-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132

yengec4 canım yanlız bende ağrı yok acı var adım atamıyorum bacagım da da kasılma vs. Yok evin içinde tuvalete sürünerek gidicem nerdeyse 3 gündür var yatmama ragmen geçmedi cevabın içinde çokk teşekkür ederim

regl günün mğ acaba? bende regl gününde sol yumurtalık acıyo ağrıyo

Çok güzeller o yastık markafonide de 39,90 kaç Tlye almış Can'ım eşin benim kızında isimli taştığını gördüm ama 40 tl pahalıma geldi açıkcası
yastık pahalı aslında doğru diyorsun, işte erkekler alınca pahalı mı ucuz mu hesap etmiyorlar, bana süpriz edecekmiş, gece ben uyurken almış

regl günün mğ acaba? bende regl gününde sol yumurtalık acıyo ağrıyo
Hiç bi fikrim yok canım keşke biraz daha erken olsaydı daha yeni gittim dr.a zırt pırtta gitmek istemiyorum perşembeyi beklicem mecbur teşekkürler canım

Günaydın annişler

Selen_Ay
O en minik diye aldığın çoraplar, pijamalar bile büyük geliyo üstlerine, çoraplar ayaklarından çıkıp çıkıp gidiyo, minik değil mini minnacık oluyorlar canım.

İnsanın gözü görmeyince o mini minnacık ayakları bile tahmin edemiyor canım . Kardeşimi biliyorum en son o da artık 14 yaşında

Gördüm gördüm resimde, çok şeker kalın battaniyesi sevsinler
O dediğin gibi çocuğun gelişimi ile ilgili, kimisi bir anda serpiliyor, kimi yavaş gelişiyor.
Ben de her ay grubundan en az 5-6 parça almak istiyorum canım. Diğer genel şeylerde belli işte

Kızım ilk ayakkabısı :)

Ay ay güle güle giysin kızııın, süslü yapcak annesi belli

Nice musmutlu senelerinize inş canım. Bundan sonra evladınızla beraber inş.

Yalnız sen söyleyince benimde aklıma geldi evlilik yıl dönümümüz o kadar umursamaz olmuşum. Bizimkide 5 gün sonra

günaydın kızlar

Günaydın canım

canım bi tane sipariş verdim az önce cok sağol :))

Bebişin güle güle kullansın inş.

Amanın
Yastığısı çok şeker yaa
Güle güle kullansın oğluşunuz

geçmiş olsun canım ya istersen bi magnezyum akmayı dene sende ama dayanamıyosan bence perşembeyi bekleme git doktora.bende dün akşamdan beri çok az hissettim bebişimin hareketlerini kafam onda ya iyi mi diye en son kontrolümde doktor daha düzenli olmaz korkma dedi ama içim rahat etiyo ki

Nice musmutlu senelerinize inş canım. Bundan sonra evladınızla beraber inş.

Yalnız sen söyleyince benimde aklıma geldi evlilik yıl dönümümüz o kadar umursamaz olmuşum. Bizimkide 5 gün sonra
umursamamazlık değil canım da artık bebişlere odaklandığımız için başka bişi düşünmüyoruz

yok canım bekliyim cumartesi acildeydim bende oynamıyo diye
Aynı benim gibisin panik korkma bende hissediyorum 1 gün boyınca oynamadı korkudan dr da aldım soluğu tabi oynamadı demedim deli demesin diye ağrım var demiştim şükür iyimiş :)

Hiç bi fikrim yok canım keşke biraz daha erken olsaydı daha yeni gittim dr.a zırt pırtta gitmek istemiyorum perşembeyi beklicem mecbur teşekkürler canım
canım son adet tarihi ile hesapla bir, regl gününne denk geliyorsa ağrı olabiliyo. korkma. gitmeden önce doktorunu ara ya da sağlık ocağını ara sor.

doktorum daha düzenli olmaz korkma dedi internettede öyle yazıyor sırtını falan döndüyse hissedemeyebilirsiniz diyo hatta 3 gün hissetmemeniz bile normal yazıyo ama annelik içgüdüsü işte canım insan endişeleniyor

Şu an sinirim bozuldu
Ebebekten aldım dediğim ürünlerim var ya kredi kartı onaylamamış o yüzden iptal edilmiş yaaaaa of

canım son adet tarihi ile hesapla bir, regl gününne denk geliyorsa ağrı olabiliyo. korkma. gitmeden önce doktorunu ara ya da sağlık ocağını ara sor.
Çokk saol canım cevapların için bi hesaplıyım bakalım :)

Aynen öyle canım insan ister istemez ensişeleniyor tatlı bişiler ye bakalım sende vişne suyu iç

Benim beğendiğim var ama bir yere daha bakıp öyle karar verecem ya ramazan içinde alacam yada Bayram'dan sonra eşimin işleri yoğun müsait Zamanını bekliyorum
yıne fıkır edınmıssen oda ıyı canım ben daha nereye bakarız onu bıle bılmıyorum

bende oyle alayım dıyorum bakayım tabı ben 0-3 ve 3-6 alıcam daha buyugunu almıcam suanlık gelısımıne ve mevsıme gore bakarız artık

Şu an sinirim bozuldu
Ebebekten aldım dediğim ürünlerim var ya kredi kartı onaylamamış o yüzden iptal edilmiş yaaaaa of
kampanya bıttı mı canım ? sıkma canını kısmet degılmıs demek kı

umursamamazlık değil canım da artık bebişlere odaklandığımız için başka bişi düşünmüyoruz

Aynen şu an tüm odağım bebişim, başka bişey düşünemiyorum gerçekten

Stres yapma canım bundan bile hareketleri etkilenir bebeğinin, şu an tam o ara dönemdeyiz, bazı dönem hiç hissedilmiyorlar, bazen de ne enerjisi alıyorlarsa maşallah yani...

hadi yaaa üzüldüm canım kötü olmuş tüh

Bikaç eksiğimi almıştım diye ne kadar sevinmiştim. Banka ile görüştüm provizyonda bile görünmüyormuş, iptal edildiği için mi görünmedi kim bilir. Bankadan onay kodu gelmeyince bi şüphelenmiştim ama işte ihmalkarlığımdan....
O aldığım hastane çıkışı, tulumlar ve yelek şu an trendyolda indirimde, yelek hariç hepsi aynı fiyat ama hevesim kaçtı bir kere. Zaten asıl amacım göğüs ürünlerini almaktı ve battaniyeyi kıyafetler ekstradandı. Ama nasip değilmiş artık.

Bu bebiş alışverişi tamamen kişilerin ihtiyaç ve fikirlerine göre şekilleniyor canım. Kim neyi istiyorsa işte. Mesela ben küvet almıcam, yürüteci evime bile sokmıcam yani. Ama başkası da bunları asıl gerekli şeyler olarak düşünür gibi....

Kısmet değilmiş diyip oturdum canım ama işte canım da sıkıldı yani.

Şu an sinirim bozuldu
Siparişin onaylanınca zaten msj geliyor Can'ım demekki ne kadar alışveriş yaptıysan kartın limitini doldurmuşun hayırlısı olsun alırsın tekrar benimki de bugün teslim edilecekmiş bakalım

Dogru soyluyorsun canım kımı seyler bızım kullanımıza gore kımıde bebegımız dogduktan sonra onun ıhtıyaclarına gore Yurutecı bende almayı dusunmuyorum. Ama kuvetı alıcam. Sen neden kuvet dusunmuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…