- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Hamilelikten önce ev alalım karar verdik, hamileliyi öğrenince vaz geçtik taşınma falan zor olmasın. Amaaaa bugun ve yarın ofisimiz taşınyıorne ettimse bu taşınma yine beni buldu. Bazi arkadaşlar yardım etti sağolsunlar. ama kızlar yaa diğer iş arkadaşları özlellikle bayanlar hiç umurlarında bile olmadı, biri yardım edim söylemedi, bir ton klasör dosya mosya olduğunu görüyorlar.... hetta akıllı bayanlardan biri bana diyor ki 'her kes koliyi kendisi buluyor, git sen de kendin bul' dedim sen normal haldesin, görmüyormusun ben hamileyim? bu durumda şantiyeye mi gidim koli bulmaya? bazen insanlar gerçekten duygusuz mu, yoksa ben mi fazla duyguluyum anlayamıyorum... bazen kendi memleketimi insanlarımızı özlüyorum..
Ay kolay gelsin canım zor dur bu halde benimde arkadasım gelecek temizlik felan yapacak :)canım ev taşıyoruz onunla uğrasıyorum çok yoruldum
Ay canım haklısı insan yardım bekliyor ama simdi artık insanlar yardım felan etmiyor herkez kendi düşünüyor :)Hamilelikten önce ev alalım karar verdik, hamileliyi öğrenince vaz geçtik taşınma falan zor olmasın. Amaaaa bugun ve yarın ofisimiz taşınyıorne ettimse bu taşınma yine beni buldu. Bazi arkadaşlar yardım etti sağolsunlar. ama kızlar yaa diğer iş arkadaşları özlellikle bayanlar hiç umurlarında bile olmadı, biri yardım edim söylemedi, bir ton klasör dosya mosya olduğunu görüyorlar.... hetta akıllı bayanlardan biri bana diyor ki 'her kes koliyi kendisi buluyor, git sen de kendin bul' dedim sen normal haldesin, görmüyormusun ben hamileyim? bu durumda şantiyeye mi gidim koli bulmaya? bazen insanlar gerçekten duygusuz mu, yoksa ben mi fazla duyguluyum anlayamıyorum... bazen kendi memleketimi insanlarımızı özlüyorum..
Hamilelikten önce ev alalım karar verdik, hamileliyi öğrenince vaz geçtik taşınma falan zor olmasın. Amaaaa bugun ve yarın ofisimiz taşınyıorne ettimse bu taşınma yine beni buldu. Bazi arkadaşlar yardım etti sağolsunlar. ama kızlar yaa diğer iş arkadaşları özlellikle bayanlar hiç umurlarında bile olmadı, biri yardım edim söylemedi, bir ton klasör dosya mosya olduğunu görüyorlar.... hetta akıllı bayanlardan biri bana diyor ki 'her kes koliyi kendisi buluyor, git sen de kendin bul' dedim sen normal haldesin, görmüyormusun ben hamileyim? bu durumda şantiyeye mi gidim koli bulmaya? bazen insanlar gerçekten duygusuz mu, yoksa ben mi fazla duyguluyum anlayamıyorum... bazen kendi memleketimi insanlarımızı özlüyorum..[/
Geçmiş olsun Can'ım bu dönemde hastalık dahada zor oluyor inş yakın Zaman'da geçerBen genel olarak iyiyim şükür. Boğazlarım acıyor biraz, öksürük tutuyor ama gıcık gibi. Sadece kızımın kötü olması ve geceleri uyumaması etkiledi beni. Uyumayınca başım ağrımaya başladı onun yorgunluğu var. Kızım normalde bensiz durur ama hasta olduğu için babasına bile gitmek istemiyor. Sürekli annem otursun, bende ona sarılıp omzunda yatayım istiyor. Onu bırakıp çıkamıyorumda. Artık perşembeye kadar idare edicem böyle.
Seni benden daha çok heyecan bastı cumaya ne yapacaksan senYarına çoook az kaldııııı
Kaçta randevun canım?
