dün kanepede uyudum orası daha serin diye ondan herhalde diye düşünüyorumGünaydın canım benim de gece boyu eklemler sızladı uyuyamadımbeline neden ağrıyor ki ters bi hareket falan mı yaptın kendini mi zorladın dikkat et kendine
aynen canım her gece en az 4-5 defa uyanıyorum.her sağımdan soluma dönüşümde zaten uyanıyorum onları saymıyorum bile.artık o kadar uyanmaya alışmışımki bugün sabaha karşı uyandım oturdum yatağa saf saf etrafa baktım 1-2 dakika sonra tekrar yattım.sabah hatırladım güldüm kendi kendimeCok guzelmis canim :)
Sagol canim.
Benimde artik deliksiz bir uykum yok surekli uyaniyorum
yok canım abartılı bir ağrı değil çok şükür.dün akşam oturma odasında yattım herhalde ondan olduGünaydın annişler
Azıcık yorgunum, aç karnına sağlık ocağına gittim geldim ve de çoook sıcak. Bu izlem de bitti, sonuçları yarın alıcam artık
O nevresim takımına ben de göz koymuştum ama 3 tane alınca artık yeter diyip durdurmuştum kendimi.
Güle güle kullanın canım aldıklarınızı.
Sen de güle güle kullan canım.
Alınca bişeyler atın buraya yaaa
Bel ağrısı gebelikte normal canım, eğer ki çok abartılı bir ağrı değilse
Sanırım hepimiz aynı durumdayız.
Ben de bugün 4 te uyandım 7 de ancak uyuyabildim. 8:30 da kalkıp sağlık ocağına gittim.
Geçenlerde de 1 de uyanıp 6 da ancak uyumuştum.
Artık deliksiz uyku yok. Bebişler sonraki dönemlerine alıştırıyor kızlar.
Bu arada ben de kramp yok şükür de çok fazla uyuşma var ya. Demin sağlık ocağında bilgilerimi kayderderken hemşire, oturdum ya o zaman bile bacaklarım uyuşmaya başladı....
Sagol canim iyiyim bende kahvalti yaptim aptal aptal bakiniyorimSagol canım sem ne yapyorsun nasılsın günaydın bu sırada canım
Sagol canim :)Küçük Fil Çok güzel
Günaydın annişler
Azıcık yorgunum, aç karnına sağlık ocağına gittim geldim ve de çoook sıcak. Bu izlem de bitti, sonuçları yarın alıcam artık
O nevresim takımına ben de göz koymuştum ama 3 tane alınca artık yeter diyip durdurmuştum kendimi.
Ben de bugün 4 te uyandım 7 de ancak uyuyabildim. 8:30 da kalkıp sağlık ocağına gittim.
Bu arada ben de kramp yok şükür de çok fazla uyuşma var ya. Demin sağlık ocağında bilgilerimi kayderderken hemşire, oturdum ya o zaman bile bacaklarım uyuşmaya başladı....
Sagol canim :) evet daha alma senKızlar bu arada ebebek in akşam 8 sabah 8 kampanyaları var ya. Akşam beslenme gereçlerinde %50 indirim vardı. Ve ben de sabahın 5 inde şunları aldım12 liralık bonusum vardı, bunlar 51 liraya geldi
Eki Görüntüle 1862872 Eki Görüntüle 1862873
Bu mermerşahı ağız bezi
Eki Görüntüle 1862874
Bu da müslin kumaş
Eki Görüntüle 1862875
Ama bu sefer kesin aldımhem ebebekten hem garantiden mesaj geldi
Dogumdan sonrasina hazirlaniyoruz galibadün kanepede uyudum orası daha serin diye ondan herhalde diye düşünüyorum
aynen canım her gece en az 4-5 defa uyanıyorum.her sağımdan soluma dönüşümde zaten uyanıyorum onları saymıyorum bile.artık o kadar uyanmaya alışmışımki bugün sabaha karşı uyandım oturdum yatağa saf saf etrafa baktım 1-2 dakika sonra tekrar yattım.sabah hatırladım güldüm kendi kendime
yok canım abartılı bir ağrı değil çok şükür.dün akşam oturma odasında yattım herhalde ondan oldu
hem sıcaklar hem bebişler zorluyo artık bizi malesef.ama bunada şükür diyorum Allah başka dert vermesin.
canım bu arada güle güle kullan aldıklarını
Kızlar bu arada ebebek in akşam 8 sabah 8 kampanyaları var ya. Akşam beslenme gereçlerinde %50 indirim vardı. Ve ben de sabahın 5 inde şunları aldım12 liralık bonusum vardı, bunlar 51 liraya geldi
Bu mermerşahı ağız bezi
Eki Görüntüle 1862874
Bu da müslin kumaş
Eki Görüntüle 1862875
dün kanepede uyudum orası daha serin diye ondan herhalde diye düşünüyorum
aynen canım her gece en az 4-5 defa uyanıyorum.her sağımdan soluma dönüşümde zaten uyanıyorum onları saymıyorum bile.artık o kadar uyanmaya alışmışımki bugün sabaha karşı uyandım oturdum yatağa saf saf etrafa baktım 1-2 dakika sonra tekrar yattım.sabah hatırladım güldüm kendi kendime
yok canım abartılı bir ağrı değil çok şükür.dün akşam oturma odasında yattım herhalde ondan oldu
hem sıcaklar hem bebişler zorluyo artık bizi malesef.ama bunada şükür diyorum Allah başka dert vermesin.
