- 24 Şubat 2016
- 640
- 805
- 23
canım zaten ıcıne coraap gıydırılmelı dıye bılıyorum ayaklının ıcıne yanı :) bakalım artık deneyıp gorucez 0-3 ıcın baska tek alt almam ben
bu daha mantıklı, patikli tulum + zıbının altı 2-3 tane var. patiksiz alıyorum ben normalde. bunları nerden aldın sen? hatırlıyormusun?
inşAllah bi başlasan duramıcaksın zatenNe guzel canım ya bır plan program yapmıssınızben yakınlarda magazalrda falan ındırım olur dıye oylece beklıyorum bayram ve bayram sonrası ınsallah bızde hızlanırız kı artık hızlanmak lazım
numaralı olduğunu biliyorum, ben bunları inşallah doğumdan sonra ihtiyac olursa alacağım. arkadaşım şimdilik ped al söyledi, diğerlerine bazen ihtiyaç olmuyor söylediGöğüs ürünlerimi Philips Avent almıştım. Memnun kaldım. Göğüs ucu koruyucu silikonların numaraları oluyor. Alan arkadaşlar onu sordunuzmu. Bizimki 18-19 numaraydı sanırım, bebeğin daha rahat emmesi için, boyutu ve akış hızları değişiyor.
Eki Görüntüle 1846338 Eki Görüntüle 1846339 Eki Görüntüle 1846340 Eki Görüntüle 1846341
şimdi hangisi daha iyi lansinoh yoksa garmastan? bi de kaçıncı aydan itibaren sürüyoruz? 7-8?Göğüs kremi de bundan almıştım. Bitkisel bir ürün, sürdükten sonra yıkamaya gerek kalmadan direk bebeği emzirebiliyorsunuz.
Eki Görüntüle 1846346
numaralı olduğunu biliyorum, ben bunları inşallah doğumdan sonra ihtiyac olursa alacağım. arkadaşım şimdilik ped al söyledi, diğerlerine bazen ihtiyaç olmuyor söyledi
şimdi hangisi daha iyi lansinoh yoksa garmastan? bi de kaçıncı aydan itibaren sürüyoruz? 7-8?
canım bir şey soracagım bu konuda geri kalmışımGöğüs ürünlerimi Philips Avent almıştım. Memnun kaldım. Göğüs ucu koruyucu silikonların numaraları oluyor. Alan arkadaşlar onu sordunuzmu. Bizimki 18-19 numaraydı sanırım, bebeğin daha rahat emmesi için, boyutu ve akış hızları değişiyor.
Eki Görüntüle 1846338 Eki Görüntüle 1846339 Eki Görüntüle 1846340 Eki Görüntüle 1846341
canım bir şey soracagım bu konuda geri kalmışımbu emzirirken mi takılıyor rahat oluyor mu tam anlayamadım da
Anladım canımPatikli tulumların içine yine çorap giydiriyosun canım evet ama ayakları çok minik olduğu için tulum bi tarafa gidiyor, ayak bi tarafa, çoraplar çıkıyor. Bunda iki kat çorap varmış gibi daha sıcak tutuyor.
Lcwaikikiye çok sık geliyor renk renk, ebebekte de oluyor. Ben lcw dan 2 li 20 TL ye 25 TL ye felan alıyordum.
basladık uc bes ama sonuc aynıinşAllah bi başlasan duramıcaksın zatenşu anda bizde 3 masraflı şey kaldı, aklıma gelen üç, dolap+telsiz+bebek arabası. Oto koltuk+park yatak+beşik+ana kucağı+ göğüs pompası arkadaşlar verecek şanslıyım
onlar da aklımda kalsın. sağ ol cnm bilgilerin içinAGRA birde eczanelerde satılan kapsül şeklinde kremler varmış, kapsülü kırığ hergün bir tane göğüslerine sürüyormuşsun, kullanmadım hiç ama çevremde kullananlar onların daha etkili olduğunı söylüyorlar.
onlar da aklımda kalsın. sağ ol cnm bilgilerin içinbir soru daha sen hangi bebek arabasını kullanıyorsun?
bızımde plan ılk 6 aydan sonra odasına gecırmek ama dedıgın gıbı bakalım ınsallah uygulamada basarılı oluruz
Gerılerde kalmıstır o
hadı ya sonrası ıcın alıyorsun yanızaten bır kac parca daha 0-3 alırsak tamamdır dıyolar
oh oh masallahbenım pelus dedıklerım su en kalın olanlardan dogrumu dıyorum kı bende ek olarak 1 nohut alırım dıyorum 2-3 de penye tamamdır saırım ay valla kredı kartı olsa bugun alısverıs cılgınlıgı var ustumde ıyıkı yokmu desem napsam
Umarım beğendiğin gibidir. Burada mağazası var bende gidip oradan bakarım fiyatlara bir.