Hayır tatlım duygusuzlarmış ne kadar öküz varsa senin işyerinde toplanmış sanırım kusura bakma işte devir değişiyor değiştikçe insanlık ortada kalmayacak hale geliyoruz allah yardımcımız olsunHamilelikten önce ev alalım karar verdik, hamileliyi öğrenince vaz geçtik taşınma falan zor olmasın. Amaaaa bugun ve yarın ofisimiz taşınyıorne ettimse bu taşınma yine beni buldu. Bazi arkadaşlar yardım etti sağolsunlar. ama kızlar yaa diğer iş arkadaşları özlellikle bayanlar hiç umurlarında bile olmadı, biri yardım edim söylemedi, bir ton klasör dosya mosya olduğunu görüyorlar.... hetta akıllı bayanlardan biri bana diyor ki 'her kes koliyi kendisi buluyor, git sen de kendin bul' dedim sen normal haldesin, görmüyormusun ben hamileyim? bu durumda şantiyeye mi gidim koli bulmaya? bazen insanlar gerçekten duygusuz mu, yoksa ben mi fazla duyguluyum anlayamıyorum... bazen kendi memleketimi insanlarımızı özlüyorum..
[/QUOTE]Selen_Ay tugder AGRA sekerli_seker Kızlar boğazlarım yine kötü öksürük arttı. Gece hastanedeydik. Kızım kötüydü, serum taktılar. Onun için koşturmaktan kendimi unuttum. Hiç uyumadı bende sersem gibi oldum iyice. Perşembeye kaldı benim randevu artık. O iyi olsunda şuan başka birşey gelmiyor elimden.
Hamilelikten önce ev alalım karar verdik, hamileliyi öğrenince vaz geçtik taşınma falan zor olmasın. Amaaaa bugun ve yarın ofisimiz taşınyıorne ettimse bu taşınma yine beni buldu. Bazi arkadaşlar yardım etti sağolsunlar. ama kızlar yaa diğer iş arkadaşları özlellikle bayanlar hiç umurlarında bile olmadı, biri yardım edim söylemedi, bir ton klasör dosya mosya olduğunu görüyorlar.... hetta akıllı bayanlardan biri bana diyor ki 'her kes koliyi kendisi buluyor, git sen de kendin bul' dedim sen normal haldesin, görmüyormusun ben hamileyim? bu durumda şantiyeye mi gidim koli bulmaya? bazen insanlar gerçekten duygusuz mu, yoksa ben mi fazla duyguluyum anlayamıyorum... bazen kendi memleketimi insanlarımızı özlüyorum..
geçmiş olsun canım dikkat et kendıneBen genel olarak iyiyim şükür. Boğazlarım acıyor biraz, öksürük tutuyor ama gıcık gibi. Sadece kızımın kötü olması ve geceleri uyumaması etkiledi beni. Uyumayınca başım ağrımaya başladı onun yorgunluğu var. Kızım normalde bensiz durur ama hasta olduğu için babasına bile gitmek istemiyor. Sürekli annem otursun, bende ona sarılıp omzunda yatayım istiyor. Onu bırakıp çıkamıyorumda. Artık perşembeye kadar idare edicem böyle.
Kiz valla ben yapip gondereyim sana nerdeysen
benimde canım sarma istiyor pazarı bekliyorum yapacam kısmet olursa
Ay kolay gelsin canım zor dur bu halde benimde arkadasım gelecek temizlik felan yapacak :)
[/QUOTE]Selen_Ay tugder AGRA sekerli_seker Kızlar boğazlarım yine kötü öksürük arttı. Gece hastanedeydik. Kızım kötüydü, serum taktılar. Onun için koşturmaktan kendimi unuttum. Hiç uyumadı bende sersem gibi oldum iyice. Perşembeye kaldı benim randevu artık. O iyi olsunda şuan başka birşey gelmiyor elimden.
Bu ikili testi yaptırıp yaptırmama konusunda kararsız kalanlar. Durum sadece bebeğim down sendromluysa napıcam aldırmam da boşa stres diye düşünmeyin. Detaylı olarak organlara da bakılıyor. Örneğin ense kalınlığı sadece down sendromu belirtisi değil. Bebekte başka bir rahatsızlıkta olabilir. Kalbinde bir sıkıntı olabilir. Böyle durumlarda da doğum olur olmaz bebeğe iğne yapılması yada ilaç verilmesi gerekebiliyor. Bebekte olan rahatsızlığı bilip ona göre doğumda herşeyin hazır olması gerekiyor. Bunlarıda düşünün olurmu.
Yarın 13:30 da randevum bakalım hemde yarın doğum günüm umarım doğum günü hediyem bebeğimin cinsiyeti bilmem olur gösterse göstermesene yazarım kızlar
Ay kolay gelsin canım zor dur bu halde benimde arkadasım gelecek temizlik felan yapacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?