-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Erken alinmasinin sebebi bebegim dogum pozisyonunda basi asagida uzun zamandir o yuzden bni cok zorluyor. O sebebten erken aliniyo. Gerilikte sadece kol ve bacak boyunda onun disinda her sey yolunda. Kilosu 1900 gr. Hayırlısiyla bi dogsun ayipsiz ozursuzde varsin kolu bacagi biraz kisa olsun bnde kisayim bnden de 1.80lik bi cocuk olmaz. bnde sonucta 1.34 cmim.

Anladım canım Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin hepimizi Rabbim kurtarsın her an hepimiz için doğum Zaman'ı ne Zaman geleceği belli olmaz bekliyoruz hayırlısıyla

Sağol Can'ım fikrin için markası neymiş acaba arabada bende hep hamile kaldığımdan beri acele etmedim kış bebeği olacağı için araba acileyitim de olmayacak ama markasına karar verirsem ne Zaman alırsam alıyım sorun yok hepimiz bebeklerimiz için herşeyin en iyisi olsun istiyoruz hangi marka alalım ne kullanalım tecrübe yok işte 2. De öyle olmayız ama Rabbim hepimizi hayırla kurtarmayı nasip etsin

Amin canım inş. Markasını hiç bilmiyorum ben park yatak almayı hiç dusunmedigimden sormadıMDA

günaydın kızlar nerelerdesiniz?
artık kendimi çok yorgun ve uykusuz hissediyorum.iş yerinde son iki günüm zaman zor geçiyor.birde pazar günü nöbet var inşallah patronum çağırmaz diye dua ediyorum

artık kendimi çok yorgun ve uykusuz hissediyorum.iş yerinde son iki günüm zaman zor geçiyor.birde pazar günü nöbet var inşallah patronum çağırmaz diye dua ediyorum
günaydın canım bende halsizim herşey güzelde eski enerjik halimi özledim yerimde durmazdım umarım çağırmaz pazar günü çekilmez iş benim devam şimdilik çok zorlanırsam çalışamaz raporu alırım diye düşündüm

aynen canım artık çok çabuk yoruluyoruz.bi odadan diğer odaya gidinceye kadar nefes nefeseyim.
sanada kolay gelsin canım ama zorlama kendini.ben o hatayı yaptım geçen hafta işler yetişsin diye koştum durdum sonra ağrıdan gece uyuyamadım

Günaydın annişler

yengec4 canım artık ağırlık git gide artıyor, siz bir de çalışıyorsunuz zorlanmanız normal. Ben evin içinde bir iki gezinince beni geçtim kızım bile yoruluyor. Hemen taş gibi oluyor karnım.

İnş. nöbete çağırmazlar canım ne diyim

Bu arada biz dün kızımın eşyalarının bazıları yıkadık ve bi kısmını da ütüleyebildik şükür.

Oo canim ne guzel bitmis sayilir :) insallah pazar gunu cagirmaz tabiki cagirirsa ayip hamile hamile calisabilden izne cikmazsin

Oyy yikadin he annesi :) ya benim kucuk eksikler var kac corap olmali mesela? Orme disinda patik,onluk falan lazim onlarida alayim :/ besikte gelsin bende yikayim yavastan :)

Ya canım benim de hiç çorabım yoktu : ) geçen dayısı gil aldı 3 çift, olanı yıkadım.
Önlük almıştım trendyoldan kampanya vardı ya bana, hepsine almıştım önlük. Sonra aldığım bazı takımlarda da vardı baya oldu önlüğü.

Annem patik örecek daha bir tane örme patiği var.
Ben de iki tane süslü patik alıcam

Bunun gibi

Aaaa bu arada anneme şey demiştim, boy kumaşlardan al nevresim dik diye. Dün almış kumaş, o kadar tatlı o kadar tatlı bişey ki bayıldım. 2 takım yaparım rahat ben bunla dedi. 30 liraya 2 takım nevresimi daha oldu kızımın

Bu arada canım o kadar çok parça eşya oluyor ki, bence yavaştan başla yıkama işine
Dün 2 makine çamaşır yıkadık -dahası var- 1 makinayı ancak ütüledi kardeşim. Bugün devamını ütüleriz artık

kolay gelsin canım bende 2 makine yıkayıp ütülemiştim annemin getircekleri falan 1 makinam daha kaldı kıyafetler küçük ama onu ütülemekte yordu:) bende unibaby sıvı ile yıkadım miss bebek koktu evimiz ben çorabı abarttım biraz buldukça almışım 15 çift falan ha ha:) neyse ablamında kızı olcak inş. olmadı ona veririm

Valla enfeksiyon kapmistim hastaneler falan sonra annemin kolu kirildi tatildi falan derken hic bisey anlamadim simdi de bebekte 2 haftalik gerilik var 36. Haftada da almayi dusunuyolar basinda yasamadigim sikintilar bir bir cikiyo iste.

Canım geçmiş olsun, morelini bozma vardır herşeyde bir hayır. Sağlıklı olsunda 36. haftanda doğsun.

ben 35 hafta ilk ay kullanacaklarını yıkayıp utulemeyi düşünüyorum sadece.
Diğerleri zamanı gelince yıkarım.
zaten surekli kirletecek yıkanılacak kullandıkları. :)

Aynen canım minnak minnak parçalar, üstüne bir de nevresimler, battaniyeler ve havlular derken bir sürü çamaşır

Daha ben alamadım bi çorap yaaaaaaaaa, elimi ne zaman çoraba atsam daha alırız diyip durduruyor eşim

ben 35 hafta ilk ay kullanacaklarını yıkayıp utulemeyi düşünüyorum sadece.
Diğerleri zamanı gelince yıkarım.
zaten surekli kirletecek yıkanılacak kullandıkları. :)

Açıkcası sonra ütüleyemem diye attım amkinaya hepsini yıkadım canım. Ben burda tek kişiyim, ailemden hiç kimse yok. Eşim hafta sonu evde tamam ama bi tek ütü işi kalsa yaparım ama bir sürü iş birikir diye düşündüm.

Bi de zaten dün battaniyeler, nevresim takımları, havlular, önlükler, eldivenler ve şapkalar ütülendi, kıyafet işine bile giremedik düşün yani.

İşte karar kılamıyorum B BirAnneBirEvlat canım sen park yatak kullanıyordun demi Kızın küçükkenden beri mi park yatak kullanıyorsun markası neydi senden ricam önerine ihtiyacım var canım

Canım benimki kiddycare diye bir marka, bir dönem e bebeğe gelmişti indirimli olarak ordan almıştım. İlk mobilya beşiğinde yattı, mobilya beşiğimiz çok derin değildi, biraz hareketlenince ondan sarkmaya başladı, bende hem derin olsun hemde biyere gidince yanımda taşırım diye park yatak aldım. Bebek eşyaları içinde iyikide almışım dediğim tek üründür. Hala kullanıyorum, bebiş oluncada yatak odasında onu kullanmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…