Yok Can'ım Mersin değil evet memlekete yapacam sen demi memlekette yapacaksıntugder canım senın memleket mersin mıydı ?doğumu memlekette yapacam dedın sanırım
Siparişin onaylanınca zaten msj geliyor Can'ım demekki ne kadar alışveriş yaptıysan kartın limitini doldurmuşun hayırlısı olsun alırsın tekrar benimki de bugün teslim edilecekmiş bakalım
Dogru soyluyorsun canım kımı seyler bızım kullanımıza gore kımıde bebegımız dogduktan sonra onun ıhtıyaclarına goreYurutecı bende almayı dusunmuyorum. Ama kuvetı alıcam. Sen neden kuvet dusunmuyorsun
Ay şunlara bakın kızlar ama pahalı yA
yok canım ben mersın deyım burda bırı mersın lıydı ondan sordum sen mıydın doğumu hangi hastanede yapacaksın dıye soracaktım yanlış hatırlıyorum demekkıYok Can'ım Mersin değil evet memlekete yapacam sen demi memlekette yapacaksın
maşallah hep ıyı olsun bebeşinMerhaba kızlar hastanedeyim şeker yüklemem yapılıyo bu içecek gazoz gibi içtim bekliyorum kan alıncak sonra bebişte iyiymiş maşallah 750 gr olmuş tatlı kızım poz vermedi yüzünü elleriyle kapattı
Nıye atıyosun canımLimit yeterliydi canım hiç borcu yoktu ki kartın. Sanırım ebebek sistemi ile bankanın sistemi arasında bi sıkıntı vardı, ondan güme gitti ürünlerim
Ben bildiğin eski sitem leğen de yıkıcam canım
Küvette düşündüğüm sistem de kafamda aynı, max. 4-5 ay yıkayacaksın sonra kullanamıcaksın. Kaldır at.
Bi de ben yıkayamam küvette bebeği, kendimi biliyorum
Sabah ben de gördüm.tam şebeklik ürünler, resim çek tamam ama ondan sonra hemen giydirmek lazım bebeği, malum bizim bebiklerin durumu.
Kızlar bu arada bebek odası yapacaklara markafoni de çok güzel bebek ve çocuk odası halıları vardı.
şeker yüklemesi hastanede mi yapılıyo? sağlık ocağında değil mi? inşallah iyi çıkar sonuçlar. miden bulandı mı?Merhaba kızlar hastanedeyim şeker yüklemem yapılıyo bu içecek gazoz gibi içtim bekliyorum kan alıncak sonra bebişte iyiymiş maşallah 750 gr olmuş tatlı kızım poz vermedi yüzünü elleriyle kapattı
masallah canım :)Merhaba kızlar hastanedeyim şeker yüklemem yapılıyo bu içecek gazoz gibi içtim bekliyorum kan alıncak sonra bebişte iyiymiş maşallah 750 gr olmuş tatlı kızım poz vermedi yüzünü elleriyle kapattı
Canım senin ki kesin şöyle olmuştur bir kaç defa da bende de oldu telefondan sipariş verince işlem başarısız oluyor bilgisayardan yaptım alışverişi limitin varsa o Zaman öyle olmuştur kesinLimit yeterliydi canım hiç borcu yoktu ki kartın. Sanırım ebebek sistemi ile bankanın sistemi arasında bi sıkıntı vardı, ondan güme gitti ürünlerim
Ben bildiğin eski sitem leğen de yıkıcam canım
Küvette düşündüğüm sistem de kafamda aynı, max. 4-5 ay yıkayacaksın sonra kullanamıcaksın. Kaldır at.
Bi de ben yıkayamam küvette bebeği, kendimi biliyorum
Sabah ben de gördüm.tam şebeklik ürünler, resim çek tamam ama ondan sonra hemen giydirmek lazım bebeği, malum bizim bebiklerin durumu.
Kızlar bu arada bebek odası yapacaklara markafoni de çok güzel bebek ve çocuk odası halıları vardı.
