-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Günaydın kızlar

Burda uzak E Bebek magazası gidip alamadım bizim babayı ikna edersem birara gideriz evden dışarı çıkamayız doğdu doğacak diyor benden panik daha var diyorum 28 eylüle evden işe işten eve oldum haftaya son iş haftam evdeyim artık

Ohh iyi gozun aydin canin normal esin kuzum bizimki şimdiden başladı beni evde yalnız bırakmak istemiyo annen gelsin kalsın diyo herkes yakın aslında eşimin de işten gelmeşi 10 dk anca alır ama bi paniklerde

Canim ya gunun belli olmasi ne guzeldir dimi :))

Geçen gün rüyamda bende emzirdim bakalım o dönemde çoğu kişi sıkıntı yaşıyor yara oluyo süt gelmiyor falan bizde normal olur umarım
Insallah canim :))

selam kızlar zafer bayramımız kutlu olsun.kaç gündür uyuyamadığın uykuların acısını çıkardım bugün daha yeni kalktım
dün akşam çok şükür dolabımızı kurduk sıra geldi o minnak kıyafetleri yıkayıp ütülemeye

Selen_Ay o karincalar bu sene benim parfum ve sutyenlerim olan yere geldi mutfakta olsa tamam da, dersin kokuya falan gelmis, 1-2 ay surekli oluyorlar, sonra kayb oluyorlar,
daisy5 cnm benim esim de ayni, benden daha cok heyecanli ve panik
Bu arada hepsiburada ve gittigidiyordna sifaris verdiklerim geldi
Kizlar bir soru daha, dogumunuza esiniz girecek mi?

Eklentiler

• image.webp
    24 KB · Görüntüleme: 33
Nasıl unutmuşum yaaa Zafer Bayramımız kutlu olsun

Hadi yaa :/ bizimde 2 yildir yoktu bu sene cok karinca cikti :/
Insallah gelir acaba neden her magazaya gelmiyormus ki

Bu sene bi ayrı azdılar canım. Geçenlerde kapı eşiklerine tuz serpmiştik giremiyorlardı sonra artık yoklar diye süpürüp sildim ya yine dadandılar

Günaydın annişler ve bebişler, zafer bayramınız kutlu olsun

Sağol canım senindeee

Her ile aynı anda yapmıyorlar canım bu kötü. İl il

Hadi gözünüz aydın canım
Minnacık kıyafetleri yıkamak ütülemek ayrı heyecan da o ütü sonra bitmiyor :)

Ben cok istesemde esim istekli degil. Hastane babayi aliyor mu bilmiyorumda gerci ama :) normal sezeryan fark ediyor mu acaba

Seneye cikarlarsa tam bebislerimiz hareketlenince zor olur :/

Bu da geçen arkadaşımın hediye ettiği hastane çıkışı arkadaşlar

Eki Görüntüle 1878459
Oyyy cok tatli ama :)) baya battaniyen oldu degil mi canim :)
Bende annemdekileri dert ettim akrabanin hediyelerini git al diyorum vakit bulamiyo uzak calisiyorum diyo. Keske alsa bana gonderse ama anca gelecegi zaman

Eşyalarınızı güle güle kullanın canım. Eksikler bitti değil mi ?

Karıncalar evde her yerde zaten canım da yatakta özellikle benim tarafıma gelip bana saldırmaları ilginç

Ben eşimin doğuma girmesini çok isterim. Hatta normalde hasta hakkımız, istediğimiz birinin doğumda yanımıza girmesi ama müsade etmiyorlar. Fakültede de müsade ederler mi bilmem

Seneye cikarlarsa tam bebislerimiz hareketlenince zor olur :/

Her zaman vardılar canım da bu sene ayrı bi azdılar. Dediğim gibi yuvalarına biliyorsan etrafına bilmiyorsan kapı eşliğine tuz dökmek girmelerini engelliyor ama süpürünce yine doluyorlar

Oyyy cok tatli ama :)) baya battaniyen oldu degil mi canim :)
Bende annemdekileri dert ettim akrabanin hediyelerini git al diyorum vakit bulamiyo uzak calisiyorum diyo. Keske alsa bana gonderse ama anca gelecegi zaman

Şu an 2 örgü, 1 peluş, 5 de penye battaniyem oldu canım
Bu arada penye battaniye isteyene joker mağazasında cartersın 2 li battaniyesi 44 liraya inmiş. Gayet uygun bir fiyat isteyene
Ben alıcaktım yine kardeşimle eşim zor tuttu bir sürü oldu diye

Takım zaten acayip hoşuma gitti. Lacivert artı puantiyeli

Aman canin sakin sana yeterde artar bile bunlar acaba bizim yeni binaydi ondan mi yoktu 2 yil :/ gecen sene sadece kisa dogru tek tuk gormus sasirmistim normalde yazin cikarlar diyr bu sene yazin costular

Aman canin sakin sana yeterde artar bile bunlar acaba bizim yeni binaydi ondan mi yoktu 2 yil :/ gecen sene sadece kisa dogru tek tuk gormus sasirmistim normalde yazin cikarlar diyr bu sene yazin costular

2 tane de kundak bezimiz var babamızdan kalan onları hepten unuttum bak

Bizim de yeni ev canım hem de 6. Kat ama Nasıl çıkıyorlar buraya bi türlü anlam veremiyorum

MutluBulut_ Selen_Ay devlet ve fakulteni bilmiyorum da, ozel hastaneler alir diye biliyorum benim esim de pek girmek istemiyor, korkuyor ben istiyorum girsin benle, bebisin de kordonunu o kessin istiyorum, ama sadece ben istiyorum o yok
Selen_Ay eksiklerim bitti sayilir, penye battaniyenin cok olmasi iyi ama, dogum yapan arkadaslar tavsiye ediyorlar, en sık kullanılan şeylerden biri diyorlar.
Kv mi bekliyorum, o gelse de bebeğin odasını toparlasak, dolabın siparişin geçmedik henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…