Aynen adı ile gelsin inşallah miray ismini de seviyorum güzel bence de :)isimler güzel cnm benim de eşim buldu ismi cemre miray olsun dedi ben de miray olsun iki isim cok uzun olcak bizim soy isim biraz kaba ve cok uzun yazık bebegime okulda zorlanmasın ve bir tane yeter dedim miray oldu baklım adı ile gelsin diyorum cnm
Ayrıca sade soda bebişin gazına da iyi geliyormus hamileyken içtiğindeEvet sade soda canım, benim uyuşmamı engelliyor iyi geliyor, insallah sanada iyi gelir. Hergün 1 tane içebilirsin, mineraller bebeğinede faydalı oluyormuş.
Güzel bence deniz sen genede bi düşün derim :))madley bulurum canım da hediyelik süs yapcam kapı süsü yapcam daha isim belli değil yapamıyorum onlarda kaldı
aren gibi ayaz gibi yeni çıkan isimleri pek sevmiyorum.deniz ismi hoşuma gidiyo hemde eşim deniz aşığı bir ara düşündüm ama kız ismi mi erkek ismi mi belli olmadığından ondanda vazgeçtim :)
Anaa ilk defa duydum güzel bi bilgi :)Ayrıca sade soda bebişin gazına da iyi geliyormus hamileyken içtiğinde
Öyle galiba aminn inşallah hepümizin bebişi ismiyle yaşasınn :)Bikaç saat uyumasında bi sıkıntı yok diye gördüm sanki ben canım
Hani en olmadı içine bişey serersin. Alt açma örtüleri filan gibi
Yazlığa filan gidiyorsanız çok iyi olur canım
Ana kucakları iyi oluyor da. Ben belli bir aydan sonra kullanılamıyo diye istemiyorum. Nere kaldıracam. Gerçi Kocaman gardolap alıyorum. Peşine de hemen çocuk düşünüyorumbana yaramazsa kime yarıcak demi
Dur Bi bakınayım ben anakucaklarınagerçi ucuzuna da el atmıyom, eşim kesin çıldırır yine
Sağol canım
Senin bebişinde adıyla yaşasın inş
Herkeste isimle bi hikaye mevcut : )
Ben de başlıcam süslemelere yaaaa
Ama bu hafta hastaydım ondan inemedim çarşıya haftaya eşim yok
Dur ben bi gezineyim bir sonraki hafta
Aaaa bu arada erkek çocukta Levent ismi de hoşuma gidiyordu
Ay hiç sorma yaaa
Ama sonunda aklımıza en çok ne yatıyorsa onu yapıyoruz değil mi.
Bu konuda heves baya yönlendirici
Yalnız ben ilk aylar beşiğin ön korkuluğu çıkarıp beşiği bizim yatağa dayıcam ya (yatak yanı beşik gibi) eğer ki o kenar koruyucular bütün 4 kenarsa muhtemelen almam gibi
Alacak olursam da daha sonra
Hadi gözün aydın canım
Çok şükür bebeğinde bişey yok. Olacak diye korkarken bu aylara gelmiş ne güzel
Bundan sonra hayırlarla gelir bebeğin inş. Yine de hayırlısı olsun ama inş normal doğum olur
Bundan sonrasına da korkma inş. Erken doğsa bile artık sensiz de yaşayabilir bebeğinStres yapma hiç bebeğin sebepsiz gerilmesin annesi
Boşver sen içinden ne geliyosa yap bence sonradan içimde kaldı keşke yapsaydım demekten iyidir :)kızlar dıs cekim yapmak iştiyorum ama ben bir turlu elbise bulamadım ve kararsızızm of dolap süsleri ben yapcagım bir kac sey var aklımda boyle valla ilk ya her sey yapmak iştiyorum bu seferde ne o görgüzüz derler diye korkuyorum yani =)
Bana da bi arkadasim demişti hamileyken günde 1 yada 2 tane soda içmiş sürekli hiç gaz sıkıntısı yaşamamışAnaa ilk defa duydum güzel bi bilgi :)
