Ay canım güle güle giny bende alcakım benim de yok :)
Güle güle kullan canım bizde yarın çıkacaktık alışverişe bugün çıktık lcw bende girdim şort için ama internette olanlar yok bir parça içinde internetten alışveriş yapmayı düşünmüyorum benim beşik bakma işi bayram sonrasına kaldı artık
Sen masallah yinr iyi almissin canim. Aay boyle diyince ne kadar az geldi zaman :) Tabi biz senden sonrayiz insallah
Oyle canim yarin insallah. Iyiyim sagol sen nasilsin ?
Evi iyice pismis gibi hissediyorum yatulleride yilayalim diyorum ama :/ bi dada eylul sonu ekim basi falan buyuk temizlik yapariz insallah halilarida veririz o zaman :/
Bende gormemistimGünaydın annişler
Sağol canım. Normalde var hani uzun eşofman altı ama dar paça, olmazdı o kayınbabamın filan yanında mecbur aldım. Yoksa evde şortlu var Bi tane o çok iyi oluyor. Yanıyorsun evde çünkü
O şortlu eşofman altını eşim bana 2 ay önce mi ne aldırmıştı tam hatırlamıyorum. Şimdi yok hakikaten ben de baktım dün. Beşiği de halledersiniz canım sonra artık. Bizde Ağustos başı bakıcakmışız.
Hayırlısıyla olur hepsi inş
Ooo benim ev bildiğin pis canım. Hayatımda evimi böyle görmemiştim ama umursamıyorum, zaten bana gelen olmuyor bayramda. Bayram'dan sonra arkadaş gelecek bize 1 hafta öyle tatil yapıcaz Sinop'a gidicez
Zaten eylül başı ya da sonu gibi ben de halıları yıkamaya vermeyi düşünüyorum. Bayram'dan sonra da tülleri yıkamaya başlarım. yavaştan şöyle bir derin temizliğe girişiriz kardeşimle
Eki Görüntüle 1855101
Daha çoook ağız bezi almak lazım. Bu aldığım penye kumaş. Diğer alacaklarımın birini mermerşahı alıcam diğerini de müslin kumaş düşünüyorum bakalım. Şu bir ay ben Bi mola verecek gibiyim. Sonra tam gaz devam banaaaa
Günaydın arkadaşlar nasılsınız ben bayadir giremiyorum çok yoğun geçiyor günler anneme geldik şimdi sinopa siz neler yaptınız gorusmeyeli
Selam Cnm günaydın nasılsınız ne yapyonuz :)
Bende gormemistimbenimde bayranda cok gelen giden olacagindan degilde kendimi.cip evde gibi.hissediyorum tabi bu.benim abartim ama camlari silince mia ev olacak ve ben hala baslamadim sende eylul sonu.yap.canim hayirlisiyla miniklermiz gelirken temiz olsun yuvamiz bu arada mermersah ile muslim kumas ayni.diye biliyorum
Günaydın kızlar sabah bacağıma krampla uyandım tekrar yattım bir saat sonra yine kramp sizlerde de oluyor mu bu arada bende elimin üstünde ve karnımın ortasında (ben)oluştu çok şükür çatlağım yok hala inşallahta olmaz da sizlerde durumlar Nasıl beni gören doğum yakın mı diyoro kadarlık değilim ama bi 7 aylık rahat duruyorum
Selam canım valla temizlik yaptım yarın iş yağmayayım son gun ya Köfore girderim çanta hazırlıyor Mersin'e gidecekim oyle ben kız bugun Allah şükür durmuyor hararetli :) sen ne yapyon canımEvet bayadır uğramıyorsun canım. Sinop şimdi çok güzeelll, bizde bayramdan sonra gelicez inş.
Evde uyuşukluk, azıcık ev toparlama, son hazırlıklar, yarın köye gidileceek
Sen neler yapıyorsun
ah bebişler ahhh, bizde hiç suç yok çünkü
Yok canım mermerhaşı ile müsli aynı değil. Ben müsli yi de bilmiyordum. Burda FRM söyleyince baktım ebebekte dün. Farklı kumaşlar ama ikisi de iyi, nasılsa bol ağız bezi alınacak ikisinden de alayım dursun
AVM leri fethettik koçtaşa gidicez bugün de
İyi tatiller Canım hayırla git hayırla gel Can'ımKızlar 3 elden derin temizlik yaptık ama hepimizin perti çıktıyine de mutfak dolapları ve camlar kaldı
Biz yarın sabah yola çıkıcaz cumartesi akşamına kadar yokuz. Tabi arada telefondan girerim bakarım neler yapıyorsunuz
Valla kızlaz ben az once esimle kavga ettik tabi sonra pişman oldum söyledim laflara felan işte kaza yaprısın dedin ama sana bir sey olmasın dedim of sonra canım sıkldı özür diledim bir daha olmaz inşlah ve Allah kabul etmez sinir ile söyledim
İyi tatiller Canım hayırla git hayırla gel Can'ım
Kızlar pertim çıktı benim ayaklarımı hissetmiyorum dün bayağa dolaşmaktan alışverişten yoruldum bugün ev temizliği yaptım çok dip köşe giremesemde bayağa temizledim ordan da sosyete pazarına gittim off çok yoruldum çok
ohh iyisin valla canım iyi tatiller şimdiden...Kızlar 9 gün iş yeri yokgirdim tatile ohh miss evin ve birazda Deniz'in keyfini çıkarcam inş.
