- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
çok şükür birşey çıkmadı canım nasıl rahatladım anlatamam ama aynen canım korktuğumla kaldım şimdide evham yapıyorum yemek yerken ya çıkarsa ya bişi olursa diye
bu arada dün terliğimin resmini gönderemedim şimdi atıyorumvee çantamızıda
Canım zaten muhtemelen doktorun bahsettiği gibi bişeyin yok.
Anca korkunla kaldın o oldu.
Çok şükür ki sen de bebişin de iyi
Sen yine de yoğurt ayran ihmal etme : )
Muhtemelen onlar alıştırma sancıları canım. Yalancı sancılar yani
Baaazen bana da oluyor. Sanki alt kısmım çıkacak gibi ama geçiyor sonra
İyiyiz (azıcık yorgun) canım.
Sen nasılsın
Canim aynisi bendede oluyordu ayni bebek cikacak gibi rahmime vuruyordu dr bisey yok dedi.
Ben sabun aldım canım bunchen
İlk zamanlar (özellikle göbeği düşene kadar) yıkamayı düşünmüyorum ben.
Doğarken ki üstünde olan o katmanın bebeği koruduğunu söylüyorlar o yüzden.
Sonrasında da bikaç hafta sabunla yıkarım
Ondan sonra şampuana geçerim diyorum ben
Canım muhtemelen istediğin gibi Bi parlama olmayacak
Açık Bi avizeyle belki biraz etki olur
Oh oh iyi uyu canim insan deliksiz uykuya ihtiyac duyuyo gercekten
Yatak ikeadan mi ? Ayni yorumlari okumustum netten
günaydın kızlar..
ben bugün kasık ağrısı çekiyorum.işe gelirken bir ağrı girdi hala geçmedi.hızlı mı yürüdüm acele mi hareket ettim bilmiyorum
sağolun kızlar teşekkür ederim hepimiz sağlıcakla kullanırız inşallah
Gunaydinn. Kizlar ben ank dayim belediyeler bebek dogunca nufus cuzdani ile hosgeldin bebek paketi icinde hast cikisi filan varmis almayi unutmayinnnn
Anladim canim icine sinen gibi olur insallah. O kadar ince yatagi neden yaparlar ki :/Günaydın annişler
Ben çarşıdayım sabah sabahdeli dürttü.
Evde misafir yatıyor bende alışverişte
Elyafı aldım, kristal tül aldım. Kapı süsümüzü halledicem inş
Hiç sorma o deliksiz uyku ne güzel bişey
Yatağı ikeadan almamıştım canım. İnce görünmüştü gözüme ama keşke alsaymışım.
Ebebekten almıştım pamuk yatak. O daha da inceymiş belki 3,5-4 cm filan.
Elimi koyuyorum yatağın çitaları batıyor
Kardeşim avize ve halıyla beraber yatağı da alıp yollayacak artık
O ağrı arada bende de oluyor canım, artık hepsi normal gibi...
Artık ani ve hızlı hareket etmemek lazım
Teşekkürler
Acaba sadece Ankara için mi geçerli
Eşim burda var mı soruştursun Bi...
merhaba kızlar
MutluBulut_ iyiyim ben biraz halsizim ama sende iyisindir umarım
Y Ysmnmesut benim gündüz olmuyor da geceleri bazen oluyor kalkıp yürüyorum sonra geçiyor
sekerli_seker benim görümcemlerde var ama onlarınki akşam ışıklar yanınca belli oluyor acaba seninkide öylemi
kızlar bebişinizi yıkarken ilk başlarda sabun kullancakmısınız ben evde bulunsun istedim buchen yada mustella tavsiye ettiler ama miniğimin gözlerini yakarmı acaba
Anladim canim icine sinen gibi olur insallah. O kadar ince yatagi neden yaparlar ki :/
Günaydın kızlar bizim yumurcak birazdan nefes boruma değecek galibaiyice yukarı tırmanıyor annem anlatır bende hep annemin yukarısında durmuşum ve 9 ay 10 gün dolmuş ben bir 10 gün daha beklemişim ama 3 kilo doğmuşum doğrumu bilmem ama sen kaç kilo doğduysan bebeğinde o kiloya yakın doğarmış
Ayni benim esim birde daha ne istiyosun cok guzel demez miPark yatak için canım
Onların alt kısmı ağ ya ondan incelik pek önemli değil
Ben ebebek te ince olduğunu bildim ama bendeki herüfbişey olmaz diye aldırttı, sonra da niye aldın madem diyor
Ben de kardeşlerim de genel olarak 36-38 hafta arası doğmuşuz canım
7 aylık doğan kardeşim hariç hepimiz de 3.500 civarı doğmuşuz
Bakalım kızçem kaç kilo olacak
Günaydın kızlar bizim yumurcak birazdan nefes boruma değecek galibaiyice yukarı tırmanıyor annem anlatır bende hep annemin yukarısında durmuşum ve 9 ay 10 gün dolmuş ben bir 10 gün daha beklemişim ama 3 kilo doğmuşum doğrumu bilmem ama sen kaç kilo doğduysan bebeğinde o kiloya yakın doğarmış
Kizlar ben cekilisten hediye terlik seti kazandim demistim ya 1 ay sonra kadin yapti sonunda. Farkli model yapmis cok abartili ben kendime yakistiramadim. Birde kargo karsi odemeli gondericem dedi. Hic kullanmayacagim seye niye para vereyim dedim. Birde elime ulasinca instagramda resim paylasmami istedi cekilisten kazandigim hediye diye akrabalarim gorecek bunuda yapmak istemedigimden istemiyorum dedim :) suan icim rahat kendi istedigim modeli yaparim en azindan takarim :)
çok güzel olmuş canım güle güle kullan hazır sanırım değilmiKızlar bnm kapı süsüm de böyle oldu, ben çok beğendim umarım sizden de onay alırım :)
çok güzel tatlım, kendin mi yaptın?Kızlar bnm kapı süsüm de böyle oldu, ben çok beğendim umarım sizden de onay alırım :)
çok güzel olmuş canım güle güle kullan hazır sanırım değilmi
çok güzel tatlım, kendin mi yaptın?
Kizlar ben cekilisten hediye terlik seti kazandim demistim ya 1 ay sonra kadin yapti sonunda. Farkli model yapmis cok abartili ben kendime yakistiramadim. Birde kargo karsi odemeli gondericem dedi. Hic kullanmayacagim seye niye para vereyim dedim. Birde elime ulasinca instagramda resim paylasmami istedi cekilisten kazandigim hediye diye akrabalarim gorecek bunuda yapmak istemedigimden istemiyorum dedim :) suan icim rahat kendi istedigim modeli yaparim en azindan takarim :)
Ayni benim esim birde daha ne istiyosun cok guzel demez mi
Ben 4.500gr doğmuşum
Vah bana ozman.
Kızlar bnm kapı süsüm de böyle oldu, ben çok beğendim umarım sizden de onay alırım :)
Canım cok guzel güle güle kulanın :)Kızlar bnm kapı süsüm de böyle oldu, ben çok beğendim umarım sizden de onay alırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?