-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Aynen adı ile gelsin inşallah miray ismini de seviyorum güzel bence de :)

Güzel bence deniz sen genede bi düşün derim :))

Öyle galiba aminn inşallah hepümizin bebişi ismiyle yaşasınn :)

Boşver sen içinden ne geliyosa yap bence sonradan içimde kaldı keşke yapsaydım demekten iyidir :)

Kızlar resim neden yükleyemiyorum telefondan bilen var mı ?

Hehh yaptımm bu odanın rengi ne acaba kızlar bide beşik çok hoşuma gitti siz nasıl buldunuz ? Bu tarz bişey gören var mı internette acaba özel yapım mıdır ki ?

Eklentiler

• FB_IMG_1438332180345.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 36
Aynen canim cok arastirinca kafamizda karisiyor ama napalim :) bugun benimle dogum yapacak arkadasimla konusuyordum 0 arastirma daha neyin ne icin kullanildigini bilmiyor acaba ona daha mi kolay olur alisveris dedim :)
Canim aslinda bende ilk 6 ay yanimda kucuk besikte yatiricam insallah ama sonrasinda lazim degil mi aslinda yani hareketlenince iyice bilmiyorum ki :/ fiyatta farkediyor hani :/ english homede nevresim bu kadar uygunken baska markalarda falan yan korumasi olan setler pahali. Tek satilan bile pahali :) english homede vardi dun ama orada olan hic bir modelin takimi degildi bari duz sade bisey olsaydi :)

Selam kızlar biz yemek davetli idik ama eşyaları almışlar bize geldiler geliyoruz. Dediler geldiler bir saat oldu gideli ev duman kokuyor her yerde açıktı mutfağı süpürdüm sildim bastan yarında bolkona yıkarım artık bana iş işte kızlar sinir oldum ama neyse artık

İyi geceler kızlar nasılsınız beni soracak olursanız çok iyiyim çok şükür kazasız belasız memleketime geldim doktor muyahenesine yapıldı herşeyimiz çok iyi su falan kaçağı da yok kendi doktoruma o kadar şey demek istiyorum ama la havle çekiyorum işte herkes doktor oluyor ama iyisini bulmak zor doktor normal doğum için hiçbir sakınca yok dedi hayırlısıyla Rabbim kurtulmayı nasip etsin ben iyice ağırlaştım

Günaydın. Canım sevindim senin adına iyi olmanıza sen nasılsın canım

Günaydın kızlar dün gece kramplarla bacak ağrısıyla geçti magnezyum aldım en sonunda biraz hafifledi o kadar meyve yiyorum süt falan içiyorum yetmiyor demek ki ama bu haftada başladı böyle sızılar birde rüyalar başladı türlü türlü:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…