benimde uyurken kollarımda uyuşma oluyor canım.artık her şey normal geliyor bana.göbek desen 7.5 aylık gibi oldu gören doğum ne zaman diyo.Günaydın kızlar sabah bacağıma krampla uyandım tekrar yattım bir saat sonra yine kramp sizlerde de oluyor mu bu arada bende elimin üstünde ve karnımın ortasında (ben)oluştu çok şükür çatlağım yok hala inşallahta olmaz da sizlerde durumlar Nasıl beni gören doğum yakın mı diyoro kadarlık değilim ama bi 7 aylık rahat duruyorum
Masallah canim bugun hepimizin temizlik gunu mus valla bende oldum oldum :/ ama sonuc miss gibi temizlik kokusu :)Evet bayadır uğramıyorsun canım. Sinop şimdi çok güzeelll, bizde bayramdan sonra gelicez inş.
Evde uyuşukluk, azıcık ev toparlama, son hazırlıklar, yarın köye gidileceek
Sen neler yapıyorsun
ah bebişler ahhh, bizde hiç suç yok çünkü
Yok canım mermerhaşı ile müsli aynı değil. Ben müsli yi de bilmiyordum. Burda FRM söyleyince baktım ebebekte dün. Farklı kumaşlar ama ikisi de iyi, nasılsa bol ağız bezi alınacak ikisinden de alayım dursun
AVM leri fethettik koçtaşa gidicez bugün de
Kızlar 3 elden derin temizlik yaptık ama hepimizin perti çıktıyine de mutfak dolapları ve camlar kaldı
Biz yarın sabah yola çıkıcaz cumartesi akşamına kadar yokuz. Tabi arada telefondan girerim bakarım neler yapıyorsunuz
Canim insallah.seker cikmaz kacin ustunde olunca fazla oluyormus kiselam kızlar .2 gündür girmiyorum canım sıkkın moralim bozuk
dün kontrolüm vardı.insülin direncim olduğu için gebelik şekeri çıkabilir dedi doktor yükleme yapalım dedi.50 gramlık yapalım yüksek çıkarsa 100 gram yaparız dedi.gerekirse sana diyet vercem dedi.dün 50 gramlık yaptık sonucu 189 çıkmış internetten baktım.ama daha doktorla görüşemedim.herhalde gel 100 gramlık yapalım dicek
o değilde Allah korusun şeker çıkarsa insülin iğnesi yapmak zorunda kalırsam diye korkuyorumaz öncede eşimle tartıştım ağladım sinirimden kapıları çarptım sinirim geçmedi.zorla onu ittirdim çıktım dışarı internet kafeye geldim oturuyorum merak etsin biraz.bide yarın doğum günüm ya yaptığına bak
ohh iyisin valla canım iyi tatiller şimdiden...
benimde uyurken kollarımda uyuşma oluyor canım.artık her şey normal geliyor bana.göbek desen 7.5 aylık gibi oldu gören doğum ne zaman diyo.
zaten sıkıntıdan stresten herhalde karnıma ağrı girdi kasılma oldu eve döndüm ilaç içtim ama konuşmuyorum ayrı odada oturuyorum.Kızlar neler yapıyorsunuz ben de bugün temizlikle uğraştım yemek falan derken geçti günüm fena yoruldum ya H hayatalya gönlünü al kuzum mübarek günde uzmeyin birbirinizi
yengec4 inş. Yüksek çıkmaz canım uzmeyin birbirinizi canım ya hamilelik stresimiz var onlarda da stres var galiba ister istemez birbirimizden cikariyoruz zaman zaman düzelir inş. Kısa zamanda
bilmiyorum ki canım internetten baktım daha konuşamadım doktorla.aslında internette yazanlara göre normal sayılır ama hastanenin sınırları düşük biraz doktor onu baz alırsa yüksek diyebilir gibi geliyoMasallah canim bugun hepimizin temizlik gunu mus valla bende oldum oldum :/ ama sonuc miss gibi temizlik kokusu :)
Anladim canim :) o zaman oyle yap :)) benim annem buraya yazdigimdan sonra ilgilenmeye basladi :)) agiz mendillerini mermersah bez alip oyalayim mi dedi bende sevindim
Canim insallah.seker cikmaz kacin ustunde olunca fazla oluyormus ki
Canım ya dikkat et kendine allah korusun sağlığından önemli değil hiçbişeyzaten sıkıntıdan stresten herhalde karnıma ağrı girdi kasılma oldu eve döndüm ilaç içtim ama konuşmuyorum ayrı odada oturuyorum.
bilmiyorum ki canım internetten baktım daha konuşamadım doktorla.aslında internette yazanlara göre normal sayılır ama hastanenin sınırları düşük biraz doktor onu baz alırsa yüksek diyebilir gibi geliyo
Ay canım sonra pişman oldun özür diledim gönlü aldım gönderdim sonra cok pişman oldum dua ettim ya benim bu uyumu sevmiyorum yapyorum sonra cok üzülüyorum pişman oluyorum oyle bir uyum varMübarek günler söylemeseymişin iyimiş canım. Ama her dua her an kabul edilmiyor sonuçta, sen tövbeni et, eşinin de gönlünü al
Sağol canım Rabbim cümle yola çıkacakları sağ salim gidecekleri yere varmayı nasip etsin inş.
Of sen baya kendini hırpalamışsın canım, yat dinlen
Biz güya koçtaşa gidecektikev temizliği o kadar uzun sürdü ki kaldı gitti, bayramdan sonra inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?