-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
benim çatı ağrım yok ama 10 gündür bel ve sırt ağrım var.birde hazımsızlık başladı midem kötü

benim çatı ağrım yok ama 10 gündür bel ve sırt ağrım var.birde hazımsızlık başladı midem kötü
Can'ım miden için gaviscon duble action iç bana iyi gelen tek ilaç oydu ve 5 dk içinde kesiyor Ağrı'yı yanmayı. Pembe şişede

Neyse çok geçmiş olsun canım da
Şu yaşıma kadar gördüklerimden sonra, eğer bir doktor seni korkutuyorsa hiç vakit geçirmeden diğerine gitmek gerek.
O da olmadı direk fakülteye
Yoksa acayip densiz doktor dolu etrafta

Böyle birşeyi ilk defa duydum canım
Acaba bebek büyüdüğü için mi oluyor?
Doktoruna danıştın mı bunu hiç?

Ya göbek içeri doğru gidemiyorsa kendini direk dışarı veriyor canım, durum aslında tamamen bu.
Büyük şehirlerde hiç ilgilenmiyorlar demek ki çok ilginç

ay benım karnım ılkten top gıbı olacak dıyordum sımdı bakıyorum yayık oldu ama bunun hakkında yorum gelmedı hayret

gelmediği daha iyi boşver, kim ne dicek, bazen insanın canını sıkıyorlar

benım sansıma mı dıyım bılmıyorum
masallah ınsan olarak konusmayı cok severız zaten laf olsunda karsımızdakı sıkıntı yapar mı eder mı onemlı degıl

Selen_Ay MutluBulut_

Benimde ilk hamileliğimde takmışlardı kafayı bana, senin karnın erkek karnı diye, yahu kız diyorum, hala benle iddaa ediyolar yok yok bu kesin erkek diye. Sonra doğdu baktılar ki kız, bunda sesi çıkmıyo hiçkimsenin.
Hiç bişey yemezdim, canım istemezdi, kayınpederim uğraşırdı benimle, bu hiç bişey yemiyo sadece gofret yiyo, gofretten çocukmu olur derdi, gayette güzel oldu. 7 kilo aldım, 3500 doğdu kızım.
Şimdide 1 kilo almışım daha, ama şükür kızımın gelişimi iyi. Göbeğin yada alınan kilonun, bebeğin gelişimiyle hiç alakası yok. Ama bunu çevredekilere gel de anlat.

Onlara göre tabak tabak 24 saat yemek yiyip, davul gibi bir göbekle gezmek gerekiyorki, bebek sağlıklı gözüyle baksınlar.

Ya aslinda ben kiloda aldim ama 8-9 aldim yani

Bu kampanyayı gördünüzmü ? İçinde birsürü ürün var. Ebebek instagram ve face sayfasından duyurmuşlar. 7 ay ve üzeri anne adayları için geçerlidir diyor. Tam bizim dönemdekilere, bulabilirseniz kaçırmayın derim.

Günaydın annişler : )

İlk önce haber; Bebek odasına halı almak isteyenler. Hani ben makinada yıkanabilsin istiyordum ya, haaa işte öyle bir halı buldum. Confetti game house (umarım doğru yazdım) marka. Buraya kadar iyi güzel ama ben de şöyle bir sıkıntı oluşuyor. Ben ortak renkli soft bişey almak istiyorum ya işte o yok. Hepsi cıvıl cıvıl ve ya kız ya da erkek çocuk için yapılmış.
Gerçi daha bütün modellerini bulamadım ama bakınıcam ve istediğime yakın bişey bulsam da alıcam

Yok canım hamileysen ve emzikliysen illa tıka basa yicen

Herkeste bi akıl zaten sen sormadan da vermeye pek gönüllüyüz.

Ben zaten şu an normal halimden hallice yiyorum hatta araya 3. öğünü soktum. Çalışmadığım zamanlarda ben hiç üç öğün yiyen biri olmadım, şimdi yiyorum. Sabah kahvaltılarımı da önceden geçiştirirdim, şimdi gör beni ooooooo eşim bile şaşırıyor bendeki iştaha ye tosunum ye diye.
Ama millet hala etraftan aaaaa sen 2 canlısın ye ye. Bu da Bi tek bayramda kaynanamlara gidince oldu.
Hani şükür burda fazla kişiyle muhattabım yok, bikaç komşuyla görürsem konuşuyorum o kadar. Yoksa delirtirlerdi beni eminim.

