-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Günaydın annişler

Bugün geç uyandım ilk defa ama gece uyuyamadım. Karnım ağrıdı başta o geçti bu seferde belim ağrıdı

Kızlar siz yana yatabiliyormusunuz
Normalde ben yüz üstü ya da sırt üstü hiiç yatamam. Hamilelik ilerledikçe bana bişeyler oldu yan yatınca kalçam ağrıyor. Ne zaman gözümü açsam da sırt üstü buluyorum kendimi....

Mutlubulut resimleri paylaşmayı unutma haaaa :)
Bizim burdaki ebebekte de olsa o kampanya keşke. Bende almayı çok istiyom
Canım aslında sol yatmak iyi diyorlar da, benim tırtılım rahatsız oluyo, sağa da yatsam sola da yatsam tekme tokatla rahst durmuyo, sırt üstü yatınca da bazen nefes darlığı oluyo, yani anlayacağın rahat pozisyon bulmak için baya uğraşıyorum :KK12:

Merhaba annişler nasılsınız? Biz bugün 2 saatlık ofise gittik geldik. Artık çok şükür ağrı yok, dinlenmek iyi gelmiş :halay:

Benim yatma pozisyonunda hiç sorunum yok çok şükür saatlerce deliksiz uyuyabiliyorum yengec4 yengec4 canım kramp olmaması için Magnoram iç günlük bir kase yoğurt ile sütü iç krampın olmaz Can'ım

hoş geldin 1 kız bir erkek ne güzel maşallah:nazar:

Teşekkür ederim. Bende bugün 32 hafta raporunu almaya gittim doktora. Bebek baş aşağı duruyor haftasından da önde gidiyor herşeye hazırlıklı ol eylül sonu bile gelebilir dedi
Ben daha yeni izne ayrıldım hiç bişey hazır değil napacaz bakalım

Slm kızlar Nasılsıniz? Çarşamba günü Dr gidiyorum devlet hastanesine randevu aldım sonunda bi türlü düşmüyodu o yüzden özele gitmiştim ve dr bebekte gelişim geriliği olduğun söylemişti herneyse bende geçen pazar biraz kendimi sis ve huzursuz hissediyodum birazda şancim vardı yine de Mevlüt vardı oraya gittim ablamdan da tansiyon cihazını istemiştim Dr sürekli tansiyonumu ölçmemi istemisti olası bi tansiyon yüksekliğinde bebekte gelişim geriliğine sebep olabilir diye işte bende öğün öylesine bi ölciyim dedim ve tansiyonum 14/9 olmuş şok oldum ve kendimi tutamadım okadar milletin içinde aptalca ağladım esimi aradim ve acile gittim hemen bebegimin kalp atislari ve benim tansiyonunm takip edildi bisey cikmadi sukur acilmamda yok ve orda bi sok daha bebegimde gelisim geriligi yokmus haftasiyla uyumluymus rahatladim ama bu durum beni inanılmaz korkutuyo du cunki kiz kardeşim gebeliğin 20. Haftasından sonra bebeğin de gelişim geriliği teşhis edilmişti ancak 29. Haftaya kadar bebek anne karnında tutula bildi acil sezaryen ile 29. Hafta 700gr olarak bebeği doğdu ve kardeşim gebelik zehirlenmesi (preklampsi) nedeniyle 11 gün yattı kabus gibi günlerdi ki çok şükür atlattı oda bebeğide hayata Tutundu Rabbim kimseyi evladına sinamasin bunları niye yazdım bilmiyorum ama paylaşmak istedim Rabbim hepimize sağ salim sağlıkli güzel doğumlar nasip etsin sağlıkla kucağımza alalım meleklerimizi...

