- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Benim birde cok kotu kalca agrim var dun aksam yerimden kalkmak icin esimin yardimiyla 10 dk harcadimGünaydın annişler
Ben de ortak bir renk aradığım zaman yüklendiğim ilk renk sarı : )
sonra su yeşili türü
Hiç sorma ne çabuk yoruluyoruz aklım almıyor. Hiç böyle olacağımı düşünmezdim.
Unutmadık canım, sen baya kopuk kalıyorsun buralardan
Bakalım ilk doğum Allahın izniyle kimde
Biz umudu kestik bizimki baya geride artık
Bizler koşturuyoruz bakalım, odası eşyası
Çek çek, resim ekle
ben de halısı, avizesi, yatağı gelmeden dayanamıcam bi resim eklicem heralde
günaydın heyecanlı anne adayları
Günaydın kızlar @hayatalya o yorgunluk herkeste oluyor artık az kaldı şükürsekerli_seker @daisy5 gule Güle kullanın inş.
Akşam e bebekten akşam 8 sabah 8 indiriminden bebek deterjanlarını (babyme iyidir inş. )pamuğu tek kullanımlik alt açma depend camasiri bir de tulum sipariş verdim :))
Benim birde cok kotu kalca agrim var dun aksam yerimden kalkmak icin esimin yardimiyla 10 dk harcadim
osteocare dıye bır ılac kullanıyorum ıcınde magnezyumda var :/Günaydın canım
Güle güle kullan canım
Akşam ben de gördüm indirimi
Bu ara bi çöp daha alırsam eşim öldürecek benihiç sesimi çıkarmadım
Sen magnezyum filan kullanıyormusun canım
Allah yardımcın olsun, hakikaten bu kemik ağrıları çok zor
oyy prensesın odasına bak ne guzel genıs genıs :)Bunları kızıma dayısıyla yengesi aldı
Eki Görüntüle 1871635
Bu geçen ebebek e gidince aldığım tırnak makası. Deterjanı zaten unibaby almıştım
Eki Görüntüle 1871637
Bunlar da tamamlanmayan odamızdan kareler kızlar
Eki Görüntüle 1871639 Eki Görüntüle 1871640 Eki Görüntüle 1871641 Eki Görüntüle 1871642
Bunları kızıma dayısıyla yengesi aldı
Eki Görüntüle 1871635
Bu geçen ebebek e gidince aldığım tırnak makası. Deterjanı zaten unibaby almıştım
Eki Görüntüle 1871637
Eki Görüntüle 1871639 Eki Görüntüle 1871640 Eki Görüntüle 1871641 Eki Görüntüle 1871642
Geçmiş olsuunn magnezyum eksikliğinden oluyormuş genelde bu agri sızılar ama belki doktorun takviye falan verir bende de dış ağrısı geliyor çürümüş yaaa bi tutarsa ağı napcam onu düşünüyorum böyle idare ediyorum bi şekilde amaBenim birde cok kotu kalca agrim var dun aksam yerimden kalkmak icin esimin yardimiyla 10 dk harcadim
Geçmiş olsuunn magnezyum eksikliğinden oluyormuş genelde bu agri sızılar ama belki doktorun takviye falan verir bende de dış ağrısı geliyor çürümüş yaaa bi tutarsa ağı napcam onu düşünüyorum böyle idare ediyorum bi şekilde ama
Selen_Ay çooook tatlı olmuş Güle güle kullansın minigin
osteocare dıye bır ılac kullanıyorum ıcınde magnezyumda var :/
Amın canım
oyy prensesın odasına bak ne guzel genıs genıs :)
hersey cok guze gorunuyor hele bırde hlı falan gelsın
Mobilyaları uzun yıllaar kullanabileceği kullanışlı modeller seçmişsin,hayırlı olsun :)
Geçmiş olsuunn magnezyum eksikliğinden oluyormuş genelde bu agri sızılar ama belki doktorun takviye falan verir bende de dış ağrısı geliyor çürümüş yaaa bi tutarsa ağı napcam onu düşünüyorum böyle idare ediyorum bi şekilde ama
Selen_Ay çooook tatlı olmuş Güle güle kullansın minigin
Bakalim tekrar gittigimde doktora soyliycem tabi keske decam etmese.O ilacı hiç duymadım canım ama multivitamin ise ondaki yetmiyor işte.