Bana da bi arkadasim demişti hamileyken günde 1 yada 2 tane soda içmiş sürekli hiç gaz sıkıntısı yaşamamış[/QUO]
Süper denemekte fayda var :)
Aynen canim cok arastirinca kafamizda karisiyor ama napalim :) bugun benimle dogum yapacak arkadasimla konusuyordum 0 arastirma daha neyin ne icin kullanildigini bilmiyor acaba ona daha mi kolay olur alisveris dedim :)Bikaç saat uyumasında bi sıkıntı yok diye gördüm sanki ben canım
Hani en olmadı içine bişey serersin. Alt açma örtüleri filan gibi
Yazlığa filan gidiyorsanız çok iyi olur canım
Ana kucakları iyi oluyor da. Ben belli bir aydan sonra kullanılamıyo diye istemiyorum. Nere kaldıracam. Gerçi Kocaman gardolap alıyorum. Peşine de hemen çocuk düşünüyorumbana yaramazsa kime yarıcak demi
Dur Bi bakınayım ben anakucaklarınagerçi ucuzuna da el atmıyom, eşim kesin çıldırır yine
Sağol canım
Senin bebişinde adıyla yaşasın inş
Herkeste isimle bi hikaye mevcut : )
Ben de başlıcam süslemelere yaaaa
Ama bu hafta hastaydım ondan inemedim çarşıya haftaya eşim yok
Dur ben bi gezineyim bir sonraki hafta
Aaaa bu arada erkek çocukta Levent ismi de hoşuma gidiyordu
Ay hiç sorma yaaa
Ama sonunda aklımıza en çok ne yatıyorsa onu yapıyoruz değil mi.
Bu konuda heves baya yönlendirici
Yalnız ben ilk aylar beşiğin ön korkuluğu çıkarıp beşiği bizim yatağa dayıcam ya (yatak yanı beşik gibi) eğer ki o kenar koruyucular bütün 4 kenarsa muhtemelen almam gibi
Alacak olursam da daha sonra
Hadi gözün aydın canım
Çok şükür bebeğinde bişey yok. Olacak diye korkarken bu aylara gelmiş ne güzel
Bundan sonra hayırlarla gelir bebeğin inş. Yine de hayırlısı olsun ama inş normal doğum olur
Bundan sonrasına da korkma inş. Erken doğsa bile artık sensiz de yaşayabilir bebeğinStres yapma hiç bebeğin sebepsiz gerilmesin annesi
Evet CNN sagol cnm benim :)Aynen adı ile gelsin inşallah miray ismini de seviyorum güzel bence de :)
Evet canım baklım yapacagım kısmet olursa artık :)Boşver sen içinden ne geliyosa yap bence sonradan içimde kaldı keşke yapsaydım demekten iyidir :)
Ay canım güzel miş ben görmedim amaHehh yaptımm bu odanın rengi ne acaba kızlar bide beşik çok hoşuma gitti siz nasıl buldunuz ? Bu tarz bişey gören var mı internette acaba özel yapım mıdır ki ?
Selam kızlar biz yemek davetli idik ama eşyaları almışlar bize geldiler geliyoruz. Dediler geldiler bir saat oldu gideli ev duman kokuyor her yerde açıktı mutfağı süpürdüm sildim bastan yarında bolkona yıkarım artık bana iş işte kızlar sinir oldum ama neyse artık
Günaydın. Canım sevindim senin adına iyi olmanıza sen nasılsın canımİyi geceler kızlar nasılsınız beni soracak olursanız çok iyiyim çok şükür kazasız belasız memleketime geldim doktor muyahenesine yapıldı herşeyimiz çok iyi su falan kaçağı da yok kendi doktoruma o kadar şey demek istiyorum ama la havle çekiyorum işte herkes doktor oluyor ama iyisini bulmak zor doktor normal doğum için hiçbir sakınca yok dedi hayırlısıyla Rabbim kurtulmayı nasip etsin ben iyice ağırlaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?