Slm kızlar Nasılsıniz? Çarşamba günü Dr gidiyorum devlet hastanesine randevu aldım sonunda bi türlü düşmüyodu o yüzden özele gitmiştim ve dr bebekte gelişim geriliği olduğun söylemişti herneyse bende geçen pazar biraz kendimi sis ve huzursuz hissediyodum birazda şancim vardı yine de Mevlüt vardı oraya gittim ablamdan da tansiyon cihazını istemiştim Dr sürekli tansiyonumu ölçmemi istemisti olası bi tansiyon yüksekliğinde bebekte gelişim geriliğine sebep olabilir diye işte bende öğün öylesine bi ölciyim dedim ve tansiyonum 14/9 olmuş şok oldum ve kendimi tutamadım okadar milletin içinde aptalca ağladım esimi aradim ve acile gittim hemen bebegimin kalp atislari ve benim tansiyonunm takip edildi bisey cikmadi sukur acilmamda yok ve orda bi sok daha bebegimde gelisim geriligi yokmus haftasiyla uyumluymus rahatladim ama bu durum beni inanılmaz korkutuyo du cunki kiz kardeşim gebeliğin 20. Haftasından sonra bebeğin de gelişim geriliği teşhis edilmişti ancak 29. Haftaya kadar bebek anne karnında tutula bildi acil sezaryen ile 29. Hafta 700gr olarak bebeği doğdu ve kardeşim gebelik zehirlenmesi (preklampsi) nedeniyle 11 gün yattı kabus gibi günlerdi ki çok şükür atlattı oda bebeğide hayata Tutundu Rabbim kimseyi evladına sinamasin bunları niye yazdım bilmiyorum ama paylaşmak istedim Rabbim hepimize sağ salim sağlıkli güzel doğumlar nasip etsin sağlıkla kucağımza alalım meleklerimizi...
Cok sukur canim gerilik yokmus ya Allah kimseyi evladiyla sinamasin insallah

Günaydın kızlar :KK24:
@Quixx çok geçmiş olsun inş. Tekrarlamaz da rahat rahat beklersiniz son haftaları C ceylomusti ne güzel bi tecrübeli anne daha :) MutluBulut_ MutluBulut_ çok iyi düşünmüşsun her şubede vermiyorlar galiba :KK43:

Günaydın annişler

Bugün geç uyandım ilk defa ama gece uyuyamadım. Karnım ağrıdı başta o geçti bu seferde belim ağrıdı

Kızlar siz yana yatabiliyormusunuz
Normalde ben yüz üstü ya da sırt üstü hiiç yatamam. Hamilelik ilerledikçe bana bişeyler oldu yan yatınca kalçam ağrıyor. Ne zaman gözümü açsam da sırt üstü buluyorum kendimi....

Mutlubulut resimleri paylaşmayı unutma haaaa :)
Bizim burdaki ebebekte de olsa o kampanya keşke. Bende almayı çok istiyom
Kizlar gittim geldim ama cok fena oldum ya eve zor attim kendimi yarim saat minibusle gidis e bi o kadarda gelis :( pek biseyde bakmadim kotu hissedince kendimi o set , 4 paket temizleme pamugu, uni baby alt degistirme ortusu sadece bunlari aldim guya neler bakacaktim. Bu arada ben ozellikle ilk aylar sadece pamuk ve su ile temizlicem bebegimin altini siz ne dusunuyosunuz bu konuda ? Annem niye direk islak mendil kullanmiyosun dedi de :/ islak mendili sadece ev disinda kullanmak istiyorum ben

Uykudan bahsetmissiniz ben uykuyu gectim normalde oturup yatarken bile rahat degilim :(

İnş. Sağlıklı haberlerini alırsın bebişinin

Kizlar gittim geldim ama cok fena oldum ya eve zor attim kendimi yarim saat minibusle gidis e bi o kadarda gelis :KK43: pek biseyde bakmadim kotu hissedince kendimi o set , 4 paket temizleme pamugu, uni baby alt degistirme ortusu sadece bunlari aldim guya neler bakacaktim. Bu arada ben ozellikle ilk aylar sadece pamuk ve su ile temizlicem bebegimin altini siz ne dusunuyosunuz bu konuda ? Annem niye direk islak mendil kullanmiyosun dedi de :/ islak mendili sadece ev disinda kullanmak istiyorum ben
Ben de ilk aylar pamuk ve su düşünüyorum canım ama hastane çantasına ıslak mendil koycam mecbur

