-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
cnm aksam serinlikte yuru iştiyorsan eşinle işi yoksa bende biraz evde yaptım yemek yedim =)

cnm aksam serinlikte yuru iştiyorsan eşinle işi yoksa bende biraz evde yaptım yemek yedim =)
Eşimin işleri çok yoğun olıyor yorgun geliyor evimin önünde yürüyüş parkuru aslında benimde çıkmam lazım ya yarından itibaren çıkacam olmadı

Kızlar iyi akşamlar size bir sorum olacak kusura bakmayın bu konuyla ilgili hiçbir fikrim olmadığı için ben ev hanımıyım ama sigortamı yatırıyorum eşim çünkü bayadır sgklıyım prim dolsun diye doğum ücreti alınıyormuş bunun için ne yapmak gerekiyor araştıracam zatende en azından bilgisi olan dan şimdiden bilgi alıyım

Kızlar bende ekimde doğurucam nasip olursa tabi rahim ağzı yetmezliği çıktı Erzurum'da yaşıyorum yaş 28 sat 4 ocak 2016 doğum tarihi 27 ekim 2016 cinsiyet kız isim elis :) beni de ekleyin Aranıza

Kızlar bende ekimde doğurucam nasip olursa tabi rahim ağzı yetmezliği çıktı Erzurum'da yaşıyorum yaş 28 sat 4 ocak 2016 doğum tarihi 27 ekim 2016 cinsiyet kız isim elis :) beni de ekleyin Aranıza
Hoşgeldin Can'ım hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah ismide çok güzel kızının ismiyle yaşasın

gunaydın kızlar iyi pazarlar

Quixx hoş geldin inş.sağlıkla kavuşursun bebişine
tugder sgk sitesinden baktım bu yazıyı buldum benim işyeri kendi hallediyor senin sgk başvurman gerekiyormuş

SSK Doğum Parası Nasıl Alınır?
Eğer sigortalı erkeğin sigortalı olmayan karısı doğum borçlanmasından yararlanmak istiyorsa kocasının doğumdan önce ki bir sene içinde 120 gün prim ödemiş olması gerekmektedir. Çalışan kadın vatandaşlarımız, doğum raporu ve vizite kağıdı ile birlikte SGK’ya başvurduğunda SSK Doğum Parası alabilir. SSK Doğum Parası’nı doğumdan sonra işlemler tamamlanınca gidip alabilirsiniz.

SSK Doğum Parası Ne Kadardır ve Nasıl Hesaplanmaktadır?
SSK Doğum Parasını hesaplamak oldukça basittir. Çalışan kadın vatandaşların günlük kazancının 2/3’ü kadına doğum parası olarak verilmektedir. Örneğin; günlük 30 TL’ye çalışan bir kadına 30 TL’nin 2/3’ü SSK tarafından ödenmektedir. Yani 20 TL analık parası alacaktır.

SSK Doğum Parası Sorgulama Nasıl Yapılmaktadır?
Sayfanın sonunda size vereceğimiz internet adresine girip birkaç işlemi tamamladıktan sonra SSK Doğum Parası Sorgulama işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.

1. Adım
İlk adım olarak resimde gösterildiği gibi “Kimliğimi Şimdi Doğrula” butonuna tıklamanız gerekiyor.

2. Adım

Daha sonra karşınıza gelen “e-devlet şifresi” bölümünde yer alan boşluklara, E-Devlet Şifrenizi ve T.C. kimlik numaranızı girerek “Sisteme Giriş Yap” butonuna basmanız, SSK Doğum Parası Sorgulama işlemini gerçekleştirmeniz için yeterli olacaktır.

Sağol Canım doktordan raporla sgk gitmem yeterli o Zaman

günaydın hoşgeldin aramıza allah sagılıkcala kucagına almak nasıpetsin ve hayırlı olsun cnm =)

Hosgeldın yavrunu saglıkla kucagına alırsın ınsallah

Kızlar herkese Merhaba,
Eşime yaptığım süprizzz çok mutlu oldu şaşırdı
Sizce de hoş olmusmu?
Bu arada ben tatildeim, her yazilani okuyamiorum kusura bakmayin
Cok tatlı canım

Gunaydın kızlar iyi pazarlar

slm kızlar Nasılsıniz bakalım ya sizden bi fikir almak istiyorum ben normalde park beşik alicaktim ama civil de bu beşiği gördüm tekerlekli 2 yıl garantili 0 4 yaş kullanma özelliği istenildiğinde sallama ve sabitlenebilme özelliği de var görünüm ve kullanım açısından daha iyi geldi ayrica fiyatida gayet uygun acaba sizin fikriniz ne ogrenebilirmiyim va

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…