Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa iyiymis buMutluBulut_ cum kelebek bu
Eki Görüntüle 1878869
Göğsün yara olduğunda emzirmeyi bırakmama adına bunu takıp bunun üzerinden emziriyormuşsun bebeği. Ben de neti karıştırırken öğrenmiştim
Kalkan ise yara olan göğse bişey yapışıp kalmasın diye kullanılıyor.
Insallah olmaz ama sen dayan kasimada :)Kızlar bu gece göbeğim çok kaşındı, yağladım yine kaşındı, ama giysi dokununca nasıl kaşınıyor... Mecbur göbeyimi açtım pikeye büründüm öyle uyuya bildim. Çatlakların habercisi bence![]()
bende de henüz oluşmadı çatlak ama iyice gerildiKızlar bu gece göbeğim çok kaşındı, yağladım yine kaşındı, ama giysi dokununca nasıl kaşınıyor... Mecbur göbeyimi açtım pikeye büründüm öyle uyuya bildim. Çatlakların habercisi bence![]()
Aa iyiymis bubebeklerde kabul eder insallah :))
Kızlar bu gece göbeğim çok kaşındı, yağladım yine kaşındı, ama giysi dokununca nasıl kaşınıyor... Mecbur göbeyimi açtım pikeye büründüm öyle uyuya bildim. Çatlakların habercisi bence![]()
bende de henüz oluşmadı çatlak ama iyice gerildibenide kıyafetler rahatsız ediyor çarşafı örtüp yatıyorum yaa dimi nasıl zaman geçiyor 34-36 sonra 38 ve doğum inş.
Tabi canim iyi oldu ogrendigim sagol :)Başta heralde bebeklerde yadsıyormuş canım ama biberona alışmasından iyidir. Sonradan anne memesini reddetmiyormuş en azından bebek
Avcunun ortasıyla ovucakmışsın öyle durumda canım. Bizim hemşire söylemiş.. Karışsanız yırtılır, avcunuzun ortasıyla ovalayın demiş..
Bakalım 38. haftayı beklicekmiyiz ya da 40ı da mı geçiricez.....
Nasip ama en heyecanlı zamanlar bunlar canım. İnsan pır pır oluyor
Annem hiç 40 haftada doğum yapmamış. 1 kuzenim hariç diğerleri de öyle.... Biri 35. haftasında doğum yapmış hatta yazmıştım buraya. Kız daha zaman var diye beşiği de almamış da sonradan gidip almışlar. Allahtan 2 gün önce hastane çantasını hazır etmişim iyi olmuş demişti....
Bu arada ne zaman doğum yaptığım değil de... KPSS önlisans tarihini değiştirip 1 hafta öne aldılar yaaaaaaaaaaaa, işte bu canımı sıkıyor
Günaydın kızlarYa yine sen onu yapmışsın tatlım ben hiç yıkamadim aldığım gibi duruyo aslında makinada yikiycaktim ama önce elinde yıka dediler renk falan atarsa maf olurmuş ama okadar şey elde yıkanır mi yaaaaben yemek yemeğe bile useniyom onu nasıl yikiyim
Allah yardımcımız olsun böyle giderse kokucaz valla
![]()
Tabi canim iyi oldu ogrendigim sagol :)
Sinav tarihin ne zaman oldu simdi ?erken olmasi daha iyi degilmi bebekle denk gelmez insallah
Günaydın canım ben mix program var 1 saatlik onda yıkadım 1 makinaya sigmadigi için beyazlari ayrı attım zaten diğer kalanlarda pembe beyazdı genelde :)günaydın kızlar bugün en erkenci benim dicektim ama @balammm benden önce davranmış
bu arada kıyafetleri hangi programda yıkadınız kızlar?benim makinede 15 dk.lık kısa program var onda mı yıkamam lazım yoksa 1saatlik normal programda mı?birde desenli yada beyazlı renkli karışık olanları nasıl yıkadınız renkleri karıştı mı?
Oo gercekten riskli zamana almislar hayirlisi olsun insallah canim ama diger turlude cok riskliymis haftasi. Ya benimde ekim ortasi gibi geciyo icimden. Zaten sat a gore 21 ekimde olmaliydi tarihim ama duzensizlikten dolayi 9 gun fark var. Hani belkide o tarihe mi olur diyorum nasip :)Benimde korkum erken olursa bebekle denk geleceği canım.
