günaydn kızlar.ayak yada bacak ağrılarınız oluyor mu neler yapıyorsunuz?doktor magnezyum ilacı alabilirsin dedi ama ilaç içmek istemiyorum ama geceleri kramplardan da uyuyamıyorum
Günaydın Can'ım mantıklı ordan bakıp internetten daha uyguna alınabilir kolay gelsinKızlar günaydın, ben arabalara yada pusetlere avm'de bakacağım, elleyeceğim iyicedaha sonra beğendiğim araba markasını ve modelini internetde arayacağım.
günaydn kızlar.ayak yada bacak ağrılarınız oluyor mu neler yapıyorsunuz?doktor magnezyum ilacı alabilirsin dedi ama ilaç içmek istemiyorum ama geceleri kramplardan da uyuyamıyorum
Günaydın sağol Can'ımmamas Papa'sı bende bakayım
Bizimki hic bishey hisetmiyor. Ben erkek hisediyorum. Bi karnim sivri, ondan herkez erkek diyor. Bakalim hayirlisi inshallah. Erkek isminde karar verdik ama kiza bi turlu karar veremiyoruz
Bende de zaman zaman oluyor hem böbrekte,hem karında filan ama korkma bence. Doktorum büyümeye bağlı ağrılar normal demişti sen yinede için rahatlasın diye bir doktora gitGünaydın kızlar :) Dün yazdığımı kimse görmedi sanırım.. Sağ böbreğimde ağrı hissediyorum dünden beri, normal midir sizce?Doktorum pazartesi gel dedi ama beklemesem mi? Acillik bir durum mudur ki? Çok da fazla su içiyorum aslında..
Kızlar size bir sorum var ben bir haftadır uyku uyuyamıyorum çok zorlanıyorum. Kollarım ellerim fena halde uyuşuyor ilk gebeliğimde 8.ayımda başlamıştı şimdi çok erkenödem bastı vücudumu resmen oysaki az tuzlu yerim ama. Sanırım fazla kiloyla hamile kalmanın dezavantajını yaşıyorum sizdede uyuşma varmı nasıl baş edicem
Bende de zaman zaman oluyor hem böbrekte,hem karında filan ama korkma bence. Doktorum büyümeye bağlı ağrılar normal demişti sen yinede için rahatlasın diye bir doktora git
Çok güzel Can'ım bende internetten çok şey beğendim ama almadım çok güzel hastane çıkışı var atıyım almak isterseniz markafonide haftaya da kız derse tereddüt kalkar bende bu hastane çıkışını alacam çok güzel
Kızlar Çin takvimleriniz tuttumu benimki tutmadı
Bana doktorum magnezyum yazdı ilerde Ağrı'ların başlayacak diye ilacı aldım hala başlamadım ama zararı mı var ki sen kullanmak istemiyorsungünaydn kızlar.ayak yada bacak ağrılarınız oluyor mu neler yapıyorsunuz?doktor magnezyum ilacı alabilirsin dedi ama ilaç içmek istemiyorum ama geceleri kramplardan da uyuyamıyorum
Amin Can'ım inşallahcanım benim çok tatlı çok güzel görünüyolar. rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.
Kızı erkeği yok ama hala adepte olup kıyafet bile alamadım çok hissetmiştim erkek belirtilerde hep erkekti ikinciye hamile kalma durumum olduğunda asla birşey hissetmeyecemBenim tutmuş oluyor canım kız çıkıyodu.
Ama şu 2li testteki deger tutmadı.
Herkeste hersey farkli biz fazla meraktan arastirdik herseyi.
Bende ağrı yok Can'ım pazartesiye bir gün kalmış bekle istersenGünaydın kızlar :) Dün yazdığımı kimse görmedi sanırım.. Sağ böbreğimde ağrı hissediyorum dünden beri, normal midir sizce?Doktorum pazartesi gel dedi ama beklemesem mi? Acillik bir durum mudur ki? Çok da fazla su içiyorum aslında..
Kızlar Çin takvimleriniz tuttumu benimki tutmadı
Arkadaşlar e Bebek'te arabalarda indirim var ben chicco düşünüyordum hem puset hem arabalı olan joie diye bir marka var bilginiz var mı hiç resimde atıyım size sizlerinde aklında bulunsun B BirAnneBirEvlat sen önermiyormusun Can'ım senin bilgilerine ihtiyacım var
Kızlar benim bugün cinsiyet netleşti çok şükür :) kızım olacakmış Allah nasip ederse 2 kız annesi olacağım. Bütün kızlar buraya gelmiş bulana kadar canım çıktı :)) benide listeye alırsınız artık :)
ayrıntılı ultrason için karar verdiniz mi kızlar. yengem kendi gittiği yeri önerdi bana istanbulda fehmi yazıcıoğlu. doktorumada söyledim o da tanıyormuş önerdi. 20-24 haftalarda yapılıyor. en uygun hafta 22 dedi randevunu önceden al programları dolu olabilir diye uyardı. 4 hazirana randevu aldık bakalım kızıcığımı uzun uzun göreceğim diye çok mutluyum. inşallah saglığıda iyidir.
kontrol günlerini de iple çekiyorum zaten :)
Bazen bebek boyreyi sikistirabilir. Ondan agri ola bilir. En dogrusunu doktorun soyler. Korkma ama iyi seyler dusunGünaydın kızlar :) Dün yazdığımı kimse görmedi sanırım.. Sağ böbreğimde ağrı hissediyorum dünden beri, normal midir sizce?Doktorum pazartesi gel dedi ama beklemesem mi? Acillik bir durum mudur ki? Çok da fazla su içiyorum aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?