-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
günaydın kızlarrr herkese musmutlu günler bugün evlilik yıldönümümüz ya bende neşe bi milyonsabah evi çok aradım ama hediye bulamadım ya
Merhaba kızlar ben öyle yatmaktan yazışmalarınıza yetişemiyorum doktorum haftada iki defa balık yağı kullan dedi tok mu içecem aç mı birde içtikten sonra yan etkisi olan bir durum oldu mu kızlar
canım ben onu yatmadan önce içiyorum bi yan etki görmedim ama arada uykum kaçıyor ondan mı değil mi emin değilim

Selam kızlar kasığımda.çok acı var yürüdükce sağ kasıgım acıyo adım atamıyorum ağır da kaldırmadım bi bilginiz var mı acaba
canım ben işe yürüyerek gidip geliyorum benimde arada oluyor yürütmüyor bazen doktoruma sorduğumda rahminde değilse kasığındaysa ağrı kasılma normal dedi magnezyum iç dedi.ben zaten eve gidince geçiyor magnezyum içincede çok bi anlamı olmuyor :)
Sagol canım simdi iyim ama benim karnım hep şiş baklım sen. Nasılsın. Canım :)

Kızım ilk ayakkabısı :)
iyiyim canım bende şükür bugün neşe bi milyon ayy o ayakkabı ne güzel öyle ya maşallah Allah giydirmeyi nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar ben öyle yatmaktan yazışmalarınıza yetişemiyorum doktorum haftada iki defa balık yağı kullan dedi tok mu içecem aç mı birde içtikten sonra yan etkisi olan bir durum oldu mu kızlar

Canım bende balık yağı kullanıyorum hergün kullanmamı istedi doktorum ama ben arada bir alıyorum, herhangi bir yan etkisini görmedim. Ben yemek arasında alıyorum, kapsülü büyük sonrasında ağzıma gazı gelmesin diye. Bence sende kullan halsizliğini alır.

canım bi tane sipariş verdim az önce cok sağol :))

Eklentiler

• UN_780097_1_zoom.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 27
Güle güle kullanın huzurla uyudun içinde bebosimiz

Tebrikler canım, yeni yılınız kutlu olsun :)

tebrikler tatlım, ne alacağına karar verdin mi?

mutlu yıllar canım eşinle bi ömür :)

Gunaydin canim :))
Bende takim olarak almazsam sadece altinda cekmece olanlardan alirim diyorum ama takim alirsam yaninda cekmecesi oluyor sanirim cogunun :) sen ne zaman bakacaksin besige
Benim beğendiğim var ama bir yere daha bakıp öyle karar verecem ya ramazan içinde alacam yada Bayram'dan sonra eşimin işleri yoğun müsait Zamanını bekliyorum

Evlilik yıl dönümün kutlu olsun canım eşinle bebeğinle nice Mutlu senelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…