sıkıntıdan dün uyuyamadım sabah 5e kadarGünaydın canım dogum gunun kutlu olsun nice sağlıklı mutlu bebeğin ile moralini bozma dün bende küçük bir ağız dalaşını yasadık kocam ile sonra cok pişman oldum ve özür diledim aslında sen de canım sıkma bebeğin hisseder moralini düzeltecek seyler yap hadi canım :)
selam kızlar .2 gündür girmiyorum canım sıkkın moralim bozuk
dün kontrolüm vardı.insülin direncim olduğu için gebelik şekeri çıkabilir dedi doktor yükleme yapalım dedi.50 gramlık yapalım yüksek çıkarsa 100 gram yaparız dedi.gerekirse sana diyet vercem dedi.dün 50 gramlık yaptık sonucu 189 çıkmış internetten baktım.ama daha doktorla görüşemedim.herhalde gel 100 gramlık yapalım dicek
o değilde Allah korusun şeker çıkarsa insülin iğnesi yapmak zorunda kalırsam diye korkuyorumaz öncede eşimle tartıştım ağladım sinirimden kapıları çarptım sinirim geçmedi.zorla onu ittirdim çıktım dışarı internet kafeye geldim oturuyorum merak etsin biraz.bide yarın doğum günüm ya yaptığına bak
ohh iyisin valla canım iyi tatiller şimdiden...
benimde uyurken kollarımda uyuşma oluyor canım.artık her şey normal geliyor bana.göbek desen 7.5 aylık gibi oldu gören doğum ne zaman diyo.
Masallah canim bugun hepimizin temizlik gunu mus valla bende oldum oldum :/ ama sonuc miss gibi temizlik kokusu :)
Anladim canim :) o zaman oyle yap :)) benim annem buraya yazdigimdan sonra ilgilenmeye basladi :)) agiz mendillerini mermersah bez alip oyalayim mi dedi bende sevindim
Canim insallah.seker cikmaz kacin ustunde olunca fazla oluyormus ki
zaten sıkıntıdan stresten herhalde karnıma ağrı girdi kasılma oldu eve döndüm ilaç içtim ama konuşmuyorum ayrı odada oturuyorum.
bilmiyorum ki canım internetten baktım daha konuşamadım doktorla.aslında internette yazanlara göre normal sayılır ama hastanenin sınırları düşük biraz doktor onu baz alırsa yüksek diyebilir gibi geliyo
Ay canım sonra pişman oldun özür diledim gönlü aldım gönderdim sonra cok pişman oldum dua ettim ya benim bu uyumu sevmiyorum yapyorum sonra cok üzülüyorum pişman oluyorum oyle bir uyum var
İyi yolculuklar Can'ım
Kızlar bu arada. Bende cuma kontrolüm vardı boyu 31 cm kilosu 570 grdi cumartesi de renkli ultrasona gibi girdik herşey normaldi sanırım orda gorene kadar hiç bu kadar etkilelenmemistim çok güzel bi duyguymus ;'(
Gitmisken doğum ücretlerini sordum normal 500 sezeryan750 epidural normal olursa 1500 dedi samsun bafrada özel medibafra hastanesi fiyatlar bana çok uygun geldi bilemiyorum.
sıkıntıdan dün uyuyamadım sabah 5e kadar3 saatlik uykuyla geldim işe zaten canım sıkkın şu şeker mevzusuna süper oldu.canım bebeğim hissediyo zaten üzgün oluğumu dün akşamdan beri kıpır kıpır yanındayım anne diyo bana.benim doğum günü hediyem bebişim onu düşünüp mutlu oluyorum :)
günaydın canım hayırlı yolculuklar..Günaydın annişler
Karadeniz Sahil yolundan slmlar herkese. Yollar çok kalabalık
Canım önceden kötüsünü düşünüp üzme hiç kendini.
