-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kizlar e bebekte lansinoh emzirme urunlerinde indirim var.
English homede %50 indirim var.
Real markette unibaby urunlerinde %25 indirim var :)
Gittim nevresim takimi, gogus pedi,gogus kremi, sampuan ve islak mendil aldim :)
Nevresim takım aldım bende diyerleri daha almadım hayırlı olsun cnm benim güle güle kullan

günaydın kızlar..
bugün pek keyfim yok.dün uyku tutmadı birkaç saat uykuyla işe geldim.üstüne birde belim ağrıyor
MutluBulut_ canım güle güle kullan çok güzelmiş
Günaydın canım benim de gece boyu eklemler sızladı uyuyamadım beline neden ağrıyor ki ters bi hareket falan mı yaptın kendini mi zorladın dikkat et kendine

Günaydın kızlar geçmiş olsun herkezde var ağrı sızı benimde gece karnım ağrıdı şimdilik geçti artık ara ara olacak heralde böyle şeyler

Günaydın kızlar valla bende uyuyamadım ayakıma kırap girdi ya bugun ev temizleyecekim sizler ne yapyorsunuz

Günaydın canım,
Bende hamileliğimin ilk zamanlarında sürekli uyuyordum artık kolay uyuyamıorum. Kramp için sade soda öneririm canım, günde 2 kez içebilirsin. Bende de oluyordu özellikle uyuşma olurdu.

Günaydın annişler

Azıcık yorgunum, aç karnına sağlık ocağına gittim geldim ve de çoook sıcak. Bu izlem de bitti, sonuçları yarın alıcam artık

Kizlar e bebekte lansinoh emzirme urunlerinde indirim var.
English homede %50 indirim var.
Real markette unibaby urunlerinde %25 indirim var :)
Gittim nevresim takimi, gogus pedi,gogus kremi, sampuan ve islak mendil aldim :)

O nevresim takımına ben de göz koymuştum ama 3 tane alınca artık yeter diyip durdurmuştum kendimi.

Güle güle kullanın canım aldıklarınızı.

Buda benim kızım diyerîm resimi çekiyorum ama olmuyor hata diyor kızlar boyutundan dolayı pembe :)

Sen de güle güle kullan canım.

Alınca bişeyler atın buraya yaaa

günaydın kızlar..
bugün pek keyfim yok.dün uyku tutmadı birkaç saat uykuyla işe geldim.üstüne birde belim ağrıyor
MutluBulut_ canım güle güle kullan çok güzelmiş

Bel ağrısı gebelikte normal canım, eğer ki çok abartılı bir ağrı değilse

Sanırım hepimiz aynı durumdayız.
Ben de bugün 4 te uyandım 7 de ancak uyuyabildim. 8:30 da kalkıp sağlık ocağına gittim.

Geçenlerde de 1 de uyanıp 6 da ancak uyumuştum.

Artık deliksiz uyku yok. Bebişler sonraki dönemlerine alıştırıyor kızlar.

Bu arada ben de kramp yok şükür de çok fazla uyuşma var ya. Demin sağlık ocağında bilgilerimi kayderderken hemşire, oturdum ya o zaman bile bacaklarım uyuşmaya başladı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…