-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
İlk üç aydan sonra boyatıloyor diye biliyorum ben çalışmıyorum ama sonuçta saç açık hastaneye gidiyorsun dışarı çıkıyorsun belli bir süre sonra saçlar berbat görüntü olacak çevremde boyatan olmadı hiç hamileyken sizlere soruyum dedim

Bende mi bir tuhaflık var acaba bu kadar kilo almam

Bende 2 kilo aldım.. ilk 3 ay boyunca mide bulantısı ve kusma yaşamama rağmen.. Ama hamile kalmadan önce yediklerime çok dikkat ediyordum, rejim yapıyordum yani, normaldir herhalde kilo almam :) Fazla şekerli yememeye dikkat etmek gerekiyor sanırım.. önemli olan o.

Ben hiç mide bulantısı yaşamadım ve tatlı meyveye aş erdim ondandır belkide 7 kilo almam olsun bebeğimin canı sağolsun alırım kilo problem değil eşim dalga geçiyor ama yapacak birşey yok yeterki bebeğime yarasın yediklerim

Bende mi bir tuhaflık var acaba bu kadar kilo almam
canım her kesin bünyesi farklı, her kes farklı yaşıyor hamileliği biliyorsun. Hatta doktorlar ilk hamileliğin 2. hamilelikden farklı olabileceğini de söylüyor.

benim doktor ilk gittiğimde bana 'ilk 4 ayda saça boya yok' söyledi. ben zaten boya yapmıyorum o yüzden başka soru sorup detayına girmedim

Tam 20 olmak zorunda değil canım. 20+0 dan 20+6 ya kadar haftaiçine denk gelen bir günde gidebilirsin. Hepsini aynı güne sıkıştırmak zorunda değilsin.

Ben de gidip sorsam mı diyordum. Çünkü hastaneye de erken gitmem gerek sıra alabilmem için. Sağol canım

Kızlar ya ben hiç kilo alamadım şimdiye kadar, acaba normal mı?

Canım ben de hiç kilo almadım ama ilk üç ayda normal biliyorum. Ben hiç mide bulantısı da çekmedim ama doktorlar normal görüyor bunu zaten sonraki aylar yeterince alıcaz. Çünkü 15. haftada bebek yeniden büyük bir hızla büyümeye başlıyormuş

Günaydın hayırlı cumalar

Vallahi canım çıkıyor şurda öyle hastalık çekiyorsunuz ya. Hani burda olsanız hangi kapıda olsanız bulcam, bardaklarımı alıp bardak vurcam sonra yatağına yatırıp terlemeni sağlıcam. Yeminle böyle size bakıp besleyesim geliyor ya siz böyle devam ettikçe

Ay maşallah ne güzel görünüyormuş yaaa kuzu yaaaa

ay ben bugun dayanamadım 3 tane tulum aldım ıkısıne de uygun bi renk aldım ama

Güle güle kullansın bebişin

Kızlar aldığınız cicilerin resimlerini atın fikir olur

Ayrıca bende unutkanlıkta başladı birşey yapacam diyorum unutup 5 dkka sonra aklıma geliyor sizde de oluy mu

O unutkanlık bende çok başka boyutta yaa. O zaten vardı. Normalde bildiğim birinin bir ismi konuşma içinde ismi söylicem aaaayok beynim bomboş. Sürekli kullandığım kelime mesela yine konuşma içinde yok o kelimebakıp kalıyorum eşimin yüzüne. Geçse şu durum diye bakınıyorum öyle

TSK EDRIM TATLIM :)

Dün diğer sayfalara bakıyordum, listeleri inceliyordum, birinde ilk tahmin ve son tahmin vardı. Bazı arkadaşlarınki ilk tahmin kız sonra erkek çıkan olmuş veya aksine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…