-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Günaydın kızlar tugder neyse ki ona güvenip ilerlemedin gözün aydın
daisy5 ben de kan ilacımi aksatıyorum sü aralar İnş. Normaldir değerlerim artık zorlamaya başladı hamilelik hayırlısıyla tamamlarİz inş. H hayatalya dinlen canım iyi bi insanlar neden bu kadar düşüncesiz olabiliyor bazen anlamıyorum

günaydın kızlar...yarın kontrolüm var bugün bi an önce bitsin istiyorum

yazlığa gidince pratik olur dedim ama dediğin gibi kaldırması dert evde yer yok olmadı yazlıkta bırakırım
araştırma yapcan ama desene sana soru sormam eşine patlıcak galiba

Hehh yaptımm bu odanın rengi ne acaba kızlar bide beşik çok hoşuma gitti siz nasıl buldunuz ? Bu tarz bişey gören var mı internette acaba özel yapım mıdır ki ?
canım galiba somon rengi duvarlar anladığım kadarıyla .gerçi biraz ışık falan parlamış ama öyle geldi bana.
Günaydın kızlar nasılsınız bugun ben biraz iyi değilim cok yorgunun valla :)
günaydın canım bende bugün yorgunum dünden beri kendime gelemedim

Günaydın annişler

Erken kalktım ben ama yatakta uzanayım dedim ama kızım acıkmış kıpırdandı durdu yatakta yatırmadı topağım

Ben alırsam zaten sade beyaz bişey istiyorum canım ya da beyaz üzerine olabildiğince az desenli. Çünkü farklı desenlerde nevresimlerimiz var hangi birine uydurucaz.

Ben ikeaya gittiğimde bakıcam yan korumalığa, fiyatını burda söylerim. Çok pahalıya gelirse diktirilmezmi o şeyler yaaaa

Aaaa bu arada 75X75 di heralde müslin kumaştan bez de vardı ikeada 2si 17,5 idi yanılmıyorsam. Hani bebeğin altına filan sermeye iyi olur, kumaşı da fiyatı da iyi.

hayret ötesi bazı insanlar. Fikirsizlikte zirve yapmayı ben de kaynanamlarda sanırdım
pes yani
Sen bugün yat dinlen canım, en zorlu olduğumuz dönemlerdeyiz ve sıcaklar hiç kolaylık sağlamıyor bize

Yakınlık durumunuz nedir bilmiyorum ama ben kinci insanım, sanırım böyle fikirsiz insanlarla görüşmemi olabildiğince aza indirgemeye çalışırdım

Hadi yolculuğunda geçmiş olsun canım.
Bizler için bundan sonrası biraz ağır dönemde beklemek

İstediğimiz kadar besinlerle düzenlemeye çalışalım oluyor canım çünkü vücutta önceden de kaynaklar iyi değildi. Yetmiyor yani.
Ben de bugün doktora gittiğimde uyuşmaları söylicem bakalım ne der.

Ay o rüyaları ben ilk hamile kaldığım zamanlar çok görüyordum ilk 10 hafta yasaktı ya sonradan alıştım

ay benimde kontrol bugüüüüün yaşasııııın, devlet hastanesine gittiğimde boyu ne kilosu ne öğreniyorum. Kızım kaç gr olmuş bakalım

Eşim de akşam geldi sırf bugün hastaneye gidicem diye, yoksa bugün de şehir dışında olurdu muhtemelen.
Bu ara çok yoğun yaaa yorgunluktan ölüyor bi de şimdi fındığa gitcek of

Eşime patlasın canım iyi olur, ben patlasın böyle şeyler diye 6 senedir bekliyorum Yine dua etsin çocuğun bütün pahalı şeyleri (odası, arabası) hediye geldi yoksa napcaktı Ha geceliğimi bile annem alıyor yani daha ne olsun

H hayatalya türlü türlü insanlar işte sıkma canını çok yorma kendini
yengec4 bende ilacım bitmişti onun bahanesine cumartesi gitcem aslında randevum 10 ağustosta yine var çalışabilir raporu alıcam heyecanlıyım bende
deliceee canım midende bulantımı yapıyor kan ilacı hergün düzenli için diyorlar

Selen_Ay Ikeanin kendi besigine goredir sanirim olculeri. Ben takim.alirsamda sade bir model alirim zaten canim bakalim arrik once besigi alalimda

canım ewet bu kullanışlı duruyor. bunu tercih edebilirsin bebek hamaklarıda kullanışlı onlarada bakabilirsin.

bencede başka isimlere bak canım

herşeyini düşünmek zorundayız canım malesef bir beşikle olmuyor.

Evet CNN valla cnm oyle yani oldu artık bir kere simdi dinleniyorum

Valla canım oyle bir de işal olmuşum oy oy kafa mı yastık dan kaldıramıyorum ama zorla kalkıyorum

Benim kızımın ismi Ada Deniz olacak inşallah :) Bence Deniz ismi kulağa hep hoş gelen ve süresi asla geçmeyecek bir isim.

Valla canım dinleniyorum baklım eşim arkadaşları. Dinleniyorum bugun baklım

Yok canım dinleniyorum bu gun baklım Halim yok iş yapcak valla

daisy5 yok canım bulantı yapmıyo ama günde 2 ye çıkarttı doktor sabah içiyorum aksamlari unutuyorum ac karnina icildiginden alarm kurayım bari aksamlari için

çarşafların kirlenme, sık değiştirme durumu olucağını düşünürsek dediğin gibi düz desensiz butun nevresimlere uyacak beyaz,kırık beyaz çarşaf daha kullanışlı olur gibi.

ikea da bebek bölümünde ölçülerine dikkat et kendi ölçülerine göre genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…