-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132

mide yanması bendede oldu genelde bebeğin saçı çıktığı için mide yanması olur diyorlar.

canım benim çok güzel olmuş ellerine sağlık:)

Odanın rengi beni benden alıyor, çok hoşlanıyorum :) Ektre bir renk değil ama insan seviyor bakınca
Teşekkür ederim canım, Allah hevesimizi almayı nasip etsin.
Amin canim :) bizimkide fotolarda ayni cikiyor ama normalde bir ton koyusu bebek pembe

mide yanması bendede oldu genelde bebeğin saçı çıktığı için mide yanması olur diyorlar.

Evet bende öyle duydum ama mide yanması yaşayıpta az saçlı doğan bebek oldugunuda duydum :) Doğunca görcez, isterim saçlı olsun. Bende çok saçlı doğmuşum.

canım benim çok güzel olmuş ellerine sağlık:)

Teşekkür ederim canım, beğenmene sevindim :)

Amin canim :) bizimkide fotolarda ayni cikiyor ama normalde bir ton koyusu bebek pembe

Aynen benimde çok az bi ton daha koyu. Pembe iste nede olsa bir yumuşaklık veriyo insana :)

Merhaba annişler ve bebişler sekerli_seker cnm ellerine sağlık çok güzel olmuş, odadakı yarım çıkan koltuk mu? Ona da bayıldım sen ne gösteriyorsun ben neye bakıyorum

Vestel'in bi makinasını beğendim nette (Vestel Akıllı 9614 TT A ). Beko'nun hiç ürününü kullanmadım. Hangi model siz memnunmusunuz hem yıkama hem kurutma mı
Ben vestel alma derim, vestel bi televizyonda iyi, bende de herşey vestel, ama bi daha alırsam vestel almam

Merhaba annişler ve bebişler sekerli_seker cnm ellerine sağlık çok güzel olmuş, odadakı yarım çıkan koltuk mu? Ona da bayıldım sen ne gösteriyorsun ben neye bakıyorum

O Emzirme koltuğu, gece emzirirken rahat olsun bebeğin başında beklemem gerekirse rahat geniş içinde uyuyadakalabilirim diye düşünerek aldım. Umarım işime yarar :) Çok teşekkür ederim. Seviniyorum siz beğenince

Günaydın annişler
Eşime söyledim sabah, ikeadan eksiklerimizi alıcam şimdi (netten) siparişi verince neler aldım paylaşırım

Hadi gözün aydın canım, bitmek üzereymiş.
Tabi hamileliğinde etkisi var ama insan hiç yapmayıp yapmayıpta birden başladığında ağrı oluyor haliyle

Şişle bir anda model başlayamazsın canım : ) yani başlasan da birazcık yamuk olabilme ihtimali var. Çocukken çok kare bez örerdim annem de sağda solda kullanırdı

Tığla ör kızına patik. Zaten ilk dönem yürümeyeceği için ayağında sert de olsa sıkıntı yapmaz.

Patiğin teki bitmek üzere, bitsin paylaşıcam.
Babası akşam çok özendi resimlerini gönderdim, telefondan beri sevdi öyle

Çok tatlı olmuş canım valla ellerine sağlık.

Ben de kalıp alıp, kokulu sabun mu yapsam diyorum, şu ayak modelleri var ya onlardan

Yalnız AGRA gibi ben de emzirme koltuğunu gördüm

Benim kız kesin kel doğacak
Biraz yapı meselesi sanırım, annem de hiç mide yanması çekmemiş ki 7 aylık doğan erkek kardeşimde bir saç varmış, ensesinde kapkara der annem

Aynen tatlım ya internetten baktım sonuçlara şekerden problem yok gibi ama idrarda enfeksiyon var sanırım bugün gidemedim yarın alıp Dr göstercem.

Aynen canım bende artık yavaş yavaş yapıcam ayakta fazla duramıyorm ama olsun dinlene dinlene yapicaz artık.

Evet simdi baslasam bisey cikarana kadarrr birde o kisimda sikilirim iste bir sonuca varmaliyim onun icinde yanimda biri olacakta iyi kotu gostersin
Oo bugun alisveris var he :) ikea disinda eksigin kaliyor mu ?

sekerli_seker bayıldım Canım çok güzel o koltuğuna bende bayıldım benim odam olmayacağı için sizin odalarınızı görünce çok hevesleniyorum sana hala aldığım çantaları atamadım unuttum kusura bakma atıyım birazsan

Teşekkür ederim canım, evet bekledim o gün ama göremedim resimleri olsun ben aldım çantayı haftasonu.

Evet simdi baslasam bisey cikarana kadarrr birde o kisimda sikilirim iste bir sonuca varmaliyim onun icinde yanimda biri olacakta iyi kotu gostersin
Oo bugun alisveris var he :) ikea disinda eksigin kaliyor mu ?

Öğretirdim ben : )
Ama baya uzağız

Bu arada şunları aldım canım 2si kızım için 2si ev için : )

Kızımın fon perdesi
Yaylı yatak aldığım için biraz kalın bir alez aldım

Geçen ikeaya gittiğimizde aldığımız rafa aldım bunu içine sabun koyucam : )

Bu halıyı istiyordum, eşim mağazada aldırtmamıştı netten alırsın diye, indirime girmiş hiç kaçırmadım

Bu arada eksik olarak bebek çantam kaldı canım. Bu arada N11 den aldığım ama teslim edilemeyen ürünü iptal ettirdim. Bakalım ne zaman para iadesi olacak.
Göğüs pompası kaldı canım, süt saklama poşetleri alınacak. Daha da eksik kaldı mı bilemiyorum

Hayırlı olsun Can'ım güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…