Kizlar gittim geldim ama cok fena oldum ya eve zor attim kendimi yarim saat minibusle gidis e bi o kadarda gelis :KK43: pek biseyde bakmadim kotu hissedince kendimi o set , 4 paket temizleme pamugu, uni baby alt degistirme ortusu sadece bunlari aldim guya neler bakacaktim. Bu arada ben ozellikle ilk aylar sadece pamuk ve su ile temizlicem bebegimin altini siz ne dusunuyosunuz bu konuda ? Annem niye direk islak mendil kullanmiyosun dedi de :/ islak mendili sadece ev disinda kullanmak istiyorum ben
Kafa da gitti yine benim :)
Sadece onlar mi varmiss set degilmiiydi oo sıcak mahfediyor ya cikilmiyor bi yere yalnız cikmamaya çalışıyorum ben de artık

Amin kuzum çok şükür gerilik yok dedi Dr inşallah çarşambada bi sorun olmadığını söyler Dr. Da rahat rahat doğumu beklerim hayirlisiyla.
Insallah canim
Ben de ilk aylar pamuk ve su düşünüyorum canım ama hastane çantasına ıslak mendil koycam mecbur
Tabi canim bende koyucam 1 paket

Kafa da gitti yine benim :)
Sadece onlar mi varmiss set degilmiiydi oo sıcak mahfediyor ya cikilmiyor bi yere yalnız cikmamaya çalışıyorum ben de artık
Yok yok canim o set harici onlari aldim :) o paketin icindekilerininde yarisini kullanmam sanirim :D

aynı bende ki şikayetleri yazmışsın canım solda bebek rahatsız oluyor ittiriyor adeta:KK53: sağda yatsam biryere kadar sonra sola dönüyorum ama dönerken kuyruk sokumu ve kasıklarda ağrı oluyor maalesef sonra uyanıyorum bir bakıyorum kendimi sırt üstü buluyorum şaşırdım iyice:KK71:arkadaşlarım var hamile işyerinden kimileri hiç sıkıntı yaşamıyor kimileri de bizim gibi zorlanıyor uyurken

Aynı şeyler canım inan aynı
Sağda da rahatsız hanım ama solda daha rahatsız ediyor beni minik hanımım

Canım aslında sol yatmak iyi diyorlar da, benim tırtılım rahatsız oluyo, sağa da yatsam sola da yatsam tekme tokatla rahst durmuyo, sırt üstü yatınca da bazen nefes darlığı oluyo, yani anlayacağın rahat pozisyon bulmak için baya uğraşıyorum :KK12:

Ancak sağda uykuya dalıyorum ben canım. Sırt üstü hangi uyku sırasında geçiyorum bilmiyorum :)

Merhaba annişler nasılsınız? Biz bugün 2 saatlık ofise gittik geldik. Artık çok şükür ağrı yok, dinlenmek iyi gelmiş :halay:

Dinlenmenin tabiki çok büyük faydası var canım. Arada bir çarşıya çıkmak ya da bir iki saatliğine işe gitmek insanı hergün işe gitmek gibi yormaz

Amin canım. Bebeklerin gelişimi haftadan haftaya değişir canım. Bi bakmışsın ileri gidiyor, bi bakmışsın tam gününde. Bakmışsın geriden geliyor
Bu o kadar sorun edilecek bişey değil.
Ama tansiyon önemli eğer ki böyle yükseliyorsa dikkat et canım.
Miniklerimiz Rabbime emanet inş.

