Istedigim normal ama nasil olacak bilmiyorum. Doktorla dogumun d sini konusmadikbende senin gibi çok aceleciyim canım hersey bianönce olsun bitsin istiyorum. kızlar bu arada doğumu nasıl düşünüyosunuz.
Gunaydin :) insallah hic birsey olmayacak minigine. Saglikla dogacakGünaydın arkadaşlar arkadaşlar bu aradaa
Soyleyemeyen tek ben degilim iyi bari.Günaydın kızlar
Y Ysmnmesut benimki 40.haftada 28 eylülde olcak inş.tabi erken gelmezse sezeryan olcak
Kezbosss o zamanlar benim bebişte aşağı yukarı o kilodaydı prof.normal demişti böbrek büyümesi anne karnında bebeklerin bazılarında olup gebeliğin sonlarına doğru düzeliyor diye biliyorum inş. düzelecektir içini ferah tut
M mutlubulut canım benim annemde bayram sonrası getirecek bende diyemedim kargo yap diye10 lu hastane çıkışı battaniye yelek falan getircek hemde doğumdan 10 gün önce bebiş beklemezse 5 li hastane çıkışıyla kalcam ortada
maşallah çok tatlı gözüküyor hazır gibi olmuş benimkini görsen gülmekten kırılırsın yamuk yumuk bir şey oldu eşimde bunu dikmedin eksik henüz ondan sanırım böyle dedi aslında bitmişti
Aynen oyle ben onlardan bisey istemiyorum alicam edicem diyende kendisi :) ramazan bayramindan sonra alicam demisti sonra akrabayla boylr konusunca o alinca sanirim gitmedi. Simdide bayramdan sonra gidicem diyo .Annem doguma anca gelecek. Oh ne guzel canim annen almis yine birseyler sagolsun :) sana hemen gelecek olmasida ayri guzel :)
Bilmiyorum bu doktora ilk defa geldim rapor için böyle söyledi diğer durum kuzenimin başına da gelmis 38.haftada almışlar ama doğduktan sonra normaldi hiç bisey yoktu dedi konuştuk akşam rahatlattı içimi baya
bir alette birden fazla özellik oldugunda bozulma riski daha fazla oluyor.
Bende kurutma makinası ayrı olarak var alt ust set olarak.
Benim kurutmamda da çamaşır makinamda da ayrı ayrı kırıştırmamam özelliği var.
Yazın kurutmayı hiç kullanmıyorum.Çok acil ihtiyac mı değil.
Kurutma makinasını çok iyi seçmek gerekiyor,kıyafetleri çok yıpratır.
Bende ayniyim canim sacma sapan rutalarla defalarca uyanaarak sabah ediyorum ve ayni sen gibi uykudan olsemde yok gunduz uyuyamiyorum. Evet o an gerekli degil ya zaten gelirken kendi getirecek ama ben hersey onda da tamam olsun istiyorun ne zaman dogum olacagi ne malum. Acilen ciksa bisey almadan gelecek. Ama iste icindekileride soyleyemiyorum ben alicam sen alma diyorum bu seferde laf ediyo.. Alacaksan al iste be annecim. Kadindan al dedim oraya yolum dusmuyo uzak falan dedi simdide kadinin haberi bile yok almaktan vazgecmis :)Günaydın annişler
Hepimiz mi böyleyiz bilmiyorum da. Bu uykusuz geceler, benim gibi uykuyu çok sevip, üstüne bir de gündüz uyuyamayan birinin sinirlerini zıplatmaya başladı
Çocuk doğunca napcam bilmiyorum.
Ay ben de dayanamam söylerim heralde. Gerçi biraz da doğum zamanı ihtiyaç olup olmaması da önemli. O an gerekli değilse sonrasında da yıkanıp kullanılır
Ama daisynin en kötü hastane çıkışının gelmesi lazım. Doğum Zaman'ı tek hastane çıkışıyla idare edebilen varmıymış kiben 3 hastane çıkışı koydum daha bişeyler koysam mı yeter mi diye bakıyorum
Ay aman sevindim canım bunu duyduğuma. Çünkü insan bebeğinde bişey duyunca çok sarsılıyor. İnş hayırlarla sağlıcakla gelsin kucağına annesi
Ayrıca benim doktorum da doğumla ilgili bişey söylemiyor çünkü normalde olması gereken normal doğum değil mi? Doğum sırasında çok ekstrem bir durum olursa ancak o zaman sezeryana dönmez mi? Ben o yüzden doğum meselesini kafama takmıyorum bile ama son dönem herkes bana da bunu soruyor. Çok mantık dışı geliyor
Bu arada @daisy5 in durumu gibi ekstrem bir durum olur amenna, eş in rahim ağzında olması gerçekten sıkıntılı bir durummuş sezeryan en iyi çare
Ama ben de çok şükür öyle bir sıkıntı da yok. Niye isteyim ki sezeryan.
