Aynı kilomdamısın hala valla ben tam tamına 7 kilo almışım iyice genişledim ama dert etmemeye çalışıyorum yapacak birşey yok doğumdan sonra artık verecem ama bu zamana kadar kilo almaman çok tuhaf bence hastaneye gittiğimde tansiyon ve kilo ölçümü yapıyorlar sende olmuyor mu Can'ım doktorun ne diyor yaaKızlar ya ben hiç kilo alamadım şimdiye kadar, acaba normal mı?
Mayıs 20 sinde ilk aşım olacak Can'ım Nasıl oldun kızın Nasıl umarım iyisindirKızlar tünaydın.
Sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınızmı? 20. Haftaya tetanoz aşısı için çağırdı beni.
canım sana ilk çocukta yapmadılar mı? yine mi yapıyorlar? beni de 17. haftam bittiğinde çağırmışlar aşı için.
Kızlar ya ben hiç kilo alamadım şimdiye kadar, acaba normal mı?
geçen doktora gittiğimde söyledim, olsun dedi. sorun yokAynı kilomdamısın hala valla ben tam tamına 7 kilo almışım iyice genişledim ama dert etmemeye çalışıyorum yapacak birşey yok doğumdan sonra artık verecem ama bu zamana kadar kilo almaman çok tuhaf bence hastaneye gittiğimde tansiyon ve kilo ölçümü yapıyorlar sende olmuyor mu Can'ım doktorun ne diyor yaa
Mayıs 20 sinde ilk aşım olacak Can'ım Nasıl oldun kızın Nasıl umarım iyisindir
İnşallah Can'ım bugün cuma cuma hürmetine Rabbim şifa versinBoğazlarım daha kötüleşti, gribe çeviriyor sanırım. Başım ağrıyo, kulaklarım tıkalı gibi, gözlerim yanıyor. İlaçlarımı alıyorum ama hamile olduğum için çokta bişey vermedi doktor.
Kızımında bugün gittik iğnesini yaptırdık yine. 1 haftadır bu gece biraz daha iyi uyudu. Yine uyandı sürekli ama daldığı zaman daha rahat uyudu, çok ağlamadı. Düzelicek inşAllah.
Aynı kilomdamısın hala valla ben tam tamına 7 kilo almışım iyice genişledim ama dert etmemeye çalışıyorum yapacak birşey yok doğumdan sonra artık verecem ama bu zamana kadar kilo almaman çok tuhaf bence hastaneye gittiğimde tansiyon ve kilo ölçümü yapıyorlar sende olmuyor mu Can'ım doktorun ne diyor yaa
İnşallah Can'ım bugün cuma cuma hürmetine Rabbim şifa versin
ay ben bugun dayanamadım 3 tane tulum aldımBen bi süre daha bişey almamaya direneceğim herhalde ama herşeyede bakasım geliyor işte :)
Sende mutlu haberlerle gel canım benim, herşeyin hayırlısı :)
Bende mi bir tuhaflık var acaba bu kadar kilo almamgeçen doktora gittiğimde söyledim, olsun dedi. sorun yoknormalde de çok zayıf biriyim ilk haftalarda 2 kilo verdim, sonra onları geri aldım ama bu kadar yani.... bebek bile kilo aldıramıyor bana
Çok tatlı esniyormu ağzını ne tatlı öyle maşallah Rabbim uzun ömür versinBunlarda benim kızımın ultrason görüntüleriydi. Yeni kuzum daha küçük olduğu için çok net görüntümüz yok.
Eki Görüntüle 1823243 Eki Görüntüle 1823242 Eki Görüntüle 1823241 Eki Görüntüle 1823240 Eki Görüntüle 1823239
evet canım bende kayıt yaptırdığımda 20. hafta dagel demiştiKızlar tünaydın.
Sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınızmı? 20. Haftaya tetanoz aşısı için çağırdı beni.
bende almadım canım bundan sonra alırız sanırım zaten ilk 3 ayda kilo verirsin 4 te almaya baslarsın demişlerdiKızlar ya ben hiç kilo alamadım şimdiye kadar, acaba normal mı?
Kızlar bu arada saç boyatacak veya boyatmış olan var mı ben ocak ayında boyatmıştım sonrada hamile kaldığımı öğrenmiştim şimdi beyazlarım var önlerde biraz çıkmaya başladı hamilelikte saç boyatmaktan korkuyorum ama bir aydan bilemedim iki aydan saçlarım çok iğrenç olacak boyatan varsa fikir verirmisiniz kızlar
Ayrıca bende unutkanlıkta başladı birşey yapacam diyorum unutup 5 dkka sonra aklıma geliyor sizde de oluy mu
Çok tatlı esniyormu ağzını ne tatlı öyle maşallah Rabbim uzun ömür versin
canım onu doktorunla konuş onlar belli bı dönemden sonra mecbursanız boyayın dıyo benım ablamda calısıyorum önlerde ve cok demıstı ona da şu aydan sonra boyaya bılırsın demıstı ılk üç aydan sonra mıydı hatırlamıyorumKızlar bu arada saç boyatacak veya boyatmış olan var mı ben ocak ayında boyatmıştım sonrada hamile kaldığımı öğrenmiştim şimdi beyazlarım var önlerde biraz çıkmaya başladı hamilelikte saç boyatmaktan korkuyorum ama bir aydan bilemedim iki aydan saçlarım çok iğrenç olacak boyatan varsa fikir verirmisiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?