-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Siparişin onaylanınca zaten msj geliyor Can'ım demekki ne kadar alışveriş yaptıysan kartın limitini doldurmuşun hayırlısı olsun alırsın tekrar benimki de bugün teslim edilecekmiş bakalım

Limit yeterliydi canım hiç borcu yoktu ki kartın. Sanırım ebebek sistemi ile bankanın sistemi arasında bi sıkıntı vardı, ondan güme gitti ürünlerim

Ben bildiğin eski sitem leğen de yıkıcam canım
Küvette düşündüğüm sistem de kafamda aynı, max. 4-5 ay yıkayacaksın sonra kullanamıcaksın. Kaldır at.
Bi de ben yıkayamam küvette bebeği, kendimi biliyorum

Ay şunlara bakın kızlar ama pahalı yA

Sabah ben de gördüm. tam şebeklik ürünler, resim çek tamam ama ondan sonra hemen giydirmek lazım bebeği, malum bizim bebiklerin durumu.

Kızlar bu arada bebek odası yapacaklara markafoni de çok güzel bebek ve çocuk odası halıları vardı.

Merhaba kızlar hastanedeyim şeker yüklemem yapılıyo bu içecek gazoz gibi içtim bekliyorum kan alıncak sonra bebişte iyiymiş maşallah 750 gr olmuş tatlı kızım poz vermedi yüzünü elleriyle kapattı

Yok Can'ım Mersin değil evet memlekete yapacam sen demi memlekette yapacaksın
yok canım ben mersın deyım burda bırı mersın lıydı ondan sordum sen mıydın doğumu hangi hastanede yapacaksın dıye soracaktım yanlış hatırlıyorum demekkı

maşallah hep ıyı olsun bebeşin

Nıye atıyosun canım Allah ızın verırs ıkıncı bebıse zaten legende aynı oda yer kaplayacak oda ama dedıgın gıbı ıste nasıl kullanım rahat gelıyorsa oyle almak daha avantajlı

şeker yüklemesi hastanede mi yapılıyo? sağlık ocağında değil mi? inşallah iyi çıkar sonuçlar. miden bulandı mı?

masallah canım :)
Sonusclar ne zaman cıkıyor

Canım senin ki kesin şöyle olmuştur bir kaç defa da bende de oldu telefondan sipariş verince işlem başarısız oluyor bilgisayardan yaptım alışverişi limitin varsa o Zaman öyle olmuştur kesin

Maşallah Prensesimiz çok nazlı çıktı

şeker yüklemesi hastanede mi yapılıyo? sağlık ocağında değil mi? inşallah iyi çıkar sonuçlar. miden bulandı mı?
Hastanede de yapılıyor Can'ım ama ben sağlık ocağında yaptıracam 24 ile 27 hafta arasında yapılıyor Bilgin olsun

üzülme canım ya bi daha sipariş verirsin.ebebek siteminde bi sıkıntı oldu herhalde.bugünlerde benimde ebebeke gidesim var nazarlık,bebek pamuğu,alt açma bezi alcam inşallah

Sagol canım hastanedeyim burda yapılıyor midem bulanmadı tadı gazozdan farksız elmalı yazıyo üstnde

Hastanede de yapılıyor Can'ım ama ben sağlık ocağında yaptıracam 24 ile 27 hafta arasında yapılıyor Bilgin olsun
beni sağlık ocağı çağırmış. inşallah 22 hazirana randevu verdi şeker yüklemesi için.

Hay maşallah büyümüş annesi büyümüş

Nıye atıyosun canım Allah ızın verırs ıkıncı bebıse zaten legende aynı oda yer kaplayacak oda ama dedıgın gıbı ıste nasıl kullanım rahat gelıyorsa oyle almak daha avantajlı

İşte kullanma kısmı canım en büyük derdim o

Canım senin ki kesin şöyle olmuştur bir kaç defa da bende de oldu telefondan sipariş verince işlem başarısız oluyor bilgisayardan yaptım alışverişi limitin varsa o Zaman öyle olmuştur kesin

Bilgisayardan almıştım canım. Güvenemediğim için zaten direk pcdendi. Ne bileyim neye geldi de böyle oldu. Bir dahaki sefer alışveriş yaptığım zaman ilk önce ebebekten onaylıcam siparişi sonra bankayı arıcam artık.

üzülme canım ya bi daha sipariş verirsin.ebebek siteminde bi sıkıntı oldu herhalde.bugünlerde benimde ebebeke gidesim var nazarlık,bebek pamuğu,alt açma bezi alcam inşallah

Artık bi dahaki sefere canım, elbet alınmıcak şeyler değil de, insan bi heves ediyor ya o boğazıma dizildi bildiğin
Ben de ay başından sonra yeniden alışverişelere başlarım.
Bakalım memlekete gittiğimde ananesi alacak mı bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…