Canım günaydın doktura soyle ilac verir tatlım benim. De arıyordu kalsiyum felan verdi simdi sabahları arısını olmadan uyanıyorumYa kızlar bu çatı kemiği ağrılarınız başladı mı ben kıvranıyorum resmen özellikle bu pubis bölgesi. Yani kuşumun iki parmak üstü çatır çutur ses geliyor resmen. Bildiğim herşeyi yaptım yok geçmiyor bi formülü olan varsa nolur söylesin
Ama neden sadece İstanbul yaaa
Geçen kızlar bahsetmişlerdi bunu
Ama herkes tam mağazaları bilmiyordu
Olmadı ki şimdi
canım bende kuzenimin bebeği olmasa zaten gidipte sevmem öylede saçma bir huyum vareşimin kuzenleri falan doğum yaptı 3-4 defa daha onları kucağıma almışlığım yok mesela.
kuzenimin bebeği 3aylık oldu şimdi bacakları ısırılcak kıvama gelmiştir onun
Seninde dediğin gibi bende bebekli badilerden aldım ama çok fazla kullanmıyorum. Bende normalde elbise giyerdim şimdide elbise giyiniyorum, hamile elbisesi değilse bile büyük beden alıp giyiniyorum. Hoşuma gideni giyiniyorum işin açığı hamileliğimi belli edeni değil ;:)
Selen_Ay canim trenyolda dağının butigi var sen o pijamalardan istiyordun ya aklıma geldi almadiysan aklında olsun
Birinci kiza da erkege de olur benceOh tam sevilmelik kıvamın ilk dönemleriiii
Herkese göre giymemiz lazım, ilan etmezsek olmuyo
Sağol canım bakıyorum hemen
Bu arada kızlar beğendiğim 2 model var ama 2side erkek bebeği halısı gibi yaaa
Eki Görüntüle 1862511 Eki Görüntüle 1862512
Bunun renkleri tam istediğim gibi de değil ama işte...
Eki Görüntüle 1862513
bende 1.begendim ikisine de olurOh tam sevilmelik kıvamın ilk dönemleriiii
Eki Görüntüle 1862513
Oh tam sevilmelik kıvamın ilk dönemleriiii
Eki Görüntüle 1862513
bence hepsi kızada erkeğede olur.İla pesbembe veya masvavi olacak diye birşey yok.Birinci kiza da erkege de olur bence
Birinci kiza da erkege de olur bence
bende 1.begendim ikisine de olur
hepsi ayrı ayrı güzel :)
Selen_Ay her ikisine olur cnm. hatta 1. civcivli kız için çok güzel bence, diğerleri de unisex gibi geldi bana. öyle küçük halı mı alacaksınız? ben büyüğe bakıyordum da sıcak olsun oda
ana kucağına koyamazmıyız ?kızlar bebek salonda yada başka bir odada yanınızda dururken misafir geldiğinde falan yada herhangi vakitte kanepeye mi koyacaksınız yoksa ayrı bir şey alacak mısınız aklıma gelen Yengeç'in önerdiği reflü yatağı var başka neler olabilirbirkaç arkadaşlarıma sordum buradan onlar kanepede tutmuşlar
Yani o da güzel olur ben pembeye taktim yaa biri beni kurtarsiiiinnbence hepsi kızada erkeğede olur.İla pesbembe veya masvavi olacak diye birşey yok.
iki renk birbirine uyumlu. Arada başka bir renk olsun ki diğer renkler göz kamaştırsın düz durmasın.
canım tam emin olamadım benim aldığım bebek arabasında puseti var aynı şey mi oluyor hasteneden gelirken koyacağımız arabaya monte edilen bu aynı zamanda ana kucağımıana kucağına koyamazmıyız ?
kızlar bebek salonda yada başka bir odada yanınızda dururken misafir geldiğinde falan yada herhangi vakitte kanepeye mi koyacaksınız yoksa ayrı bir şey alacak mısınız aklıma gelen Yengeç'in önerdiği reflü yatağı var başka neler olabilirbirkaç arkadaşlarıma sordum buradan onlar kanepede tutmuşlar
evet canım puset işte, ona koya bilirsin.canım tam emin olamadım benim aldığım bebek arabasında puseti var aynı şey mi oluyor hasteneden gelirken koyacağımız arabaya monte edilen bu aynı zamanda ana kucağımıyaa 30 dan sonra anne olunca böyle bilemiyom
Oh tam sevilmelik kıvamın ilk dönemleriiii
Eki Görüntüle 1862513
kızlar bebek salonda yada başka bir odada yanınızda dururken misafir geldiğinde falan yada herhangi vakitte kanepeye mi koyacaksınız yoksa ayrı bir şey alacak mısınız aklıma gelen Yengeç'in önerdiği reflü yatağı var başka neler olabilirbirkaç arkadaşlarıma sordum buradan onlar kanepede tutmuşlar
Bende de buna benzer var, ama bir az büyük onu da ala bilirim salona misafir geldiğinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?