Geçen banada yer vermediler genç kızlar oturuyordu durakta birde bana Ateş varmı diye sordular sigara için yuhh dedim ne olmuş bu nesileAynen oyle iyiki oturacak yer vardi yoksa kimse yer falanda vermiyor yani..
Oyy saglikla bir dogsalar bezlerini kirletseler
Sagol canim bitki cayi mesela kullanirmiyim ne ise yariyor bilemedimsonra sivi detarjan ve yumusatici var yada sampuan denemek icin kucuk koymuslar onlar. Hani ayip olur sanirim :) bakalim dursunlar simdilik
Can'ım geçmiş olsun normal çıkmış herşey ne güzel ultrasonsan ultrasona da farkediyormuş kilosu haftası falan şuanda bütün hayatımız bebişlerimiz oldu sağ salim Zaman'ında kavuşalım hepimizSlm kızlar Nasılsıniz? Çarşamba günü Dr gidiyorum devlet hastanesine randevu aldım sonunda bi türlü düşmüyodu o yüzden özele gitmiştim ve dr bebekte gelişim geriliği olduğun söylemişti herneyse bende geçen pazar biraz kendimi sis ve huzursuz hissediyodum birazda şancim vardı yine de Mevlüt vardı oraya gittim ablamdan da tansiyon cihazını istemiştim Dr sürekli tansiyonumu ölçmemi istemisti olası bi tansiyon yüksekliğinde bebekte gelişim geriliğine sebep olabilir diye işte bende öğün öylesine bi ölciyim dedim ve tansiyonum 14/9 olmuş şok oldum ve kendimi tutamadım okadar milletin içinde aptalca ağladım esimi aradim ve acile gittim hemen bebegimin kalp atislari ve benim tansiyonunm takip edildi bisey cikmadi sukur acilmamda yok ve orda bi sok daha bebegimde gelisim geriligi yokmus haftasiyla uyumluymus rahatladim ama bu durum beni inanılmaz korkutuyo du cunki kiz kardeşim gebeliğin 20. Haftasından sonra bebeğin de gelişim geriliği teşhis edilmişti ancak 29. Haftaya kadar bebek anne karnında tutula bildi acil sezaryen ile 29. Hafta 700gr olarak bebeği doğdu ve kardeşim gebelik zehirlenmesi (preklampsi) nedeniyle 11 gün yattı kabus gibi günlerdi ki çok şükür atlattı oda bebeğide hayata Tutundu Rabbim kimseyi evladına sinamasin bunları niye yazdım bilmiyorum ama paylaşmak istedim Rabbim hepimize sağ salim sağlıkli güzel doğumlar nasip etsin sağlıkla kucağımza alalım meleklerimizi...
Aracta mi iciyorlar birde oo..Geçen banada yer vermediler genç kızlar oturuyordu durakta birde bana Ateş varmı diye sordular sigara için yuhh dedim ne olmuş bu nesile
Can'ım geçmiş olsun normal çıkmış herşey ne güzel ultrasonsan ultrasona da farkediyormuş kilosu haftası falan şuanda bütün hayatımız bebişlerimiz oldu sağ salim Zaman'ında kavuşalım hepimiz
Canım stres yapma çok şükür herşey yolundaymış bazı doktorlar gerçekten insanı boşuna strese sokuyorlar Allah seninde hepimizinde yardımcısı olsunSlm kızlar Nasılsıniz? Çarşamba günü Dr gidiyorum devlet hastanesine randevu aldım sonunda bi türlü düşmüyodu o yüzden özele gitmiştim ve dr bebekte gelişim geriliği olduğun söylemişti herneyse bende geçen pazar biraz kendimi sis ve huzursuz hissediyodum birazda şancim vardı yine de Mevlüt vardı oraya gittim ablamdan da tansiyon cihazını istemiştim Dr sürekli tansiyonumu ölçmemi istemisti olası bi tansiyon yüksekliğinde bebekte gelişim geriliğine sebep olabilir diye işte bende öğün öylesine bi ölciyim dedim ve tansiyonum 14/9 olmuş şok oldum ve kendimi tutamadım okadar milletin içinde aptalca ağladım esimi aradim ve acile gittim hemen bebegimin kalp atislari ve benim tansiyonunm takip edildi bisey cikmadi sukur acilmamda yok ve orda bi sok daha bebegimde gelisim geriligi yokmus haftasiyla uyumluymus rahatladim ama bu durum beni inanılmaz korkutuyo du cunki kiz kardeşim gebeliğin 20. Haftasından sonra bebeğin de gelişim geriliği teşhis edilmişti ancak 29. Haftaya kadar bebek anne karnında tutula bildi acil sezaryen ile 29. Hafta 700gr olarak bebeği doğdu ve kardeşim gebelik zehirlenmesi (preklampsi) nedeniyle 11 gün yattı kabus gibi günlerdi ki çok şükür atlattı oda bebeğide hayata Tutundu Rabbim kimseyi evladına sinamasin bunları niye yazdım bilmiyorum ama paylaşmak istedim Rabbim hepimize sağ salim sağlıkli güzel doğumlar nasip etsin sağlıkla kucağımza alalım meleklerimizi...
