-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar merhabalar zor iki gün geçirdim pazartesi gecesinden salı sabahına kadar sürekli kustum içim dışıma çıktı koluma kaldıracak halim kalmadı dün acile gittik serum takıldı ve bugun sabaha kadar uyudum ama hala çok iyi değilim duanızı esirgemeyin umarım en yakın Zaman'da kendime gelirim hamile hamile hastalık hiç çekilmiyor Allah günah yazmasın ama

Kızlar merhabalar zor iki gün geçirdim pazartesi gecesinden salı sabahına kadar sürekli kustum içim dışıma çıktı koluma kaldıracak halim kalmadı dün acile gittik serum takıldı ve bugun sabaha kadar uyudum ama hala çok iyi değilim duanızı esirgemeyin umarım en yakın Zaman'da kendime gelirim hamile hamile hastalık hiç çekilmiyor Allah günah yazmasın ama
Gecmis olsun canim.

Merhaba annişler

Kizlar neredesiniz bugun hadi gelin :)

Evde yorgun argın yatıyoruz canım : )
2 gün üst üste çarşıya çıkınca pertim çıkmış. Sabaha kadar balon gibi ayaklarla yattım

Sen nasılsın

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Yazın hastalığı hiç sevmiyorum :( üstüne hamileyken çekilmez oluyor zaten
Sana ikisi birden denk gelmiş....

yengec4 yengec4 canım kedilerle yaşayanlara test filan yapılıyordu... Adını hatırlayamadım. Onu yaptırmışmıydın
İnş bişey yoktur

Sırf bu yüzden bütün hayvanlardan uzak duruyorum....

Sağolun kızlar hiç sormayın yaa Rabbim kimseyi hasta etmesin bu haldeyken ne yiyebiliyorsun nede içebiliyorsun umarım hemen iyileşirim cumada kontrolüm var doktor umarım o zamana birşeyim kalmaz

Merhaba annişler

Evde yorgun argın yatıyoruz canım : )
2 gün üst üste çarşıya çıkınca pertim çıkmış. Sabaha kadar balon gibi ayaklarla yattım

Sen nasılsın

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Yazın hastalığı hiç sevmiyorum :KK43: üstüne hamileyken çekilmez oluyor zaten
Sana ikisi birden denk gelmiş....

yengec4 yengec4 canım kedilerle yaşayanlara test filan yapılıyordu... Adını hatırlayamadım. Onu yaptırmışmıydın
İnş bişey yoktur

Sırf bu yüzden bütün hayvanlardan uzak duruyorum....
Ayy bi.an yorgan diye okudum :D anaa o kadar sogudumu oralar diyecektim :D artik yoruluyoruz canim ne aldin carsidan pijama disinda baakyim :D

E Bebek'ten ürünlerim hemen geldi kızlar çok hızlı çalışıyorlar cumartesi ürünü aldım salı geldi ama hala açamadım umarım güzeldir araba konusunda chicconun bu ürünü düşünüyorum biraz fikriniz varmı kızlar hiç

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 39
Sağolun kızlar hiç sormayın yaa Rabbim kimseyi hasta etmesin bu haldeyken ne yiyebiliyorsun nede içebiliyorsun umarım hemen iyileşirim cumada kontrolüm var doktor umarım o zamana birşeyim kalmaz
Kalmaz canim insallah toparlanirsin yat dinlen sen

geçmiiş olsun canım valla hamileyken ne hastalık ne de sıcak hava çekiliyor Allah yardımcımız olsun

Slm kızlar Nasılsıniz ya kafama takılan bişey var hangi marka balık yağı kullanıyorsunuz beni ternetten arastirdim her balıkı yagi güvenilir değilimis içerisinde yüksek miktarda a vitamini oluyormus bu da genelde balık karacigerinden elde edilen yağlarda varmıs ve bana yazdığıda onlardan simdi bilemedim kullansammi başka bi markami alsam.
He bide balık yağını nasıl kullanıyorsunuz hergunmu yoksa gün aşırı falan mı?
Merhaba cnm ben I-MOM kullaniyorum, kahve renkli kapsulda, gunde 1 kere. Doktor tamamen zararsiz dedi

Ayy bi.an yorgan diye okudum :KK70: anaa o kadar sogudumu oralar diyecektim :KK70: artik yoruluyoruz canim ne aldin carsidan pijama disinda baakyim :KK70:

Sen de baya yorgunsun anlaşıldı :KK45:

Keşke yorganla yatabilsek nerdeeeee, yanıyoruuuuuz
Dünki çıktığım çarşıda ne kendime ne kızıma bişey alamadık canım
Eşim gözlüğünü kaybetmişti onu aldık.
Sonra arkadaşlarla yemek yiyip sinemaya gittik.

