-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Merhaba kızlar bende kilo verdim sanırım yada bir ay önceki kilomda kaldım benim hiç iştahım yok yemek yapma isteğim yok bende haftaya gidecem bakalım çok merak ediyorum bebeği ben çok fazla hissetmiyorum üç günde bir pıt pıt attığını hissediyorum bu da beni çok endişelendiriyor inşallah herşey yolundadır

İnşallah herşey yolundadır bende göremedim tamda randevu Zaman'ı bayram girdi araya bende meraklardayım haftaya bende gitcem inş.

İnşallah herşey yolundadır bende göremedim tamda randevu Zaman'ı bayram girdi araya bende meraklardayım haftaya bende gitcem inş.
İnsan merak ediyor bende bir aydır gitmem doktora evet umarım herşey yolundadır

Anladim canim :) acimasindan degilde doktor erkek oldugundan ne kadar gec o kadar iyi diyorum sanki

günaydın canım iyilik sende iyisindir umarım
Iyiyim canim cok sukur :)

Kizlar biz bugun dolabimizi aldik cok sukur :) 3 kapili beyaz icimize sindi insallah gelincede guzel olur dedigim markadan farkli bi yerden aldik :))
Birde son anda karar vererek gittil boya aldik. Esim suan odayi pembeye boyuyor :)nasil olacak bakalim insallah koyu olmaz diyorum ama

Hayırlı olsun canım Güle güle kullanın

Canım inşallah her şey yolunda olacak, tatlı ye yat yada meyve ye yat düz yerde, o zaman daha çok hissedersin

Güle güle kullan tatlım, odanın son halinin resmini atarsın

Annişler günaydııııııın

Uzuuuuuun bir aradan sonra burdayım
Umarım herkes ve bebişler iyi

Telefondan girerim dedim ama köyde net çekmediğini unutmuşum kusura bakmayın

Gece geç saatte geldik. Biraz önce de arkadaşımız geldi. Yarından sonra da Sinop ta olucaz denizin ilk sezonunu açıcaz yaaaaa.
Ordu da bütün hafta yağdı hatta sel gitti. Gözümüzü açamadık. Dün de düğün de çok soğuktu
Kızım davul sesinden, orkestra sesinden, silah sesinden hep rahatsız oldu kıvrandı durdu

Mutlubulut canım dolabınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın ama resim atmamışsın göremedim beeeen

Bu arada kızlar carters ta güzel indirim var ve almayı istediğim bi havlusu daha vardı kızımın. Gri renk, o da indirime girmiş ben de aldım gittiiiiiii yanında tulumla berber

Artık banyo havlusu işimiz de bitti

Babannesi babasının kaneviçe kundak bohçalarını verdi çok tatlılardı aldım Ayrıca kızıma bikaç parça bişeyler almak istedi babanesi kırmadık. Bir battaniye bir tulum ayrıca emzirme örtüsü veee ağız bezi aldııııık

Bu arada bir an önce gidip bebeğimin odasını almak istiyorum ben ama eşim henüz gitmek niyetinde değil .

Benden şimdilik bu kadar
Resimleri bir ara atarım
Görüşürüz kızlar

Veee sizleri özledim beeen

Selen_Ay hoşgeldin tatlım şükür iyiyim bende kızım kıyafet işi tamam gibi artık daha doktor kontrolüne 1 ay var çok merak ediyorum kızcemi :)) babaannesi bi araba almış pek sinmedi içime ama napsam bilemedim gelmedi gelsin atarım resmini de ... sessizliği buralar bayagidir yaa :))

Masallah canim aldiklarini gule gule kullansin.prensesin :)guzel gecmis gebel olarak yagmuru saymazsak bizim tatil os ile gecti ama neyseki badana ve dolap osoni hallettik tabi dolap daha gelmedi :) sagol canim. Bizde esimin 1 hafta daha tatili var diye halletmek istedik sonra yorgun oldugundan zor oluyor :) simdi pembis pembis odasina girip girip cikiyoruz :)

Kıyafet işi bende de tamam. Diğer ıvır zıvırlar var işte. Biz bu cuma kontrole gidicez. Doktor iyi dicek sadece o kadar şey için gidiyoruz bakalım. Kaç gr olmuş bi şansımı deneyip sorcam yine

Arabayı ben de aldım gerçi sonra iyi yorumlar okumadım ya : ) aman aradan çıkmış oldu

Hııı daha dolap gelmedi yani

Genel olarak iyi ama bigün Bi yayla muhabbeti yaptık. Bir Allah kulu uyarmadı yol bozuk. 3 saat gittik bende bir sancı eve geldik kanlı akıntı : ( ödüm koptu 2 gün yattım devam eden bişey olsaydı zaten ortalığı ayağa kaldırırdım. Eşim de çok korktu. Onun dışında iyiydi şükür

Oh siz boya işini de halletmişsiniz
Eşim de izinli ama arkadaş burda tatildeyiz yani. Yakın zamanda odayı ben de toparlarım boyarız sonra
Ben de odayı karamel-vizon gibi bi renk düşünüyorum. Nasılsa mobilyaları beyaz. Güzel oluyor. Beyaz bulutlu stiker da alıcam duvara ooh kızçemin odasına

Öyle işte kızlar

Selen_Ay nedeeenn söylemiyorum ki kaç gr olduğunu falan... benimde normalde haftaydii kontrol ama doktorum kan uyusmazligi için iğne de yapıcak o yüzden ay sonuna gel dedi bekliyoruz bakalım... ben de bi taraftan araba işi de halloldu diyorum aslında...

Kızlar merhaba, yavaş yavaş toplanıyoruz yine Selen_Ay hoş geldin, aldıklarını da güle güle kullan inşallah
Kızlar bu arada dün gecedem karnımda tuhaf ağrı var, karnımın içi ağrıyor resmen, bazen karnıö sertleşiyor, bazen içi hafif ağrıyo, sizde de böyle yaşayan var mı? Allahtan bebiş hereket ediyo içim rahatlıyo. Bu arada Selen_Ay geçmiş olsun kanaman ve bir daha olmaz inşallah. Artık büyüyormuyuz ondanmı fazla haraket yada sarsıntı iyi gelmiyo,

Valla canım benim doktor bir ayrı alem...
Normalde bizde de kan uyuşmazlığı var ama iğne yapıcaz demedi hiç. Ben doğumdan sonra biliyorum o iğneyi

Hoşbulduk canım, çok teşekkür ederim

O sertleşme ve karın ağrısı normalde bende yorulduğumda oluyor. O durumu biliyorum artık. Ama sen de başka bir durum mu var acaba? Hiç dikkat ettin mi

Ayrıca sarsıntı öyle böyle değildi ki 3 saatlik yolun 1 saati bozuk ve toprak yol, yol bi de yağmurla bozulunca öyle bişeyler yaşadım işte, aman çok şükür iyiyim ya 2 gün kalbim ağzımda durdum yani.

Bu arada şükür deniz sezonunu açtık, yorgunluktan ölüyorum ama...

Doktora bağlı canım bazısı hamileyken bazısı doğumdan sonra yapıyormuş... kanamam mi olduu kaçırmışim çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…