- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Çok Şirin canım Güle güle kullan ins.Eki Görüntüle 1862729 Aldigim nevresim takimi
Sagol canim :)Çok Şirin canım Güle güle kullan ins.
Nevresim takım aldım bende diyerleri daha almadım hayırlı olsun cnm benim güle güle kullanKizlar e bebekte lansinoh emzirme urunlerinde indirim var.
English homede %50 indirim var.
Real markette unibaby urunlerinde %25 indirim var :)
Gittim nevresim takimi, gogus pedi,gogus kremi, sampuan ve islak mendil aldim :)
Cnm cok guzel güle güle kulan :)Eki Görüntüle 1862729 Aldigim nevresim takimi
Nevresim takım aldım bende diyerleri daha almadım hayırlı olsun cnm benim güle güle kullan
Sagol canim :) sende almissin gule gule kullan :)Cnm cok guzel güle güle kulan :)
Sagol Cnm benim :)Sagol canim :) sende almissin gule gule kullan :)
Günaydın canım benim de gece boyu eklemler sızladı uyuyamadımgünaydın kızlar..
bugün pek keyfim yok.dün uyku tutmadı birkaç saat uykuyla işe geldim.üstüne birde belim ağrıyor
MutluBulut_ canım güle güle kullan çok güzelmiş
Cok guzelmis canim :)Buda benim kızım diyerîm resimi çekiyorum ama olmuyor hata diyor kızlar boyutundan dolayı pembe :)
Sagol canim.günaydın kızlar..
bugün pek keyfim yok.dün uyku tutmadı birkaç saat uykuyla işe geldim.üstüne birde belim ağrıyor
Sagol canım sem ne yapyorsun nasılsın günaydın bu sırada canımCok guzelmis canim :)
Sagol canim.
Benimde artik deliksiz bir uykum yok surekli uyaniyorum
Kizlar e bebekte lansinoh emzirme urunlerinde indirim var.
Gittim nevresim takimi, gogus pedi,gogus kremi, sampuan ve islak mendil aldim :)[/QUOTE
güle güle kullan bizim kızların nevresimi aynı olcak geçen hafta bende almıştım aynısından englısh homedan en güzelide buydu fiyatıda çok uygundu
Günaydın kızlar valla bende uyuyamadım ayakıma kırap girdi yabugun ev temizleyecekim sizler ne yapyorsunuz
Kizlar e bebekte lansinoh emzirme urunlerinde indirim var.
Gittim nevresim takimi, gogus pedi,gogus kremi, sampuan ve islak mendil aldim :)
Buda benim kızım diyerîm resimi çekiyorum ama olmuyor hata diyor kızlar boyutundan dolayı pembe :)
günaydın kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?