçici çözüm olarak ağrıyan dişine karanfil koyabilirsin bana iyi gelmişti sonrada doktora gidersin belki geçmezseSlm kızlar nasilsilsiniz? Ben hiiiiiiic iyi değilim dişim agriyooooone yaptıysam geçmedi sizin onerebiliceginiz bişey varmı.?
Ayy canım saol karanfil koydum ağrı kesici attım Tuzla gargara yaptım ama yok yok yok gecmiyoooooGeçmiş olsun Can'ım geçici çözüm olarak ağrıyan dişine karanfil koyabilirsin bana iyi gelmişti sonrada doktora gidersin belki geçmezse
Slm kızlar nasilsilsiniz? Ben hiiiiiiic iyi değilim dişim agriyooooone yaptıysam geçmedi sizin onerebiliceginiz bişey varmı.?
Aldığım karyola ile beğendiğim arabanın resmini atıyorum.
Bu arada Carters in mağazasına gittik, kızlar kalıpları çoook küçük, kalitesi fiyatına değmez, çin üretimi, kendi bebeklerine göre üretmişler benceinternette resimse guzel gorunuyo, gercekte sevmedim acigi soo be nin urunleri dah kaliteli
Sag ol canim, inshallah bebislerimiz tatli tatli uyurlarKaryola hayirli olsun canim huzurla uyusun bebegin icinde insallah.
Onu diyorum ya cnm, baby2go pinna, ben pek sevmedim onu, daha once inceledim onu, bugun yine gordum, indirimle 200 kusurdu fiyati. Cok hafif aslinda, ama tam yatmiyo, bi de kumasi ile tentesini sevmedim. Ama cok hafif, 6 aylik bebisler icin iyi olur bence, yenidogan rahat etmez sanki...AGRA dedıgın mark bebek arabalarının bır urunu vardı 3,5 kılo agırlıgında tek elle acılıp kapanıyor ve 5-6 tane rengı var ondan varmıydı magazada ınceledın mı ?arkada goruyor gıbı ama emın olamadım.
Bızım magazada hep yuksek fıyatlılar vardı
Sagol cnm bnm, inshallah daha iyileri senin bebisin icin olsun. Hangi magazaya gittiz? Pamidora mi?AGRA hayırlı olsun canım :) bugun bızde gıttık ama bos donduk buyuk parcaları gormeden almak ıstemıyorum gorduklerımde ıstedıgım gıbı degıldı :) zaten kuvet vs alırız dıye gıtmıstık ama malesef duzgun bırsey yoktu kuvet var fıle yok kova yok
Hadı ya cocuk bıze ındırımle 400 e gelır dedı bızde gormeden alamayız dedıkOnu diyorum ya cnm, baby2go pinna, ben pek sevmedim onu, daha once inceledim onu, bugun yine gordum, indirimle 200 kusurdu fiyati. Cok hafif aslinda, ama tam yatmiyo, bi de kumasi ile tentesini sevmedim. Ama cok hafif, 6 aylik bebisler icin iyi olur bence, yenidogan rahat etmez sanki...
evet canım pamıdor 12 olmadan oradaydıkSagol cnm bnm, inshallah daha iyileri senin bebisin icin olsun. Hangi magazaya gittiz? Pamidora mi?
Biz karyola aldigimiz icin indirimden faydalandikevet canım pamıdor 12 olmadan oradaydıktekstıl almayalım dedık cunku gecenkı %50 ındırım gıbı bır daha olursa dıye bır umut var ıcımızde tekstıl dısında bırsey bulamyınca 100 tl yı dolduramadık ve bıraktık :) ınternette ne cok cesıt var ama magazada malesf ıstedıklerım yoktu
Ayy canım saol karanfil koydum ağrı kesici attım Tuzla gargara yaptım ama yok yok yok gecmiyoooooağlamak istiyorum acaba Dr gitsem müdale edebilirlermiki bi zararı olmaz dimi bebegime
Ne guzel canım ya ben en bastınden bebedor tırnak makası tarak falanda alırım dıyordum hıc bırı yoktuBiz karyola aldigimiz icin indirimden faydalandikacigi kiyafet aldim ama begendiyim şeyleri zor buldım, ben resimli falan sevmiyorum, sade şeyler seviyorum. Bizim gittiğimiz çok büyükdü ve çok şey vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?