-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132

Maşallah canım, 750gr olmuş demekki 1 kilo olmasına 250g :)) İyi olsunda bir dahaki gittiğinde verir poz artık..

nasip değilmiş canım napalım.ananesi de alır merak etme.bizimkiler niye bizden bişi istemiyonuz diye fırça atıyo

sagol cnm benim ay hep boyle mutlu olursun evet cnm çok güzel oldu amin cnm ya =)

kızlar iğne oyası yaptıracakmısınız yazma sarı beyaz sarı sarılık uzak dursun diye felan mış ben bir tane beyaz yaptırdım ama uçu pembe mavi ben tek renk iştiyorumdum ama kız erkek oldu nu bilmedim için oyle yaptırmıştım kızlar=)

kendın ortmek ıcın dımı canım :) daha guzel olmus ıkı renklı olmassı :) ben acık oldugum ıcın tac :)
sarı yazmayıda besıgın ustune orterler onumu dıyorsun

kendın ortmek ıcın dımı canım :) daha guzel olmus ıkı renklı olmassı :) ben acık oldugum ıcın tac :)
sarı yazmayıda besıgın ustune orterler onumu dıyorsun
evet ikisi de bebek için antep te havlu alıyorlar susluyorlar ben yazma terih etim bende acıkım bende tac yaptıracakım kendme terlik felan =)

evet ikisi de bebek için antep te havlu alıyorlar susluyorlar ben yazma terih etim bende acıkım bende tac yaptıracakım kendme terlik felan =)
bılmedıgımden soruyorum canım havluyu ne ıcın yaptırıyorlar ? dagıtmak ıcın mı

Benim iğne oyalı krem rengi büyük tülbentim vardı, mevlütlerde örtülenler gibi işlemeli. Bebeğimin beşiğine, pusetine hep onu örttüm. Kendime de düz pembe yanları renkli boncuklu yaptırmıştım. Hastanede onu örttüm başıma.

Slm kızlar ya bişey sorcam biraz komik ama gülmeyin bana ya şimdi benim göbeğimde baya Tüylenme oldu yani Tüylenme de değil aslinda bildiginiz siyah siyah killar erkek gibi oldum yaaaa acaba hormonlarlami alakali bilemedim inşallah doğumdan sonra gider oğlumda hiç böyle olmadım hiç karnında yırtılma bile olmamıştı anlaşılan bu kız benim tipimi iyice bi bozucak He bide bugün dudagimin yanında ucuk çıktı daha yeni cenemde kocaman bi sivilce vardı geçmeden ucuk çıktı şimdide bu uçuk acaba bi zararı olurmu bebeğime?

ay cnm valla bende boyle becerim yok ama bende işlemek iştiyororum bataniye felan =)
Ama çok tatlılar Güle güle giyer inşallah prensesin. Eğer tig işi biliyorsan tıgla yapılan çok güzel battaniye modelleri var bence yap derim dışardaki Fiyatlari baya ucuk oluyo örgü battaniyelerin ve kendin yapıp boncuklarla suslersin. Ayy ben çok kokosum ya kızımıa neler neler yaparım kimbilir.

Canım bnmde göbeğimde tüylenme oldu fazlalaştı. Sivilcelenme vs normaldir bunlar ya hepimizde ara ara olan şeyler. Kız bebek bozarmış biraz anneyi, bende henüz başlamadı olur zamanla galiba bendede..

Bugün Benim aldıklarım
Bir nevresim daha alacağım, onuda biyerde görürüm bebeğinirim diye netten almak istemedim.

Eklentiler

• Hellokitty.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 38
  • MinnieMause.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 40
  • Yastık.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…