yazlığa gidince pratik olur dedim ama dediğin gibi kaldırması dert evde yer yok olmadı yazlıkta bırakırımBikaç saat uyumasında bi sıkıntı yok diye gördüm sanki ben canım
Hani en olmadı içine bişey serersin. Alt açma örtüleri filan gibi
Yazlığa filan gidiyorsanız çok iyi olur canım
Ana kucakları iyi oluyor da. Ben belli bir aydan sonra kullanılamıyo diye istemiyorum. Nere kaldıracam. Gerçi Kocaman gardolap alıyorum. Peşine de hemen çocuk düşünüyorumbana yaramazsa kime yarıcak demi
Dur Bi bakınayım ben anakucaklarınagerçi ucuzuna da el atmıyom, eşim kesin çıldırır yine
canım galiba somon rengi duvarlar anladığım kadarıyla .gerçi biraz ışık falan parlamış ama öyle geldi bana.Hehh yaptımm bu odanın rengi ne acaba kızlar bide beşik çok hoşuma gitti siz nasıl buldunuz ? Bu tarz bişey gören var mı internette acaba özel yapım mıdır ki ?
günaydın canım bende bugün yorgunum dünden beri kendime gelemedimGünaydın kızlar nasılsınız bugun ben biraz iyi değilim cok yorgunun valla :)
Aynen canim cok arastirinca kafamizda karisiyor ama napalim :) bugun benimle dogum yapacak arkadasimla konusuyordum 0 arastirma daha neyin ne icin kullanildigini bilmiyor acaba ona daha mi kolay olur alisveris dedim :)
Canim aslinda bende ilk 6 ay yanimda kucuk besikte yatiricam insallah ama sonrasinda lazim degil mi aslinda yani hareketlenince iyice bilmiyorum ki :/ fiyatta farkediyor hani :/ english homede nevresim bu kadar uygunken baska markalarda falan yan korumasi olan setler pahali. Tek satilan bile pahali :) english homede vardi dun ama orada olan hic bir modelin takimi degildi bari duz sade bisey olsaydi :)
Selam kızlar biz yemek davetli idik ama eşyaları almışlar bize geldiler geliyoruz. Dediler geldiler bir saat oldu gideli ev duman kokuyor her yerde açıktı mutfağı süpürdüm sildim bastan yarında bolkona yıkarım artık bana iş işte kızlar sinir oldum ama neyse artık
İyi geceler kızlar nasılsınız beni soracak olursanız çok iyiyim çok şükür kazasız belasız memleketime geldim doktor muyahenesine yapıldı herşeyimiz çok iyi su falan kaçağı da yok kendi doktoruma o kadar şey demek istiyorum ama la havle çekiyorum işte herkes doktor oluyor ama iyisini bulmak zor doktor normal doğum için hiçbir sakınca yok dedi hayırlısıyla Rabbim kurtulmayı nasip etsin ben iyice ağırlaştım
Günaydın kızlar dün gece kramplarla bacak ağrısıyla geçti magnezyum aldım en sonunda biraz hafifledi o kadar meyve yiyorum süt falan içiyorum yetmiyor demek ki ama bu haftada başladı böyle sızılar birde rüyalar başladı türlü türlü:))
günaydın kızlar...yarın kontrolüm var bugün bi an önce bitsin istiyorum
yazlığa gidince pratik olur dedim ama dediğin gibi kaldırması dert evde yer yok olmadı yazlıkta bırakırım
araştırma yapcan ama desene sana soru sormam eşine patlıcak galiba
canım galiba somon rengi duvarlar anladığım kadarıyla .gerçi biraz ışık falan parlamış ama öyle geldi bana.
günaydın canım bende bugün yorgunum dünden beri kendime gelemedim
canım ewet bu kullanışlı duruyor. bunu tercih edebilirsin bebek hamaklarıda kullanışlı onlarada bakabilirsin.bir kaç aylık olunca oyalamak yerinde tutmak zor olabilir.O yuzden üzerinde dönence tarzı oyuncak olan,salanabilen ,cevresini görebileceği eğimde, kolay taşınır anakucaklarında rahat ediyorlarmış.