Selen_Ay ay kuzum buldum buldum resmen hırs yaptım ne cok konusmusuz kızlar masallah 28 mayıstan berı 90-100 sayfa gelmısız ama dedıgım gıbı resım baya kalıtesız oldu cozunurlugu dusurmeden yuklenmedı
Ne guzel canım ya bır plan program yapmıssınızben yakınlarda magazalrda falan ındırım olur dıye oylece beklıyorum bayram ve bayram sonrası ınsallah bızde hızlanırız kı artık hızlanmak lazım
Patikli tulumların içine yine çorap giydiriyosun canım evet ama ayakları çok minik olduğu için tulum bi tarafa gidiyor, ayak bi tarafa, çoraplar çıkıyor. Bunda iki kat çorap varmış gibi daha sıcak tutuyor.
Lcwaikikiye çok sık geliyor renk renk, ebebekte de oluyor. Ben lcw dan 2 li 20 TL ye 25 TL ye felan alıyordum.
Göğüs ürünlerimi Philips Avent almıştım. Memnun kaldım. Göğüs ucu koruyucu silikonların numaraları oluyor. Alan arkadaşlar onu sordunuzmu. Bizimki 18-19 numaraydı sanırım, bebeğin daha rahat emmesi için, boyutu ve akış hızları değişiyor.
inşAllah bi başlasan duramıcaksın zatenşu anda bizde 3 masraflı şey kaldı, aklıma gelen üç, dolap+telsiz+bebek arabası. Oto koltuk+park yatak+beşik+ana kucağı+ göğüs pompası arkadaşlar verecek şanslıyım
heh ıste bızımde o en kalından var dahaBen peluş diye şu nohutlu var ya ona dedimdi benKalın battaniye dediğim işte şu en kalın battaniyeler.
Bi de demin sayarken fark ettim daha penyeler yok ona rağmen ne çok battaniyemiz varmış bizim
Bende var ben baya kendimi aştım bu ay. Durayım yoksa kocam durduracak
Canım 0-3 ay bir arkadaşım hastane çıkışı hediye ediyor, bi de ben aldım işte. Yok yahu çocuk 2 parçayla geçirmesin bikaç haftasını, alırım bikaç bişey daha(annem alacak yani)
Anaaaaaam ben bunları gördüm mü hatırlamıyom ki şu an, ama ne tatlı şeylermiş Allahım. Güle güle kullansın kuzuşun
İyi kötü bir listen olması lazım canım ama
benim kafada da var bişeyler aldıkça ondan düşüyorum hep
Can'ım nevresim takımı ben lisanslı nevresimden aldım 42 tl güzel çıktı pamuklu unnado sitesinden almıştım 1 tanede hediye gelcek 1 tanede dogum sonrası ihtiyaca göre alırım dedim birşeyler aldıkça yenileri çıkıyor liste bitmiyor iyiki erken başladık yoksa strese girerdik son aydadaisy5 canım bende şimdi bakıyorum öneriniz var mı dıye sordum
Sağol Can'ım öğrendiğim iyi oldu Bebek dişleri çıkınca emerken ısırırmış ya oyun sanıp Onu da önlemiş oluruz heralde çünkü arkadaşlar acıdığını söylemişlerdi yaramaz bebişlerSilikon uçlar göğüs ucuna takılıyor emzirirken, göğüs ucun çatladıysa yara felan olduysa bebek emerken acımasın diye bunu takıp emziriyorsun, hem rahat emziriyorsun hemde bebek emerken o uçlarda süt biriktikçe göğüslerin yumuşuyor.
Diğeri ise göğüs kalkanı, onuda normalde takıyorsun, yara olduysa çamaşır yada göğüs pedi yaraya yapışıp canını yakıyor, kalkanı takınca göğüs ucu boşta kalıyor hiçbiryere değmiyor. Daha kolay iyileşiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?