Bu arada kardeşim dün halımızı ve avizemizi alacaktı ama işten geç gelince üstüne değiştirip mağazaya girmeye fırsatı kalmamış. Ama reyonlarda ürünü görebilmiş resmini attı bakalım gelecekler yakında inş.

Canim gecmis olsun. Neden kustun? Hastamisin? Bugun sabah benim de midem bulaniyordu...

E Bebek'ten ürünlerim hemen geldi kızlar çok hızlı çalışıyorlar cumartesi ürünü aldım salı geldi ama hala açamadım umarım güzeldir araba konusunda chicconun bu ürünü düşünüyorum biraz fikriniz varmı kızlar hiç
Cnm benim arkadaş da aynen bundan aldı daha önce, çok ağır dedi, sonra hemen değiştirmiş, tabii zevkler istekler farklı. O şöyle anlattı ki araba ağır + bebek ağırlığı + çanta falan çok zorlanıyorsun dedi. Yine sen bilirsin tabii. Arkadaşım bana basit hafif bir şey almayı önerdi. Bize hediyye gelecek, o yüzden ne gelirse onu kullanıcaz :)) sadece hafif olsun istedik

Daha önce paylaştım galiba ama ürünler bunlar. Halı gri olan

Eki Görüntüle 1874991

Eki Görüntüle 1874992

Bu arada ben bi ara bu fonu alıcam netten

Eki Görüntüle 1874993

Sonrasında sanırım oda için eksik kalmamış oluyor inş

Güzeller tatlım, inşallah biz de bu hafta odayı toparlarız, perdemizi seçdik, sticker sipariş verdim resmini atarım size. Halıyı babaannemiz veriyor, karyolasın da kururuz, sona artık ufak tefek dekor şeyleri kalır. Aa bir de dolap sipariş vericez.. İnşallah bebek gelmeden önce tamamlarım :KK48:

Cnm benim arkadaş da aynen bundan aldı daha önce, çok ağır dedi, sonra hemen değiştirmiş, tabii zevkler istekler farklı. O şöyle anlattı ki araba ağır + bebek ağırlığı + çanta falan çok zorlanıyorsun dedi. Yine sen bilirsin tabii. Arkadaşım bana basit hafif bir şey almayı önerdi. Bize hediyye gelecek, o yüzden ne gelirse onu kullanıcaz :)) sadece hafif olsun istedik

tugder tugder cim ben arabaya yorum yapamadım hiç bilmediğim için ama eğerki agra bahsettiği gibi ağırsa alma derim ben de...
Çünkü gerçekten hiç kimse ağır arabayı tavsiye etmiyor...

Hani madem bütçeni bu kadar açabiliyorsun maclaren lere bak.
Bebek ilk doğduğunda da sonrasında da rahatlıkla kullanabilirsin. Senelerce işini görür. O arabadan şikayet edeni hiç görmedim

Ki ben de ilerde maclaren almayı düşünüyorum, her türlü yolumuz baston pusetlere düşecek

Güzeller tatlım, inşallah biz de bu hafta odayı toparlarız, perdemizi seçdik, sticker sipariş verdim resmini atarım size. Halıyı babaannemiz veriyor, karyolasın da kururuz, sona artık ufak tefek dekor şeyleri kalır. Aa bir de dolap sipariş vericez.. İnşallah bebek gelmeden önce tamamlarım :KK48:

Başlayın başlayın artık canım.
Tedbirde fayda var ne de olsa

Perdesi güzel :KK200: sticker ını da yesinler :KK50:

Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen.

Back
X