gercekten böyle duyarsız insanlardan nefret ediyorum. canım benim git çarşıdan al yap ye bari en azından canının istemesi gitsin. allahta böyle insanlardan uzak etsin. yok ya yok herkes anne oluyorda her anne harbiden anne olamıyor.
bir kız daha tebrikler cnmKızlar merhabalar bebeğimin cinsiyetine kız dedi doktor ismide AryaAGRA yazarsın notuna Can'ım bir ay sonra 4 boyutlu ultrayona gireceğiz en güzel doğum günü hediyesini aldım kapalı olmasına rağmen arası kız dediçıkıntı yok umarım yanılmaz kızım diye seviyorum çünkü
Doktora gittim bugün ilaç verdi bakalım inşAllah iyi gelir.canm benim çok geçmiş olsun şimdi nasılsın peki?
Kızlar merhabalar bebeğimin cinsiyetine kız dedi doktor ismide AryaAGRA yazarsın notuna Can'ım bir ay sonra 4 boyutlu ultrayona gireceğiz en güzel doğum günü hediyesini aldım kapalı olmasına rağmen arası kız dediçıkıntı yok umarım yanılmaz kızım diye seviyorum çünkü
Kızlar merhabalar bebeğimin cinsiyetine kız dedi doktor ismide AryaAGRA yazarsın notuna Can'ım bir ay sonra 4 boyutlu ultrayona gireceğiz en güzel doğum günü hediyesini aldım kapalı olmasına rağmen arası kız dediçıkıntı yok umarım yanılmaz kızım diye seviyorum çünkü
Can'ım çok sağol çok beğendim harika olmuş adım Derya bu arada birde Derya diye atarsan memnun kalırım çok duygulandım
Amin Can'ım hep beraber inşallahHadi hayirli ugurlu olsun cnm..
Nice cok mutlu yaslarin olsun esin ve kizinla :)
Can'ım çok sağol çok beğendim harika olmuş adım Derya bu arada birde Derya diye atarsan memnun kalırım çok duygulandım
Harikasın tatlım ya çok Mutlu ettin beni herşey gönlünce olsun Can'ım çok sağol
Evet yaa bende hala eve gidemiyorum arabayla gelmiştim bugün hastaneye eşim yok eve gidemiyorum trafik berbat durumdaymış uzağımda Can'ım bayağa da bi trafik çok kötü durumda diye kaldım avm de durulmasını bekliyorum inşallah ölen yokturtugder Canım bursada patlama olmuş. Yakınmı size ???
Kızlar bugün 3 gün oldu ne gece ne gündüz hiç uyku düzenimiz yok. Kızım bütün gece ağlıyor. Bende uykusuzluktan dolayo iyice kötüleşince randevumu bugüne çektim. Boğazlarım kötüymüş, öksürük için bişey veremiyoruz kullanamazsın dedi. Boğaz pastili ve sprey verdi, bitkiselmiş. İnşAllah iyi gelir.
Ultrasona da girdim. %100 kız dedi. Herşey yolunda şükür. 1 ay sonra tekrar gidicez.
İyi ki doğdun canımEvet yaa bende hala eve gidemiyorum arabayla gelmiştim bugün hastaneye eşim yok eve gidemiyorum trafik berbat durumdaymış uzağımda Can'ım bayağa da bi trafik çok kötü durumda diye kaldım avm de durulmasını bekliyorum inşallah ölen yoktur
Evet yaa çok farklı birşey hep erkek hissetmiştim belirtilerde öyleydi ama cinsiyeti bilmek çok güzel birşey bj arada biz bugün videoya aldık izleyip duruyor el salladı bana bebeğim birazdan resim atarım parmağını ağzına almış durumdaydı bi ara kurban olurum onu yaradana harika birşey Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizleridw hayırlı kucağımıza almayı nasip etsinGözün aydın cinsiyeti öğrenmişsin. İnsan ayrı bi mutlu oluyor cinsiyeti öğrenince değil mi? Kızım ya da oğlum diye isimlendirebiliyorsun çünkü
Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin inş.
Gözün aydıın. Rabbim evladını kucağına da almayı nasip etsin inş.
Hay yavrum ya evladın bi yandan sen bi yandanŞu dönemde herkes bişey derdir tabi ama evinde pekmez varsa bol karabiber katıp ye, boğazı baya yumuşatıyor, öksürüğü de azaltıyor.
Rabbim tez elden şifanızı versin inş.
İyi ki doğdun canıminşallah nice mutlu yıllara ailenle beraber bu arada kız olduğunu da öğrendin, bu da sana doğum günü hediyesinolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?