çarşafların kirlenme, sık değiştirme durumu olucağını düşünürsek dediğin gibi düz desensiz butun nevresimlere uyacak beyaz,kırık beyaz çarşaf daha kullanışlı olur gibi.
ikea da bebek bölümünde ölçülerine dikkat et kendi ölçülerine göre genelde.
Eki Görüntüle 1863225
bende nefes darlığı başladı dün ilk kez sesim de kısıldı ama şimdilik kalp ağrısı yok herhalde sıcak da tetikliyor bu durumları bende yatak koruyucusu aldım internetten pamuk kumaştan ama yine gösteremedim size yüklenmiyor malesefZaten beşiğini ikeadan alıcam canım o yüzden sıkıntı olmaz ama fiyatı uygun bulursam o koruyuculardan alıcam bakalım.
Kızlar sizde de nefes darlığı, kalp ağrısı gibi sıkıntılar başladı mı.
Ama ben neden resim yukleyemiyorumm
bende nefes darlığı başladı dün ilk kez sesim de kısıldı ama şimdilik kalp ağrısı yok herhalde sıcak da tetikliyor bu durumları bende yatak koruyucusu aldım internetten pamuk kumaştan ama yine gösteremedim size yüklenmiyor malesef
Cok guzeller canim gule gule kullansin minigin :) ben istanbul forum istanbulda gitmistim baya vardi :)Randevuya gidicek olan annişler inşAllah hayırlı haberlerle gelin
Dün bizdeki tüm english homeları dolaştım, oğlum için bir tek bu nevresimi bulabildim uygun fiyata. Hepsi kızlar içindi pembişli mantarlı falanalıb bitirmisiniz hepsini bize kalmadı
sigarada var dün mangal yaptılar o yüzden cnm evet o dogum hikayeleri bende var cnmTünaydın kızlar
tugder geçmiş olsun cnm, şükür iyisin sen de kızın da, Allah kötü doktordan korusun, insanları panikletiyorlar, sağlık bu ama, bi de bizim durumda, hamileyken boşuna strese sokuyorlar... ne ise ki doğumunu iyi doktorda yapacaksın.
H hayatalya sigara mı içmişler evinde? yalnış anlamadım inşallah. bizim enişte de görümcenin kocası görümce, çekinmeden düz önümde içiyorlar, düşünmüyorlar kı kız hamile, zaten hamilelikten önce de sevmezdim sigarayı, şimdi hem de zararlı... bi acayipler vallah... kendilerne yapsan nasıl olur acaba... bi de geçen görümcelerim sağ olsunlar benim yanımda nerde en kötü doğum hikayeleri varsa hepsini anlattılar... etkilenirim etkilenmem hiç umurlarında değil sanki..
daisy5 o rüyalardan bende de var atraksiyonlu çok bölümlü rüyalar
canım bende karyolanın içinde vardı. takım idi. ben sağ ya da sol tarafını açık tutacağım. bebeğe hava gitsin.Kizlar hepiniz alacakmisiniz yada aldiniz mi besik yan korumaligi ?
cnm ben almıyorum beşik oyun parkı alıyorumKizlar hepiniz alacakmisiniz yada aldiniz mi besik yan korumaligi ?
cnm hayırlı olsun güle güle kulan tatlım =)Randevuya gidicek olan annişler inşAllah hayırlı haberlerle gelin
Dün bizdeki tüm english homeları dolaştım, oğlum için bir tek bu nevresimi bulabildim uygun fiyata. Hepsi kızlar içindi pembişli mantarlı falanalıb bitirmisiniz hepsini bize kalmadı
Ben uyku seti aldım beşikle birlikte onun içinde varKizlar hepiniz alacakmisiniz yada aldiniz mi besik yan korumaligi ?
Hee senin aldigin besigi hatirladim canim :)canım bende karyolanın içinde vardı. takım idi. ben sağ ya da sol tarafını açık tutacağım. bebeğe hava gitsin.
Onda kafasini vurma sansi hic yok :)cnm ben almıyorum beşik oyun parkı alıyorum
Canim peki uyku setlerinin nevresimi yorgandan ayriliyo mu ? Yoksa buyuklerin uyku seti gibi birlesik mi oluyoBen uyku seti aldım beşikle birlikte onun içinde var
Zaten beşiğini ikeadan alıcam canım o yüzden sıkıntı olmaz ama fiyatı uygun bulursam o koruyuculardan alıcam bakalım.
Kızlar sizde de nefes darlığı, kalp ağrısı gibi sıkıntılar başladı mı.
Benim aldığım ayrılıyor canım ayrilmayanlarda var galibaHee senin aldigin besigi hatirladim canim :)
Onda kafasini vurma sansi hic yok :)
Canim peki uyku setlerinin nevresimi yorgandan ayriliyo mu ? Yoksa buyuklerin uyku seti gibi birlesik mi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?