-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132

Malesef insanlar duyarsız bana dokunmayan bin yaşasın modundalar.. Sen gayet normalsin bende öyleyim ama bu durumu sorgulamaktan vazgeç yoksa daha çok üzülürsün hiç bir şey değişmiyor çünkü..
Dikkat et yavaş yavaş hareket et, saçma sapan insanlara kızıp kendini yorma sakın.

Ay canım haklısı insan yardım bekliyor ama simdi artık insanlar yardım felan etmiyor herkez kendi düşünüyor :)

Kolay gelsin Can'ım işyerinde herkes birbirinin kuyusunu kazmaktan böyle insani şeyler düşünemiyor maalesef takma boşver

Geçmiş olsun Can'ım bu dönemde hastalık dahada zor oluyor inş yakın Zaman'da geçer

Hayır tatlım duygusuzlarmış ne kadar öküz varsa senin işyerinde toplanmış sanırım kusura bakma işte devir değişiyor değiştikçe insanlık ortada kalmayacak hale geliyoruz allah yardımcımız olsun

[/QUOTE]

Geçmiş olsun rabbim şifa versin inş. Dediğim gibi insanın kendisinin hasta olması neyse de küçücük evladının hasta olması daha çok hırpalar

Bu arada ben de 2li testi yaptırmayanlardanım ama bu benim isteğim dahilinde değildi. Doktorum 2li ve 3lü taramayı gerek görmedi. Çünkü siz zaten tüp bebek gebesisiniz hani olur ya risk hiç olmadığı halde sonuçlarda %ler yüksek çıkar. Amniyon sıvısı almak zorunda kalırız. Bu da genel de düşüğe sebep olur. Hele siz de hiç risk edemeyiz dedi.
Bu arada canım detaylı ultrason asıl 18-22 haftalar arasında olacak zaten. Ki doktor ona bakacağını orda zaten herşeyin görüneceğini durup dururken bişeyleri riske etmemek gerektiğini söyledi. Bu tabi bizim doktorun yaptığı bir uygulama. Herkeste böyle olsun diye bir durum yok. Sonuçta doktor yönlendiriyor hepimizi.

Sıkıntı hakikaten, kafana takmamayı öneririm yapabilirsen tabi. Allah yardımcın olsun bu arada. Ağır filan kaldırma aman, yardım al mutlaka birilerinden, talep et yani.

Dün arkadaşımgilden yani annesinden yaprak istedim, kaç haftadır gözümün önünde dönüyor yaprak sarması (ha bu arada onların yaprakları çok güzel, sırf bu yüzden istemiştim, çarşıdan alamadığımdan değil) telefonda kızdan (ki yakın arkadaşım) kırkbin mahçup bi şekilde istedim varsa büyüdüyse diye, kız annesine anne hani Selen_Ay hamile ya hani (ki annesi biliyor hamileyim) kızın canı yaprak istiyormuş var mı bizim yapraklardan büyüdü mü dedi. Arkadan anneden cevap; çarşıda yaprak dolu gitsin alsın. Kız çok mahçup oldu, telefonda bildiğin yalan söyledi. Babam; bizim asma denize yakın olduğundan geç büyür, büyüyünce ben ona toplarım diyor dedi.İyi tamam dedim kapadım.

Yeni öğrendiğim üzere gidip çarşıdan alıcam yaprağımı ve sarcam. Ben hiç böyle görmedim ve büyümedim ondan garibime gitti. Ne bileyim.
Geçen face de bi akrabam paylaşmış yaprağı ordan çok canım ister oldu. Dedim abla paylaşma şöyle şeyleri gebe vardır canı çeker. Kadın yazmış hemen kızım hamilemisin hemen yollayım en erken otobüsle gelir akşamdan vereyim sabah al diye (Samsun-Adana arasına) kadını zor ikna ettim gerek yok, yapar yerim ben diye....
Çok ağlak oldum ben yaaa
Ay bu arada inş. canınız çekmemiştir

Geçmiş olsun rabbim şifa versin inş. Dediğim gibi insanın kendisinin hasta olması neyse de küçücük evladının hasta olması daha çok hırpalar

Bu arada ben de 2li testi yaptırmayanlardanım ama bu benim isteğim dahilinde değildi. Doktorum 2li ve 3lü taramayı gerek görmedi. Çünkü siz zaten tüp bebek gebesisiniz hani olur ya risk hiç olmadığı halde sonuçlarda %ler yüksek çıkar. Amniyon sıvısı almak zorunda kalırız. Bu da genel de düşüğe sebep olur. Hele siz de hiç risk edemeyiz dedi.
Bu arada canım detaylı ultrason asıl 18-22 haftalar arasında olacak zaten. Ki doktor ona bakacağını orda zaten herşeyin görüneceğini durup dururken bişeyleri riske etmemek gerektiğini söyledi. Bu tabi bizim doktorun yaptığı bir uygulama. Herkeste böyle olsun diye bir durum yok. Sonuçta doktor yönlendiriyor hepimizi.

