Orada ara ara oluyor kızın doğup büyüyünce sende alırsın inşallah :) benim hayalim doğumdan sonra eski kiloda inip 2 kızçemle uyumlu giyinmek nasip :)))Ay markafonide de anneler gününe özel ilk defa anne kız kıyafetleri satışta harika modeller var B BirAnneBirEvlat Can'ım mutlaka bak yaa o kadar güzel almak istiyorum ama bedenim ne olur o dönemde bilemem ki
Bebekten bebeğe değişir ama kızım doğru düzgün hiç oynamamıştı ozaman okadar verdiğim parayla kaldım bakalım belki ikinci kızım oynarE Bebek'te oyun halısında indirim var kızlar bu fiyat çok iyi aklınızda bulunsun
Ben internetten çok alışveriş yapardım hamile kalmadan önce ilk defa gördüm anne kız markafonide çok güzeller zor tutuyorum kendimi ama 4 ayda 7 kilo aldım 9 aya kadar ne kadar olacam hemen verebilecekmiyim bilemediğimden bakmakla yetindimOrada ara ara oluyor kızın doğup büyüyünce sende alırsın inşallah :) benim hayalim doğumdan sonra eski kiloda inip 2 kızçemle uyumlu giyinmek nasip :)))
İnşallah oynar Can'ım boşa gitmezBebekten bebeğe değişir ama kızım doğru düzgün hiç oynamamıştı ozaman okadar verdiğim parayla kaldım bakalım belki ikinci kızım oynar
Bende öyleydim ilk hamileliğin verdiği psikolojik bir rahatlık oluyor herşeyi yemek serbest hakkımız gibi beynimiz bize oyun oynuyor resmen :)) acısını ben sonra yaşadım üstüne daha kilo vermeden ikinci hamileliğim gelince şimdi diken üstündeyim hatta diyete başlıcam doktor kontrolünde. Bazı bünyeler emzirirken süper kilo veriyor inşallah seninde öyle olur :)Ben internetten çok alışveriş yapardım hamile kalmadan önce ilk defa gördüm anne kız markafonide çok güzeller zor tutuyorum kendimi ama 4 ayda 7 kilo aldım 9 aya kadar ne kadar olacam hemen verebilecekmiyim bilemediğimden bakmakla yetindim
Cnm benimde demir ilaci kullanmadigim halde oyleydi.elevit kullaniyprum buyuk ihtimal ondan kaynaklaniyorKızlar iyi akşamlar. Bir şey sormak istiyorum ama utanıyorum...Büyük abdesti siyah renkde olan varmı aranızda? İnternetten araştırdım, demir ilacımdan diyorlar ama ben demir ilacı kullanmıyorum, elevit kullanıyorum
İnşallah ama ben hiç kiloyu düşünmüyorum kafama takmıyorum doğumdan sonra yürüyüşle hallederim diye düşünüyorum inşallahta öyle olurBende öyleydim ilk hamileliğin verdiği psikolojik bir rahatlık oluyor herşeyi yemek serbest hakkımız gibi beynimiz bize oyun oynuyor resmen :)) acısını ben sonra yaşadım üstüne daha kilo vermeden ikinci hamileliğim gelince şimdi diken üstündeyim hatta diyete başlıcam doktor kontrolünde. Bazı bünyeler emzirirken süper kilo veriyor inşallah seninde öyle olur :)
GünaydınGünaydın kızlar iyi pazarlar hafta içinden alışkanlık yine erkenciyim
Kızlar iyi akşamlar. Bir şey sormak istiyorum ama utanıyorum...Büyük abdesti siyah renkde olan varmı aranızda? İnternetten araştırdım, demir ilacımdan diyorlar ama ben demir ilacı kullanmıyorum, elevit kullanıyorum
Kızlar benimde pamidordan aldıklarım bunlar
Günaydın kızlar iyi pazarlar hafta içinden alışkanlık yine erkenciyim
Indirim olunca tutamamistim kendimi :) ama Allahtan ablamda hamile oda kız oyüzden çok sıkıntı etmedim birlikte kullanırız inş evet bende beşik falan araştıriyorum aklına yatan olursa foto atMaşallah sen bayağa dizmişin ama bence alma artık çünkü Bebek hemen büyüyecek çevrenden alanda olacaktır hediye de gelir pişman olursun giydiremeden kenara kaldırsın büyük beden al eğer almak istiyorsan benden sana tavsiye ben kıyafeti en sona bırakacam dolap ana kucağı portbebe beşik falan bakacam
Ay markafonide de anneler gününe özel ilk defa anne kız kıyafetleri satışta harika modeller var B BirAnneBirEvlat Can'ım mutlaka bak yaa o kadar güzel almak istiyorum ama bedenim ne olur o dönemde bilemem ki
Sağol canım iki kız büyük nimet inşallah hayırlı evlatlar olurlar :) kızım şuan 22 aylık aralarında 27 ay olacak Rabbim nasip ederse :) senin büyük kız kaç yaşında
Haftaya perşembe kontrol var hastaneye gidecem o Zaman bakacam Can'ım atarım bilgilendirim indirim falan varsaIndirim olunca tutamamistim kendimi :) ama Allahtan ablamda hamile oda kız oyüzden çok sıkıntı etmedim birlikte kullanırız inş evet bende beşik falan araştıriyorum aklına yatan olursa foto at
Benim eşim artık alıştı bazen beraber bakıyoruz eşim saat hastasıCanım ben kapalıyım, anne kız kıyafetleri çok fazla bana uymuyor. Uzun kollu, dize kadar gömlek tarzı bişeyler olursa olabilir. Birde ben sadece mağazadan alışveriş yapıyorum, eşim internet alışverişini sevmiyor, kartta onun olunca
Benimkide bu ay 2 yaşına girecek inşAllah. Bizimde 27 ay olmuş olacak.
Benim ablamında kızı var onun küçüklük kıyafetlerinin çoğunu dağıttı ama markalı olanları kıyamadıklarını sakladı benim çok fazla şimdiden kıyafet varIndirim olunca tutamamistim kendimi :) ama Allahtan ablamda hamile oda kız oyüzden çok sıkıntı etmedim birlikte kullanırız inş evet bende beşik falan araştıriyorum aklına yatan olursa foto at
Canım ben kapalıyım, anne kız kıyafetleri çok fazla bana uymuyor. Uzun kollu, dize kadar gömlek tarzı bişeyler olursa olabilir. Birde ben sadece mağazadan alışveriş yapıyorum, eşim internet alışverişini sevmiyor, kartta onun olunca
Ohh ne güzel aynı olacaklar :) canım sen beşik işini nasıl düşünüyorsun kafam çok karışık o konuda ikinci bebeğe ve ablaya nasıl yatak düşünüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?