-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
kızlar aranızda bebeğinin hareketlerini hisseden var mı?ben 15.haftadayım.ben daha hissetmeye başlamadım.nasıl bir duygu nasıl hissediyorsunuz?

Geçmiş olsun rabbim şifa versin inş. Dediğim gibi insanın kendisinin hasta olması neyse de küçücük evladının hasta olması daha çok hırpalar

Bu arada ben de 2li testi yaptırmayanlardanım ama bu benim isteğim dahilinde değildi. Doktorum 2li ve 3lü taramayı gerek görmedi. Çünkü siz zaten tüp bebek gebesisiniz hani olur ya risk hiç olmadığı halde sonuçlarda %ler yüksek çıkar. Amniyon sıvısı almak zorunda kalırız. Bu da genel de düşüğe sebep olur. Hele siz de hiç risk edemeyiz dedi.
Bu arada canım detaylı ultrason asıl 18-22 haftalar arasında olacak zaten. Ki doktor ona bakacağını orda zaten herşeyin görüneceğini durup dururken bişeyleri riske etmemek gerektiğini söyledi. Bu tabi bizim doktorun yaptığı bir uygulama. Herkeste böyle olsun diye bir durum yok. Sonuçta doktor yönlendiriyor hepimizi.

Sıkıntı hakikaten, kafana takmamayı öneririm yapabilirsen tabi. Allah yardımcın olsun bu arada. Ağır filan kaldırma aman, yardım al mutlaka birilerinden, talep et yani.

Dün arkadaşımgilden yani annesinden yaprak istedim, kaç haftadır gözümün önünde dönüyor yaprak sarması (ha bu arada onların yaprakları çok güzel, sırf bu yüzden istemiştim, çarşıdan alamadığımdan değil) telefonda kızdan (ki yakın arkadaşım) kırkbin mahçup bi şekilde istedim varsa büyüdüyse diye, kız annesine anne hani Selen_Ay hamile ya hani (ki annesi biliyor hamileyim) kızın canı yaprak istiyormuş var mı bizim yapraklardan büyüdü mü dedi. Arkadan anneden cevap; çarşıda yaprak dolu gitsin alsın. Kız çok mahçup oldu, telefonda bildiğin yalan söyledi. Babam; bizim asma denize yakın olduğundan geç büyür, büyüyünce ben ona toplarım diyor dedi.İyi tamam dedim kapadım.

Yeni öğrendiğim üzere gidip çarşıdan alıcam yaprağımı ve sarcam. Ben hiç böyle görmedim ve büyümedim ondan garibime gitti. Ne bileyim.
Geçen face de bi akrabam paylaşmış yaprağı ordan çok canım ister oldu. Dedim abla paylaşma şöyle şeyleri gebe vardır canı çeker. Kadın yazmış hemen kızım hamilemisin hemen yollayım en erken otobüsle gelir akşamdan vereyim sabah al diye (Samsun-Adana arasına) kadını zor ikna ettim gerek yok, yapar yerim ben diye....
Çok ağlak oldum ben yaaa
Ay bu arada inş. canınız çekmemiştir
[/QUOTE]

gercekten böyle duyarsız insanlardan nefret ediyorum. canım benim git çarşıdan al yap ye bari en azından canının istemesi gitsin. allahta böyle insanlardan uzak etsin. yok ya yok herkes anne oluyorda her anne harbiden anne olamıyor.

Sağol canım eşim akşam gelirken alır gelirim dedi zaten yarın ilk iş hemen sarıcam yaprağı inş.

Diğer yapılan davranışla ilgili söylenecek çok şey var da işte....

Kızlar merhabalar bebeğimin cinsiyetine kız dedi doktor ismide Arya AGRA yazarsın notuna Can'ım bir ay sonra 4 boyutlu ultrayona gireceğiz en güzel doğum günü hediyesini aldım kapalı olmasına rağmen arası kız dediçıkıntı yok umarım yanılmaz kızım diye seviyorum çünkü

bir kız daha tebrikler cnm

canm benim çok geçmiş olsun şimdi nasılsın peki?
Doktora gittim bugün ilaç verdi bakalım inşAllah iyi gelir.

Kızmıııı Şooookkkk

Kızlar bugün 3 gün oldu ne gece ne gündüz hiç uyku düzenimiz yok. Kızım bütün gece ağlıyor. Bende uykusuzluktan dolayo iyice kötüleşince randevumu bugüne çektim. Boğazlarım kötüymüş, öksürük için bişey veremiyoruz kullanamazsın dedi. Boğaz pastili ve sprey verdi, bitkiselmiş. İnşAllah iyi gelir.

Ultrasona da girdim. %100 kız dedi. Herşey yolunda şükür. 1 ay sonra tekrar gidicez.

Hadi hayirli ugurlu olsun cnm..
Nice cok mutlu yaslarin olsun esin ve kizinla :)

tugder Canım bursada patlama olmuş. Yakınmı size ???
Evet yaa bende hala eve gidemiyorum arabayla gelmiştim bugün hastaneye eşim yok eve gidemiyorum trafik berbat durumdaymış uzağımda Can'ım bayağa da bi trafik çok kötü durumda diye kaldım avm de durulmasını bekliyorum inşallah ölen yoktur

Gözün aydın cinsiyeti öğrenmişsin. İnsan ayrı bi mutlu oluyor cinsiyeti öğrenince değil mi? Kızım ya da oğlum diye isimlendirebiliyorsun çünkü
Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin inş.

Gözün aydıın. Rabbim evladını kucağına da almayı nasip etsin inş.
Hay yavrum ya evladın bi yandan sen bi yandan Şu dönemde herkes bişey derdir tabi ama evinde pekmez varsa bol karabiber katıp ye, boğazı baya yumuşatıyor, öksürüğü de azaltıyor.
Rabbim tez elden şifanızı versin inş.

İyi ki doğdun canım inşallah nice mutlu yıllara ailenle beraber bu arada kız olduğunu da öğrendin, bu da sana doğum günü hediyesinolsun

Evet yaa çok farklı birşey hep erkek hissetmiştim belirtilerde öyleydi ama cinsiyeti bilmek çok güzel birşey bj arada biz bugün videoya aldık izleyip duruyor el salladı bana bebeğim birazdan resim atarım parmağını ağzına almış durumdaydı bi ara kurban olurum onu yaradana harika birşey Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizleridw hayırlı kucağımıza almayı nasip etsin

İyi ki doğdun canım inşallah nice mutlu yıllara ailenle beraber bu arada kız olduğunu da öğrendin, bu da sana doğum günü hediyesinolsun
Aynen darısı size sizlerin ki erkek bekliyorum sekerli_seker le seni yeter bu kadar kız erkekte lazım ama demi şaka şaka sağlıklı olsunda ama attık öğrenirsiniz sizde inşallah​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…