Evet canım yıkadım şükür kokusuz bişeyler istersen aklında olsun ben beğendimArkadasima sordum simdi canim bitki cayi cok ise yariyormus sut arttirmak icin :) aa sende o marka mi aldin :) ben direk sabun tozu dusundugumden kullanmam dedim herhaldesen yikamistin dimi canim karistirdim
Yuh ciddenGeçen banada yer vermediler genç kızlar oturuyordu durakta birde bana Ateş varmı diye sordular sigara için yuhh dedim ne olmuş bu nesile
Bizim devlet hastanesinde kadın doğum doktorunun bekleme sandalyalerinde erkekler ve gençler oturuyor, hamilelere yer vermıyorlar, arkadaşım eşinle geldin tamam anladık, sen neden oturuyorsun ayakta kaç hamile bayan var karnı burnundaGeçen banada yer vermediler genç kızlar oturuyordu durakta birde bana Ateş varmı diye sordular sigara için yuhh dedim ne olmuş bu nesile
Cnm ya cihazdan cihaza fark ediyor, ben kendimde gördüm, aynı gün iki ultrasyona girdim, birinde düşük kilolu, öbürü normal çıktı. Bi de 2 hafta geriden gelmesi sorun değil biliyorum, 2 haftaya kadar normal.. Doktorlar neler neler görüyorlar, o yüzden onlara böyşe şeyleri pat diye söylemek normal geliyo, benim doktorlar da bana mız mız diyor, insan anlatamıyor ki ilk hamileliyim, bi de 1 buçuk sene sonra hamile kaldım tabii her şeyden endişe edeceğimAmin Saol tatlım çok şükür hersey yolunda şimdilik. İnşallah da bi sorun olmaz evet ultrasondan ultrason fark ediyomus ama bence benim Dr biraz sallamasyon baktı uzun süredir oraya gitmiyorum diye biraz umursamazdi ben daha önce bi problem yoktu dedim oda ben bilemem 4 aydır bana gelmiyorsun dedi o yüzden belkide dikkatlice bakmadi.
Güle güle kullan canımKızlar ebebek paketinde olanlar
Amin talim amin Çok şükür Dr gerilik yok dedi yarın tam kesin belli olucak inşallah hersey yolundadir evet bazı DR lar çok umursamaz oluyorlar boşu boşuna üzüp aglatiyolar insanıCanım stres yapma çok şükür herşey yolundaymış bazı doktorlar gerçekten insanı boşuna strese sokuyorlar Allah seninde hepimizinde yardımcısı olsun
Evet canım aynen öyle Dr lara bazı şeyler basit geliyo yadaki alistiklari için normal geliyo ama dediğin gibi bide bize sorsalar bende kızıma 3 sene sonra tedaviyle hamile kaldım nekadar yıprandim bu süreçte insan biraz daha tatlı ve uygun dille anlatır dimi.Cnm ya cihazdan cihaza fark ediyor, ben kendimde gördüm, aynı gün iki ultrasyona girdim, birinde düşük kilolu, öbürü normal çıktı. Bi de 2 hafta geriden gelmesi sorun değil biliyorum, 2 haftaya kadar normal.. Doktorlar neler neler görüyorlar, o yüzden onlara böyşe şeyleri pat diye söylemek normal geliyo, benim doktorlar da bana mız mız diyor, insan anlatamıyor ki ilk hamileliyim, bi de 1 buçuk sene sonra hamile kaldım tabii her şeyden endişe edeceğim
Amin canim ay ruyamda sut geliyodu sag gogsumden kuzenimde normal diyodu.Evet canım yıkadım şükür kokusuz bişeyler istersen aklında olsun ben beğendimiyi süt artırıcı da kenarda hazir olmuş oldu inş. Gerek kalmaz ama .:))
Hadi yaa :/ bizimde 2 yildir yoktu bu sene cok karinca cikti :/Günaydın annişler
Ya hergün bi bahaneyle uyuyamıyorum ama bu geceki özellikle sinirimi bozdu, yatağımızı karınca bastı yaaaaaaaakulağımın içine girmeye çalışıyo, başka yerlerde geziniyor
Yaaaa ben de o ebebek in paketinden istiyorum duy beni ebebek. Kampanya ben doğurunca mı gelcek buraya.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?