Günaydın canım sen nasılsın?günaydın kızlar nsılsınız =)
günaydın canım ıyıyız sen nasılsın?günaydın kızlar nsılsınız =)
günaydın kızlar nsılsınız =)
iyim cnm ne olsun temizlik felan iyim allah sükür =)günaydın canım ıyıyız sen nasılsın?
günaydın kızlar nsılsınız =)
[/QUOTE]Selen_Ay tugder AGRA sekerli_seker Kızlar boğazlarım yine kötü öksürük arttı. Gece hastanedeydik. Kızım kötüydü, serum taktılar. Onun için koşturmaktan kendimi unuttum. Hiç uyumadı bende sersem gibi oldum iyice. Perşembeye kaldı benim randevu artık. O iyi olsunda şuan başka birşey gelmiyor elimden.
Benim komşum ne 2 li ne 3 lü ne de 4 lü test yaptırdı aldıracakmıyım diye ama öyle düşünmeyin kızlar benim halamın ilk çocuğu down hastası ve o dönemlerde çok doktora girilmediği için doğduğunda öğrenmişti Şok'a girmişti buda iyi birşey değil tabiki Rabbim herkesin çocuğunu sağlıklı eli ayağı düzgün ve hayırlı olmasını nasip etsin şimdi mesela bizden pay çıkaralım cinsiyet için merak ediyoruz demi ama cinsiyeti öğrenince merak gidiyor ve kız ise kıza erkek ise erkek diye seviyorsun karnında alışıyorsun okun için bence bu testler önemli tabiki Rabbim ne yazdıysa o olur ama imkan varken bilmek önemli bence Rabbim bütün hastalarımıza da acil şifalar versinŞimdilik bi şey söylemedi, bakalım isteyecek mi. Ben istemiyorum, zaten 2li yaptırdım, şükür sonuç iyi çıktı. ama tutalım kötü çıksın, napıcam ki? aldırcam mı? bence gereksiz testler. zaten cevabın da başında bu bir ihtimal diyorlar. ee ihtimalse yapmayalım arkadaşzaten hasta denilen çoçuklar sağlıklı, sağlıklı denilenler de hasta çıkma ihtimalı de var. bence gereksiz. boş yere anneni strese salıyorlar.
Çalışan bayan daha stresli oluyor hemde yoruluyor allah yardımcınız olsun kızlarbugün de gerginimherkesi dövesim var nolucak bu halım
Yarın 13:30 da randevum bakalım hemde yarın doğum günüm umarım doğum günü hediyem bebeğimin cinsiyeti bilmem olur gösterse göstermesene yazarım kızlarumarım gösterir bizde merak ettik yarın yaz bari öğrenince
[/QUOTE]Selen_Ay tugder AGRA sekerli_seker Kızlar boğazlarım yine kötü öksürük arttı. Gece hastanedeydik. Kızım kötüydü, serum taktılar. Onun için koşturmaktan kendimi unuttum. Hiç uyumadı bende sersem gibi oldum iyice. Perşembeye kaldı benim randevu artık. O iyi olsunda şuan başka birşey gelmiyor elimden.
Çok kötü soğuk aldınız demekki ikinizde
Bence sende gidemiyosan telde görüş doktorunla canım bişeyler önerir, daha kötü olursun busefer.
Sende önemlisin önce tabiki bebişin ama karnındakı bebişi de unutma tatlım bol bol dinlen meyve ye ev işi de beklesin boşver eşin yapsın yemeği olmadı dışardan söyle en kısa sürede atlatırsın umarım
Ben genel olarak iyiyim şükür. Boğazlarım acıyor biraz, öksürük tutuyor ama gıcık gibi. Sadece kızımın kötü olması ve geceleri uyumaması etkiledi beni. Uyumayınca başım ağrımaya başladı onun yorgunluğu var. Kızım normalde bensiz durur ama hasta olduğu için babasına bile gitmek istemiyor. Sürekli annem otursun, bende ona sarılıp omzunda yatayım istiyor. Onu bırakıp çıkamıyorumda. Artık perşembeye kadar idare edicem böyle.
Kız çocuğu babaya düşkün olur zaten en kısa süre de iyileşir inşallah Can'ımBen genel olarak iyiyim şükür. Boğazlarım acıyor biraz, öksürük tutuyor ama gıcık gibi. Sadece kızımın kötü olması ve geceleri uyumaması etkiledi beni. Uyumayınca başım ağrımaya başladı onun yorgunluğu var. Kızım normalde bensiz durur ama hasta olduğu için babasına bile gitmek istemiyor. Sürekli annem otursun, bende ona sarılıp omzunda yatayım istiyor. Onu bırakıp çıkamıyorumda. Artık perşembeye kadar idare edicem böyle.
Kız çocuğu babaya düşkün olur zaten en kısa süre de iyileşir inşallah Can'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?