-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Canım günaydın doktura soyle ilac verir tatlım benim. De arıyordu kalsiyum felan verdi simdi sabahları arısını olmadan uyanıyorum

Oh tam sevilmelik kıvamın ilk dönemleriiii

Herkese göre giymemiz lazım, ilan etmezsek olmuyo

Selen_Ay canim trenyolda dağının butigi var sen o pijamalardan istiyordun ya aklıma geldi almadiysan aklında olsun

Sağol canım bakıyorum hemen

Bu arada kızlar beğendiğim 2 model var ama 2side erkek bebeği halısı gibi yaaa

Bunun renkleri tam istediğim gibi de değil ama işte...

Selen_Ay her ikisine olur cnm. hatta 1. civcivli kız için çok güzel bence, diğerleri de unisex gibi geldi bana. öyle küçük halı mı alacaksınız? ben büyüğe bakıyordum da sıcak olsun oda

kızlar bebek salonda yada başka bir odada yanınızda dururken misafir geldiğinde falan yada herhangi vakitte kanepeye mi koyacaksınız yoksa ayrı bir şey alacak mısınız aklıma gelen Yengeç'in önerdiği reflü yatağı var başka neler olabilir birkaç arkadaşlarıma sordum buradan onlar kanepede tutmuşlar

Birinci kiza da erkege de olur bence

bende 1.begendim ikisine de olur

hepsi ayrı ayrı güzel :)

İçlerinde en beğenebildiklerim bunlar. Yoksa çooook model var.

Selen_Ay her ikisine olur cnm. hatta 1. civcivli kız için çok güzel bence, diğerleri de unisex gibi geldi bana. öyle küçük halı mı alacaksınız? ben büyüğe bakıyordum da sıcak olsun oda

Ya canım aslında büyük halılar var. Bunlar genel olarak 100X150 cm

Benim aklımı, sırf makinada yıkanabildiği için aldılar. Yoksa ikea da ki halı hala aklımda.

Büyük olsa benim işime de gelir aslında ama böyle şirin şeyler çok büyük değil.

Ha bu arada 2 modele daha baktım. Bunlar bildiğiniz halı yani. Diğer eklediklerim düşük havlı daha basit şeylerdi. Haliyle bunların çeşitli ebatları da mevcut

ana kucağına koyamazmıyız ?

ana kucağına koyamazmıyız ?
canım tam emin olamadım benim aldığım bebek arabasında puseti var aynı şey mi oluyor hasteneden gelirken koyacağımız arabaya monte edilen bu aynı zamanda ana kucağımı yaa 30 dan sonra anne olunca böyle bilemiyom

Benim arkadaşımın gönderdiği yatak var canım. Muhtemelen ona koyarım.

Eğer o yatak olmasaydı muhtemelen battaniye serer onun üstüne koyardım.

evet canım puset işte, ona koya bilirsin.

daisy5 AGRA bende Selen_Ay ın dediği yatağı dicektim bi de benim yatak odam küçük beşik sigdiramam oraya ilk aylarda diğer odaya yatırmaya cesaret edemem acaba bunlardan alsam da yanımizda yatırsak diye düşünüyorum karar veremedim ama yaa

satılıyor bunlar,ama dikiş biliyorsan veya diktirmek istersen al tarifi :))

http://kirstineskreativiteter.blogspot.com.tr/2013/08/sy-selv-babynest.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…