-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Selen_Ay canım çok sevindim heycanlısındır sen şimdi bende haftaya nasipse izne çıkcam gibi ona bile heyecan yaptım :) bu arada eşim kesmedi tırnaklarımı etini keserim canın acır dedi korktu.
madley canım ben özel muayenehanede yaptırdım ama tek aldılar beni yanıma kimseyi almadılar ama çıkışta cd verdiler herkes izledi :)

Ben hic direk egilmiyoruk bacaklarimi kirarak comeliyorum ondan brlkide canim. Direk egilmek zarar verebilir diye

Evet canim girebiliyor ozelde

Aklıma hiç gelmiyordu ki canım Neyse artık daha dikkatli olucam

Çok heyecanlıyım sorma yaaa
Ama benimki azıcık pinti hayatta oraya para verdirtmez bana bi de benimle uğraşmak adamın hoşuna gidiyor. kremi bile ben sürüyorum diye tavır yapıyor, dün çağırdım nasıl geliyor bütün işini bıraktı görme adama oyun gibi yaaa. Bildiğin çocuk

yengec4 canım lcw kapri ve eşofmanların kalıpları büyük mü bu aralar uzak oraya kadar gidemeyeceğim internetten alacağım olmazsa değiştiririm pantolonlarından almıştım onların kalıpları dardı mesela

Günaydın kızlarr bişey sorucam ayrıntılı ulturasona eşler girebiliyomu acaba ? Kısmetse perşembe günü gidicem inşallah
Ben eşimle girdim Can'ım üç gün önceden hastaneden aradılar bir kişi alabiliyoruz sizin haricinde ona göre yakınlarınızı getirin dedi eşimle girdik

Canım ben geçen ay mı ne almıştım bir eşofman. Normalde M beden giyerim M giyiyorum eşofmanı da, o gri eşofmanı da 2 ay önce görmüştüm artık göremiyorum burda almadım o zaman şimdi pişmanım

Kızlar bu arada cartersın ürünlerini istiyordum ya, trendyol da 25 tl lik indirim varmış onu da bahane edip aldım gitti kaç güne gelecek bakalım

Benimde gelmezdi de kanama yasmaistim ben 2 hafta yatmistim o zaman demisti doktor.mumkun oldugunca egilme diye

ayy senin eşin süpermiş canım yaa benimki yemekten sonra bildiğin mort

canım ben daha önce pantolon ve tayt aldım kalıpları güzeldi 42 bedeni oldu bana.kapriyi large aldım oldu kaprinin kalıbı güzel ama şort aldım kalıbı çok küçük 46 beden aldım hatta anca oldu

canım güle güle kullan gelincede foto atarsın.benimde bu aralar bir şeyler alasım var.

Iyi yapmissin canim istiyordun :)) havluyu kac tane alacaksin ? 1 mi 2 mi ? Benimde suan 1 tane var

Günaydın, benim eşim her zaman giriyor, hatta telefona çekiyo. Tabii bu doktoruna bağlı bir şey.
Biliyorum canım benim eşim de her zaman giriyo da bu başka olucagı için nasıl olucak bilmiyorum ondan sordum teşekkürler :)

Yaa ne kadar güzel devlette veriyolar mı bilmiyorum ama sanmıyorum :)

Kızlar alısverıs yapasım var
Suan bende nasıl tamamlayacagız eksıklerı demeye basladım Bır kere yaptıgımız alısverıs dısında aldıgımız baska bırsey olmadı. Sıcaklar ıyıce kendını gosterdı. Cumartesı bıraz gezdık de 2 gun kendıme gelemedım sankı Mıllet nasıl 7. - 8. aylara sıkıstırıyor herseyı pat dıye alıyor anlamadım

güle güle kullansın cnm bebişin. cartersin kiyafetlerini alsan dikkat et kalıpları çok küçük, ben cumartesi dükkanlarına gittim, elledim baya

ne güzel cnm, benim de yerime dinlen nolur her sene bu aylarda izne çıkıyordum, işe gelmeye hiç hevesim yok, her kesi dövecek gibiyim

Al bendende okadar, her sabah yüzüm 5 karış işe geliyorum hamile oldugumdan beri. Normaldede çalışmayı işe gelmeyi çok severim ama değişiyor işte duygularmız.
Dinlenirim tabi canım

Şu havluları o kadar hoşuma gidiyor ki bazen bakıp bakıp duruyorum bende..
Çok güzeller canım aldıkların..

aynen canım benim hiç enerjim yok cuma günü kardeşim hastaydı akşam ona baktım biraz cmt akşam ve dün ben pert uyudum sürekli
Al bendende okadar, her sabah yüzüm 5 karış işe geliyorum hamile oldugumdan beri. Normaldede çalışmayı işe gelmeyi çok severim ama değişiyor işte duygularmız.
Dinlenirim tabi canım
ayy sorma her sabah işe söylenerek geliyorum desem yeridir :) benim surat 10 karış oluyo hafta sonunu iple çekiyorum

kızlar bugün kafam karışık valla.patrona önümüzdeki hafta izne çıkcağımı söylücem inşallah izin verir dua edin bana.birde yarın evlilik yıldönümümüz eşime daha hediye almadım ne alcam bilmiyorum ya bi akıl verin :) haftasonuda babalar günü o zamanda bişiler almam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…