Sagol canim iyiyim bende kahvalti yaptim aptal aptal bakiniyorim
Sagol canim :)
Sagol canim demek ayni misil misil uyusunlar :)
Sagol canim :) evet daha alma sengule gule kullanalim insallah ben daha once english homeden hic bisey almamistim :) umarim iyidir nevresim baya uygundu ama
Dogumdan sonrasina hazirlaniyoruz galibabende ne cok donuyomus ya dedigin gibi her donuste uyaniyorum
Bende bu indirimi gördümde unuttum ben
Bende sendenim gunduz uykusu coook zor :/Canım çok şükür halimize ona bişey dediğim yok.
Ama diyorum ya beni aç bırak gıkım çıkmaz ama uykusuzluk beni baya zorluyor.
Hani bi gün olsa tamam ama hergün olması sıkıntı
Hadi ben çalışmıyorum evde yat gündüz uyu demi. Ama huyum pis benim hasta olmadıkça gündüz uykusu bilmem ben.
Sağol canım.
Daha bi de annem yapıcak nevresim. Kumaş alıp kendi dikecek 4 takım oluyor o zaman.
Yoksa dediğin gibi pahalı değiller ama o kadar şeye gerek var mı?
Akşam gördüm ben de ama siteleri çok yoğundu heralde hata veriyordu hep.
Sabah deli dürtmüş gibi kalkınca, face de gördüm yine kampanyayı baktım hata vermiyor aldım gitti.
İnş. yine denk gelir siz de alırsınız.
Yine görürsem yazarım buraya ama akşamları sayfa pek aktif değil en iyisi ebebek in face de sayfasını beğenmek. Unutmamak kaydıyla : )
Selam CNN ne yapyorsun nasılsın
benim erkek olsaydı ya ayaz yada Emirhan koyacaktım çınarda güzel okan güzel arda güzel çağan güzelkızlar daha isim bulamadık yahiç bi isim hoşuma gitmiyo napcam bilmiyom
güle güle kullanKızlar bu arada ebebek in akşam 8 sabah 8 kampanyaları var ya. Akşam beslenme gereçlerinde %50 indirim vardı. Ve ben de sabahın 5 inde şunları aldım12 liralık bonusum vardı, bunlar 51 liraya geldi
Bu mermerşahı ağız bezi
Eki Görüntüle 1862874
Bu da müslin kumaş
Eki Görüntüle 1862875
ayaz gibi son moda isimler hoşuma gitmiyo.çınar,rüzgar,toprak etrafımda çok var.emirhan değilde emir güzel gibi sankibenim erkek olsaydı ya ayaz yada Emirhan koyacaktım çınarda güzel okan güzel arda güzel çağan güzel
dün kanepede uyudum orası daha serin diye ondan herhalde diye düşünüyorum
ana kucağına koyamazmıyız ?
bir kaç aylık olunca oyalamak yerinde tutmak zor olabilir.O yuzden üzerinde dönence tarzı oyuncak olan,salanabilen ,cevresini görebileceği eğimde, kolay taşınır anakucaklarında rahat ediyorlarmış.canım ben mesela odasını ayrı alacam. bide oturma odası gece benim yanıma yatarken kullanmak için bambu beşik aldım pusetimiz war. kesinlikle gerekli bebeği sürekli yanında gezdireceksin nolur nolmaz küçük bi beşik tarzı gibi bişeyler alabilirsin. bebek hamakları var mesela onlar da çok şık hemde taşınabilir
evet cnm baslayacak artık agrılarımız =)Günaydın kızlar geçmiş olsun herkezde var ağrı sızı benimde gece karnım ağrıdı şimdilik geçti artık ara ara olacak heralde böyle şeyler
canım bizde ana kucağı var, arkadaşımız verdi + beşik gibi bir şey de var hamak gibi. onları kullanıcam ben. kendi odasına da yatak aldım zaten, karyola yani. inşallah 4-5 yaşına kadar kullanır onu. büyük ve 3 kademeli çünkücanım ben mesela odasını ayrı alacam. bide oturma odası gece benim yanıma yatarken kullanmak için bambu beşik aldım pusetimiz war. kesinlikle gerekli bebeği sürekli yanında gezdireceksin nolur nolmaz küçük bi beşik tarzı gibi bişeyler alabilirsin. bebek hamakları var mesela onlar da çok şık hemde taşınabilir
sagol cnm benim sade sodamı cnm içerim yoksa var yani evde cnm =)Günaydın canım,
Bende hamileliğimin ilk zamanlarında sürekli uyuyordum artık kolay uyuyamıorum. Kramp için sade soda öneririm canım, günde 2 kez içebilirsin. Bende de oluyordu özellikle uyuşma olurdu.
sagol cnm benim ya ben hazırlık yapyorum o yuzden atamadım gec atım yoksa aldım hepsini atyorum cnmGünaydın annişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?