cnm aksam serinlikte yuru iştiyorsan eşinle işi yoksa bende biraz evde yaptım yemek yedim =)Sıcaktan mı hava çok bunaltıcı ya ben dayanamıyorum hiç yürüyüş yapmam lazım komşularımda yürü diyorlar sıcakta dayanamıyorum çıkmaya temmuzun sonunda memlekete gitmesem eşime klima al diyecem o kadar bunaltıcı sıcak evim
cnm cok iyi ee ne yapyon nasılısın=)Selam kızlar anca girebildim bugün doktor randevumuz vardi ayrintiliya da girdim çok şükür bi sıkıntımız yok kızım gayet iyi kıpır kıpır resmini bile çektirmedi:))
İyiyim cNim Sağol sen napiyoncnm cok iyi ee ne yapyon nasılısın=)
valla cnm ne olsun tv izliyorum =)İyiyim cNim Sağol sen napiyon
Eşimin işleri çok yoğun olıyor yorgun geliyor evimin önünde yürüyüş parkuru aslında benimde çıkmam lazım ya yarından itibaren çıkacam olmadıcnm aksam serinlikte yuru iştiyorsan eşinle işi yoksa bende biraz evde yaptım yemek yedim =)
Iyi canim sen.nasilsin :)selam tatlım ne yapyon nasılın =)
Hoşgeldin Can'ım hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah ismide çok güzel kızının ismiyle yaşasınKızlar bende ekimde doğurucam nasip olursa tabi rahim ağzı yetmezliği çıktı Erzurum'da yaşıyorum yaş 28 sat 4 ocak 2016 doğum tarihi 27 ekim 2016 cinsiyet kız isim elis :) beni de ekleyin Aranıza
Sağol Canım doktordan raporla sgk gitmem yeterli o Zamangunaydın kızlar iyi pazarlar
Quixx hoş geldin inş.sağlıkla kavuşursun bebişine
tugder sgk sitesinden baktım bu yazıyı buldum benim işyeri kendi hallediyor senin sgk başvurman gerekiyormuş
SSK Doğum Parası Nasıl Alınır?
Eğer sigortalı erkeğin sigortalı olmayan karısı doğum borçlanmasından yararlanmak istiyorsa kocasının doğumdan önce ki bir sene içinde 120 gün prim ödemiş olması gerekmektedir. Çalışan kadın vatandaşlarımız, doğum raporu ve vizite kağıdı ile birlikte SGK’ya başvurduğunda SSK Doğum Parası alabilir. SSK Doğum Parası’nı doğumdan sonra işlemler tamamlanınca gidip alabilirsiniz.
SSK Doğum Parası Ne Kadardır ve Nasıl Hesaplanmaktadır?
SSK Doğum Parasını hesaplamak oldukça basittir. Çalışan kadın vatandaşların günlük kazancının 2/3’ü kadına doğum parası olarak verilmektedir. Örneğin; günlük 30 TL’ye çalışan bir kadına 30 TL’nin 2/3’ü SSK tarafından ödenmektedir. Yani 20 TL analık parası alacaktır.
SSK Doğum Parası Sorgulama Nasıl Yapılmaktadır?
Sayfanın sonunda size vereceğimiz internet adresine girip birkaç işlemi tamamladıktan sonra SSK Doğum Parası Sorgulama işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.
1. Adım
İlk adım olarak resimde gösterildiği gibi “Kimliğimi Şimdi Doğrula” butonuna tıklamanız gerekiyor.
2. Adım
Daha sonra karşınıza gelen “e-devlet şifresi” bölümünde yer alan boşluklara, E-Devlet Şifrenizi ve T.C. kimlik numaranızı girerek “Sisteme Giriş Yap” butonuna basmanız, SSK Doğum Parası Sorgulama işlemini gerçekleştirmeniz için yeterli olacaktır.
günaydın cnm nasılsın iyim bende ne olsun aynı=)Iyi canim sen.nasilsin :)
günaydın hoşgeldin aramıza allah sagılıkcala kucagına almak nasıpetsin ve hayırlı olsun cnm =)Kızlar bende ekimde doğurucam nasip olursa tabi rahim ağzı yetmezliği çıktı Erzurum'da yaşıyorum yaş 28 sat 4 ocak 2016 doğum tarihi 27 ekim 2016 cinsiyet kız isim elis :) beni de ekleyin Aranıza
selam cnm günaydın cok güzel olmuş tamam cnm sana iyi tatlıler cnm =)Kızlar herkese Merhaba,
Eşime yaptığım süprizzzçok mutlu oldu şaşırdı
Sizce de hoş olmusmu?
Bu arada ben tatildeim, her yazilani okuyamiorum kusura bakmayin
Hosgeldın yavrunu saglıkla kucagına alırsın ınsallahKızlar bende ekimde doğurucam nasip olursa tabi rahim ağzı yetmezliği çıktı Erzurum'da yaşıyorum yaş 28 sat 4 ocak 2016 doğum tarihi 27 ekim 2016 cinsiyet kız isim elis :) beni de ekleyin Aranıza
Cok tatlı canımKızlar herkese Merhaba,
Eşime yaptığım süprizzzçok mutlu oldu şaşırdı
Sizce de hoş olmusmu?
Bu arada ben tatildeim, her yazilani okuyamiorum kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?