Hani eğer şeker çıkarsa yanlış bilmiyorsam ilk önce diyet. Olaki diyetle düzelmezse o Zaman iğne ve onun bebeğine faydası olur da zararı olmaz
Kendine strese sokma lütfen
Ayrıca eşin kabalık yapıp seni kırmış olabilir ama mübarek gün uzatma derim nacizane. Ama unutturmaya bilirsin : )
Doğum günün kutlu olsun nice senelerine inş
Dün pert yattık biz valla
Ananeler dayanamaz canım ya. Önceleri daha erken diye ses etmiyordur muhtemelen. Yavaş yavaş başlar o da hazırlıklara.
Annem bayramdan sonra yaparım alışverişi dedi. Liste yollucam kadına : ) fazlalık bişey almasın diye
İnterneti daha fazla karıştırma canım yaaa. Kafan allak bullak olmasın. Hele doktor Bi görsün bakalım
Üzme bebeğini annesi
Aaaa bak bu kötü. Eşim normalde tartışırken pek konuşmaz ama bi konuşursa laflarını ters yerlerde kullanıyor beni daha fazla sinirlendiriyor. Tartışma bi de kullandığı lafları bilmemesinden kavga ediyoruz
Lütfen sen de dikkat et
Yok canım Sinoplu değilim. Samsun'da oturuyoruz. Yazları denize Sinop'a gidiyoruz sadece
Sağol canım Allah razı olsun
Maşallah bebeğine
Doğum fiyatları uygunmuş canım. Ben burda özel hastaneleri araştırmadım hiç. Zaten muhtemelen fakültede doğum yapıcam değilse bile doğum hastanesinde yaparım.
Burda Özellerde doğumdan sonra eğer sıkıntı varsa zaten doğum hastanesine yolluyorlarmış o zaman ne gerek var yani.
Benim kız kesin tosuncuk olacak yaaa. 22. Haftanın sonunda 650 gr dı. Şimdi kim bilir kaç gr. Nasıl doğacam demiyo hiç
Canım ya hem kendine hem bebeğine eziyetyapma şöyle şeyler lütfen
günaydın canım hayırlı yolculuklar..
benim doktorum mu böyle bi acayip yoksa hepsi mi böyle bilmiyorum.sende insülin direnci var ilerde şeker hastalığı çıkar diyo kesin gibi moralim bozuldu iki gündür onu düşünüp duruyorum.eee tabi hormonlarda sağolsun insan en kötüsünü düşünüyo
eşim de canımı sıktı belki konuşabilirim ama kırgınlığım geçmedi hala ama kayınvalideme şikayet ettim dün ağrı sancı girdi dedim fırçasını atmış ohh iyi oldubu arada iyi dileklerin için çok sağol canım
sizinle konuştum biraz daha iyiyim sakinim şimdi bir an önce akşam olsun istiyorum hem sürpriz yapcak mı benim odun onu merak ediyorum hemde artık tatil başlasın yaa
kızlar bu arada şeker meselesini saymazsak cumartesi kontrolüm iyiydi bebişim yine nazlandı yüzünü göstermedi düzgün bi foto çekemedik ama gelişimi iyiymiş maşallah 32 cm. ve 870 gram olmuşuz
Annemde bayram sonrasi demisti bakalim. Dogru canim kayinvalidemler sormuyo bile dahaGünaydın annişler
Karadeniz Sahil yolundan slmlar herkese. Yollar çok kalabalık
Canım önceden kötüsünü düşünüp üzme hiç kendini.
Hani eğer şeker çıkarsa yanlış bilmiyorsam ilk önce diyet. Olaki diyetle düzelmezse o Zaman iğne ve onun bebeğine faydası olur da zararı olmaz
Kendine strese sokma lütfen
Ayrıca eşin kabalık yapıp seni kırmış olabilir ama mübarek gün uzatma derim nacizane. Ama unutturmaya bilirsin : )
Doğum günün kutlu olsun nice senelerine inş
Dün pert yattık biz valla
Ananeler dayanamaz canım ya. Önceleri daha erken diye ses etmiyordur muhtemelen. Yavaş yavaş başlar o da hazırlıklara.
