-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
sıkıntıdan dün uyuyamadım sabah 5e kadar 3 saatlik uykuyla geldim işe zaten canım sıkkın şu şeker mevzusuna süper oldu.canım bebeğim hissediyo zaten üzgün oluğumu dün akşamdan beri kıpır kıpır yanındayım anne diyo bana.benim doğum günü hediyem bebişim onu düşünüp mutlu oluyorum :)

Günaydın annişler
Karadeniz Sahil yolundan slmlar herkese. Yollar çok kalabalık

Canım önceden kötüsünü düşünüp üzme hiç kendini.
Hani eğer şeker çıkarsa yanlış bilmiyorsam ilk önce diyet. Olaki diyetle düzelmezse o Zaman iğne ve onun bebeğine faydası olur da zararı olmaz

Kendine strese sokma lütfen

Ayrıca eşin kabalık yapıp seni kırmış olabilir ama mübarek gün uzatma derim nacizane. Ama unutturmaya bilirsin : )

Doğum günün kutlu olsun nice senelerine inş

Dün pert yattık biz valla

Ananeler dayanamaz canım ya. Önceleri daha erken diye ses etmiyordur muhtemelen. Yavaş yavaş başlar o da hazırlıklara.
Annem bayramdan sonra yaparım alışverişi dedi. Liste yollucam kadına : ) fazlalık bişey almasın diye

İnterneti daha fazla karıştırma canım yaaa. Kafan allak bullak olmasın. Hele doktor Bi görsün bakalım

Üzme bebeğini annesi

Ay canım sonra pişman oldun özür diledim gönlü aldım gönderdim sonra cok pişman oldum dua ettim ya benim bu uyumu sevmiyorum yapyorum sonra cok üzülüyorum pişman oluyorum oyle bir uyum var

Aaaa bak bu kötü. Eşim normalde tartışırken pek konuşmaz ama bi konuşursa laflarını ters yerlerde kullanıyor beni daha fazla sinirlendiriyor. Tartışma bi de kullandığı lafları bilmemesinden kavga ediyoruz
Lütfen sen de dikkat et

Selen_Ay aa sende mi sinoplusun

Yok canım Sinoplu değilim. Samsun'da oturuyoruz. Yazları denize Sinop'a gidiyoruz sadece

İyi yolculuklar Can'ım

Sağol canım Allah razı olsun

Maşallah bebeğine

Doğum fiyatları uygunmuş canım. Ben burda özel hastaneleri araştırmadım hiç. Zaten muhtemelen fakültede doğum yapıcam değilse bile doğum hastanesinde yaparım.
Burda Özellerde doğumdan sonra eğer sıkıntı varsa zaten doğum hastanesine yolluyorlarmış o zaman ne gerek var yani.

Benim kız kesin tosuncuk olacak yaaa. 22. Haftanın sonunda 650 gr dı. Şimdi kim bilir kaç gr. Nasıl doğacam demiyo hiç

Canım ya hem kendine hem bebeğine eziyet yapma şöyle şeyler lütfen

günaydın canım hayırlı yolculuklar..
benim doktorum mu böyle bi acayip yoksa hepsi mi böyle bilmiyorum.sende insülin direnci var ilerde şeker hastalığı çıkar diyo kesin gibi moralim bozuldu iki gündür onu düşünüp duruyorum.eee tabi hormonlarda sağolsun insan en kötüsünü düşünüyo
eşim de canımı sıktı belki konuşabilirim ama kırgınlığım geçmedi hala ama kayınvalideme şikayet ettim dün ağrı sancı girdi dedim fırçasını atmış ohh iyi oldu bu arada iyi dileklerin için çok sağol canım
sizinle konuştum biraz daha iyiyim sakinim şimdi bir an önce akşam olsun istiyorum hem sürpriz yapcak mı benim odun onu merak ediyorum hemde artık tatil başlasın yaa

kızlar bu arada şeker meselesini saymazsak cumartesi kontrolüm iyiydi bebişim yine nazlandı yüzünü göstermedi düzgün bi foto çekemedik ama gelişimi iyiymiş maşallah 32 cm. ve 870 gram olmuşuz

Fatsadayız yollarda hız ölçüm cihazları olduğu için mecbur yavaş gidiyoruz ki zaten yol kalabalık istesekte hızlı gidilmiyo

Sağol canım

Doktorun tahlil mi yaptı insülin direncin var diyo. Yaptıysa bile nerden aklına gelmiş insülin direnci bi merak ettim.
Sen dikkat et canım her ihtimale karşı

Kayınvalideyi aramak iyi fikir ben de bi kere yapmıştım

kızlar bu arada şeker meselesini saymazsak cumartesi kontrolüm iyiydi bebişim yine nazlandı yüzünü göstermedi düzgün bi foto çekemedik ama gelişimi iyiymiş maşallah 32 cm. ve 870 gram olmuşuz

Maşallah canım bebeğin iyi şükür. Şeker meselesinde sen dikkat ediceksin yine bebeğin iyi olmaya devam edicek annesi

Annemde bayram sonrasi demisti bakalim. Dogru canim kayinvalidemler sormuyo bile daha

Gunaydin kizlar :) dun ne cok yormusum kendimi yeni uyandim ve her yerim agriyo daha

canım ben izindeyken sağlık ocağında kan tahlili yaptırmıştım onların sonuçlarınıda götürdüm cumartesi doktoruma orda gördü ki bende hamile kalmadan öncede vardı.
kayınvalideye biraz da duygu sömürüsü yaptım artık iyice fırça atmıştır benim oduna
bebişim iyi şükür artık biraz dikkat etcem yediklerime.bu aralar havalar sıcak ya kola ve soğuk içecekleri fazla içtim onu kesmem lazım

kızlar bu arada ateşölçerimizi ve küvetimizi aldık

Eklentiler

• name-_7224-300x174.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 33
  • PE328089.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 24
Gule gulr kullanin canim ve ates olcteri cok kullanma geregi duymayiz insallah :))
Gerilerde okudum dogum gununmus dimi? Dogum gunun kutlu olsun canim :)
sağol canım inşallah kullanmaya gerek kalmaz su sıcaklığını ölçeriz sadece evet doğum günüm çok teşekkür ederim

Selamlar hanimlar,herkese simdiden hayirli bayramlar...ben de ekim annesi olacagim hayirlisi ile ve size bişey sormak istiyorum. Tatil icin izmirdeyim,izmirde onerebileceginiz doktor var mi?hatta 4d ultrasyon olursa daha iyi olur herkese saglikli gunler

canım ben izmirde karataş hastanesinde arzu hanıma gidiyorum çok memnunum ama 4d ultrason yok anlaşmalı oldukları doktora gönderiyorlar.

Bayram pazarından geldim kızlar ,4-5 tane ikili takımlardan aldım annemde çorap falan almış çok yoruldum çok siz neler yaptınız

Iyi aksamlar CNN evet CNN hissediyorlar üzülme o yuzden düzelir tatlım :)

Selam kızlar ne yapyorsunuz Bayram işiniz bitti mı ve yollar kalabalıkmış yolugu olanlar güle güle gitsin kazasız belasız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…