Hatta daha doğurmadan kaynanam (az yiyorum ya güya) sen emzikli olunca böyle yiyemen çok yicen ki süt olsun ağzın hiç boş durmıcak yoksa Bebek aç kalır dedi. Dedim sen merak etme ben ne yiyeceğimi bilirim çocukta aç kalmaz. Hala aynı lafı söylüyor ama... Bi lafa laf demezde....
Dedim sen konuş ben yine kendi bildiğimi okuyacam nasılsa sen de anca konuştuğunla kalcan. He heee tamam dedim.
Napıyım baş gelinmiyo yoksa.
Dedi ki bak benle dalga geçiyo dinlemiyo. Dedim boş konuşuyorsun. Süt olmasının boğazın boş durmamasıyla alakası yok. Stres olmasın yeter! dedim.
Ama muhtemelen anlamadı

Ama neden sadece İstanbul yaaa
Geçen kızlar bahsetmişlerdi bunu
Ama herkes tam mağazaları bilmiyordu
Olmadı ki şimdi

Günaydın herkese

yengec4 hamilelikte hiç denk gelmedi bebek sevmek ne güzel ben iyice sulu gözlü oldum ağlarım herhalde
Selen_Ay yaa şimdiden hazır olalım emzirirken ne yorumlar alacağız eyvah birde süt gelmezse yandık ki ne yandık diyecekler bebek aç kaldııı o bebeği en çok annesi düşünüp bakıp sever bunu atlıyorlar maalesef

Benim eşimin ailesine göre bnm hastalıklı gibi yatmam gerekiyor Asla çay kahve hiçbişe tüketmemem gerekiyor. Çok gezmemem gerekiyor, hamileliği hastalık gb yaşamam gerekiyor. Nazlanmam gerekiyor, garip giyinmem gerekiyor, Çirkinleşmem gerekiyor yerde oturmamam gerekiyor. Deli gb yanarken heryerim yere basmamam gerekiyor. Çorap varsa üzerine terlikte giymeliyim.v.s Çünkü onların gördükleri öyle yaşamış.
Ben mutluyum huzurluyum, bu sürecimide kendi istediğim gb yaşarım. Ben bebişime zarar vercek bişe yapabilir miyim ama bunu anlamıyorlar.
Soda içsem zararlı :) Hiç duymuyorum aksine yanlarında yapıyorum.

günaydın kızlarrrr bugün bebiş sevmeye gitcem akşam olsun bi an önce

Günaydın canım

Bebiş her zaman sevimli yaa, ama çok minnakken sevmiyorum ben. Azıcık ele gelecekler yuğurup sevicem ben

Günaydın canım

Yine şükür ki kimse yok yanımda, kendi bildiğimi okuyabilcem ama tek anneme yetmem. Şimdiden bile maşallah saymadığı laf yok.
Yok efendim niye iş yapmıyormuşum. Cam silince nooluyormuş. Sanki kendi hiiiiiiç hamile kalmamış mış mış, nazlanıyormuşum
Burdaki arkadaşlarım da diyor ki, anam sen nasıl gebesin. Bi de onca aradın da buldun. Azıcık sürt şu adamın burnunu, bi aşer, bi yat ayaklarını uzatıp diyorlar. Bizim felanca arkadaşın eşi neler neler yapıyor diyorlar.
Şimdiki gebelerin modu değişik heralde

Gunaydinlar kızlaaaar

Günaydın canım

Hah bu garip giyinme modası herkeste var heralde yaaa.
Ben normalde zaten tunik giyin insanım ve bol giyinirim hep, normalde de bana hep hamilemisin bol giyiniyorsun derlerdi.
Şimdi hala bile o tuniklerimi giyiyorum. Niye böyle kıyafetler giyiyormuşum. Gebelere hamile kıyafetleri varmış arkadaş ben o LCW nin bebekli kıyafetlerini giymek zorundamıyım?
Yok hani ben de aldım o badilerden evde giyiyorum ama dışarıda o bebekli şeyleri sevmiyorum ben. Giymek hoşuma gitmiyor. Benim tuniklerim bana yetiyor.

Kaynanamların yediklerime lafı yoktu da; az yiyormuşum hep ona laf sokuyorlardı. Onun dışında bişeye kulak asmadım.
He diyip geçtim

canım bende kuzenimin bebeği olmasa zaten gidipte sevmem öylede saçma bir huyum var eşimin kuzenleri falan doğum yaptı 3-4 defa daha onları kucağıma almışlığım yok mesela.
kuzenimin bebeği 3aylık oldu şimdi bacakları ısırılcak kıvama gelmiştir onun

Seninde dediğin gibi bende bebekli badilerden aldım ama çok fazla kullanmıyorum. Bende normalde elbise giyerdim şimdide elbise giyiniyorum, hamile elbisesi değilse bile büyük beden alıp giyiniyorum. Hoşuma gideni giyiniyorum işin açığı hamileliğimi belli edeni değil ;:)

Günaydın kızlar biz geldik yine ofisimiz taşınıyor, ben ev almayı iptal ettim ki taşınma işi olmasın, artık 2. keredi ofis taşıyoruz
tugder canım geçmiş olsun, doktorlara güven meselesi delirtiyor beni yaa, inşallah sona kadar hepimiz sorunsuz devam edelim
yeni ciciler alanları da tebrik ederim, musmutlu günlerde kullansınlar, bi kaç gündü yoğunluktan takip edemiyorum

canım sen göğüs pompası almışmıydın ben şimdiden aldım elektrikli lansinoh iyi yorumlar vardı şimdi bir kontrol ettikm aklıma gelen eksik olarak gecelik,tek kullanımlık çamaşır ve emzik kalmış gözüküyor çok şükür tamamladım sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…