-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132

Canım tekrar geçmiş olsun, korktugun gibi olmamasına sevindim.
Terliğin çok güzel olmuş, güle güle kullan :)

Günaydın annişler
Ben çarşıdayım sabah sabah deli dürttü.
Evde misafir yatıyor bende alışverişte
Elyafı aldım, kristal tül aldım. Kapı süsümüzü halledicem inş

Oh oh iyi uyu canim insan deliksiz uykuya ihtiyac duyuyo gercekten
Yatak ikeadan mi ? Ayni yorumlari okumustum netten

Hiç sorma o deliksiz uyku ne güzel bişey

Yatağı ikeadan almamıştım canım. İnce görünmüştü gözüme ama keşke alsaymışım.

Ebebekten almıştım pamuk yatak. O daha da inceymiş belki 3,5-4 cm filan.
Elimi koyuyorum yatağın çitaları batıyor
Kardeşim avize ve halıyla beraber yatağı da alıp yollayacak artık

O ağrı arada bende de oluyor canım, artık hepsi normal gibi...
Artık ani ve hızlı hareket etmemek lazım

Gunaydinn. Kizlar ben ank dayim belediyeler bebek dogunca nufus cuzdani ile hosgeldin bebek paketi icinde hast cikisi filan varmis almayi unutmayinnnn

Teşekkürler

Acaba sadece Ankara için mi geçerli
Eşim burda var mı soruştursun Bi...

Anladim canim icine sinen gibi olur insallah. O kadar ince yatagi neden yaparlar ki :/

Günaydın kızlar bizim yumurcak birazdan nefes boruma değecek galiba iyice yukarı tırmanıyor annem anlatır bende hep annemin yukarısında durmuşum ve 9 ay 10 gün dolmuş ben bir 10 gün daha beklemişim ama 3 kilo doğmuşum doğrumu bilmem ama sen kaç kilo doğduysan bebeğinde o kiloya yakın doğarmış

ben kullanmayı düşünmüyorum canım. şampuanıyla o minicik vücudunu yıkarım zaten meleğimin

Tünaydın kızlar uykusuz gecelerden, karın kas ağrılı günlerden selam olsun her kese
İnşallah az kaldı, 1,5 ay benim de bebeğim artık kaburgama iyice baskı yapıyor, oturamıyorum, yatamıyorum, gezirken de çok aşağıda hissediyorum, baya ağırlaştık

Anladim canim icine sinen gibi olur insallah. O kadar ince yatagi neden yaparlar ki :/

Park yatak için canım
Onların alt kısmı ağ ya ondan incelik pek önemli değil

Ben ebebek te ince olduğunu bildim ama bendeki herüf bişey olmaz diye aldırttı, sonra da niye aldın madem diyor

Ben de kardeşlerim de genel olarak 36-38 hafta arası doğmuşuz canım
7 aylık doğan kardeşim hariç hepimiz de 3.500 civarı doğmuşuz

Bakalım kızçem kaç kilo olacak

Kizlar ben cekilisten hediye terlik seti kazandim demistim ya 1 ay sonra kadin yapti sonunda. Farkli model yapmis cok abartili ben kendime yakistiramadim. Birde kargo karsi odemeli gondericem dedi. Hic kullanmayacagim seye niye para vereyim dedim. Birde elime ulasinca instagramda resim paylasmami istedi cekilisten kazandigim hediye diye akrabalarim gorecek bunuda yapmak istemedigimden istemiyorum dedim :) suan icim rahat kendi istedigim modeli yaparim en azindan takarim :)

Ayni benim esim birde daha ne istiyosun cok guzel demez mi

Ben 4.500gr doğmuşum
Vah bana ozman.

İstediğin gibi olmayacaksa neye lazımmış
Bide kargo ücreti ödetcek ne anladım o işten, hediyeden..
İyi yapmışsın canım, olacaksa istediğin gb olsun zaten.

Herşeyi geçtim senin istediğin gibi değilse en iyisini yapmışsın canım

Sen kendi istediğin neyse onu yap da.... Sizin kendi arabanız yoktu demi? O şeylerin satıldığı yerler uzaktı sanki?
Bulunduğunuz ilçede hiç bu tip ürünleri satan yer yok mu canım?

Ayni benim esim birde daha ne istiyosun cok guzel demez mi

Yok benimki direk söyleniyor. Ben beğenmedim kafa ütülerim ya ondan vay efendim niye almışım, kim al demiş......

Ben 4.500gr doğmuşum
Vah bana ozman.

Oyh maşallah
Kızçen sana çekmesin o Zaman annesi

Kızlar bnm kapı süsüm de böyle oldu, ben çok beğendim umarım sizden de onay alırım :)

Gayet güzel olmuş canım
Güle güle kullanın

Ben de bunlardan beğenmiştim ama bana biraz pahalı gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…