henuz tam araştırmadım ürünleri ama bak bu çok kullanışlı gibi
uykusuzluğa alış anne diyolar bence
canım benim hamile kalmadan önce kızım olursa nur oğlum olursa can koyalım diye düşünüyodum.cinsiyeti belli olunca eşim hiç isim düşünmedik diyince benimde kafamı karıştırdı acaba çok mu erken karar verdim biraz araştırsam mı diye.şimdide hiç bi isim içime sinmiyo hoşuma gitmiyo.bende son zamanlarda türeyen isimleri sevmiyorum internetten bakıyorum ama sadece okuyup sayfayı kapatıyorum
bu arada güle güle kullansın bebişin inşallah canım cicilerini.bende evi toparlayabilirsem o enerji gelirse foto çekip atcam ama nerdeeee
canım bizde ana kucağı var, arkadaşımız verdi + beşik gibi bir şey de var hamak gibi. onları kullanıcam ben. kendi odasına da yatak aldım zaten, karyola yani. inşallah 4-5 yaşına kadar kullanır onu. büyük ve 3 kademeli çünkü
Evet CNN valla cnm oyle yani oldu artık bir kereGünaydın kızlartugder neyse ki ona güvenip ilerlemedin gözün aydın
daisy5 ben de kan ilacımi aksatıyorum sü aralar İnş. Normaldir değerlerim artık zorlamaya başladı hamilelik hayırlısıyla tamamlarİz inş. H hayatalya dinlen canım iyi bi insanlar neden bu kadar düşüncesiz olabiliyor bazen anlamıyorum
Valla canım oyle bir de işal olmuşum oy oy kafa mı yastık dan kaldıramıyorum ama zorla kalkıyorumgünaydın kızlar...yarın kontrolüm var bugün bi an önce bitsin istiyorum
yazlığa gidince pratik olur dedim ama dediğin gibi kaldırması dert evde yer yok olmadı yazlıkta bırakırım
araştırma yapcan ama desene sana soru sormam eşine patlıcak galiba
canım galiba somon rengi duvarlar anladığım kadarıyla .gerçi biraz ışık falan parlamış ama öyle geldi bana.
günaydın canım bende bugün yorgunum dünden beri kendime gelemedim
Selam kızlar nasılsınız ?
Selen_Ay güle güle kullansın inşallah kızçen cnm çok güzeller
yengec4 bulursunuz canım daha vakit var ama son ana da kalmasın bence erkek olsaydı biz de utku deniz düşünüyoduk şimdi defne deniz olucak inşallah eşim deniz diyo o kesin ama defne de ben kararsızım tek isim mi olsa acaba diye erkek olsaydı aren ismini istiyodum fakat eşim hiç beğenmemişti
Valla canım dinleniyorum baklım eşim arkadaşları. Dinleniyorum bugun baklımGünaydın annişler
Erken kalktım ben ama yatakta uzanayım dedim ama kızım acıkmış kıpırdandı durdu yatakta yatırmadı topağım
Ben alırsam zaten sade beyaz bişey istiyorum canım ya da beyaz üzerine olabildiğince az desenli. Çünkü farklı desenlerde nevresimlerimiz var hangi birine uydurucaz.
Ben ikeaya gittiğimde bakıcam yan korumalığa, fiyatını burda söylerim. Çok pahalıya gelirse diktirilmezmi o şeyler yaaaa
Aaaa bu arada 75X75 di heralde müslin kumaştan bez de vardı ikeada 2si 17,5 idi yanılmıyorsam. Hani bebeğin altına filan sermeye iyi olur, kumaşı da fiyatı da iyi.
hayret ötesi bazı insanlar. Fikirsizlikte zirve yapmayı ben de kaynanamlarda sanırdım
pes yani
Sen bugün yat dinlen canım, en zorlu olduğumuz dönemlerdeyiz ve sıcaklar hiç kolaylık sağlamıyor bize
Yakınlık durumunuz nedir bilmiyorum ama ben kinci insanım, sanırım böyle fikirsiz insanlarla görüşmemi olabildiğince aza indirgemeye çalışırdım
Hadi yolculuğunda geçmiş olsun canım.
Bizler için bundan sonrası biraz ağır dönemde beklemek
İstediğimiz kadar besinlerle düzenlemeye çalışalım oluyor canım çünkü vücutta önceden de kaynaklar iyi değildi. Yetmiyor yani.
Ben de bugün doktora gittiğimde uyuşmaları söylicem bakalım ne der.
Ay o rüyaları ben ilk hamile kaldığım zamanlar çok görüyordumilk 10 hafta yasaktı ya sonradan alıştım
ay benimde kontrol bugüüüüün yaşasııııın, devlet hastanesine gittiğimde boyu ne kilosu ne öğreniyorum. Kızım kaç gr olmuş bakalım
Eşim de akşam geldi sırf bugün hastaneye gidicem diye, yoksa bugün de şehir dışında olurdu muhtemelen.
Bu ara çok yoğun yaaayorgunluktan ölüyor bi de şimdi fındığa gitcek of
Eşime patlasın canım iyi olur, ben patlasın böyle şeyler diye 6 senedir bekliyorumYine dua etsin çocuğun bütün pahalı şeyleri (odası, arabası) hediye geldi yoksa napcaktı Ha geceliğimi bile annem alıyor yani daha ne olsun
Yok canım dinleniyorum bu gun baklım Halim yok iş yapcak valla
Günaydın canım benim :)Gunaydin kizlar
Ben alırsam zaten sade beyaz bişey istiyorum canım ya da beyaz üzerine olabildiğince az desenli. Çünkü farklı desenlerde nevresimlerimiz var hangi birine uydurucaz.
Ben ikeaya gittiğimde bakıcam yan korumalığa, fiyatını burda söylerim. Çok pahalıya gelirse diktirilmezmi o şeyler yaaaa
Bende çok seviyorum ada deniz de çok hoşş beğendimmBenim kızımın ismi Ada Deniz olacak inşallah :) Bence Deniz ismi kulağa hep hoş gelen ve süresi asla geçmeyecek bir isim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?