Annem bayramdan sonra yaparım alışverişi dedi. Liste yollucam kadına : ) fazlalık bişey almasın diye
İnterneti daha fazla karıştırma canım yaaa. Kafan allak bullak olmasın. Hele doktor Bi görsün bakalım
Üzme bebeğini annesi
Aaaa bak bu kötü. Eşim normalde tartışırken pek konuşmaz ama bi konuşursa laflarını ters yerlerde kullanıyor beni daha fazla sinirlendiriyor. Tartışma bi de kullandığı lafları bilmemesinden kavga ediyoruz
Lütfen sen de dikkat et
Yok canım Sinoplu değilim. Samsun'da oturuyoruz. Yazları denize Sinop'a gidiyoruz sadece
Sağol canım Allah razı olsun
Maşallah bebeğine
Doğum fiyatları uygunmuş canım. Ben burda özel hastaneleri araştırmadım hiç. Zaten muhtemelen fakültede doğum yapıcam değilse bile doğum hastanesinde yaparım.
Burda Özellerde doğumdan sonra eğer sıkıntı varsa zaten doğum hastanesine yolluyorlarmış o zaman ne gerek var yani.
Benim kız kesin tosuncuk olacak yaaa. 22. Haftanın sonunda 650 gr dı. Şimdi kim bilir kaç gr. Nasıl doğacam demiyo hiç
Canım ya hem kendine hem bebeğine eziyetyapma şöyle şeyler lütfen
canım ben izindeyken sağlık ocağında kan tahlili yaptırmıştım onların sonuçlarınıda götürdüm cumartesi doktoruma orda gördü ki bende hamile kalmadan öncede vardı.Fatsadayız yollarda hız ölçüm cihazları olduğu için mecbur yavaş gidiyoruzki zaten yol kalabalık istesekte hızlı gidilmiyo
Sağol canım
Doktorun tahlil mi yaptı insülin direncin var diyo. Yaptıysa bile nerden aklına gelmiş insülin direnci bi merak ettim.
Sen dikkat et canım her ihtimale karşı
Kayınvalideyi aramak iyi fikirben de bi kere yapmıştım
Maşallah canım bebeğin iyi şükür. Şeker meselesinde sen dikkat ediceksin yine bebeğin iyi olmaya devam edicek annesi
Gule gulr kullanin canim ve ates olcteri cok kullanma geregi duymayiz insallah :))kızlar bu arada ateşölçerimizi ve küvetimizi aldık
sağol canım inşallah kullanmaya gerek kalmaz su sıcaklığını ölçeriz sadece evet doğum günüm çok teşekkür ederimGule gulr kullanin canim ve ates olcteri cok kullanma geregi duymayiz insallah :))
Gerilerde okudum dogum gununmus dimi? Dogum gunun kutlu olsun canim :)
teşekkür ederim canım
canım ben izmirde karataş hastanesinde arzu hanıma gidiyorum çok memnunum ama 4d ultrason yok anlaşmalı oldukları doktora gönderiyorlar.Selamlar hanimlar,herkese simdiden hayirli bayramlar...ben de ekim annesi olacagim hayirlisi ile ve size bişey sormak istiyorum. Tatil icin izmirdeyim,izmirde onerebileceginiz doktor var mi?hatta 4d ultrasyon olursa daha iyi olurherkese saglikli gunler
Iyi aksamlar CNN evet CNN hissediyorlar üzülme o yuzden düzelir tatlım :)sıkıntıdan dün uyuyamadım sabah 5e kadar3 saatlik uykuyla geldim işe zaten canım sıkkın şu şeker mevzusuna süper oldu.canım bebeğim hissediyo zaten üzgün oluğumu dün akşamdan beri kıpır kıpır yanındayım anne diyo bana.benim doğum günü hediyem bebişim onu düşünüp mutlu oluyorum :)
CNN güle güle kullan tatlım hayırlı olsun :)kızlar bu arada ateşölçerimizi ve küvetimizi aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?