Ablana da geçmiş olsun. Elbette o zamanlar çok zorlanmıştır ama çok şükür iyileşmiş şimdi

Artık herşey zor canım. Toplu taşıma zaten zulüm. İstanbul faktörünü hiç hesaba katmıyom bile

Ben evde olduğum süre boyunca kızımın poposunu hep yıkıcam canım. Yıkayınca hemen sarayım diye pamuklu bezleri bile ayarladım
Hastane çantası için zaten ıslak mendil aldım. Zaten Bebek çantasında durur ıslak mendil ancak

Insallah canim

Tabi canim bende koyucam 1 paket

Yok yok canim o set harici onlari aldim :) o paketin icindekilerininde yarisini kullanmam sanirim :KK70:
Güle güle kullan canım kullanmadiklarini birilerine hediye de goturebilirsin belki onların işine yarar :)

Ancak sağda uykuya dalıyorum ben canım. Sırt üstü hangi uyku sırasında geçiyorum bilmiyorum :)

Dinlenmenin tabiki çok büyük faydası var canım. Arada bir çarşıya çıkmak ya da bir iki saatliğine işe gitmek insanı hergün işe gitmek gibi yormaz

Amin canım. Bebeklerin gelişimi haftadan haftaya değişir canım. Bi bakmışsın ileri gidiyor, bi bakmışsın tam gününde. Bakmışsın geriden geliyor

Ablana da geçmiş olsun. Elbette o zamanlar çok zorlanmıştır ama çok şükür iyileşmiş şimdi

Artık herşey zor canım. Toplu taşıma zaten zulüm. İstanbul faktörünü hiç hesaba katmıyom bile

Ben evde olduğum süre boyunca kızımın poposunu hep yıkıcam canım. Yıkayınca hemen sarayım diye pamuklu bezleri bile ayarladım
Hastane çantası için zaten ıslak mendil aldım. Zaten Bebek çantasında durur ıslak mendil ancak

Saol kuzum ne biliyim Dr 2 haftalik gerilik var deyince çok korktum ama dediğin gibi bazen böyle olabiliyoMuş ve tansiyon ilk gebeligimde de olmuştu ama doğumda ortaya çıkmıştı bu gebeligimde böyle bi sorun yasiyacagimi hic düşünmedim belkide ihmal ettim ne biliyim Rabbim yardımcımız olsun hepimizin de kuzularimizi sağlıkla kucağımza alalim.

Aynen oyle iyiki oturacak yer vardi yoksa kimse yer falanda vermiyor yani..
Oyy saglikla bir dogsalar bezlerini kirletseler :D

Güle güle kullan canım kullanmadiklarini birilerine hediye de goturebilirsin belki onların işine yarar :)
Sagol canim bitki cayi mesela kullanirmiyim ne ise yariyor bilemedim :D sonra sivi detarjan ve yumusatici var yada sampuan denemek icin kucuk koymuslar onlar. Hani ayip olur sanirim :) bakalim dursunlar simdilik :D

Aynen oyle iyiki oturacak yer vardi yoksa kimse yer falanda vermiyor yani..
Oyy saglikla bir dogsalar bezlerini kirletseler :KK70:

Sagol canim bitki cayi mesela kullanirmiyim ne ise yariyor bilemedim :KK70: sonra sivi detarjan ve yumusatici var yada sampuan denemek icin kucuk koymuslar onlar. Hani ayip olur sanirim :) bakalim dursunlar simdilik :KK70:
Hmm öyle küçükse olmaz bitki çayı anne sütü artırıcı falan. Mi acaba bilmiyorumki bize paket vermiyorlar yani burda yok uygulama :KK53: deterjanı falan kullanabilirsin bence ben babyme aldım deterjan yumusatici leke cikaricisini da aldım hatta çok begendim kokusuz tam istedigim gibi :)

Hmm öyle küçükse olmaz bitki çayı anne sütü artırıcı falan. Mi acaba bilmiyorumki bize paket vermiyorlar yani burda yok uygulama :KK53: deterjanı falan kullanabilirsin bence ben babyme aldım deterjan yumusatici leke cikaricisini da aldım hatta çok begendim kokusuz tam istedigim gibi :)
Arkadasima sordum simdi canim bitki cayi cok ise yariyormus sut arttirmak icin :) aa sende o marka mi aldin :) ben direk sabun tozu dusundugumden kullanmam dedim herhalde :D sen yikamistin dimi canim karistirdim :D

Back
X