-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Ben travel sistem düşünüyorum ama yorumlar çok ağır olduğunu söylüyor kızlar sizlerde fikirlerinizi yazı.

Ben travel sistem düşünüyorum ama yorumlar çok ağır olduğunu söylüyor kızlar sizlerde fikirlerinizi yazı.
Bende araştırıyorum Can'ım freninin olması ve çift taraflı kullanımlı olması katlanabilir arabaya sığması gibi özelliklere bakıyorum bu arada cici bişeyler aldım yüklüyorum

Eklentiler

• image.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 41
Bende araştırıyorum Can'ım freninin olması ve çift taraflı kullanımlı olması katlanabilir arabaya sığması gibi özelliklere bakıyorum bu arada cici bişeyler aldım yüklüyorum
Çok güzel Can'ım bende internetten çok şey beğendim ama almadım çok güzel hastane çıkışı var atıyım almak isterseniz markafonide haftaya da kız derse tereddüt kalkar bende bu hastane çıkışını alacam çok güzel

Eklentiler

• image.webp
    20 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar Çin takvimleriniz tuttumu benimki tutmadı

Kızlar ya ben hiç kilo alamadım şimdiye kadar, acaba normal mı?

sana halsizlik vs gibi bir rahatsızlık vermediyse ve bebeğinin gelişimi iyi ise sorun yok canım. benimde iştahım yok hala da yok 8 kilo verdim. 12. haftadan sonra doktorum yemeye calış zorla artık yediklerinden beslenecek dedi. yemege çalışıyorum kilo vermem durdu ama henüz almadım.

Ayrıca bende unutkanlıkta başladı birşey yapacam diyorum unutup 5 dkka sonra aklıma geliyor sizde de oluy mu

b 12 eksikliğinden olabiliyor canım sağlık ocağına gidip bir kan tahlili yaptır istersen. vitamin veriyorlar. arkadaşımın hamileliğinde cok düşmüştü hap fayda etmedi iğnesini verdiler 10 tane filan iğne vurulmuştu sanırım.

Günaydın ekim anneleri

Benimde okuduğum travel sistemin ağır olduğu yönündeydi canım vazgeçtim o yüzden
Ben çok ağır olmasın, kolayca açılıp kapansın ve çift yönlü olsun (çift yönlü olması gerekli bence) derken mamas&papas ın urbo2 modeline denk geldim diğer bikaç özelliği de acayip cezbetti beni onu almayı düşünüyorum. Tek tekerlek olduğu için freni de kolayca basılıyor. Vazgeçersem tek fiyat yüzünden vazgeçerim biraz pahalı

Oto koltuğunu da ayrıyeten alıcam arabaya monte olmasını çok da dert etmiyorum açıkcası Bi yere giderken tak oto koltuğunu, avm ye mi gittin misal al çocuğu koltuktan arabaya koy. Koltuk arabada kalınca noluyoki

Gerçekten çok güzeller
Bebişin güle güle eskitsin annesiiii

B12 me 2 aylık hamileyken baktırmıştım birşey çıkmadı tekrar mı yaptırıyım

ayrıntılı ultrason için karar verdiniz mi kızlar. yengem kendi gittiği yeri önerdi bana istanbulda fehmi yazıcıoğlu. doktorumada söyledim o da tanıyormuş önerdi. 20-24 haftalarda yapılıyor. en uygun hafta 22 dedi randevunu önceden al programları dolu olabilir diye uyardı. 4 hazirana randevu aldık bakalım kızıcığımı uzun uzun göreceğim diye çok mutluyum. inşallah saglığıda iyidir.
kontrol günlerini de iple çekiyorum zaten :)

B12 me 2 aylık hamileyken baktırmıştım birşey çıkmadı tekrar mı yaptırıyım

iyimiydi değerin ortalama bir yerde ise çok düşmez ama alt sınıra yakınsa yaptırabilirsin aklında kalmasın.

Bende 30 mayısta gidecem 250 tl ücret

iyimiydi değerin ortalama bir yerde ise çok düşmez ama alt sınıra yakınsa yaptırabilirsin aklında kalmasın.
Hatırlamıyorum ama bakarım tahlilden telefonla konuşurken bile unuttuğum oluyor bazen

Kızlar günaydın, ben arabalara yada pusetlere avm'de bakacağım, elleyeceğim iyice daha sonra beğendiğim araba markasını ve modelini internetde arayacağım.

günaydn kızlar.ayak yada bacak ağrılarınız oluyor mu neler yapıyorsunuz?doktor magnezyum ilacı alabilirsin dedi ama ilaç içmek istemiyorum ama geceleri kramplardan da uyuyamıyorum

Günaydın sağol Can'ım mamas Papa'sı bende bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…