-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
canım zaten ıcıne coraap gıydırılmelı dıye bılıyorum ayaklının ıcıne yanı :) bakalım artık deneyıp gorucez 0-3 ıcın baska tek alt almam ben

Patikli tulumların içine yine çorap giydiriyosun canım evet ama ayakları çok minik olduğu için tulum bi tarafa gidiyor, ayak bi tarafa, çoraplar çıkıyor. Bunda iki kat çorap varmış gibi daha sıcak tutuyor.

bu daha mantıklı, patikli tulum + zıbının altı 2-3 tane var. patiksiz alıyorum ben normalde. bunları nerden aldın sen? hatırlıyormusun?

Lcwaikikiye çok sık geliyor renk renk, ebebekte de oluyor. Ben lcw dan 2 li 20 TL ye 25 TL ye felan alıyordum.

Göğüs ürünlerimi Philips Avent almıştım. Memnun kaldım. Göğüs ucu koruyucu silikonların numaraları oluyor. Alan arkadaşlar onu sordunuzmu. Bizimki 18-19 numaraydı sanırım, bebeğin daha rahat emmesi için, boyutu ve akış hızları değişiyor.

inşAllah bi başlasan duramıcaksın zaten şu anda bizde 3 masraflı şey kaldı, aklıma gelen üç, dolap+telsiz+bebek arabası. Oto koltuk+park yatak+beşik+ana kucağı+ göğüs pompası arkadaşlar verecek şanslıyım

Göğüs kremi de bundan almıştım. Bitkisel bir ürün, sürdükten sonra yıkamaya gerek kalmadan direk bebeği emzirebiliyorsunuz.

numaralı olduğunu biliyorum, ben bunları inşallah doğumdan sonra ihtiyac olursa alacağım. arkadaşım şimdilik ped al söyledi, diğerlerine bazen ihtiyaç olmuyor söyledi

2 göğüs pedi + Temizleme pamuğu 12 TL ebebekte. Bu temizleme pamukları doğum sonrası bebek için lazım olyuor. Ilık suyla günlük olarak bebeğe vücut temizliği yapmanız gerekiyor.

numaralı olduğunu biliyorum, ben bunları inşallah doğumdan sonra ihtiyac olursa alacağım. arkadaşım şimdilik ped al söyledi, diğerlerine bazen ihtiyaç olmuyor söyledi

Evet canım kimisi emzirirken sıkıntı çekmiyor bunların hiçbirine ihtiyaç olmuyor. Benim yara olmuştu direk emziremiyordum çok acıyordu. Hepsinden almak zorunda kalmıştım.

şimdi hangisi daha iyi lansinoh yoksa garmastan? bi de kaçıncı aydan itibaren sürüyoruz? 7-8?

Lansinosh un göğüs kremini kullanmadım hiç, garmastanı da arkadaşım vermişti çantanda bulunsun diye. Ben doğumdan sonra emzirirken acıdığında sürmeye başladım, aslında daha önce sürmediğime pişman oldum. Normalde 7. aydan sonra başlamak gerekiyor. Göğüs nemli kalsın, çok kuru kalınca hemen çatlayıp kanıyor.

canım bir şey soracagım bu konuda geri kalmışım bu emzirirken mi takılıyor rahat oluyor mu tam anlayamadım da

canım bir şey soracagım bu konuda geri kalmışım bu emzirirken mi takılıyor rahat oluyor mu tam anlayamadım da

Silikon uçlar göğüs ucuna takılıyor emzirirken, göğüs ucun çatladıysa yara felan olduysa bebek emerken acımasın diye bunu takıp emziriyorsun, hem rahat emziriyorsun hemde bebek emerken o uçlarda süt biriktikçe göğüslerin yumuşuyor.

Diğeri ise göğüs kalkanı, onuda normalde takıyorsun, yara olduysa çamaşır yada göğüs pedi yaraya yapışıp canını yakıyor, kalkanı takınca göğüs ucu boşta kalıyor hiçbiryere değmiyor. Daha kolay iyileşiyor.

