Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayın 8 inde gitmiştim kontrole dönmüştü bebişim doktor bi sıkıntı görünmüyo demişti 1 hafta sonra falan giderim ne diçe bakalımSaol cnm senin bebek dönmüsmu
Canım 7 aylık hamilelere verilen bi hediye paketi ama her şehirde yokmusGünaydın kızlar ebebekte ne paketi var kızlar anlamadım ben
Diger sayfada arkadas paketin icindekileri paylasmis canim. 7 ay ve uzeri hamilelere o paket 5 tl karsiliginda veriliyor. Dun bende gittim aldimGünaydın kızlar ebebekte ne paketi var kızlar anlamadım ben
Geçen gün rüyamda bende emzirdim bakalım o dönemde çoğu kişi sıkıntı yaşıyor yara oluyo süt gelmiyor falan bizde normal olur umarımAmin canim ay ruyamda sut geliyodu sag gogsumden kuzenimde normal diyodu.Sut sut diye diye
![]()
Ohh iyi gozun aydin canin normal esin kuzum bizimki şimdiden başladı beni evde yalnız bırakmak istemiyo annen gelsin kalsın diyo herkes yakın aslında eşimin de işten gelmeşi 10 dk anca alır ama bi paniklerdeGünaydın kızlar![]()
Burda uzak E Bebek magazası gidip alamadım bizim babayı ikna edersem birara gideriz evden dışarı çıkamayız doğdu doğacak diyor benden panik daha var diyorum 28 eylüle evden işe işten eve oldum haftaya son iş haftam evdeyim artık![]()
Canim ya gunun belli olmasi ne guzeldir dimi :))Günaydın kızlar![]()
Burda uzak E Bebek magazası gidip alamadım bizim babayı ikna edersem birara gideriz evden dışarı çıkamayız doğdu doğacak diyor benden panik daha var diyorum 28 eylüle evden işe işten eve oldum haftaya son iş haftam evdeyim artık![]()
Insallah canim :))Geçen gün rüyamda bende emzirdim bakalım o dönemde çoğu kişi sıkıntı yaşıyor yara oluyo süt gelmiyor falan bizde normal olur umarım![]()
Hadi yaa :/ bizimde 2 yildir yoktu bu sene cok karinca cikti :/
Insallah gelir acaba neden her magazaya gelmiyormus ki
Günaydın annişler ve bebişler, zafer bayramınız kutlu olsun![]()
Günaydın kızlar
MutluBulut_ bilincaltimizda neler var neler :))
Selen_Ay kötü olmuş yaaa karıncalar napılir bilemedim ki ben de istiyorum paketten ama yok malesef bi yerde olup bi yerde olmaması saçma aslında
![]()
selam kızlar zafer bayramımız kutlu olsun.kaç gündür uyuyamadığın uykuların acısını çıkardım bugün daha yeni kalktım
dün akşam çok şükür dolabımızı kurduk sıra geldi o minnak kıyafetleri yıkayıp ütülemeye![]()
Ben cok istesemde esim istekli degil. Hastane babayi aliyor mu bilmiyorumda gerci ama :) normal sezeryan fark ediyor mu acabaSelen_Ay o karincalar bu sene benim parfum ve sutyenlerim olan yere geldi
mutfakta olsa tamam da, dersin kokuya falan gelmis, 1-2 ay surekli oluyorlar, sonra kayb oluyorlar,
daisy5 cnm benim esim de ayni, benden daha cok heyecanli ve panik
Bu arada hepsiburada ve gittigidiyordna sifaris verdiklerim geldi
Kizlar bir soru daha, dogumunuza esiniz girecek mi?![]()
Seneye cikarlarsa tam bebislerimiz hareketlenince zor olur :/Nasıl unutmuşum yaaa Zafer Bayramımız kutlu olsun
Bu sene bi ayrı azdılar canım. Geçenlerde kapı eşiklerine tuz serpmiştik giremiyorlardı sonra artık yoklar diye süpürüp sildim ya yine dadandılar
Sağol canım senindeee
Her ile aynı anda yapmıyorlar canım bu kötü. İl il
Hadi gözünüz aydın canım
Minnacık kıyafetleri yıkamak ütülemek ayrı heyecan da o üyü sonra bitmiyor :)
Oyyy cok tatli ama :)) baya battaniyen oldu degil mi canim :)
Selen_Ay o karincalar bu sene benim parfum ve sutyenlerim olan yere geldi
mutfakta olsa tamam da, dersin kokuya falan gelmis, 1-2 ay surekli oluyorlar, sonra kayb oluyorlar,
daisy5 cnm benim esim de ayni, benden daha cok heyecanli ve panik
Bu arada hepsiburada ve gittigidiyordna sifaris verdiklerim geldi
Kizlar bir soru daha, dogumunuza esiniz girecek mi?![]()
Seneye cikarlarsa tam bebislerimiz hareketlenince zor olur :/
Oyyy cok tatli ama :)) baya battaniyen oldu degil mi canim :)
Bende annemdekileri dert ettim akrabanin hediyelerini git al diyorum vakit bulamiyo uzak calisiyorum diyo. Keske alsa bana gonderse ama anca gelecegi zaman
Aman canin sakin sana yeterde artar bile bunlarEşyalarınızı güle güle kullanın canım. Eksikler bitti değil mi ?
Karıncalar evde her yerde zaten canım da yatakta özellikle benim tarafıma gelip bana saldırmaları ilginç
Ben eşimin doğuma girmesini çok isterim. Hatta normalde hasta hakkımız, istediğimiz birinin doğumda yanımıza girmesi ama müsade etmiyorlar. Fakültede de müsade ederler mi bilmem
Her zaman vardılar canım da bu sene ayrı bi azdılar. Dediğim gibi yuvalarına biliyorsan etrafına bilmiyorsan kapı eşliğine tuz dökmek girmelerini engelliyor ama süpürünce yine doluyorlar
Şu an 2 örgü, 1 peluş, 5 de penye battaniyem oldu canım
Bu arada penye battaniye isteyene joker mağazasında cartersın 2 li battaniyesi 44 liraya inmiş. Gayet uygun bir fiyat isteyene
Ben alıcaktım yinekardeşimle eşim zor tuttu bir sürü oldu diye
Takım zaten acayip hoşuma gitti. Lacivert artı puantiyeli![]()
Aman canin sakin sana yeterde artar bile bunlaracaba bizim yeni binaydi ondan mi yoktu 2 yil :/ gecen sene sadece kisa dogru tek tuk gormus sasirmistim normalde yazin cikarlar diyr bu sene yazin costular
![]()