-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132

Mağazasını geziyorum canım güzel ürünler var ama internette hiç bakmamıştım orda güzel indirimler oluyor mu?
Ben çocuk kıyafetinde çok markaya bakmıyorum ama şu önemli benim için; yıkayınca rengi atıyor mu? ve deforme oluyor mu bu önemli. İlk çocuk haliyle 2. ye de giydirebileyim. Memlekette malına güvendiğim dükkanlar var mesela. Alırım hiiç kuşkusuz giydiririm ama burayı bilmiyorum ve bildiğim mağazalara yöneliyorum haliyle. Yazın gidicem memlekete, daha doğrusu annem çağırdı. Alışveriş yapacak bebeğe, gel beğen dedi. Biraz da hazırlık yapcaz.

Rahatsız olduğum için dün gittim canım. Herşey yolunda şükür. Kesin kız dedi, hastane kayıtlarına da kız bebek diye yazmış.

Öyle mi ? Bilmiyordum dün gittiğini. İyimisin şimdi nasıl oldun, kızında düzelmiştir inşallah?
Kız kardeş olacaklar bence çok şanslı ikiside :)

İlk bebek heyecanı, herşeyin en güzeli olsun istiyorsunuz biliyorum ama insan kullandıkça zamanla anlıyorki bazı şeylere çok boşa masraf yapabiliyoruz. İyice araştırıp, danışıp, mümkünse deneyip öyle alın alacağınız şeyleri.

- Beşik alırken mutlaka kademeli olmasına dikkat edin. Size derin gibi görünen beşiklerden bir süre sonra bebekler sarkıp düşmeye başlıyor. O nedenle ne kadar derin o kadar iyi.

- Büyüyen beşik tercih edin. Bebek odası yapacaksanız en güzeli bazalı bir yatak almak. Kendi odanıza da portatif rahatça taşıyabileceğiniz park yatak tarzı birşey alabilirsiniz. Emin olun daha çok işinizi görüyor.

- Bebek arabası alırken çift yönlü olması güzel bir özellik, rahatça katlanabilmeli, fazla yer kaplamamalı. ( Hem araba, hem bebek, hem çanta yeterince kas yapıyorsunuz :))

- Aldığınız ürünleri unisex renklerde tercih etmeye çalışın. Kızım olacak deyip herşeyi pespembe dayayıp döşeyip, birkaç sene sonra erkek bebekte herşeyi yeniden almak zorunda kalmayın.

- Göğüs kremleri, göğüs ucu silikonları hemen hemen her anneye gerekli oluyor. İlk emzirmede göğüs uçları çatlayabiliyor bunları tedbir amaçlı hazır edin.

- Kıyafet alırken ayaklı değil ayaksız pijamalr, tulumlar almaya dikkat edin. Çok çabuk boy atıyorlar ve giydiremiyorsunuz.

- Belki hepsi için daha erken ama yavaş yavaş masraf altına girmek lazım, hepsi bir anda olmuyor.

Öyle mi ? Bilmiyordum dün gittiğini. İyimisin şimdi nasıl oldun, kızında düzelmiştir inşallah?
Kız kardeş olacaklar bence çok şanslı ikiside :)

İnan hamileliğimi unutmuş durumdayım. Haftasonundan beri hiç uyumadık. Bu gece yine çok tıkandı kızım. Sabah hastanedeydik. Bu defada iğneye başladık. İyice soldu gitti, hastalık, iştahsızlık. Biran önce iyileşsin nolur. Dua edin bize.

Evet canım nette de indirimler oluyor. Baby&me nin ürünlerinden çok aldım ben kıyafet, mendil, oyuncak herşey var. Hepsinden memnun kaldım. Zaten e bebekte her marka yok. En uygun ürünler bile kaliteli ürünler. Mağazalarda indirim çadırları oluyor. Kutudan ürünü çıkarmışlar, garantisi devam ediyor. Ne çiziği var ne kırılan yeri var. 500 TL lik kraft ürününü 50 TL ye aldığımı bilirim. Kıyafeti heryerden alıyorum, bütün bebek mağazalarındab almışlığım vardır. Ama araba olsun, beşik, koltuk, yürüteç vs. Hepsini e bebekten aldım.

Çok sağol öneriler için.
Ve bebeğine Rabbim şifa versin. İnan aklımda hep kızın ne yaptılar acaba diyorum.

