-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
günaydn kızlar.ayak yada bacak ağrılarınız oluyor mu neler yapıyorsunuz?doktor magnezyum ilacı alabilirsin dedi ama ilaç içmek istemiyorum ama geceleri kramplardan da uyuyamıyorum
Kızlar günaydın, ben arabalara yada pusetlere avm'de bakacağım, elleyeceğim iyice daha sonra beğendiğim araba markasını ve modelini internetde arayacağım.
Günaydın Can'ım mantıklı ordan bakıp internetten daha uyguna alınabilir kolay gelsin

günaydn kızlar.ayak yada bacak ağrılarınız oluyor mu neler yapıyorsunuz?doktor magnezyum ilacı alabilirsin dedi ama ilaç içmek istemiyorum ama geceleri kramplardan da uyuyamıyorum

Ama canım senin baya ilerlemiş kramplar ilaç kullanmazsan ileriki aylarda daha kötü olursun. İlaç içmek neden istemiyorsun ki hem?

İlla yok ilaç içmicem diyorsan günde bir sade soda ve 4-5 diş cevizi mutlaka ye.

Günaydın sağol Can'ım mamas Papa'sı bende bakayım

Rica ederim ne demek. Sonuçta bildiğimiz kadar yardımcı oluyoruz birbirimize
Netten yorumlara da bakabilirsin youtube da arabayı detaylı şekilde de anlatmışlar. Ben avmde de gördüm hoşuma gitti. Kumaşı filan hemen belli ediyor kendini

Aynı markanın siyah önden fermuarlı olan Bebek bakım çantası da çok hoşuma gidiyor. Ben bariz şekilde Bebek bakım çantası olan çantaları sevemiyorum bi türlü

Bizimki hic bishey hisetmiyor. Ben erkek hisediyorum. Bi karnim sivri, ondan herkez erkek diyor. Bakalim hayirlisi inshallah. Erkek isminde karar verdik ama kiza bi turlu karar veremiyoruz

benimde karnım sivri canım ve popom büyüdü banada erkek diyolar. bende tam pazartesi netleştirecem saat 09:30 da randevum war.

Selen_Ay canım doktor ne kadar şu ilacı içebilirsin dese de ilaçlar zararlı elbet bir kısmı bebeğe de geçiyor.migren ağrısı tuttuğu zamanlarda bile ilaç içmedim direndim.her gün yada gün aşırı sade soda içiyorum ama hiç faydası olmadı birde cevizi deneyeyim bakalım işe yarayacak mı..

Günaydın kızlar :) Dün yazdığımı kimse görmedi sanırım.. Sağ böbreğimde ağrı hissediyorum dünden beri, normal midir sizce? Doktorum pazartesi gel dedi ama beklemesem mi? Acillik bir durum mudur ki? Çok da fazla su içiyorum aslında..

Hoşbulduk kızlar bencede bu sene kız senesi kimi duysam kız maşallah :)) benim Çin takvimim uymadı :)

Bende de zaman zaman oluyor hem böbrekte,hem karında filan ama korkma bence. Doktorum büyümeye bağlı ağrılar normal demişti sen yinede için rahatlasın diye bir doktora git

Kızlar size bir sorum var ben bir haftadır uyku uyuyamıyorum çok zorlanıyorum. Kollarım ellerim fena halde uyuşuyor ilk gebeliğimde 8.ayımda başlamıştı şimdi çok erken ödem bastı vücudumu resmen oysaki az tuzlu yerim ama. Sanırım fazla kiloyla hamile kalmanın dezavantajını yaşıyorum sizdede uyuşma varmı nasıl baş edicem

canım hamilelikte herşey normal her tarafın ayrı ağrıyor. benimde son bi kaç gün uyuşma başladı. bacağımda sanki damar damar üstüne binip sıkıyor. hareket edemiyorum. bazen kalçamdan itibaren kramp giriyor. artık sırtımın ağrısından sırt üstü yatamaz oldum. yan yatıyorum mecbur. bide ev taşıdım çok yoruldum

Bende de zaman zaman oluyor hem böbrekte,hem karında filan ama korkma bence. Doktorum büyümeye bağlı ağrılar normal demişti sen yinede için rahatlasın diye bir doktora git

Sağol canım yaa, biraz içimi rahatlattın :) Ben o zaman pazartesiyi bekleyeyim en iyisi..

canım benim çok tatlı çok güzel görünüyolar. rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.

Bana doktorum magnezyum yazdı ilerde Ağrı'ların başlayacak diye ilacı aldım hala başlamadım ama zararı mı var ki sen kullanmak istemiyorsun

Benim tutmuş oluyor canım kız çıkıyodu.
Ama şu 2li testteki deger tutmadı.
Herkeste hersey farkli biz fazla meraktan arastirdik herseyi.
Kızı erkeği yok ama hala adepte olup kıyafet bile alamadım çok hissetmiştim erkek belirtilerde hep erkekti ikinciye hamile kalma durumum olduğunda asla birşey hissetmeyecem

Bende ağrı yok Can'ım pazartesiye bir gün kalmış bekle istersen

Canım markalar hakkında tek tek bilgim yok, ama şunu söylim baston bebek arabasından vazgeçme. Diğerleri hem daha kaba oluyor, hemde elinde çanta vs. Olsa koyacak yerin yok. Sen bebeğinle beraber eşin olmadan tek te çıkacaksın, katlayıp otobüse taksiyede bineceksin, yada pazara gidip sağına soluna poşette koyacaksın.
- Hafif olmalı
- Baston model olmalı
- Kolay katlanıp, açılmalı
- Bebek rahat etmeli
- Ve mümkünse çift yönlü olmalı
Eğer bu özellikler başka bir markada varsa ve fiyatı daha uygunsa ben açıkcası illa chicco diye diretmem. Önemli olan işimi görmesi. Tabi ucuz olsun iki günde elimde kalsın, kırılsın demiyorum.

Hayırlı olsun canım. Bir kız daha eklendi listemize. Diğer kızın kaç aylık. Bende ikinci kız annesi olacağım inşAllah.

Beni 18. Haftaya kontrole çağırdı doktorum. 20. Haftadan sonrada ayrıntılı ultrasona gireceksin dedi. Onu gidince konuşucaz sanırım. İlk kızımda girmemiştim. Rahatsızdım o haftalarda, doktorumda yolunda gitmeyen birşey olsa ultrasonda görürdük zaten, bi daha gelme hastaneye dedi gitmedim. Bende ilk kez gidicem. Bu defa günleri çok iple çekmiyorum. Evde bir kuzu daha olunca onunla zaman daha çabuk geçiyor.

Benim sağ bacağım çok ağrıyor, kramp giriyor. İlk hamileliğimde de hep sağ tarafımdan çektim ne çektiysem. Yine aynı sağ taraf başladı. Geçen gece kızım ağladı su istedi, kalktım beşiğe eğilip su veremedim. Belim, kalçam, dizime kadar kasıldı kaldı.

Bazen bebek boyreyi sikistirabilir. Ondan agri ola bilir. En dogrusunu doktorun soyler. Korkma ama iyi seyler dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…