Sıkıntı hakikaten, kafana takmamayı öneririm yapabilirsen tabi. Allah yardımcın olsun bu arada. Ağır filan kaldırma aman, yardım al mutlaka birilerinden, talep et yani.

Dün arkadaşımgilden yani annesinden yaprak istedim, kaç haftadır gözümün önünde dönüyor yaprak sarması (ha bu arada onların yaprakları çok güzel, sırf bu yüzden istemiştim, çarşıdan alamadığımdan değil) telefonda kızdan (ki yakın arkadaşım) kırkbin mahçup bi şekilde istedim varsa büyüdüyse diye, kız annesine anne hani Selen_Ay hamile ya hani (ki annesi biliyor hamileyim) kızın canı yaprak istiyormuş var mı bizim yapraklardan büyüdü mü dedi. Arkadan anneden cevap; çarşıda yaprak dolu gitsin alsın. Kız çok mahçup oldu, telefonda bildiğin yalan söyledi. Babam; bizim asma denize yakın olduğundan geç büyür, büyüyünce ben ona toplarım diyor dedi.İyi tamam dedim kapadım.

Yeni öğrendiğim üzere gidip çarşıdan alıcam yaprağımı ve sarcam. Ben hiç böyle görmedim ve büyümedim ondan garibime gitti. Ne bileyim.
Geçen face de bi akrabam paylaşmış yaprağı ordan çok canım ister oldu. Dedim abla paylaşma şöyle şeyleri gebe vardır canı çeker. Kadın yazmış hemen kızım hamilemisin hemen yollayım en erken otobüsle gelir akşamdan vereyim sabah al diye (Samsun-Adana arasına) kadını zor ikna ettim gerek yok, yapar yerim ben diye....
Çok ağlak oldum ben yaaa
Ay bu arada inş. canınız çekmemiştir
[/QUOTE]

Kiz valla ben yapip gondereyim sana nerdeysen

geçmiş olsun canım dikkat et kendıne

benimde canım sarma istiyor pazarı bekliyorum yapacam kısmet olursa

Kiz valla ben yapip gondereyim sana nerdeysen

Ay canım çok sağol, gönlünden geçmesi yeter.
Eşime söyledim dün bu konuşmayı zaten ki yanında oldu, bugün iyice canım istiyor yaaaa kafama takıldı sarma gözümün önünde dönüyor bildiğin. Eşim normalde gamsız adamdır benim kafama her taktığım şeye kızar ilk defa bana hak verdi boğazım düğümlendi yemin ediyorum Akşam ben alır gelirim merak etme dedi.

Bu aşermek oluyor heralde, bildiğiniz burnuma kokuyor.

benimde canım sarma istiyor pazarı bekliyorum yapacam kısmet olursa

Afiyet bal şeker olsun inş.
Kızlar sizin de canınızı çektirttiysem affola, söyleyin yollayım, sarcam nasılsa yarına

[/QUOTE]

canm benim çok geçmiş olsun şimdi nasılsın peki?

bebek ve bizim için yararlı ne tetst varsa çekinmeden korkmadan yapılmalı bence

Yarın 13:30 da randevum bakalım hemde yarın doğum günüm umarım doğum günü hediyem bebeğimin cinsiyeti bilmem olur gösterse göstermesene yazarım kızlar

canım doğum günün kutlu olsun bebeğinle ailenle sevdiklerinle birlikte sağlıklı mutlu başarılı nice yıllar geçirmeni dilerim. hadi bakalım haberini bekliyoruz.

canım allah böyle insanlardan. sanırım bu senin bahsettiğin kişi annelik duygusu yaşamamış ya da anneyse yazıklar olsun ki böyle anneye. gercekten sana böyle davrandığı için çok sinir oldum. ama emin ol sana o yaşattığını yaşamadan ölmez. bizler iki can taşıyoruz. normal kişilerden 2 kat daha fazla öneme ilgiye yardıma ihtiyacımız var. ama bunu layığıyla yaşamadan kimse bilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…