-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyodum güzel paylaşımlar olmuş bebeklerin cinsiyetleri de belli olmuş çoğumuzun darısı bizim başımıza hepimiz için hayırlısı olsun

Selen_Ay tugder AGRA sekerli_seker Kızlar boğazlarım yine kötü öksürük arttı. Gece hastanedeydik. Kızım kötüydü, serum taktılar. Onun için koşturmaktan kendimi unuttum. Hiç uyumadı bende sersem gibi oldum iyice. Perşembeye kaldı benim randevu artık. O iyi olsunda şuan başka birşey gelmiyor elimden.[/QUOTE]

Bu ikili testi yaptırıp yaptırmama konusunda kararsız kalanlar. Durum sadece bebeğim down sendromluysa napıcam aldırmam da boşa stres diye düşünmeyin. Detaylı olarak organlara da bakılıyor. Örneğin ense kalınlığı sadece down sendromu belirtisi değil. Bebekte başka bir rahatsızlıkta olabilir. Kalbinde bir sıkıntı olabilir. Böyle durumlarda da doğum olur olmaz bebeğe iğne yapılması yada ilaç verilmesi gerekebiliyor. Bebekte olan rahatsızlığı bilip ona göre doğumda herşeyin hazır olması gerekiyor. Bunlarıda düşünün olurmu.

[/QUOTE]

Çok kötü soğuk aldınız demekki ikinizde
Bence sende gidemiyosan telde görüş doktorunla canım bişeyler önerir, daha kötü olursun busefer.

Benim komşum ne 2 li ne 3 lü ne de 4 lü test yaptırdı aldıracakmıyım diye ama öyle düşünmeyin kızlar benim halamın ilk çocuğu down hastası ve o dönemlerde çok doktora girilmediği için doğduğunda öğrenmişti Şok'a girmişti buda iyi birşey değil tabiki Rabbim herkesin çocuğunu sağlıklı eli ayağı düzgün ve hayırlı olmasını nasip etsin şimdi mesela bizden pay çıkaralım cinsiyet için merak ediyoruz demi ama cinsiyeti öğrenince merak gidiyor ve kız ise kıza erkek ise erkek diye seviyorsun karnında alışıyorsun okun için bence bu testler önemli tabiki Rabbim ne yazdıysa o olur ama imkan varken bilmek önemli bence Rabbim bütün hastalarımıza da acil şifalar versin

[/QUOTE]
Sende önemlisin önce tabiki bebişin ama karnındakı bebişi de unutma tatlım bol bol dinlen meyve ye ev işi de beklesin boşver eşin yapsın yemeği olmadı dışardan söyle en kısa sürede atlatırsın umarım

Çok kötü soğuk aldınız demekki ikinizde
Bence sende gidemiyosan telde görüş doktorunla canım bişeyler önerir, daha kötü olursun busefer.

Ben genel olarak iyiyim şükür. Boğazlarım acıyor biraz, öksürük tutuyor ama gıcık gibi. Sadece kızımın kötü olması ve geceleri uyumaması etkiledi beni. Uyumayınca başım ağrımaya başladı onun yorgunluğu var. Kızım normalde bensiz durur ama hasta olduğu için babasına bile gitmek istemiyor. Sürekli annem otursun, bende ona sarılıp omzunda yatayım istiyor. Onu bırakıp çıkamıyorumda. Artık perşembeye kadar idare edicem böyle.

Ayy demekki sana çok düşkün, çocuklar hasta olunca hayat duruyor sanki haklısın.
Ama kendinede dikkat etmelisin.

Kız çocuğu babaya düşkün olur zaten en kısa süre de iyileşir inşallah Can'ım

Hamilelikten önce ev alalım karar verdik, hamileliyi öğrenince vaz geçtik taşınma falan zor olmasın. Amaaaa bugun ve yarın ofisimiz taşınyıor ne ettimse bu taşınma yine beni buldu. Bazi arkadaşlar yardım etti sağolsunlar. ama kızlar yaa diğer iş arkadaşları özlellikle bayanlar hiç umurlarında bile olmadı, biri yardım edim söylemedi, bir ton klasör dosya mosya olduğunu görüyorlar.... hetta akıllı bayanlardan biri bana diyor ki 'her kes koliyi kendisi buluyor, git sen de kendin bul' dedim sen normal haldesin, görmüyormusun ben hamileyim? bu durumda şantiyeye mi gidim koli bulmaya? bazen insanlar gerçekten duygusuz mu, yoksa ben mi fazla duyguluyum anlayamıyorum... bazen kendi memleketimi insanlarımızı özlüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…