Nedense içimde ilk tahlili aldığım andan itibaren bebeğin ayın 25. inde doğmayacağı yönünde, Allah biliyor doğrusunu tabi ama en azından benim hissim o yönde....
Ekimin 15. ine aldılar........
Kızlar bu gece göbeğim çok kaşındı, yağladım yine kaşındı, ama giysi dokununca nasıl kaşınıyor... Mecbur göbeyimi açtım pikeye büründüm öyle uyuya bildim. Çatlakların habercisi bence![]()
Yalniz alirken dikkat edin iki boyu var.biri gogus ucu olmayanlar icin birde normal boyMutluBulut_ cum kelebek bu
Eki Görüntüle 1878869
Göğsün yara olduğunda emzirmeyi bırakmama adına bunu takıp bunun üzerinden emziriyormuşsun bebeği. Ben de neti karıştırırken öğrenmiştim
Kalkan ise yara olan göğse bişey yapışıp kalmasın diye kullanılıyor.
Ben olmayanlardan alsam daha iyi gibi duruyoYalniz alirken dikkat edin iki boyu var.biri gogus ucu olmayanlar icin birde normal boy
Benim soldaki var, sağdaki yokBen olmayanlardan alsam daha iyi gibi duruyo![]()
Benimde bazen sagdaki cikiyoBenim soldaki var, sağdaki yoko da bi acayip..
Oo gercekten riskli zamana almislar hayirlisi olsun insallah canim ama diger turlude cok riskliymis haftasi. Ya benimde ekim ortasi gibi geciyo icimden. Zaten sat a gore 21 ekimde olmaliydi tarihim ama duzensizlikten dolayi 9 gun fark var. Hani belkide o tarihe mi olur diyorum nasip :)
Nevresim yikadim daha makineden cikmadi ve yagmur yagdi sansa bak :/ tekrar yagar mi acaba evde de zor kuruyo tuh :)
Yalniz alirken dikkat edin iki boyu var.biri gogus ucu olmayanlar icin birde normal boy
bende dün patik başladım heveslendim bitsin bende atacağım size becerirsem devamı gelcekDöllenme zamanı belli mi canım? O da doğum için belli bir zaman oluşturabilir aslında...
Benim belli hatta o zaman göre tarih girince daha erken gösteriyor doğum tarihini ama işte SAT a göre alıyoruz bütün verileri...
Direk ütüle canım. Hem ütü işi aradan çıkar hem de çok kolay kurur
Evet canım 2 boy mevcut. Ben de hiiiç olmayanı varsa ondan alıcam da işte .... :)
MutluBulut_ canım ben lansinoh un göğüs ucu çıkarıcısını aldım ya. O dehşet bişey. Bir kere bi denedim ya göğüsler o zaman hassastı biraz acıdı ama muhteşem işe yarıyor
Vakum gibi çekip çıkartıyor. Bir anda içe gömülü olan uç bir anda bakmışsın
hem sütü de çektiği için bebeğin ilk dönem memeyi boş çekip çabuk yorulmasını da engelliyormuş
Bu arada kızlar battaniyemden bir sürü ip arttı ya kızıma patik başladım. Bitirince paylaşırım sizinle. İnş adam gibi bişeye benzicek![]()
Tek bildigim ilk gittiigim zaman tahmini tarihi 30 ekim demisti sonra 3 gun fark etti hep 27 dediler ama ben 30 dan saymaya devamDöllenme zamanı belli mi canım? O da doğum için belli bir zaman oluşturabilir aslında...
Benim belli hatta o zaman göre tarih girince daha erken gösteriyor doğum tarihini ama işte SAT a göre alıyoruz bütün verileri...
Direk ütüle canım. Hem ütü işi aradan çıkar hem de çok kolay kurur
Evet canım 2 boy mevcut. Ben de hiiiç olmayanı varsa ondan alıcam da işte .... :)
MutluBulut_ canım ben lansinoh un göğüs ucu çıkarıcısını aldım ya. O dehşet bişey. Bir kere bi denedim ya göğüsler o zaman hassastı biraz acıdı ama muhteşem işe yarıyor
Vakum gibi çekip çıkartıyor. Bir anda içe gömülü olan uç bir anda bakmışsın
hem sütü de çektiği için bebeğin ilk dönem memeyi boş çekip çabuk yorulmasını da engelliyormuş
Bu arada kızlar battaniyemden bir sürü ip arttı ya kızıma patik başladım. Bitirince paylaşırım sizinle. İnş adam gibi bişeye benzicek![]()