İnşallah herşey yolundadır bende göremedim tamda randevu Zaman'ı bayram girdi araya bende meraklardayım haftaya bende gitcem inş.Merhaba kızlar bende kilo verdim sanırım yada bir ay önceki kilomda kaldım benim hiç iştahım yok yemek yapma isteğim yok bende haftaya gidecem bakalım çok merak ediyorum bebeği ben çok fazla hissetmiyorum üç günde bir pıt pıt attığını hissediyorum bu da beni çok endişelendiriyor inşallah herşey yolundadır
İnsan merak ediyor bende bir aydır gitmem doktora evet umarım herşey yolundadırİnşallah herşey yolundadır bende göremedim tamda randevu Zaman'ı bayram girdi araya bende meraklardayım haftaya bende gitcem inş.
Anladim canim :) acimasindan degilde doktor erkek oldugundan ne kadar gec o kadar iyi diyorum sankiSanmam cnm, detaylıda üstden bakıyorlar rahim ağzına, bana da bakmıştı detaylıda, suyun birazcık çok olduğu için daha detaylı bakmak istedi, 2 saniye falan sürdü zaten ağrısız acısız. Diyorum ya benim doktor psikopat detaycı ama çok seviyorum onu
Iyiyim canim cok sukur :)günaydın canım iyilik sende iyisindir umarım
Hayırlı olsun canım Güle güle kullanınKizlar biz bugun dolabimizi aldik cok sukur :) 3 kapili beyaz icimize sindi insallah gelincede guzel olurdedigim markadan farkli bi yerden aldik :))
Birde son anda karar vererek gittil boya aldik. Esim suan odayi pembeye boyuyor :)nasil olacak bakalim insallah koyu olmaz diyorum ama
Merhaba canım iyi Sağol sen nasılsınmerhaba arkadaşlar nasılsınız?
Canım inşallah her şey yolunda olacak, tatlı ye yat yada meyve ye yat düz yerde, o zaman daha çok hissedersinMerhaba kızlar bende kilo verdim sanırım yada bir ay önceki kilomda kaldım benim hiç iştahım yok yemek yapma isteğim yok bende haftaya gidecem bakalım çok merak ediyorum bebeği ben çok fazla hissetmiyorum üç günde bir pıt pıt attığını hissediyorum bu da beni çok endişelendiriyor inşallah herşey yolundadır
Güle güle kullan tatlım, odanın son halinin resmini atarsınKizlar biz bugun dolabimizi aldik cok sukur :) 3 kapili beyaz icimize sindi insallah gelincede guzel olurdedigim markadan farkli bi yerden aldik :))
Birde son anda karar vererek gittil boya aldik. Esim suan odayi pembeye boyuyor :)nasil olacak bakalim insallah koyu olmaz diyorum ama
Sagol canim :) insallah besigide alirsakHayırlı olsun canım Güle güle kullanın
Sagol canim :))Güle güle kullan tatlım, odanın son halinin resmini atarsın
Masallah canim aldiklarini gule gule kullansin.prensesin :)guzel gecmis gebel olarak yagmuru saymazsakAnnişler günaydııııııın
Uzuuuuuun bir aradan sonra burdayım
Umarım herkes ve bebişler iyi
Telefondan girerim dedim ama köyde net çekmediğini unutmuşum kusura bakmayın
Gece geç saatte geldik. Biraz önce de arkadaşımız geldi. Yarından sonra da Sinop ta olucazdenizin ilk sezonunu açıcaz yaaaaa.
Ordu da bütün hafta yağdıhatta sel gitti. Gözümüzü açamadık. Dün de düğün de çok soğuktu
Kızım davul sesinden, orkestra sesinden, silah sesinden hep rahatsız oldu kıvrandı durdu
Mutlubulut canım dolabınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın ama resim atmamışsın göremedim beeeen
Bu arada kızlar carters ta güzel indirim var ve almayı istediğim bi havlusu daha vardı kızımın. Gri renk, o da indirime girmiş ben de aldım gittiiiiiiiyanında tulumla berber
Artık banyo havlusu işimiz de bitti
Babannesi babasının kaneviçe kundak bohçalarını verdi çok tatlılardı aldımAyrıca kızıma bikaç parça bişeyler almak istedi babanesi kırmadık. Bir battaniye bir tulum ayrıca emzirme örtüsü veee ağız bezi aldııııık
Bu arada bir an önce gidip bebeğimin odasını almak istiyorum ben ama eşim henüz gitmek niyetinde değil.
Benden şimdilik bu kadar
Resimleri bir ara atarım
Görüşürüz kızlar
Veee sizleri özledim beeen
Selen_Ay hoşgeldin tatlım şükür iyiyim bende kızım kıyafet işi tamam gibi artık daha doktor kontrolüne 1 ay var çok merak ediyorum kızcemi :)) babaannesi bi araba almış pek sinmedi içime ama napsam bilemedim gelmedi gelsin atarım resmini de ... sessizliği buralar bayagidir yaa :))
Masallah canim aldiklarini gule gule kullansin.prensesin :)guzel gecmis gebel olarak yagmuru saymazsakbizim tatil os ile gecti ama neyseki badana ve dolap osoni hallettik tabi dolap daha gelmedi :) sagol canim. Bizde esimin 1 hafta daha tatili var diye halletmek istedik sonra yorgun oldugundan zor oluyor :) simdi pembis pembis odasina girip girip cikiyoruz :)
Selen_Ay nedeeenn söylemiyorum ki kaç gr olduğunu falan... benimde normalde haftaydii kontrol ama doktorum kan uyusmazligi için iğne de yapıcak o yüzden ay sonuna gel dedi bekliyoruz bakalım... ben de bi taraftan araba işi de halloldu diyorum aslında...
Kızlar merhaba, yavaş yavaş toplanıyoruz yineSelen_Ay hoş geldin, aldıklarını da güle güle kullan inşallah
Kızlar bu arada dün gecedem karnımda tuhaf ağrı var, karnımın içi ağrıyor resmen, bazen karnıö sertleşiyor, bazen içi hafif ağrıyo, sizde de böyle yaşayan var mı?Allahtan bebiş hereket ediyo içim rahatlıyo. Bu arada Selen_Ay geçmiş olsun kanaman ve bir daha olmaz inşallah. Artık büyüyormuyuz ondanmı fazla haraket yada sarsıntı iyi gelmiyo,
Doktora bağlı canım bazısı hamileyken bazısı doğumdan sonra yapıyormuş... kanamam mi olduu kaçırmışimValla canım benim doktor bir ayrı alem...
Normalde bizde de kan uyuşmazlığı var ama iğne yapıcaz demedi hiç. Ben doğumdan sonra biliyorum o iğneyi
Hoşbulduk canım, çok teşekkür ederim
O sertleşme ve karın ağrısı normalde bende yorulduğumda oluyor. O durumu biliyorum artık. Ama sen de başka bir durum mu var acaba? Hiç dikkat ettin mi
Ayrıca sarsıntı öyle böyle değildi ki 3 saatlik yolun 1 saati bozuk ve toprak yol, yol bi de yağmurla bozulunca öyle bişeyler yaşadım işte, aman çok şükür iyiyim ya 2 gün kalbim ağzımda durdum yani.
Bu arada şükür deniz sezonunu açtık, yorgunluktan ölüyorum ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?