-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar valla mersinde yaylaya geldim burda tel çekmiyor Nasılsıniz ben iyim ama benim kızım bu ikigun baya hareketli allah şükür Teyzeleri yelek ceket işlemisler çok güzel olmuş ya

selam kızlar günaydın hayırlı cumalar..
herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.bayramda giremedim nete internet paketim bitti malesef bugün iş başı yaptım yarın ve pazar yine tatil.bir gün için çalışmaya geldim ona mı üzülsem sonra iki gün daha tatil ona mı sevinsem bilemedim :)
yarın doktora gitcem kontrole bakalım şeker hakkında ne diyecek tekrar test isticek mi?
yengec4 canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara eşinle kavgana da gelince hassas dönemdeyiz ufacık şeyi büyük hale getirebiliyoruz elinde sabahtandır arıyormuş bence fazla uzatma derim
sağol canım daha yeni girebiliyorum yeni gördüm mesajını.eşimle barıştık bana sürpriz yaptı işyerime geldi çiçek getirdi zaten bende naz yapıyodum barışayım dedim :)

Selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl
günaydın canım.benim bebişim üç gündür göğsüme çıkıp duruyo taş gibi oluyo göğsüm zor nefes alıyorum ya.onun haricinde bi sorun yok şükür.

günaydın canım.benim bebişim üç gündür göğsüme çıkıp duruyo taş gibi oluyo göğsüm zor nefes alıyorum ya.onun haricinde bi sorun yok şükür.
benimde iyice yukarı çıktı hemen göğsümün altında ama anlayamıyorum ayaklarımı neresi oralarda geziniyor bakalım salı günü randevuda görürüm inş.

benimde iyice yukarı çıktı hemen göğsümün altında ama anlayamıyorum ayaklarımı neresi oralarda geziniyor bakalım salı günü randevuda görürüm inş.
bende anlamıyorum canım sadece bi sertlik hissediyorum.yarın doktora gitcem test sonuçları için bakalım ultrasonla göstercek mi?

inan hiç bilgim yok canım ben hiç araştırmadım gidip direkt ikeadan aldım mobilyaları
Anladim canim :)) bugun yakinda bir yerde satiyolarmis oraya gidelim diyoruz ama tum modeller yokmus. En azindan kalitesine bakmis oluruz bari

Anladim canim :)) bugun yakinda bir yerde satiyolarmis oraya gidelim diyoruz ama tum modeller yokmus. En azindan kalitesine bakmis oluruz bari
aynen canım fikir edinmiş olursun.bazen herkesin beğendiği bir şeyi sen beğenmeye biliyorsun gidip bakmak daha iyi oluyor

Tünaydın kızlarbayram bitti misafirler gitti ben de bittim, yazlık yerde yaşamak çok kötü bi şey, her kes tatilde bayramda bura geliyor, biz nereye gidelim acaba? Şimdi doktor randevusundan geliyorum, suyumu kontrol etti, şükür artış yok aynen devam ediyor, bi kaç yüz gram zayıflamışım hatta, sıcaklardan iyice iştahım kesildi bebişimi incelemedi hiç, ama tombişin yanaklarını ağzını burmunu dudağını gördüm, yine dans ediyordu haraketliydi maşAllah bir de rahim ağzına baktı alltan müayine ile, çok korktum ama korkulacak şey yokmuş, 2 saniyelik şey, şükür rahim ağzı da normal çıktı bizden bu kadar. 2 hafta sonra yine gel dedi benim doktor çok detaycı sizler napıyorsunuz? İş başı yapanlar gazanız mübarek, kıskandırmayım ama ben hala evdeyim, pazartesi inşallah işbaşı

aynen canım fikir edinmiş olursun.bazen herkesin beğendiği bir şeyi sen beğenmeye biliyorsun gidip bakmak daha iyi oluyor
Dogru canim bakalim artik. Fiyatta uygun o markada birde model istedigim gibi ama bi bakmissin yaninda begenmemisim
Masallah canim bizde pazartrsi falan gidicez herhalde doktor oradaysa. O gun 2.doz asimda var.
Acaba hep alttan bakiyolar mi bu haftalarda :/

Sanmam cnm, detaylıda üstden bakıyorlar rahim ağzına, bana da bakmıştı detaylıda, suyun birazcık çok olduğu için daha detaylı bakmak istedi, 2 saniye falan sürdü zaten ağrısız acısız. Diyorum ya benim doktor psikopat detaycı ama çok seviyorum onu

Gunaydin kizlar nasilsiniz :)
Günaydın
Tünaydın canım birde özellikle hamilelikte misafir ağırlamak zor oluyor maşallah bebişine bende haftaya gitcem benimde alttan muayene fobim var ama dediğin gibi basitse iyiymişartık 2 haftada bire düşecek sanırım kontroller benim kilo alma devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…