-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Canim cok gecmis olsun Allah tekrar yasatmasin insallah.Tabiki misafir olunca olmaz :) Biz yapmayacak gibiydik ama dolabi aldik eve gelince bi anda karar verip tekrar ciktik boya aldik :) iyiki almisiz :)

günaydın kızlarr....cumartesi kontrolüm iyi geçti bende attım kendimi denize 2 gündür giremedim nete.doktor şeker yok ama çok kilo alırsan çıkabilir dikkat et dedi.artık yediklerime içtiklerime dikkat edicem bunada şükür dedim
Günaydın kızlar iyi haftalar nasılsınız bugün dükkanı ben açayım dedim
günaydıııınnn...yine bir pazartesi yine bir sendrom

canım daha çok düzenli olmuyor bebişlerin hareketleri korkma.bazen hiç durmuyo bazen birkaç saat hissetmediğim oluyo.bebişin pozisyonu yada uyku durumuna göre değişebiliyo
güle güle kullanın canım
canım aldıklarınızı güle güle kullanın inşallah.bu arada geçmiş olun önemli birşey yok demi?kontrole gittin mi?

geçen doktor rahim ağzına baktı, kapalı ve uzunluğu normaldı. ama kasılmalarım oluyo kaç gündü, dünden karnımın içi hafif ağrıyo, hatta bi ara regl ağrısı gibi ağrıdı ama çabuk geçti. doktoruma söyledim magnezyum önerdi, ama dedi kasılma devam ederse rahatsız ederse universite hastanesine yönlendirecekmiş... bi de devletteki doktora gidim, bakiim o ne söylecek. belke de bu ara vitamin almıyorum, bitti eczane kapalıydı, ondan da olabilir mi acaba... birce hepimiz inşallah güzel güzel doğursaydık bebişlerimizi kucağımıza alsaydık..

ne olur ne olmaz diye evimizde bazı hamile ilaçları bulundurmakta fayda var.

doktor tarfından söylenen ilaçlar.
Ama hamilelikte kendi özel durumlarınız için kendi doktorunuza sorun elbet,bana uygun söylenenler.

kramp için magnezyum,potasyum
kabızlık için Duphalac şurup
Mide yanması Gavison duoble action şurup,Rennie Dua şurup
hemoroid icin kortos fitil +krem (zeytinyağ sürmekte iyi)
İdrar yolu enfeksyonu Manurol

Selam kızlar valla burda net tel cok çekmiyor o yuzden giremiyorum bende iyim teyzemiz bize Yelek işlemiş cok güzeller yayla havası iyi geldi bebeğim hiç durmuyor valla sabah cok yorgun ve ağrı var kızım ismi belli oldu miray olcak babası somunda karar verdi valla sizler nasılsınz

Adas mi olcakmis kizlarimiizzz :)) ismiyle yaşasın inş. Güzel isim

S
Sagol Canim :))

Kizlar 2. Doz asimi oldum sonra doktoruma gittik. Aclik tokluk kan sekerime bakildi yukleme istemedi. Benim seker baya diplerde :) en alt sinirdayim daha oncede boyleydi bu sebepte bas donmesini cok yasiyorum ben. Birde yine dopler mi ne biseye girdik damar hala tikali mi diye baktiki tek damar hala tikaliymis yagi kes dedi :/ bi dahaki ay tekrar bakilacak.

geçmiş olssun canım inşallah bir dahaki kontrolde herşey düzgün çıkar.artık bebişlerimiz için biraz fedakarlık yapmamız gerekiyor ama onlara değer

geçmiş olssun canım inşallah bir dahaki kontrolde herşey düzgün çıkar.artık bebişlerimiz için biraz fedakarlık yapmamız gerekiyor ama onlara değer
oyle canım ınsallah.. tuzu azaltmaya calısıyorum ama yagı zaten genelde az yıyordum artık daha da cok dıkkat edıcem mecbur

