canım ben onu yatmadan önce içiyorum bi yan etki görmedim ama arada uykum kaçıyor ondan mı değil mi emin değilimMerhaba kızlar ben öyle yatmaktan yazışmalarınıza yetişemiyorum doktorum haftada iki defa balık yağı kullan dedi tok mu içecem aç mı birde içtikten sonra yan etkisi olan bir durum oldu mu kızlar
canım ben işe yürüyerek gidip geliyorum benimde arada oluyor yürütmüyor bazen doktoruma sorduğumda rahminde değilse kasığındaysa ağrı kasılma normal dedi magnezyum iç dedi.ben zaten eve gidince geçiyor magnezyum içincede çok bi anlamı olmuyor :)Selam kızlar kasığımda.çok acı var yürüdükce sağ kasıgım acıyo adım atamıyorum ağır da kaldırmadım bi bilginiz var mı acaba
Sagol canım simdi iyim ama benim karnım hep şiş baklım sen. Nasılsın. Canım :)
iyiyim canım bende şükür bugün neşe bi milyonKızım ilk ayakkabısı :)
Kızım ilk ayakkabısı :)
Merhaba kızlar ben öyle yatmaktan yazışmalarınıza yetişemiyorum doktorum haftada iki defa balık yağı kullan dedi tok mu içecem aç mı birde içtikten sonra yan etkisi olan bir durum oldu mu kızlar
canım bi tane sipariş verdim az önce cok sağol :))Can'ım nevresim takımı ben lisanslı nevresimden aldım 42 tl güzel çıktı pamuklu unnado sitesinden almıştım 1 tanede hediye gelcek 1 tanede dogum sonrası ihtiyaca göre alırım dedim birşeyler aldıkça yenileri çıkıyor liste bitmiyor iyiki erken başladık yoksa strese girerdik son ayda
Güle güle kullanın huzurla uyudun içinde bebosimizAldığım karyola ile beğendiğim arabanın resmini atıyorum.
Bu arada Carters in mağazasına gittik, kızlar kalıpları çoook küçük, kalitesi fiyatına değmez, çin üretimi, kendi bebeklerine göre üretmişler benceinternette resimse guzel gorunuyo, gercekte sevmedim acigi soo be nin urunleri dah kaliteli
güle güle kullansın canım cok şeker olmuş :)Kızım ilk ayakkabısı :)
günaydın kızlarrr herkese musmutlu günler bugün evlilik yıldönümümüz ya bende neşe bi milyonsabah evi çok aradım ama hediye bulamadım ya
canım ben onu yatmadan önce içiyorum bi yan etki görmedim ama arada uykum kaçıyor ondan mı değil mi emin değilim
canım ben işe yürüyerek gidip geliyorum benimde arada oluyor yürütmüyor bazen doktoruma sorduğumda rahminde değilse kasığındaysa ağrı kasılma normal dedi magnezyum iç dedi.ben zaten eve gidince geçiyor magnezyum içincede çok bi anlamı olmuyor :)
iyiyim canım bende şükür bugün neşe bi milyonayy o ayakkabı ne güzel öyle ya maşallah Allah giydirmeyi nasip etsin inşallah
sağ ol cnm, inşallah daha güzelleri senin bebişin için olsunGüle güle kullanın huzurla uyudun içinde bebosimiz
tebrikler tatlım, ne alacağına karar verdin mi?günaydın kızlarrr herkese musmutlu günler bugün evlilik yıldönümümüz ya bende neşe bi milyonsabah evi çok aradım ama hediye bulamadım ya
canım ben onu yatmadan önce içiyorum bi yan etki görmedim ama arada uykum kaçıyor ondan mı değil mi emin değilim
canım ben işe yürüyerek gidip geliyorum benimde arada oluyor yürütmüyor bazen doktoruma sorduğumda rahminde değilse kasığındaysa ağrı kasılma normal dedi magnezyum iç dedi.ben zaten eve gidince geçiyor magnezyum içincede çok bi anlamı olmuyor :)
iyiyim canım bende şükür bugün neşe bi milyonayy o ayakkabı ne güzel öyle ya maşallah Allah giydirmeyi nasip etsin inşallah
mutlu yıllar canım eşinle bi ömür :)günaydın kızlarrr herkese musmutlu günler bugün evlilik yıldönümümüz ya bende neşe bi milyonsabah evi çok aradım ama hediye bulamadım ya
ay cok güzel güle güle kullansın minik oğlun bende ismine özel seyler yaptıracam inşallah :)Günaydın kızlar
@ifosenel canım patikler çok güzel, inşallah güle güle kullansın prenses
kızlar dün eşim 1v1y com dan bak bunları almış, çok güzeller, başka adlar da var
Eki Görüntüle 1846604 Eki Görüntüle 1846605
yok canım ya bulamadım hatta dün iş çıkışı tişört alayım diye gittim ama güzel bir şey yok alamadım napcam bilmiyorumtebrikler tatlım, ne alacağına karar verdin mi?
Benim beğendiğim var ama bir yere daha bakıp öyle karar verecem ya ramazan içinde alacam yada Bayram'dan sonra eşimin işleri yoğun müsait Zamanını bekliyorumGunaydin canim :))
Bende takim olarak almazsam sadece altinda cekmece olanlardan alirim diyorum ama takim alirsam yaninda cekmecesi oluyor sanirim cogunun :) sen ne zaman bakacaksin besige
Hangi siteden aldın Can'ım kaç tl ye çok güzelmiş güle güle kullancanım bi tane sipariş verdim az önce cok sağol :))
Çok güzeller o yastık markafonide de 39,90 kaç Tlye almış Can'ım eşin benim kızında isimli taştığını gördüm ama 40 tl pahalıma geldi açıkcasıGünaydın kızlar
@ifosenel canım patikler çok güzel, inşallah güle güle kullansın prenses
kızlar dün eşim 1v1y com dan bak bunları almış, çok güzeller, başka adlar da var
Eki Görüntüle 1846604 Eki Görüntüle 1846605
Evlilik yıl dönümün kutlu olsun canım eşinle bebeğinle nice Mutlu seneleregünaydın kızlarrr herkese musmutlu günler bugün evlilik yıldönümümüz ya bende neşe bi milyonsabah evi çok aradım ama hediye bulamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?