- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Selam cnm nasılsın iyi tatiler canım bol bol dinlen canım :)
Ben hic direk egilmiyoruk bacaklarimi kirarak comeliyorum ondan brlkide canim. Direk egilmek zarar verebilir diye
Evet canim girebiliyor ozelde
Selen_Ay canım çok sevindim heycanlısındır sen şimdi bende haftaya nasipse izne çıkcam gibi ona bile heyecan yaptım :) bu arada eşim kesmedi tırnaklarımı etini keserim canın acır dedi korktu.
madley canım ben özel muayenehanede yaptırdım ama tek aldılar beni yanıma kimseyi almadılar ama çıkışta cd verdiler herkes izledi :)
Ben eşimle girdim Can'ım üç gün önceden hastaneden aradılar bir kişi alabiliyoruz sizin haricinde ona göre yakınlarınızı getirin dedi eşimle girdikGünaydın kızlarr bişey sorucam ayrıntılı ulturasona eşler girebiliyomu acaba ? Kısmetse perşembe günü gidicem inşallah
yengec4 canım lcw kapri ve eşofmanların kalıpları büyük mü bu aralar uzak oraya kadar gidemeyeceğim internetten alacağım olmazsa değiştiririm pantolonlarından almıştım onların kalıpları dardı mesela
Benimde gelmezdi de kanama yasmaistim ben 2 hafta yatmistim o zaman demisti doktor.mumkun oldugunca egilme diyeAklıma hiç gelmiyordu ki canımNeyse artık daha dikkatli olucam
Çok heyecanlıyım sorma yaaa
Ama benimki azıcık pinti hayatta oraya para verdirtmez banabi de benimle uğraşmak adamın hoşuna gidiyor. kremi bile ben sürüyorum diye tavır yapıyor, dün çağırdım nasıl geliyor bütün işini bıraktı görme adama oyun gibi yaaa. Bildiğin çocuk
ayy senin eşin süpermiş canım yaa benimki yemekten sonra bildiğin mortAklıma hiç gelmiyordu ki canımNeyse artık daha dikkatli olucam
Çok heyecanlıyım sorma yaaa
Ama benimki azıcık pinti hayatta oraya para verdirtmez banabi de benimle uğraşmak adamın hoşuna gidiyor. kremi bile ben sürüyorum diye tavır yapıyor, dün çağırdım nasıl geliyor bütün işini bıraktı görme adama oyun gibi yaaa. Bildiğin çocuk
canım ben daha önce pantolon ve tayt aldım kalıpları güzeldi 42 bedeni oldu bana.kapriyi large aldım oldu kaprinin kalıbı güzel ama şort aldım kalıbı çok küçük 46 beden aldım hatta anca olduyengec4 canım lcw kapri ve eşofmanların kalıpları büyük mü bu aralar uzak oraya kadar gidemeyeceğim internetten alacağım olmazsa değiştiririm pantolonlarından almıştım onların kalıpları dardı mesela
canım güle güle kullan gelincede foto atarsın.benimde bu aralar bir şeyler alasım var.Canım ben geçen ay mı ne almıştım bir eşofman. Normalde M beden giyerim M giyiyorum eşofmanı da, o gri eşofmanı da 2 ay önce görmüştüm artık göremiyorum burdaalmadım o zaman şimdi pişmanım
Kızlar bu arada cartersın ürünlerini istiyordum ya, trendyol da 25 tl lik indirim varmış onu da bahane edip aldım gittikaç güne gelecek bakalım
Eki Görüntüle 1846165 Eki Görüntüle 1846166
Iyi yapmissin canim istiyordun :)) havluyu kac tane alacaksin ? 1 mi 2 mi ? Benimde suan 1 tane varCanım ben geçen ay mı ne almıştım bir eşofman. Normalde M beden giyerim M giyiyorum eşofmanı da, o gri eşofmanı da 2 ay önce görmüştüm artık göremiyorum burdaalmadım o zaman şimdi pişmanım
Kızlar bu arada cartersın ürünlerini istiyordum ya, trendyol da 25 tl lik indirim varmış onu da bahane edip aldım gittikaç güne gelecek bakalım
ne güzel cnm, benim de yerime dinlen nolurSağol canım benim, iyim sen nasılsın ?
Cuma-Cumartesi gibi çıkacağız yola inşallah güzl geçer, bol bol dinleneceğim.
Biliyorum canım benim eşim de her zaman giriyo da bu başka olucagı için nasıl olucak bilmiyorum ondan sordum teşekkürler :)Günaydın, benim eşim her zaman giriyor, hatta telefona çekiyo. Tabii bu doktoruna bağlı bir şey.
Hadi ya inşallah alırlar onun da görmesini beni le olmasını çok istiyorum hiç yanlız gitmedim :)günaydın canım benım eşim giremedi ayrıntılı ya
Teşekkür edeeim canım malesef ki devlette olucak :)Ben hic direk egilmiyoruk bacaklarimi kirarak comeliyorum ondan brlkide canim. Direk egilmek zarar verebilir diye
Evet canim girebiliyor ozelde
Yaa ne kadar güzel devlette veriyolar mı bilmiyorum ama sanmıyorum :)Selen_Ay canım çok sevindim heycanlısındır sen şimdi bende haftaya nasipse izne çıkcam gibi ona bile heyecan yaptım :) bu arada eşim kesmedi tırnaklarımı etini keserim canın acır dedi korktu.
madley canım ben özel muayenehanede yaptırdım ama tek aldılar beni yanıma kimseyi almadılar ama çıkışta cd verdiler herkes izledi :)
o zaman bılemıyorum canım :/Teşekkür edeeim canım malesef ki devlette olucak :)
güle güle kullansın cnm bebişin. cartersin kiyafetlerini alsan dikkat et kalıpları çok küçük, ben cumartesi dükkanlarına gittim, elledim bayaCanım ben geçen ay mı ne almıştım bir eşofman. Normalde M beden giyerim M giyiyorum eşofmanı da, o gri eşofmanı da 2 ay önce görmüştüm artık göremiyorum burdaalmadım o zaman şimdi pişmanım
ne güzel cnm, benim de yerime dinlen nolurher sene bu aylarda izne çıkıyordum, işe gelmeye hiç hevesim yok, her kesi dövecek gibiyim
Canım ben geçen ay mı ne almıştım bir eşofman. Normalde M beden giyerim M giyiyorum eşofmanı da, o gri eşofmanı da 2 ay önce görmüştüm artık göremiyorum burdaalmadım o zaman şimdi pişmanım
aynen canım benim hiç enerjim yok cuma günü kardeşim hastaydı akşam ona baktım biraz cmt akşam ve dün ben pert uyudum sürekliKızlar alısverıs yapasım var
Suan bende nasıl tamamlayacagız eksıklerı demeye basladımBır kere yaptıgımız alısverıs dısında aldıgımız baska bırsey olmadı. Sıcaklar ıyıce kendını gosterdı. Cumartesı bıraz gezdık de 2 gun kendıme gelemedım sankı Mıllet nasıl 7. - 8. aylara sıkıstırıyor herseyı pat dıye alıyor anlamadım
ayy sorma her sabah işe söylenerek geliyorum desem yeridir :) benim surat 10 karış oluyo hafta sonunu iple çekiyorumAl bendende okadar, her sabah yüzüm 5 karış işe geliyorum hamile oldugumdan beri. Normaldede çalışmayı işe gelmeyi çok severim ama değişiyor işte duygularmız.
Dinlenirim tabi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?