- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun canim.Kızlar merhabalar zor iki gün geçirdim pazartesi gecesinden salı sabahına kadar sürekli kustum içim dışıma çıktı koluma kaldıracak halim kalmadı dün acile gittik serum takıldı ve bugun sabaha kadar uyudum ama hala çok iyi değilim duanızı esirgemeyin umarım en yakın Zaman'da kendime gelirim hamile hamile hastalık hiç çekilmiyor Allah günah yazmasın ama
Kizlar neredesiniz bugun hadi gelin :)
Kızlar merhabalar zor iki gün geçirdim pazartesi gecesinden salı sabahına kadar sürekli kustum içim dışıma çıktı koluma kaldıracak halim kalmadı dün acile gittik serum takıldı ve bugun sabaha kadar uyudum ama hala çok iyi değilim duanızı esirgemeyin umarım en yakın Zaman'da kendime gelirim hamile hamile hastalık hiç çekilmiyor Allah günah yazmasın ama
Ayy bi.an yorgan diye okudumMerhaba annişler
Evde yorgun argın yatıyoruz canım : )
2 gün üst üste çarşıya çıkınca pertim çıkmış. Sabaha kadar balon gibi ayaklarla yattım
Sen nasılsın
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Yazın hastalığı hiç sevmiyorumüstüne hamileyken çekilmez oluyor zaten
Sana ikisi birden denk gelmiş....
yengec4 canım kedilerle yaşayanlara test filan yapılıyordu... Adını hatırlayamadım. Onu yaptırmışmıydın
İnş bişey yoktur
Sırf bu yüzden bütün hayvanlardan uzak duruyorum....
Kalmaz canim insallah toparlanirsin yat dinlen senSağolun kızlar hiç sormayın yaa Rabbim kimseyi hasta etmesin bu haldeyken ne yiyebiliyorsun nede içebiliyorsun umarım hemen iyileşirim cumada kontrolüm var doktor umarım o zamana birşeyim kalmaz
geçmiiş olsun canım valla hamileyken ne hastalık ne de sıcak hava çekiliyor Allah yardımcımız olsunKızlar merhabalar zor iki gün geçirdim pazartesi gecesinden salı sabahına kadar sürekli kustum içim dışıma çıktı koluma kaldıracak halim kalmadı dün acile gittik serum takıldı ve bugun sabaha kadar uyudum ama hala çok iyi değilim duanızı esirgemeyin umarım en yakın Zaman'da kendime gelirim hamile hamile hastalık hiç çekilmiyor Allah günah yazmasın ama
Merhaba cnm ben I-MOM kullaniyorum, kahve renkli kapsulda, gunde 1 kere. Doktor tamamen zararsiz dediSlm kızlar Nasılsıniz ya kafama takılan bişey var hangi marka balık yağı kullanıyorsunuz beni ternetten arastirdim her balıkı yagi güvenilir değilimis içerisinde yüksek miktarda a vitamini oluyormus bu da genelde balık karacigerinden elde edilen yağlarda varmıs ve bana yazdığıda onlardan simdi bilemedim kullansammi başka bi markami alsam.
He bide balık yağını nasıl kullanıyorsunuz hergunmu yoksa gün aşırı falan mı?
Ayy bi.an yorgan diye okudumanaa o kadar sogudumu oralar diyecektim
artik yoruluyoruz canim ne aldin carsidan pijama disinda baakyim
![]()
Canim gecmis olsun. Neden kustun? Hastamisin? Bugun sabah benim de midem bulaniyordu...Kızlar merhabalar zor iki gün geçirdim pazartesi gecesinden salı sabahına kadar sürekli kustum içim dışıma çıktı koluma kaldıracak halim kalmadı dün acile gittik serum takıldı ve bugun sabaha kadar uyudum ama hala çok iyi değilim duanızı esirgemeyin umarım en yakın Zaman'da kendime gelirim hamile hamile hastalık hiç çekilmiyor Allah günah yazmasın ama
Cnm benim arkadaş da aynen bundan aldı daha önce, çok ağır dedi, sonra hemen değiştirmiş, tabii zevkler istekler farklı. O şöyle anlattı ki araba ağır + bebek ağırlığı + çanta falan çok zorlanıyorsun dedi. Yine sen bilirsin tabii. Arkadaşım bana basit hafif bir şey almayı önerdi. Bize hediyye gelecek, o yüzden ne gelirse onu kullanıcaz :)) sadece hafif olsun istedikE Bebek'ten ürünlerim hemen geldi kızlar çok hızlı çalışıyorlar cumartesi ürünü aldım salı geldi ama hala açamadım umarım güzeldir araba konusunda chicconun bu ürünü düşünüyorum biraz fikriniz varmı kızlar hiç
Güzeller tatlım, inşallah biz de bu hafta odayı toparlarız, perdemizi seçdik, sticker sipariş verdim resmini atarım size. Halıyı babaannemiz veriyor, karyolasın da kururuz, sona artık ufak tefek dekor şeyleri kalır. Aa bir de dolap sipariş vericez.. İnşallah bebek gelmeden önce tamamlarımDaha önce paylaştım galiba ama ürünler bunlar. Halı gri olan
Eki Görüntüle 1874991
Eki Görüntüle 1874992
Bu arada ben bi ara bu fonu alıcam netten
Eki Görüntüle 1874993
Sonrasında sanırım oda için eksik kalmamış oluyor inş
Cnm benim arkadaş da aynen bundan aldı daha önce, çok ağır dedi, sonra hemen değiştirmiş, tabii zevkler istekler farklı. O şöyle anlattı ki araba ağır + bebek ağırlığı + çanta falan çok zorlanıyorsun dedi. Yine sen bilirsin tabii. Arkadaşım bana basit hafif bir şey almayı önerdi. Bize hediyye gelecek, o yüzden ne gelirse onu kullanıcaz :)) sadece hafif olsun istedik
Güzeller tatlım, inşallah biz de bu hafta odayı toparlarız, perdemizi seçdik, sticker sipariş verdim resmini atarım size. Halıyı babaannemiz veriyor, karyolasın da kururuz, sona artık ufak tefek dekor şeyleri kalır. Aa bir de dolap sipariş vericez.. İnşallah bebek gelmeden önce tamamlarım![]()
Kızlar merhabalar zor iki gün geçirdim pazartesi gecesinden salı sabahına kadar sürekli kustum içim dışıma çıktı koluma kaldıracak halim kalmadı dün acile gittik serum takıldı ve bugun sabaha kadar uyudum ama hala çok iyi değilim duanızı esirgemeyin umarım en yakın Zaman'da kendime gelirim hamile hamile hastalık hiç çekilmiyor Allah günah yazmasın ama