Benimde öyle illa kutusunda olsun takıntım yok ama ebebek mağazası uzak (ayak altı olmayan) bi avm de burda ve sık uğradığımız bi yer değil o yüzden her zaman uğrayamıyorum ama artık bundan sonra uğrarım. Artık 4 ayı bitcek yakında. Dediğin gibi hiç birşey bir anda olmaz. Eşim maaşlı çalışan insan giren belli yani. Bunu anlatmaya çalışıyorum ama başta ayak diriyordu 7 aydan sonra alırız diye. 7 aydan sonra alamam ben şimdi bile 10 dk yürüsem belim ağrıyor o halle zor kendimi sıkıştıramam dedim. İkna oldu gibi bakalım.

Ben hasta kızım hasta. Kendimden geçmiş durumdayım artık. Annelik böyle birşey, öyle televizyon kanallarındaki gibi ayaklarını uzatıp, yanına meyve tabağını alıp rahatça geçmiyor hamilelik günleri. Kızım yüzüme baygın baygın gözlerle baktıkça içim gidiyor. Ben ne kadar kendime bakamasamda Rabbim koruyor şükür, içerdeki kuzumun durumu iyi.

Eklentiler

• image.webp
    20 KB · Görüntüleme: 42
Ben arabayı falan internetten alamam ellemem lazım ben 10 gün sonraya Bebek arabası portbebe puset düşünüyorum almayı anca alırım başlamam lazım çünkü 20.07 den sonra yokum geldiğimde bebeğimle gelmiş olcan inşallah ondan sonrada eksik birşey olup almakla uğraşmak istemiyorum

İlaç yazmadı mı Can'ım yaa allahım şifa versin en kısa sürede iyileşin senin işin daha da zor ayakların altına limon sürün diye duymuştum yatarken üstünde çorap giyin yatın diye biliyorum denemedim ama çok faydalıymış öyle biliyorum dene istersen Can'ım

Evet katılıyorum Bebek bir bakmışın hemen büyümüş oluyor o Kocaman gözüken kıyafetler küçücük kalıyor kıyafette değil ama diğer ürünlerde kalite olsun istiyorum aynen ikinci Bebek'te kullanabilmeli bende senin gibi ikinciyi çok geciktirmek istemeyenlerdenim kısmet tabiki ama ona göre düşünüyorum aslında sen çok şanslısın eksiğin nerdeyse yok ne güzel yaa

Sen de hastasın biliyorum canım ama evladın hasta olunca daha zor ondan öyle belirtmiştim. Önce o iyileşsin de sen de iyileşirsin haliyle. Bebeklerin ve minik çocukların hasta olmasında içim ezilir benim hep yaa. Kendini anlatamaz, yavrum sürekli acı acı ağlar hele bide dediğin gibi gözünün içine içine bakıyorlar ya mahsun mahsun yüreğimi parçalayasım geliyor öyle durumlarda

Aldığım kıyafetleri kız da olsa giydiririm ben canım. Sadece yakalı olan tişörtler var ya onda bi tereddüt yaşarım gibi geldi ama altına güzel bi şortla kıza da kombine ederim dedim aldım.
Hastane çıkışlarını bile genel krem temalı en fazla kahve tonlu alırım gibi.
Zaten bi hastane çıkışı da arkadaşımdan kenarı lacivertli, ama onu da kızım olunca rahatlıkla giydiririm yani.

Sen de güle güle giydir inş. İnsan alırken ne heves ediyo demi

İnşallah iyileşşsin en kısa sürede..
Virüs varmış bir doktor öyle söylemiş kesin kaptı kızın, iğne çok daha hızlandıracaktır iyileşme sürecini aslında daha iyi olmuş.
Dualarım seninle canım.

Pazartesi gecesi 3 tane serum yedi. 5 tanede evde kullanmak için ilaç yazdı. Kullanıyoruz ama ne serumun ne ilaçların bir faydasını göremedik. Hastaneden eve geldik kızım hala aynı. Şimdide ilerlemiş dedi, antibiyotik şurup yerine iğne verdi. Başka vitamin felan yazdı. Birşeyde yemiyor, boş mideye sürekli ilaç ilaç. Gözleri kapanıyor uykusu var ama boğazlar, burun tıkalı, nefes alıp rahatça uyuyamıyor. Artık 2 yaşında olduğu için tüm eczane bizim evde, herşeyi deniyorum ama durumunda bir değişiklik yok.

Aynen öyle canım. Sadece ilaçlarını veriyorum, elimden başka bişey gelmiyor ki. Gece kalkıp ağlamaya başlıyor. Ne yapacağımı şaşırıyorum. Biryeri ağrıyor belli ki ama anlamıyorum. Sadece kucağıma alıp sakinleştirmeye çalışıyorum. Geçse biran önce artık. Hiç bu kadar kötü olmamıştı.

Alla alla nasil bir anda böyle ilerledi hastaligi. Igneler insallah cok daha iyi gelir.
Allah şifa versin.

Allah her ikinize şifa versin en kısa zamanda.. çok zor bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…