Maşallah Prensesimiz çok nazlı çıktıMerhaba kızlar hastanedeyim şeker yüklemem yapılıyo bu içecek gazoz gibi içtim bekliyorum kan alıncak sonra bebişte iyiymiş maşallah 750 gr olmuş tatlı kızım poz vermedi yüzünü elleriyle kapattı
Hastanede de yapılıyor Can'ım ama ben sağlık ocağında yaptıracam 24 ile 27 hafta arasında yapılıyor Bilgin olsunşeker yüklemesi hastanede mi yapılıyo? sağlık ocağında değil mi? inşallah iyi çıkar sonuçlar. miden bulandı mı?
üzülme canım ya bi daha sipariş verirsin.ebebek siteminde bi sıkıntı oldu herhalde.bugünlerde benimde ebebeke gidesim var nazarlık,bebek pamuğu,alt açma bezi alcam inşallahAynen şu an tüm odağım bebişim, başka bişey düşünemiyorum gerçekten
Stres yapma canım bundan bile hareketleri etkilenir bebeğinin, şu an tam o ara dönemdeyiz, bazı dönem hiç hissedilmiyorlar, bazen de ne enerjisi alıyorlarsa maşallah yani...
Bikaç eksiğimi almıştım diye ne kadar sevinmiştim. Banka ile görüştüm provizyonda bile görünmüyormuş, iptal edildiği için mi görünmedi kim bilir. Bankadan onay kodu gelmeyince bi şüphelenmiştim ama işte ihmalkarlığımdan....
O aldığım hastane çıkışı, tulumlar ve yelek şu an trendyolda indirimde, yelek hariç hepsi aynı fiyat ama hevesim kaçtı bir kere. Zaten asıl amacım göğüs ürünlerini almaktı ve battaniyeyi kıyafetler ekstradandı. Ama nasip değilmiş artık.
Bu bebiş alışverişi tamamen kişilerin ihtiyaç ve fikirlerine göre şekilleniyor canım. Kim neyi istiyorsa işte. Mesela ben küvet almıcam, yürüteci evime bile sokmıcam yani. Ama başkası da bunları asıl gerekli şeyler olarak düşünür gibi....
Kısmet değilmiş diyip oturdum canım ama işte canım da sıkıldı yani.
Sagol canım hastanedeyim burda yapılıyor midem bulanmadı tadı gazozdan farksız elmalı yazıyo üstndeşeker yüklemesi hastanede mi yapılıyo? sağlık ocağında değil mi? inşallah iyi çıkar sonuçlar. miden bulandı mı?
beni sağlık ocağı çağırmış. inşallah 22 hazirana randevu verdi şeker yüklemesi için.Hastanede de yapılıyor Can'ım ama ben sağlık ocağında yaptıracam 24 ile 27 hafta arasında yapılıyor Bilgin olsun
Günaydın kızlar
@ifosenel canım patikler çok güzel, inşallah güle güle kullansın prenses
kızlar dün eşim 1v1y com dan bak bunları almış, çok güzeller, başka adlar da var
Eki Görüntüle 1846604 Eki Görüntüle 1846605
Günaydın kızlar
@ifosenel canım patikler çok güzel, inşallah güle güle kullansın prenses
kızlar dün eşim 1v1y com dan bak bunları almış, çok güzeller, başka adlar da var
Eki Görüntüle 1846604 Eki Görüntüle 1846605
canım bi tane sipariş verdim az önce cok sağol :))
güle güle kullanın canımBende aldım şimdi
Teşekkürler canım.
Merhaba kızlar hastanedeyim şeker yüklemem yapılıyo bu içecek gazoz gibi içtim bekliyorum kan alıncak sonra bebişte iyiymiş maşallah 750 gr olmuş tatlı kızım poz vermedi yüzünü elleriyle kapattı
Nıye atıyosun canımAllah ızın verırs ıkıncı bebıse zaten legende aynı oda yer kaplayacak oda ama dedıgın gıbı ıste nasıl kullanım rahat gelıyorsa oyle almak daha avantajlı
Canım senin ki kesin şöyle olmuştur bir kaç defa da bende de oldu telefondan sipariş verince işlem başarısız oluyor bilgisayardan yaptım alışverişi limitin varsa o Zaman öyle olmuştur kesin
üzülme canım ya bi daha sipariş verirsin.ebebek siteminde bi sıkıntı oldu herhalde.bugünlerde benimde ebebeke gidesim var nazarlık,bebek pamuğu,alt açma bezi alcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?