-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Ay canım valla yeni yeni geliyorum kendime cok üzüldüm pişman oldum gönlümü aldım simdi arkadaşları ile hamam gitti gönderdim sevmiyorum kavga etmeyi

Insallah normaldir canim bakalim ne diyecek canini hic sikma

Iyi aksamlar kızlar ve iyi tatiler bayramınız kutlu olsun simdi de söyleyeyim dedim aranızdan tatile gidecek olanlar var bayramdan sonra görüşürüz arada girerim :)

Cnm korkma hemen insulin tedavisine gecmiyorlar. Sana muhtemelen 100gr şeker testi de yapacaklar, sınuç yüksek olursa ilk olarak diet uygulanabilir. Çoğ zaman diyetle şeker normala dönüyor. Çoğ insanda da 50gr da cıkmışsa, 100gr da çıkmayabilir. Sen korkma, kötü şeyler de düşünme, içini ferah tut. Eğer insulin kullansan bile onun çocuga zararı yok, varsa da faydası var. Sende bir şey çıkmaz inşallah

Bu saatte burda napıyorsam derseniz, kabus gördüm nefes nefese kaldım uyandım, uyuyamadım.
Bu arada hepinize güzel bayramlar ve güzel tatiller
Kismetse inşallah ben de bugün temizlik yaparım

günaydın kızlar...bugün doğum günüm ama canım sıkkın hiç kutlamak falan gelmiyo içimden hem şu şeker işine canım sıkkın hemde eşimle barışmadım daha.
inşallah canım dediğin gibi olur.2 gündür canımı sıkmaktan kilo vermişim doğru dürüst bişi yemedim sayılır.inşallah diyetle düzelir kızlar ya dua edin bana nolur.doktorla konuşcam bugün bakalım ne dicek

Günaydın Can'ım bence diyetle düzelecek okuduklarım hep o yönde sen sıkma canını stresse etkiler böyle şeyleri inş.zamanla şeker normale dönecek
doğum günün kutlu olsun bugün barışırsınız eşin süpriz falan yapabilir bizdede oluyor bazen bu hassas Zaman'larda olabiliyor inşallah düzelir

İyi yolculuklar Can'ım

Kızlar bu arada. Bende cuma kontrolüm vardı boyu 31 cm kilosu 570 grdi cumartesi de renkli ultrasona gibi girdik herşey normaldi sanırım orda gorene kadar hiç bu kadar etkilelenmemistim çok güzel bi duyguymus ;'(
Gitmisken doğum ücretlerini sordum normal 500 sezeryan750 epidural normal olursa 1500 dedi samsun bafrada özel medibafra hastanesi fiyatlar bana çok uygun geldi bilemiyorum.

yengec4 canım doğum günün kutlu olsun bu arada inşallah düzelir herşey
sağolun kızlar güzel dilekleriniz için.inşallah düzelir her şey.eşim dün barışmaya çalıştı ama konuşmuyorum kalbimi çok kırdı bi özeür bile dilemedi.sabahtan beri arıyo açmıyorum bakalım akşama ne yapcak.

Bu saatte burda napıyorsam derseniz, kabus gördüm nefes nefese kaldım uyandım, uyuyamadım.
Bu arada hepinize güzel bayramlar ve güzel tatiller
Kismetse inşallah ben de bugün temizlik yaparım
Günaydın canım hayrdır hayır dıyelim hayır olsun ve kolay gelsin canım

Günaydın canım dogum gunun kutlu olsun nice sağlıklı mutlu bebeğin ile moralini bozma dün bende küçük bir ağız dalaşını yasadık kocam ile sonra cok pişman oldum ve özür diledim aslında sen de canım sıkma bebeğin hisseder moralini düzeltecek seyler yap hadi canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…