-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Oo canim keyif yapiyormussun :)) bende temizligi bitirdim keyife gectim

Bende yok temizlik filan valla bu hafta sonu bildiğiniz yattım ben bu hafta sonu nasipse kardeşçem geliyor

Bi de artık normal eğilemiyorum kızlar ben yaaa herkes mi böyle dün arabada broşür düştü eğilip aldım aman Allahım kasığım akşama kadar ağrıdı
Bugün de dışarı çıkmıştık ya yüzüklerimi takmıştım. Alyanstan hariç, Bi ara Bi baktım parmağım acıdı. baktım aa parmak kırmızıdan Mora dönüyor. Eşim zorla çıkardı. Ödem olmuş desem eve gelince bacağımdan baktım hemen, yok. Yüzükleri zor da takmamıştım ki. Her zamanki gibilerdi. Bundan sonra normal hayat yok anlaşıldı

Kızlar Herkese Merhaba,
Giremediğimde özlüyorum sizleri alışkanlık oldu.
Bende dün ayrıntılı ultrasona gittim, bebegim cok şükür sağlıklı bir sorun yok.
378gr olmuş annesinin bebişkosu
Sonrasında bebek odası bakmaya gittik eşimle, çok keyifliydi.. 2 takım arasında kaldım, resim cekmeyi akil edemedim sizden fikir alabilmeyi cok isterdim aslinda 1inin resmi var ama digerinin yok
Karar verip birini alacagiz artik.. Tatilden döneyimde ay sonu halledecegiz insallah.
Bugünde denize gittik, şimdi yoldayiz eve dönüyorz.. Kızım karnımda denize girdik bugün.

Oo ne guzel canım ne kadar kalacaktı
Yok canım ben normal egılıp kalkıyorum suanlık Olsun kuzum aynı bedende ıkı kısıyız kolay mı

Masallah yavrusuna Icınıze en cok sınenı alırsınız ınsallah gercı gezıp 2 secenege dusurmussunuz ya bu bıle ıyı bılmıyorum ama bızde belkı bayram sonrası bakrız

Bende aynı sorunlar var eğilirken direk eğilmeyeceksin dizlerini bükerek alacaksın ne alacaksan tek taşımı bir aydır takamıyorm alyansta bugün olmadı

Selam canım ne yapyon nasılsın :)

Selam cnm nasılsın iyi tatiler canım bol bol dinlen canım :)

Hayırlı olsun canım çok beğendim güle güle kullansın bebeğin inşallah :) canım birşey sormak istiyorum. Baby2go pinna araba indirimle 200e geliyor demişsin. Bu pinna modeli 3.5 kiloluk arabasımıydı. Eğer oysa duruşu sağlamlığı nasıldı baktınmı

Günaydın kızlar iyi haftalar bu hafta kontrolü olanlar inş.güzel haber alırlar benim de yarın kontrolüm var

AGRA canım beşik güzelmiş hayırlı olsun güle güle kullan bende bu hafta sonu bakacağım seninkinin bir tarafı açılabiliyor mu yoksa sabit mi
Selen_Ay bende ani eğilmelerde zorluk yaşıyorum karnın üst tarafında ağrı oluyor bazen insan unutup aniden eğiliveriyor
tugder seninde aldığın şeyler çok cici güle güle sağlıkla kullan
sekerli_seker canım maşallah bebişine büyüyorlar hızla bebek için alışveriş yapmak çok keyifli
balammm diş ağrın inş.geçmiştir nasıl oldun
B BirAnneBirEvlat eşofmanını güle güle kullan internetten mi aldın gidip deneyip mi aldın bende internetten alayım diyorum da beden aklıma takıldı L mi M mi alsam birde iki farklı alternatif boyu var L ve R birisi kısa sanırım değil mi

Günaydın cnm, senin söylediğin arabaydı 3,5 kiloluk. onu bu aralar pamidorda çok reklam ediyorlar. indirimle 200 küsüre geliyo dedi. yenidoğan için ben pek uygun görmedim, tam yatmıyo, bi de içinin ve tentesinin kumaşını sevmedim. Kapandığı zaman da dağılıyo gibi duruyo. tabii ki ben kendi tercihime göre baktım, uçak yolculuğu yapa biri gibi pinna'nı bagaja versen sağ salim geri alamazsın bence, sık kapanmıyor. ama bi kaç aylık bebekler için güzel araba, çok hafif. ben daha çok baby2go'nun proton modelini beğendim bir de internette luna modelini çok sevdim. Luna yokdu orda malesef. proton 7 kilo luna modeli 5.5. protonun içi daha sağlam duruyor, kumaşı falan gayet güzel, resmini atdım zaten karyola ile.

