Saol canım olmadı yarın gidicem artık ama Gece bana uyku yok kesin. Acaba yine bi ağrı kesici atsam olurmu?Merhaba canim, benimde öyle bir problemim oldu. Doktoruma danistim ve discide müdahalesini yaptirdim. Doktoruna dayanilamayacak gb oldugunu soylersen yardimci olabilir.
Gecmis olsun.
Çok saol canım benimki kesin dolgu olmasi lazim ama dış etimde şişti acaba enfeksiyonmu var bilmiyorum inşallah ağrısını kesecek zararsız bi müdahalede bulunurlar yoksa cildiricammmm.Zorunlu hallerde 4-5-6. Aylarda müdahalenin zararı yok diye biliyorum canım ama doktoruna bir danış mutlaka.
Saol canım olmadı yarın gidicem artık ama Gece bana uyku yok kesin. Acaba yine bi ağrı kesici atsam olurmu?
Çok saol canım benimki kesin dolgu olmasi lazim ama dış etimde şişti acaba enfeksiyonmu var bilmiyorum inşallah ağrısını kesecek zararsız bi müdahalede bulunurlar yoksa cildiricammmm.
Malesef bu saat oldu hala geçmedi disim canim ve Dr gidemiyorum anca sabah giderim inşallah ağrıyı durdururlar ama sabaha disim şişiçek gibi hissediyorum yaaaParol yada minoset 6 saat arayla içebiliyorsun canım daha sık içme. Gebelikte kullanılan antibiyotikler var zararsız. Yarın mutlaka git doktora, hatta gece bile gidebilirsin. Diş hekimleri hangi ilaç yada iğne kullanılabilir biliyorlar ona göre birşey yaparlar. Ben emzirirken gitmiştim. Diş çekerken uyuşturuyorlarya, ondan yapmıştı, birkaç saat uyuştu dişim en azından gece rahat uyumuştum. Ertesi gün gidip ne yapılacaksa yaptırmıştım. Dayanamazsan gece git, mutlaka birşey yaparlar.
Çok saol canım ya ayrica verdiğin bilgiler içinde Teşekkürler aslında hep kendi ihmalkarligimin cezasını çekiyorum ben bebeğim 3 yıl sonra tedaviyle kaldım desene tedaviye başlamadan şu dişlerini bi yaptır diye ama nerdeeeee şimdi çek bakalım ağrıyı Rabbim kimseye yaşatması şu dış ağrısını.Canım çok geçmiş olsun. Geçen ay çok çektim şu an en iyi ben anlarım.
Eğer ki karanfille bile geçmiyorsa zeytin koy. Ortadan böl çekirdeğini çıkar ve zonklayan dişine koyarsın. Zonklamayı hissediyorsun ama ağrı Bi şekilde hissedilmiyor. Doktor bana parol yazmıştı ama 12 saate bir al demişti ve muhtemelen apse yapmıştır dişin. Bana müdahale etmediler. İltihap kurutucu ve ağrı kesici verip gönderdiler doğum yapınca bakalım şu an bişey yapamayız demişlerdi ama artık şükür ki iyi. Doğum yapayım gidicem hemen. Tekrar çok geçmiş olsun
AGRA beşiğiniz hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin
Günaydın kızlar hayırlı pazarlarAGRA karyolan hayırlı olsun canım bebeğin güle güle kullansın B BirAnneBirEvlat ben sosyete pazarından aldım canım tanesi 10 tl çokta rahat güle güle kullan sende kızlar lansinoh göğüs kremi ve göğüs pedi aldım e Bebek'ten bu markayı bilmiyorum Nasıl acaba bilen var mı
Sağol canım bende bilmeden aldım ama sonrada karasız kaldım bir kaç birşey aldım bakınırken bunlarda lazım dedim aldım inşallah memnun kalırım bendeLansinosh un göğüs pedini bende kullanmıştım canım, güzel bir marka, anne ürünlerinde, pompalarda ismini çok duydum.
B BirAnneBirEvlat canım sende alınacaklar listesi vardı sanırım bende yok paylaşırmısın bi eksiklerimi kontrol ediyim de yazıyım kenara da bitiriyim artık alınacakları
Sağ ol cnm, inşallah daha güzeli senin prensesin için olsun. Lansinoh güzel marka, arkadaşım lansinoh göğüs kremini tavsiye etti banaGünaydın kızlar hayırlı pazarlarAGRA karyolan hayırlı olsun canım bebeğin güle güle kullansın B BirAnneBirEvlat ben sosyete pazarından aldım canım tanesi 10 tl çokta rahat güle güle kullan sende kızlar lansinoh göğüs kremi ve göğüs pedi aldım e Bebek'ten bu markayı bilmiyorum Nasıl acaba bilen var mı
Çok saol canım ya ayrica verdiğin bilgiler içinde Teşekkürler aslında hep kendi ihmalkarligimin cezasını çekiyorum ben bebeğim 3 yıl sonra tedaviyle kaldım desene tedaviye başlamadan şu dişlerini bi yaptır diye ama nerdeeeee şimdi çek bakalım ağrıyı Rabbim kimseye yaşatması şu dış ağrısını.
Gunaydin iyi pazarlar
Kızlar nasılsınız :)
Günaydın kızlarbu güzel havada temizlik yapıcam
Günaydın kızlar hayırlı pazarlarAGRA karyolan hayırlı olsun canım bebeğin güle güle kullansın B BirAnneBirEvlat ben sosyete pazarından aldım canım tanesi 10 tl çokta rahat güle güle kullan sende kızlar lansinoh göğüs kremi ve göğüs pedi aldım e Bebek'ten bu markayı bilmiyorum Nasıl acaba bilen var mı
Bugünde bunları aldım
Oo canim keyif yapiyormussun :)) bende temizligi bitirdim keyife gectimİnş. iyi gelmiştir tavsiye ama, bugün ihmal etmeden git acilen de olsa doktora. Sonra çok ağrıyor. Benim o ağrıdığında 3 gün ilaç kullandığım halde geçmemişti, hüngür hüngür ağladım günlerce.
İhmal filan bi şekilde oluyor canım. Benim çok bişeyde yoktu ama hamilelikte fırsat bildi diş işte
Ben günaydın diyemicem artıkmerhaba annişler.
Agra sana da kolay gelsin.
Arkadaşlar söylemişler canım, markayı iyi olarak lanse ediyorlar hep. Ben de onları almıştım. Bakalım benim ürünler yarın geliyor mu.
Ben balkon keyfisi yapıyorum, eşim maç seyrediyor.
Aiiiii hava iyicee ısınsa da denize girsek yaaaa
Ufak tefek yavaş yavaş alınıyor herşey haa. Güleee güle kullanın. Daha ben askı almadım. Aldığım kıyafetler genel olarak askılı, onları kullanırım diyorum ben
Sağol canımhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-anne-listesi.921428/page-71#post-46349482
Bu sayfada hepsi foto olarak var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?