maşallah cok tatlı ya sağlıklı sıhhatli kucağınada alırsın inşallahBunlarda benim kızımın ultrason görüntüleriydi. Yeni kuzum daha küçük olduğu için çok net görüntümüz yok.
Eki Görüntüle 1823243 Eki Görüntüle 1823242 Eki Görüntüle 1823241 Eki Görüntüle 1823240 Eki Görüntüle 1823239
İlk üç aydan sonra boyatıloyor diye biliyorum ben çalışmıyorum ama sonuçta saç açık hastaneye gidiyorsun dışarı çıkıyorsun belli bir süre sonra saçlar berbat görüntü olacak çevremde boyatan olmadı hiç hamileyken sizlere soruyum dedimcanım onu doktorunla konuş onlar belli bı dönemden sonra mecbursanız boyayın dıyo benım ablamda calısıyorum önlerde ve cok demıstı ona da şu aydan sonra boyaya bılırsın demıstı ılk üç aydan sonra mıydı hatırlamıyorum
O resimler doğmuş kızının ultrason resimleri tatlım yani çocuk doğmuş durumda şuandamaşallah cok tatlı ya sağlıklı sıhhatli kucağınada alırsın inşallah
maşallah cok tatlı ya sağlıklı sıhhatli kucağınada alırsın inşallah
pardon canım bende yenı sandım :)Bu görüntülerdeki kuzucuk kucağımda canım şükür. İlk bebeğimin görüntüleri.
Bende mi bir tuhaflık var acaba bu kadar kilo almam
Ben hiç mide bulantısı yaşamadım ve tatlı meyveye aş erdim ondandır belkide 7 kilo almam olsun bebeğimin canı sağolsun alırım kilo problem değil eşim dalga geçiyor amaBende 2 kilo aldım.. ilk 3 ay boyunca mide bulantısı ve kusma yaşamama rağmen.. Ama hamile kalmadan önce yediklerime çok dikkat ediyordum, rejim yapıyordum yani, normaldir herhalde kilo almam :) Fazla şekerli yememeye dikkat etmek gerekiyor sanırım.. önemli olan o.
Ay MaşAllah!Bunlarda benim kızımın ultrason görüntüleriydi. Yeni kuzum daha küçük olduğu için çok net görüntümüz yok.
Eki Görüntüle 1823243 Eki Görüntüle 1823242 Eki Görüntüle 1823241 Eki Görüntüle 1823240 Eki Görüntüle 1823239
canım her kesin bünyesi farklı, her kes farklı yaşıyor hamileliği biliyorsun. Hatta doktorlar ilk hamileliğin 2. hamilelikden farklı olabileceğini de söylüyor.Bende mi bir tuhaflık var acaba bu kadar kilo almam
benim doktor ilk gittiğimde bana 'ilk 4 ayda saça boya yok' söyledi. ben zaten boya yapmıyorum o yüzden başka soru sorup detayına girmedimKızlar bu arada saç boyatacak veya boyatmış olan var mı ben ocak ayında boyatmıştım sonrada hamile kaldığımı öğrenmiştim şimdi beyazlarım var önlerde biraz çıkmaya başladı hamilelikte saç boyatmaktan korkuyorum ama bir aydan bilemedim iki aydan saçlarım çok iğrenç olacak boyatan varsa fikir verirmisiniz kızlar
hamilelikte unutkanlık normal,Ayrıca bende unutkanlıkta başladı birşey yapacam diyorum unutup 5 dkka sonra aklıma geliyor sizde de oluy mu
Tam 20 olmak zorunda değil canım. 20+0 dan 20+6 ya kadar haftaiçine denk gelen bir günde gidebilirsin. Hepsini aynı güne sıkıştırmak zorunda değilsin.
Kızlar ya ben hiç kilo alamadım şimdiye kadar, acaba normal mı?
Günaydın hayırlı cumalar
Boğazlarım daha kötüleşti, gribe çeviriyor sanırım. Başım ağrıyo, kulaklarım tıkalı gibi, gözlerim yanıyor. İlaçlarımı alıyorum ama hamile olduğum için çokta bişey vermedi doktor.
Kızımında bugün gittik iğnesini yaptırdık yine. 1 haftadır bu gece biraz daha iyi uyudu. Yine uyandı sürekli ama daldığı zaman daha rahat uyudu, çok ağlamadı. Düzelicek inşAllah.
Bunlarda benim kızımın ultrason görüntüleriydi. Yeni kuzum daha küçük olduğu için çok net görüntümüz yok.
ay ben bugun dayanamadım 3 tane tulum aldımıkısıne de uygun bi renk aldım ama
Ayrıca bende unutkanlıkta başladı birşey yapacam diyorum unutup 5 dkka sonra aklıma geliyor sizde de oluy mu
TSK EDRIM TATLIM :)Ben de gidip sorsam mı diyordum. Çünkü hastaneye de erken gitmem gerek sıra alabilmem için. Sağol canım
Canım ben de hiç kilo almadım ama ilk üç ayda normal biliyorum. Ben hiç mide bulantısı da çekmedim ama doktorlar normal görüyor bunu zaten sonraki aylar yeterince alıcaz. Çünkü 15. haftada bebek yeniden büyük bir hızla büyümeye başlıyormuş
Vallahi canım çıkıyor şurda öyle hastalık çekiyorsunuz ya. Hani burda olsanız hangi kapıda olsanız bulcam, bardaklarımı alıp bardak vurcam sonra yatağına yatırıp terlemeni sağlıcam. Yeminle böyle size bakıp besleyesim geliyor ya siz böyle devam ettikçe
Ay maşallah ne güzel görünüyormuş yaaa kuzu yaaaa
Güle güle kullansın bebişin
Kızlar aldığınız cicilerin resimlerini atın fikir olur
O unutkanlık bende çok başka boyutta yaa. O zaten vardı. Normalde bildiğim birinin bir ismi konuşma içinde ismi söylicem aaaayok beynim bomboş. Sürekli kullandığım kelime mesela yine konuşma içinde yok o kelime bakıp kalıyorum eşimin yüzüne. Geçse şu durum diye bakınıyorum öyle
Selen_Ay Can'ım senin cinsiyet belli miydi
Kızımmm Oluyorrr benimde.
İsmi Ada olacak insallah..
İnşaallah sağlıkla kucağına alırsın canımKızımmm Oluyorrr benimde.
gözün aydın canım kurtuldun sende meraktanKızımmm Oluyorrr benimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?