Can'ım inş.bir sonraki kontrole geçer tıkanıklık belki azıcık zeytinyağı kullanırsın yemeklerde Zaman çabucak geçsene yumurcaklarımıza kavuşsak

a
Can'ım inş.bir sonraki kontrole geçer tıkanıklık belki azıcık zeytinyağı kullanırsın yemeklerde Zaman çabucak geçsene yumurcaklarımıza kavuşsak
Amın canım ınsallah ya :)oyle yapıcam mecbur mınıgım ıyı olsunda :) Selen_Ay ın olaydan sonra aklıma gelıyodıu ara ara 3 ayrı doktor kız desede bugun doktora tekrar sordum kesınlıkle kız dedı

Can'ım şeker çıkmaması iyi olmuş maşallah benimde Can'ım hep şekerli istiyor ama sınırlıyorum tuz ve şekerde dikkatliyim diğerlerini koyverdim

Can'ım şeker çıkmaması iyi olmuş maşallah benimde Can'ım hep şekerli istiyor ama sınırlıyorum tuz ve şekerde dikkatliyim diğerlerini koyverdim
ne kalıyo dımı gerıye dusunsene ben sekerlı yıyebılıyorum ama yaglı yıyemıyorum..
Hadı gelde bır sekerpare tatlısı ye

İyi bari Can'ım bende yarın gitcem sorarım yine benim kızda yüzünü hiç göstermedi kime benziyor çok merak ediyorum

Kızlar selam,
Ben bugün sabahtan beri bebeğin hareketlerini yine çok aşağıda hissediyorum. Arada da kasıklarıma ağrı giriyor ama az az. Hareket ediyor şükür ama hep aşağılarda. Aynı durumu yaşayan varmı?

Kızlar herkese iyi akşamlar

Yoğun bi gündü. Eşimin halasıgil İstanbul'a dönüyorlarmış geçerken bize uğramak istemişler. 6 sene sonra hamile kalınca hayırlı uğurlu olsun demek istemişler. Kardeşim eşim ben arı gibi çalıştık yani. Ama baya yorgunum

Canim cok gecmis olsun Allah tekrar yasatmasin insallah.Tabiki misafir olunca olmaz :) Biz yapmayacak gibiydik ama dolabi aldik eve gelince bi anda karar verip tekrar ciktik boya aldik :) iyiki almisiz :)

Valla ne güzel etmişsiniz. Ne tatlı olur odası annesi.
Biz de 1 ay sonra inş

Kontrole gitmedim canım. Sürekli olmayan şeyleri önemsiz görüyor doktorlar. Takipte kaldım, zaten sonrasında sürekli yatınca rengi değişmeye başladı ama korkuttu. Bu arada cuma kontrolüm var sorucam hocaya

Belki vitamin hapını bu ara kullanmadığındandır canım. Hani insan tam bişey de diyemiyor. Kasılma gibi bişey yok bende. Ama yorulduğumda karnım sertleşiyor ve bebek az hareket ediyor
Doktorun dediği gibi belki de magnezyum eksikliğindendir

Bebeğin yeleğini güle güle kullansın annesi.
Adıyla da güle güle yaşasın inş kızçen

Normalde zaten risk görürse yapılması lazım yüklemenin canım. Benimde normalde şeker çok düşük olurdu, kan, tansiyon, kolestrol. Bakalım doktor ne dicek. İlla isterse açlık tokluk şekerine baksın. Asıl sıkıntı orda görünür

Şükür sıkıntı da yokmuş

insan şüpheleniyor değil mi. Eşim de şey diyor bakalım doktor bu sefer ne dicek. Dedim artık bişi demesin ben kızım diye seviyorum değiştirmesin yani dedim

Bazen ben de kasıklarımın orda hareketlerini hissediyorum canım ama her zaman değil

Kontrolün ne Zaman canım. İnş Bi sıkıntı çıkmaz. Çok şüphelenirsen doktora görünürsün canım. Zaten ihmal etmezsin bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…