-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132

Zaten beşiğini ikeadan alıcam canım o yüzden sıkıntı olmaz ama fiyatı uygun bulursam o koruyuculardan alıcam bakalım.

Kızlar sizde de nefes darlığı, kalp ağrısı gibi sıkıntılar başladı mı.

Tünaydın kızlar
tugder geçmiş olsun cnm, şükür iyisin sen de kızın da, Allah kötü doktordan korusun, insanları panikletiyorlar, sağlık bu ama, bi de bizim durumda, hamileyken boşuna strese sokuyorlar... ne ise ki doğumunu iyi doktorda yapacaksın.
H hayatalya sigara mı içmişler evinde? yalnış anlamadım inşallah. bizim enişte de görümcenin kocası görümce, çekinmeden düz önümde içiyorlar, düşünmüyorlar kı kız hamile, zaten hamilelikten önce de sevmezdim sigarayı, şimdi hem de zararlı... bi acayipler vallah... kendilerne yapsan nasıl olur acaba... bi de geçen görümcelerim sağ olsunlar benim yanımda nerde en kötü doğum hikayeleri varsa hepsini anlattılar... etkilenirim etkilenmem hiç umurlarında değil sanki..
daisy5 o rüyalardan bende de var atraksiyonlu çok bölümlü rüyalar

bende nefes darlığı başladı dün ilk kez sesim de kısıldı ama şimdilik kalp ağrısı yok herhalde sıcak da tetikliyor bu durumları bende yatak koruyucusu aldım internetten pamuk kumaştan ama yine gösteremedim size yüklenmiyor malesef

Randevuya gidicek olan annişler inşAllah hayırlı haberlerle gelin
Dün bizdeki tüm english homeları dolaştım, oğlum için bir tek bu nevresimi bulabildim uygun fiyata. Hepsi kızlar içindi pembişli mantarlı falan alıb bitirmisiniz hepsini bize kalmadı

Eklentiler

• image.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 42
  • image.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 39

Sanırım sıcaklar baya etkiliyor canım

Kızlar bu arada ebebekte beşikler ve emzirme koltukları indirime girmiş

Cok guzeller canim gule gule kullansin minigin :) ben istanbul forum istanbulda gitmistim baya vardi :)

sigarada var dün mangal yaptılar o yüzden cnm evet o dogum hikayeleri bende var cnm

cnm hayırlı olsun güle güle kulan tatlım =)

canım bende karyolanın içinde vardı. takım idi. ben sağ ya da sol tarafını açık tutacağım. bebeğe hava gitsin.
Hee senin aldigin besigi hatirladim canim :)

cnm ben almıyorum beşik oyun parkı alıyorum
Onda kafasini vurma sansi hic yok :)
Ben uyku seti aldım beşikle birlikte onun içinde var
Canim peki uyku setlerinin nevresimi yorgandan ayriliyo mu ? Yoksa buyuklerin uyku seti gibi birlesik mi oluyo

Kızlar nasılsınız?
Ben hala evdeki temizlik işlerimi bitirebilmiş değilim, evin işi bi bitse asıl iş bazanın altını kaldırmakta, ona daha el süremedim bile. Yıkıyorum kurutuyorum ütülüyorum. Tam ohh diyorum sepet yine dolmuş
Bu arada bende kaç gündür hiç gece uykusu yok, hem sıcak, hemde ayaklarım çok yanıyor, karıncalanıyor, gıdıklanıyor. Sağa dönüyorum yok, sola dönüyorum yok. Hiç uyuyamıyorum.

Canım bende başlamadı, ama senin haftan benimkinden önde sanırım ondan olabilir.

Hee senin aldigin besigi hatirladim canim :)

Onda kafasini vurma sansi hic yok :)

Canim peki uyku setlerinin nevresimi yorgandan ayriliyo mu ? Yoksa buyuklerin uyku seti gibi birlesik mi oluyo
Benim aldığım ayrılıyor canım ayrilmayanlarda var galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…