bence standat olmalı pek bılgım yok amaKızlar bunların ebatları olmuyor mu? Standart her yatağa uyumlu mu oluyorlar ?
Merhaba kızlar hastanedeyim şeker yüklemem yapılıyo bu içecek gazoz gibi içtim bekliyorum kan alıncak sonra bebişte iyiymiş maşallah 750 gr olmuş tatlı kızım poz vermedi yüzünü elleriyle kapattı
nasip değilmiş canım napalım.ananesi de alır merak etme.bizimkiler niye bizden bişi istemiyonuz diye fırça atıyoArtık bi dahaki sefere canım, elbet alınmıcak şeyler değil de, insan bi heves ediyor ya o boğazıma dizildi bildiğin
Ben de ay başından sonra yeniden alışverişelere başlarım.
Bakalım memlekete gittiğimde ananesi alacak mı bişeyler
Bunu senimi yaptın örgü dimi canım çok tatlı görünüyo bende battaniye ve patik yelek takım yapmak istiyorum.inşallah yapabilirim.Kızım ilk ayakkabısı :)
sagol cnm benim ay hep boyle mutlu olursun evet cnm çok güzel oldu amin cnm ya =)günaydın kızlarrr herkese musmutlu günler bugün evlilik yıldönümümüz ya bende neşe bi milyonsabah evi çok aradım ama hediye bulamadım ya
canım ben onu yatmadan önce içiyorum bi yan etki görmedim ama arada uykum kaçıyor ondan mı değil mi emin değilim
canım ben işe yürüyerek gidip geliyorum benimde arada oluyor yürütmüyor bazen doktoruma sorduğumda rahminde değilse kasığındaysa ağrı kasılma normal dedi magnezyum iç dedi.ben zaten eve gidince geçiyor magnezyum içincede çok bi anlamı olmuyor :)
iyiyim canım bende şükür bugün neşe bi milyonayy o ayakkabı ne güzel öyle ya maşallah Allah giydirmeyi nasip etsin inşallah
ay cnm valla bende boyle becerim yok ama bende işlemek iştiyororum bataniye felan =)Bunu senimi yaptın örgü dimi canım çok tatlı görünüyo bende battaniye ve patik yelek takım yapmak istiyorum.inşallah yapabilirim.
sagol cnm amin baklım valla daha cok seyler bende yaptırmayı düsünüyorum bir de ilk ya =)en güzelleri sizinde olsun cnmay cok güzel güle güle kullansın minik oğlun bende ismine özel seyler yaptıracam inşallah :)
Günaydın annişler
İnsanın gözü görmeyince o mini minnacık ayakları bile tahmin edemiyor canım. Kardeşimi biliyorum en son o da artık 14 yaşında
Gördüm gördüm resimde, çok şeker kalın battaniyesi sevsinler
O dediğin gibi çocuğun gelişimi ile ilgili, kimisi bir anda serpiliyor, kimi yavaş gelişiyor.
Ben de her ay grubundan en az 5-6 parça almak istiyorum canım. Diğer genel şeylerde belli işte
Ay ay güle güle giysin kızııın, süslü yapcak annesi belli
sagol cnm valla o kadar seyler aldım ki cok güzeller en güzelleri sizinde olsun cnm sen ne yapyon nasılsın =)
Nice musmutlu senelerinize inş canım.Bundan sonra evladınızla beraber inş.
Yalnız sen söyleyince benimde aklıma geldi evlilik yıl dönümümüzo kadar umursamaz olmuşum. Bizimkide 5 gün sonra
Günaydın canım
Bebişin güle güle kullansın inş.
Amanın
Yastığısı çok şeker yaa
Güle güle kullansın oğluşunuz
sagol cnm benim senin de en güzelleri olsun cnm benim =)Bende aldım şimdi
Teşekkürler canım.
bende oturuyorum canım aynı :)selam hanımlar nasılsınız bu gün bende iyim biraz kuran okudum simdi de oturyorum oyle yani =)
kendın ortmek ıcın dımı canım :) daha guzel olmus ıkı renklı olmassı :) ben acık oldugum ıcın tac :)kızlar iğne oyası yaptıracakmısınız yazma sarı beyaz sarı sarılık uzak dursun diye felan mış ben bir tane beyaz yaptırdım ama uçu pembe mavi ben tek renk iştiyorumdum ama kız erkek oldu nu bilmedim için oyle yaptırmıştım kızlar=)
evet ikisi de bebek için antep te havlu alıyorlar susluyorlar ben yazma terih etim bende acıkım bende tac yaptıracakım kendme terlik felan =)kendın ortmek ıcın dımı canım :) daha guzel olmus ıkı renklı olmassı :) ben acık oldugum ıcın tac :)
sarı yazmayıda besıgın ustune orterler onumu dıyorsun
bılmedıgımden soruyorum canım havluyu ne ıcın yaptırıyorlar ? dagıtmak ıcın mıevet ikisi de bebek için antep te havlu alıyorlar susluyorlar ben yazma terih etim bende acıkım bende tac yaptıracakım kendme terlik felan =)
Ama çok tatlılar Güle güle giyer inşallah prensesin. Eğer tig işi biliyorsan tıgla yapılan çok güzel battaniye modelleri var bence yap derim dışardaki Fiyatlari baya ucuk oluyo örgü battaniyelerin ve kendin yapıp boncuklarla suslersin. Ayy ben çok kokosum ya kızımıa neler neler yaparım kimbilir.ay cnm valla bende boyle becerim yok ama bende işlemek iştiyororum bataniye felan =)
Slm kızlar ya bişey sorcam biraz komik ama gülmeyin banaya şimdi benim göbeğimde baya Tüylenme oldu yani Tüylenme de değil aslinda bildiginiz siyah siyah killar erkek gibi oldum yaaaa acaba hormonlarlami alakali bilemedim inşallah doğumdan sonra gider oğlumda hiç böyle olmadım hiç karnında yırtılma bile olmamıştı anlaşılan bu kız benim tipimi iyice bi bozucak He bide bugün dudagimin yanında ucuk çıktı daha yeni cenemde kocaman bi sivilce vardı geçmeden ucuk çıktı şimdide bu uçuk acaba bi zararı olurmu bebeğime?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?