Anladım canım bakalım artık aldık

basladık uc bes ama sonuc aynı masallah canım bızım tum masraflar duruyor Gercekten sanslısın bak

AGRA birde eczanelerde satılan kapsül şeklinde kremler varmış, kapsülü kırığ hergün bir tane göğüslerine sürüyormuşsun, kullanmadım hiç ama çevremde kullananlar onların daha etkili olduğunı söylüyorlar.

onlar da aklımda kalsın. sağ ol cnm bilgilerin için bir soru daha sen hangi bebek arabasını kullanıyorsun?

onlar da aklımda kalsın. sağ ol cnm bilgilerin için bir soru daha sen hangi bebek arabasını kullanıyorsun?

Valla canım ben hiç araştırmadım, o zaman arabamız yoktu aşıya felan hep bebek arabasıyla gittik geldik. İndirimde 150 TL ye görmüştüm çift yönlü onu almıştım gidip. Öyle markalı birşey değil, kullanışlı Ama çok yer kaplıyor. Şimdi bi fırsat bulup çılabilirsem dışarı tatile gitmeden önce en ufaklarından baston araba almak istiyorum. Bagajda dursun diye.

Ben peluş diye şu nohutlu var ya ona dedimdi ben Kalın battaniye dediğim işte şu en kalın battaniyeler.
Bi de demin sayarken fark ettim daha penyeler yok ona rağmen ne çok battaniyemiz varmış bizim
Bende var ben baya kendimi aştım bu ay. Durayım yoksa kocam durduracak
Canım 0-3 ay bir arkadaşım hastane çıkışı hediye ediyor, bi de ben aldım işte. Yok yahu çocuk 2 parçayla geçirmesin bikaç haftasını, alırım bikaç bişey daha (annem alacak yani)

Umarım beğendiğin gibidir. Burada mağazası var bende gidip oradan bakarım fiyatlara bir.

Burda jokerde var carter's ürünleri onu da sanki havluları görmedim canım. Karambole kaldık bakalım ne çıkcak bahtımıza

Anaaaaaam ben bunları gördüm mü hatırlamıyom ki şu an, ama ne tatlı şeylermiş Allahım. Güle güle kullansın kuzuşun

İyi kötü bir listen olması lazım canım ama
benim kafada da var bişeyler aldıkça ondan düşüyorum hep

Allahım ya şunlara bi bak hele, minicik ayak dedi yaaaa

Bu kalkandan ben de aldım canım.Eşim bi ton laf etti ama bence lazım. Çünkü daha önce dediğim gibi, annem, teyzem, yengem hepsinin de göğsü yara oldu. Bi de benim cildim normalde kuru, hamilelikte iyice kurudu..... Krem de aldım başlarım sürmeye. Heleki bir gelseydi

Telsize biz hafta sonu baktık motorolanın yanılmıyorsam
MBP85 HD WiFi Dijital Bebek Kamerası idi. Bunu beğendi. Ekrana gerek yok zaten telefon sürekli elinde dedi. Bu gibi belirledik bakalım. Oto koltuğu ve bebek arabasına bakıcaz daha artık

heh ıste bızımde o en kalından var daha
bencede dur canım gercı ıhtıyac fazlası almıyorsan devam
yav bu 0-3 ısı sanırım bebegın kılo gelısımı ıle alakalı kımı 1 ay gıydırıyomus kımı cok fazla
Sagol canım ben gordun sanıyodum ama unutuyo ınsan
Kafamda varda kagıda dokulen yok bırde su ay sunu bu ay bunu alırız dıye bır lıstem yok

daisy5 canım bende şimdi bakıyorum öneriniz var mı dıye sordum
Can'ım nevresim takımı ben lisanslı nevresimden aldım 42 tl güzel çıktı pamuklu unnado sitesinden almıştım 1 tanede hediye gelcek 1 tanede dogum sonrası ihtiyaca göre alırım dedim birşeyler aldıkça yenileri çıkıyor liste bitmiyor iyiki erken başladık yoksa strese girerdik son ayda

Sağol Can'ım öğrendiğim iyi oldu Bebek dişleri çıkınca emerken ısırırmış ya oyun sanıp Onu da önlemiş oluruz heralde çünkü arkadaşlar acıdığını söylemişlerdi yaramaz bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…