sağ ol canım benim, bir tasrafı açılıyor mu onu bilmiyorum, henüz montajını yapmadık, sabit bence, montajını yapdığımız zaman bi bakarım söylerim sana. benimki büyük içi 70x130. beyaz rengi de vardı ben bu renk istedim. bir de aynı bunun sallananı vardı, o bi kaç lira pahalıydı, çok değil ama. bir de içi 70x110 idi. o da güzeldi ama. ben sallanan istemediğim için bunu aldım. her iki model tekerlikli ve 3 kademelidi.

Selam hanımlar ya sizde de kusma başladımı ve büyükumu yapmıyorum

Slm kızlar nasilsilsiniz? Ben hiiiiiiic iyi değilim dişim agriyooooo ne yaptıysam geçmedi sizin onerebiliceginiz bişey varmı.?
geçmiş olsun kızlar anca yazabiliyorum inşallah iyileşmişsinizdir

canım güle güle kullanın inşallah

ben bu eşortmanın kapri olanından aldım ama buda aklımda kalmadı değil

Bugünde bunları aldım

güle güle kullanın tatlım
sorma canım ben bir aydır yüzüklerimi takamıyorum aslında ödem yok vücudumda ama anlamadım.
o öne doğru eğilme yok mu ahhh.eğilemiyorum bende nefes alamıyorum eğilcek gibi olursam.geçen gün ayak tırnaklarımı keseyim dedim 25 dk. sürdü oda acı içinde galiba önümüzdeki ay kuaföre gitmem gerekcek
günaydın kızlar :)
günaydıınnn

Günaydın annişler
Cuma kontrolümüz var. Ondan sonra da bir aksilik olmazsa memlekete ben de gidicem eşimle, kardeşimi almaya of heyecan bastı. Eşim, kurban bayramına iyice ağırlaşıcan gidebilicen mi belli değil gel şimdi dedi. Bakalım artık daha iyi hissediyorum. Arabanın arkasında yatarak gidicem her ihtimale karşılık

Ay aman ne güzel.
Direk eğilmeler işkence artık. Acı çektiğimde pek bişey değil acaba ona bişey oldu mu diye korkuyorum hep.
Artık ayakkabıma bile eğilmiyorum eşim alıyor hep içeri

Bende aynı sorunlar var eğilirken direk eğilmeyeceksin dizlerini bükerek alacaksın ne alacaksan tek taşımı bir aydır takamıyorm alyansta bugün olmadı

Ay canım ya ne bileyim böyle olacağını araba yaptım öyle bir hata şimdi eğilmemeye dikkat ediyorum ama refleks işte, unutuveriyorsun bir an. Yüzüklerim de dediğim gibi gayet normal taktım zorlanmadım bile ama sonrasında ne olduysa bilmiyorum takmıcam daha.

Selam canım ne yapyon nasılsın :)

İyiyim canım çok şükür. Sen nasılsın

Benim cuma günü kontrolüm vaaaaaaaar. Hiç sorma ya unutuyorsun bir an ama bebiş sağolsun kendini hiiiç unutturmuyor

Çoraplarımı eşim evde olunca o giydiriyor artık çok erken başladık. Öyle bişeyde de muhtemelen eşim keser sanırım yine.

Günaydın kızlarr bişey sorucam ayrıntılı ulturasona eşler girebiliyomu acaba ? Kısmetse perşembe günü gidicem inşallah

Günaydın kızlarr bişey sorucam ayrıntılı ulturasona eşler girebiliyomu acaba ? Kısmetse perşembe günü gidicem inşallah
Günaydın, benim eşim her zaman giriyor, hatta telefona çekiyo. Tabii bu doktoruna bağlı bir şey.

Ben hic direk egilmiyoruk bacaklarimi kirarak comeliyorum ondan brlkide canim. Direk egilmek zarar verebilir diye

Evet canim girebiliyor ozelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…