- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Cok seker olmuslar canim :)
Odanin rengide bizimkiyle ayni gibi :)
Canım Selam biraz geç oldu ama yeni okudum. Bende çok vardı doktor gavıscon diye bir şurup verdi bir süre kullandım ama kalıcı olarak geçmedi. Sonraki kontrolümde belirttim. Lansor 15mg hap verdi. Asla midem yanmıyor, çok iyi geldi.
Başardım uğraşa uğraşa
Ben kızım için ayna ve taş magnet ayarladım hastanede görmeye gelenlere veya sonrasında kalırsa evime gelenlere ve bana hatıra olsun diye. Ben çok zevk aldım aynaları hazırlarken, pek birşey yapmadım ama yinede hoşuma gitti.
Birde odanın resmini çektim sizin için rengini görebilmeniz için, ben önünden geçerken bomboş haliyle bile çok seviyorum bu odayıUmarım rengini sizde beğenirsiniz
Amin canim :) bizimkide fotolarda ayni cikiyor ama normalde bir ton koyusu bebek pembeOdanın rengi beni benden alıyor, çok hoşlanıyorum :) Ektre bir renk değil ama insan seviyor bakınca
Teşekkür ederim canım, Allah hevesimizi almayı nasip etsin.
mide yanması bendede oldu genelde bebeğin saçı çıktığı için mide yanması olur diyorlar.
canım benim çok güzel olmuş ellerine sağlık:)
Amin canim :) bizimkide fotolarda ayni cikiyor ama normalde bir ton koyusu bebek pembe
Ben vestel alma derim, vestel bi televizyonda iyi, bende de herşey vestel, ama bi daha alırsam vestel almamVestel'in bi makinasını beğendim nette (Vestel Akıllı 9614 TT A ). Beko'nun hiç ürününü kullanmadım. Hangi model siz memnunmusunuz hem yıkama hem kurutma mı
Merhaba annişler ve bebişlersekerli_seker cnm ellerine sağlık çok güzel olmuş, odadakı yarım çıkan koltuk mu? Ona da bayıldım sen ne gösteriyorsun ben neye bakıyorum
arkadaşlar bende kızıma battaniye ördüm 5 dk geçince kollarım yorulmaya başladı sanırm vücudumuz hassaslaştığı için hemen yoruluyoruz. allaha şükür bende sonuna kadar geldim bitirmek üzereyim.
Tig ile yapamadigim yada cikaramadigim model yokama iste gel gorki sisten korkuyorum millet tikir tikir orerken ozeniyorum.. Kendime guvensem bende yavrusuma orgu ormek isterdim sisle :)hatta siz yazinca gazada geldim ama tek basima ogrenip birde ormek zor
Bosuna strese soktular ya.. Insallah sonuclar iyi cikar canim
Başardım uğraşa uğraşa
Ben kızım için ayna ve taş magnet ayarladım hastanede görmeye gelenlere veya sonrasında kalırsa evime gelenlere ve bana hatıra olsun diye. Ben çok zevk aldım aynaları hazırlarken, pek birşey yapmadım ama yinede hoşuma gitti.
Birde odanın resmini çektim sizin için rengini görebilmeniz için, ben önünden geçerken bomboş haliyle bile çok seviyorum bu odayıUmarım rengini sizde beğenirsiniz
mide yanması bendede oldu genelde bebeğin saçı çıktığı için mide yanması olur diyorlar.
Tig ile yapamadigim yada cikaramadigim model yokama iste gel gorki sisten korkuyorum millet tikir tikir orerken ozeniyorum.. Kendime guvensem bende yavrusuma orgu ormek isterdim sisle :)hatta siz yazinca gazada geldim ama tek basima ogrenip birde ormek zor
Bosuna strese soktular ya.. Insallah sonuclar iyi cikar canim
ben o kadar yorgun olmuyorum. çalışan birisiyim sanırım onun verdiği enerjim var. evde normal ündelik temizliklerimi yapıyorum. ama vücutla alakalıdır sonucta vücudumuzda yeni bi canlı büyüyor her gecen gün. benimde evimin bütün temizlikleri duruyor. doğuma bir ay kala ufak ufak başlayacam artık.
Evet simdi baslasam bisey cikarana kadarrrGünaydın annişler
Eşime söyledim sabah, ikeadan eksiklerimizi alıcam şimdi(netten) siparişi verince neler aldım paylaşırım
Hadi gözün aydın canım, bitmek üzereymiş.
Tabi hamileliğinde etkisi var ama insan hiç yapmayıp yapmayıpta birden başladığında ağrı oluyor haliyle
Şişle bir anda model başlayamazsın canım : ) yani başlasan da birazcık yamuk olabilme ihtimali var. Çocukken çok kare bez örerdimannem de sağda solda kullanırdı
Tığla ör kızına patik. Zaten ilk dönem yürümeyeceği için ayağında sert de olsa sıkıntı yapmaz.
Patiğin teki bitmek üzere, bitsin paylaşıcam.
Babası akşam çok özendiresimlerini gönderdim, telefondan beri sevdi öyle
Çok tatlı olmuş canım vallaellerine sağlık.
Ben de kalıp alıp, kokulu sabun mu yapsam diyorum, şu ayak modelleri var ya onlardan
Yalnız AGRA gibi ben de emzirme koltuğunu gördüm
Benim kız kesin kel doğacak
Biraz yapı meselesi sanırım, annem de hiç mide yanması çekmemiş ki 7 aylık doğan erkek kardeşimde bir saç varmış, ensesinde kapkara der annem
Anladim canim ona gore ilac verir yarin ve o daha iyi anlarAynen tatlım ya internetten baktım sonuçlara şekerden problem yok gibi ama idrarda enfeksiyon var sanırım bugün gidemedim yarın alıp Dr göstercem.
sekerli_seker bayıldım Canım çok güzel o koltuğuna bende bayıldım benim odam olmayacağı için sizin odalarınızı görünce çok hevesleniyorum sana hala aldığım çantaları atamadım unuttum kusura bakma atıyım birazsan
Hayırlı olsun Canım o ZamanTeşekkür ederim canım, evet bekledim o gün ama göremedim resimleri olsun ben aldım çantayı haftasonu.
Evet simdi baslasam bisey cikarana kadarrrbirde o kisimda sikilirim iste bir sonuca varmaliyim onun icinde yanimda biri olacakta iyi kotu gostersin
Oo bugun alisveris var he :) ikea disinda eksigin kaliyor mu ?
Hayırlı olsun Can'ım güle güle kullanÖğretirdim ben : )
Ama baya uzağız
Bu arada şunları aldım canım 2si kızım için 2si ev için : )
Eki Görüntüle 1879565 Kızımın fon perdesi
Eki Görüntüle 1879567 Yaylı yatak aldığım için biraz kalın bir alez aldım
Eki Görüntüle 1879568 Geçen ikeaya gittiğimizde aldığımız rafa aldım bunu içine sabun koyucam : )
Eki Görüntüle 1879569 Bu halıyı istiyordum, eşim mağazada aldırtmamıştı netten alırsın diye, indirime girmiş hiç kaçırmadım
Bu arada eksik olarak bebek çantam kaldı canım. Bu arada N11 den aldığım ama teslim edilemeyen ürünü iptal ettirdim. Bakalım ne zaman para iadesi olacak.
Göğüs pompası kaldı canım, süt saklama poşetleri alınacak. Daha da eksik kaldı mı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?