Sagol canım benim yarın gidyor o yuzden giremedim bir kac gündürallah kavuştursun,sağ salim gitsin gelsin inşallah.
Ay canım hayırlı olsun güle güle kullan tatlım :)diğer aldıklarım meyva emzikleri 6 ay sonrası mama ve meyve+püre için
Kiraz çekirdeği yastığı soğuk ve sıcak pres karın ağrısı vs icin.
Canım korma o gun ne gertiyorsa onu olursun Allah'ın yardımı ile korku getireme bebeğinde kormasın canımEpidural denicen tabii ki, enerjim bitmesin. Korkmuyorum cnm, bebek orda kalıcak değil ki... Sonuça odaklanıyorum. Sezaryende de ağrılar oluyo, her ikisinde risk var, her ikisinde ağrı acı var. Benim tek endişem gereksiz yere epizyo yapmasınlar.
tşk ederim sende aldıklarını ,alacaklarını güle güle kullan inşallahAy canım hayırlı olsun güle güle kullan tatlım :)
Hepsini verirsin sonrasinda insallah :)
Ne kadarlik evlisin canim ?
Aslinda hep merak ediyorum kizlar kac yillik evlisiniz diye :)
Ben mayista 2 yili doldurdum. Kizim dogdugunda 2,5 yillik evli olmus olucaz insallah :)
allah eşinle yavrunuzla birlikte nice sağlıklı mutlu ömürler versin size.Canım biz eylülde tam 4.yılımızı bitirmiş olacağız. Kızım doğduğundada 4yıl 1 aylık olacağız inşallah :)
Oy masallah canim Allah yavrunuzla uzun omur versin :) ne cabuk geciyor dimi zaman ne ara evlendik ne ara zaman gecti :)Canım biz eylülde tam 4.yılımızı bitirmiş olacağız. Kızım doğduğundada 4yıl 1 aylık olacağız inşallah :)
Ay cok güzeller canım güle güle giysi. :)tşk ederim sende aldıklarını ,alacaklarını güle güle kullan inşallah
bunlarıda aldım birde ayrıca takımın hırkasınıda aldım hepsini 20TL ye aldım E-bebekten
Allah kavuştursun canim[/QUOTE][QUOrTE="hayatalya, post: 47503667, member: 642667"]Günaydın kızlar giremedim bir kac gğndür esim yarın gidiyor sabah iyim bende ne olsun aynı ya
Allah kavuştursunGünaydın kızlar giremedim bir kac gğndür esim yarın gidiyor sabah iyim bende ne olsun aynı ya
Oy masallah canim Allah yavrunuzla uzun omur versin :) ne cabuk geciyor dimi zaman ne ara evlendik ne ara zaman gecti :)
Ayıcıklı ne tatlı bişe :) Hiç duymamıştım.diğer aldıklarım meyva emzikleri 6 ay sonrası mama ve meyve+püre için
Kiraz çekirdeği yastığı soğuk ve sıcak pres karın ağrısı vs icin.
Ayıcıklı ne tatlı bişe :) Hiç duymamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?