İşte o eksiklerde tamamlansa Allhın izniyle güzel bişey olacak inş.
O da baya geniş her tarafı boş bile kaldı.
Sağol canım. Ne bileyim böyle olsun istedim, bebek sürekli büyüyecek, uzun yıllar kullanabilsin diye düşündüm.
Sağol canım darısı hepimizin bebeğine inş.
Eki Görüntüle 1871635
Eki Görüntüle 1871637
Eki Görüntüle 1871635
Eki Görüntüle 1871637
Bakalim tekrar gittigimde doktora soyliycem tabi keske decam etmese.
Oo ileride oyuncaklariyla tam dolar canim :)
Maşallah Selenay yaa çok güzel gözüküyor, bende çok heyecanlanıyorum böyle gördükçe.
Bu Arada bende aldığın o emziklerden aldım çok şirin gözüküyorlar ya :)
ıyı yapmıssınız canım sonra oyuncakları cogaldıkca alınr :)Keşke devam etmese ağrılar canım ama işte
İnş. dolacak canım
Oyuncak kutusu almayı düşünüyordum normalde ve listemde vardı. Eşim istemedi başta, sonra da kardeşim dedi ilk etapta çocuk oyuncak mı oynayacak sonra alın kaldı kutu.
İyikide kalmış arabaya bu eşyaları bile zor yükledik, halimiz görülmeye değerdi
Hiç sorma insan öyle heves ediyor ki
En kısa zamanda senden de bekliyoruz
Gerçekten çok güzel emzikler canım, ben nette gördüğümden beri öyle istiyordum ki anlatamam.
Hatta başta yurtdışından gelen bir emzik mi diye bi heyecanım sönmüştü ama philips sağolsun
İsimli emzikliğini de yaptırayım dao zaman da paylaşırım çok tatlı oluyooooor
Keşke devam etmese ağrılar canım ama işte
İnş. dolacak canım
Oyuncak kutusu almayı düşünüyordum normalde ve listemde vardı. Eşim istemedi başta, sonra da kardeşim dedi ilk etapta çocuk oyuncak mı oynayacak sonra alın kaldı kutu.
İyikide kalmış arabaya bu eşyaları bile zor yükledik, halimiz görülmeye değerdi
Hiç sorma insan öyle heves ediyor ki
En kısa zamanda senden de bekliyoruz
Gerçekten çok güzel emzikler canım, ben nette gördüğümden beri öyle istiyordum ki anlatamam.
Hatta başta yurtdışından gelen bir emzik mi diye bi heyecanım sönmüştü ama philips sağolsun
İsimli emzikliğini de yaptırayım dao zaman da paylaşırım çok tatlı oluyooooor
Eki Görüntüle 1871635
Eki Görüntüle 1871637
Harika olmuş Can'ım güle güle kullansın bebişin ben bayıldımKızlar bnm kapı süsüm de böyle oldu, ben çok beğendim umarım sizden de onay alırım :)
Aynı çorap benim kızımında varBunları kızıma dayısıyla yengesi aldı
Eki Görüntüle 1871635
Eki Görüntüle 1871637
Bende emzik zinciri yaptırıyorum gelsin bende paylaşırım :)
Merhaba güle güle kullanın herşey çok tatlı :) Bebek odası nereden acaba? Biz sadece beşiğini almayı düşünüyoruz bu güzel görünüyor. Ölçüleri kaça kaç? Bir de sallanabiliyor mu?
Aynı çorap benim kızımında var
Harika olmuş Can'ım güle güle kullansın bebişin ben bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?