-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Aynen darısı size sizlerin ki erkek bekliyorum sekerli_seker le seni yeter bu kadar kız erkekte lazım ama demi şaka şaka sağlıklı olsunda ama attık öğrenirsiniz sizde inşallah​
İnşAllah önümüzdeki hafta ben de gidicem , bakalım ne olur, hayırlısı inşallah

Günaydın kızlar nasılsınız biz bugün iyiyiz AGRA canım listemize cinsiyet ile ismimizi yazabilirsin kızımın ismi ARYA olacak hayırlısıyla inşallah o günleride görürüz

Günaydın kızlar nasılsınız biz bugün iyiyiz AGRA canım listemize cinsiyet ile ismimizi yazabilirsin kızımın ismi ARYA olacak hayırlısıyla inşallah o günleride görürüz
Günaydın cnm bebişin resmine baktım maşallah çok şeker ismi de güzel bende haftaya görcem inş.kızımı

Günaydın cnm bebişin resmine baktım maşallah çok şeker ismi de güzel bende haftaya görcem inş.kızımı
İnşallah Can'ım erkek olsaydı bu ismi koyamayacağım için koyanı kıskanırdım yalan yok ismimle bağdaştığı için bu ismi seviyorum kaderide güzel olur inşallah ismi gibi

hayırlısı canım sağlıklı bişekilde kucağınada alırsın inşallah başlasınnnnn alışveriş

hayırlısı canım sağlıklı bişekilde kucağınada alırsın inşallah başlasınnnnn alışveriş
Dün yapamadım kendime yapmaktan da 10 gün sonra kontrol var o Zamana inşallah bu arada doktor 4 boyutlu ultrason tarama testi yapacaz dedi randevu aldım bir ay sonraya verdiler ücreti de 250 tl cinsiyet heyecanından soramadım bu test niçin diye bilgisi olan var mı 10 gün sonra gittiğimde soracağım da sizlerin bilgisi varsa diye soruyum dedim

Ekledim canim, inshallah hayirli evlat olsun

Ekledim canim, inshallah hayirli evlat olsun
Sağol Can'ım Amin inşallah sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün kucağımıza almayı nasip etsin cinsiyeti öğrendikten sonra acayip duygulanıp heyecanlı Mutlu bir hale geçiyorsun dünden beri ağzım kulaklarımda eşim biraz şok yaşadı ama hep erkek hissetmişti oda alışmaya başladı

Bizimki hic bishey hisetmiyor. Ben erkek hisediyorum. Bi karnim sivri, ondan herkez erkek diyor. Bakalim hayirlisi inshallah. Erkek isminde karar verdik ama kiza bi turlu karar veremiyoruz

Hmm, belki benim doktor da 4böyütlü üçin 17-18. Haftalarda gel dedi canım yine bebişin minik organlarına falan bakılacak

Yaa herkes kafamı karıştırıyor dün videoya çekmiştik gönderdiğim videoyu herkes kafama karıştırdı kimse doktorumu beğenmedi net konuşmadığı için fikir almak istiyorum umarım doktorum yanılmamıştır kıza kendimi adapte ettim erkek derse çok üzülürüm şimdi doktorum dün kız Bebek dedi bende kesin mi dedim çıkıntı yok diye cevap verdi bende yani alışverişe başlayabilirmiyim dedim başlayın dedi Herkeste bana bu Nasıl doktor çıkıntı yok diyene kadar neden bu kız kesin demiyor % oranda vermedi böyle birşey başıma gelmez demi kızlar

sen yine de her ihtimale karşı kız renkleri alma. herşey olabilir. benim arkadaşıma kız dediler 7. yoksa 8. ayında erkek dediler. yanılma olabiliyor.

sen yine de her ihtimale karşı kız renkleri alma. herşey olabilir. benim arkadaşıma kız dediler 7. yoksa 8. ayında erkek dediler. yanılma olabiliyor.
Yaa bu tür sorunlar devlette olabilir diye düşünüyorum cihazdan dolayı ama kesin emin olmasa 10 gün sonra bakalım derdi ama %100 de demedi kesin de demedi kız dedi alışverişe başlayacam kesin kız demi dedim başla dedi insanın içine kuşku düşürüyorlar dengem bozuldu bir saat

bana da %95 kız demişti demek ki her zaman bi yanılma payı var ama düşük olasılık bence sürpriz olur yani nadiren yanılıyorlar istersen 10 gün daha bekle o zaman bir daha teyit ettirirsin ben beklemedim aldım birşeyler erkek olursa da giydiririm pembişleri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…