kızlar resim yüklücem ama boyutu fazla diyor nasıl yapcam?
bende aynı nedenden dolayı yükleyemiyorum çözemedimkızlar resim yüklücem ama boyutu fazla diyor nasıl yapcam?
cep telefonu ile çektim ama bilgisayardan yüklemeye çalışıyorum kabul etmiyo.2 defa uzantısını değiştirdim yine olmadıcep telefonundan mı yuklemeye çalışıyorsun,bilgisayardan mı?
cep telefonu ile çektim ama bilgisayardan yüklemeye çalışıyorum kabul etmiyo.2 defa uzantısını değiştirdim yine olmadı
jokerde genelde reyona değilde orta da bir yerlere kolonların önüne vs koyuyorlar.Gittiğim jokerlerde hep öyle gördüm.Olmadı zaten sorarsın müslin örtü diye
sıkıntı çıkmaz allahın izniyle,eline sorunsuz ulaşır,iyi günlerde güzel güzel kullanırsın inşallah :)
Selen_Ay
Canım pusetler küçük çocuklarda oto koltuğu olarak kullanılıyor evet, arabaya bağlıyorsun bebekle yolculuk yapabiliyorsun. Ama biraz büyüyünce ona sığmıyor. Puset daha yatık pozisyonda, oto koltuğu daha dik tam koltuk pozisyonunda oluyor. Ben kızıma 1,5 yaşına kadar puseti kullandım, bizimki büyüktü biraz. Sonra oto koltuğu aldım, pusette yatmak istemedi, etrafı tam göremiyordu, sıkılıyordu.
diğer aldıklarım meyva emzikleri 6 ay sonrası mama ve meyve+püre için
Kiraz çekirdeği yastığı soğuk ve sıcak pres karın ağrısı vs icin.
tşk ederim sende aldıklarını ,alacaklarını güle güle kullan inşallah
bunlarıda aldım birde ayrıca takımın hırkasınıda aldım hepsini 20TL ye aldım E-bebekten
Günaydın kızlar giremedim bir kac gğndür esim yarın gidiyor sabah iyim bende ne olsun aynı ya
uzantı değiştirmeyle olmaz,fotoğrafı çekerken yüksek kaliteden çekip bilgisayara aktardığın için oluyor.Bilgisayarın hangi işletim sistemi bilemiyorum. şöyle deneyelim.
cep telefonunda çektiğin fotoğraflar var ya. onları tek tek aç ve screenshot al (yani ekran görüntüsü kopyalama)
nasıl yapılacağını biliyor musun? Bilmiyorsan tel hangi marka söyle tarif edeyim
ben bu 2 yöntemide deneyeyim bakayım inşallah olur.Günaydın annişler
Hala yorgunluktan ölüyorum ben, akşam uykusuzluğuma bir de yorgunluk eklendi bugün
İnş elime sorunsuz ulaşır sağol canım
Bildiğimiz oto koltuğunun yeni doğan için olana verilen ismi puset yaniben de puset diyince millet; aklıma başka şeyler geliyordu hep
Aldıklarını güle güle kullansın bebişin annesi
Ben şu kiraz çekirdekli yastıkları ya da patikleri görüyorum ama işe yarıyormudur bilemediğim için almadım.
Etrafımda hiç kullanan ve tavsiye eden olmadı
Allah kavuştursun inş.
Telefondan yüklerken bana da kaç kere bu uyarıyı verdi ben naaptım biliyormusun
Telefondan face e sadece kendim görebileceğim şekilde yükledim.
Sonra pc den açtım face i
Ordan bilgisayara kaydedip sonra siteye yükledim
Ne manyağım demi
:) iyi günlerde kullansın inşallah annesikızlar yaptım sonunda çok sağolun...
kızlar bunlarda benim yaklaşık bir ay önce pamidordan alıp anca fotosunu çektiğim kıyafetler
Amin canim :)Amin inşallah, Allahım hiç birimizin mutlulugunu bozmasın :)
Basarmissin :))kızlar yaptım sonunda çok sağolun...
kızlar bunlarda benim yaklaşık bir ay önce pamidordan alıp anca fotosunu çektiğim kıyafetler
:) iyi günlerde kullansın inşallah annesi:)
sağolun kızlar amin inşallah hepimize nasip olur sağlıcakla giydimek.gerçi eşim çizgili olanlara ve benekli olanlara laf etti yok mahkum gibi yok inek gibi diye ama değiştirelim dediğimdede kalsın güzeller diyoAmin canim :)
Basarmissin :))
Cok guzeller canim gule gule giydirmek nasip olsun insallah :)
Allah kavuştursun canım bence normal bebişinin maşallahı varKızlar mrb nasılsınız kpss kocişle bizi ayırdı uzun yola çıkma dedi doktor kontrole babişkosuz geldik bugün ;( şeker yüklemesi yaptırıyorum şimdi Bebis 1270 grm boyu 36 cm nasıl sizce
BNdeeebende aynı nedenden dolayı yükleyemiyorum çözemedim
Mahkum gibi he.sağolun kızlar amin inşallah hepimize nasip olur sağlıcakla giydimek.gerçi eşim çizgili olanlara ve benekli olanlara laf etti yok mahkum gibi yok inek gibi diye ama değiştirelim dediğimdede kalsın güzeller diyo
Allah kavuştursun canım bence normal bebişinin maşallahı var
güle güle kullan çok güzeller canım bende eklemeyi başardım sonundakızlar yaptım sonunda çok sağolun...
sende güle güle kullan canım.
kızlar yaptım sonunda çok sağolun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?