Gerçi geçen gittiğimde doktorun günü gelen hamilelere şu gün gel yatışını yapalım dediğini kaç kişiye şahit oldum demek ki tüp bebek diye o da hiç poposunu riske atmıyor ama bana gel dese bile kusura bakmasın gitmem ancak sancım gelir ve sancılar belli bir düzende başlar ancak öyle....
Beni sezeryana yatırabilmesi için çoook büyük bir geçerli sebep sunması lazım. Geçen seneki ameliyattan kalan dikiş izlerim bile hala geçmedi ve 5 dikişten neler çektim. İlk günler oturduğum yerden kalkmakta bile sorun çektim. Bebeğimle bunları yaşatmasınlar bana bi zahmet
Bi de yarası kolay iyileşen bir insan değilim ben.
Daha güzelleri hepimizin olsun :)Selam kızlar Selenay Güle güle kullan canım perde çok güzel patık de bi ayrı güzel ellerine sağlık sekerli_seker o odanın rengi ne güzel öyle bu arada ben de koltuğuna takıldım çok güzel Güle güle kullan ins.
Gunaydin canim :)Günaydın Canımlar
aynen canım en güzeli normal doğum derler ya vücududu yeniler hemen toparlanırsın hemde bebek için en iyisi sıkıntı yoksa en güzeli benim doktor perinatolog prof .o yüzden başka doktora da gitmedim güvendim ona bir ara düzelmişti ortalarda sonra yine inmiş aşağı dalga geçiyom artık benim kız ittiriyo yanında istemiyo herhalde diye:) artık düzelmez dedi ama kısmet bakalım belli de olmaz ama şuda bir gerçek diğer bu aylarda yada ağustosta doğum yapan forumlara bakıyorum %95 sezeryan günahları boynuna bazı doktorların işine geliyor sanırım çatı dar diyorlar,bebek iri diyorlar,v.b..Günaydın annişler
Hepimiz mi böyleyiz bilmiyorum da. Bu uykusuz geceler, benim gibi uykuyu çok sevip, üstüne bir de gündüz uyuyamayan birinin sinirlerini zıplatmaya başladı
Çocuk doğunca napcam bilmiyorum.
Ay ben de dayanamam söylerim heralde. Gerçi biraz da doğum zamanı ihtiyaç olup olmaması da önemli. O an gerekli değilse sonrasında da yıkanıp kullanılır
Ama daisynin en kötü hastane çıkışının gelmesi lazım. Doğum Zaman'ı tek hastane çıkışıyla idare edebilen varmıymış kiben 3 hastane çıkışı koydum daha bişeyler koysam mı yeter mi diye bakıyorum
Ay aman sevindim canım bunu duyduğuma. Çünkü insan bebeğinde bişey duyunca çok sarsılıyor. İnş hayırlarla sağlıcakla gelsin kucağına annesi
Ayrıca benim doktorum da doğumla ilgili bişey söylemiyor çünkü normalde olması gereken normal doğum değil mi? Doğum sırasında çok ekstrem bir durum olursa ancak o zaman sezeryana dönmez mi? Ben o yüzden doğum meselesini kafama takmıyorum bile ama son dönem herkes bana da bunu soruyor. Çok mantık dışı geliyor
Bu arada @daisy5 in durumu gibi ekstrem bir durum olur amenna, eş in rahim ağzında olması gerçekten sıkıntılı bir durummuş sezeryan en iyi çare
Ama ben de çok şükür öyle bir sıkıntı da yok. Niye isteyim ki sezeryan.
Gerçi geçen gittiğimde doktorun günü gelen hamilelere şu gün gel yatışını yapalım dediğini kaç kişiye şahit oldum demek ki tüp bebek diye o da hiç poposunu riske atmıyor ama bana gel dese bile kusura bakmasın gitmem ancak sancım gelir ve sancılar belli bir düzende başlar ancak öyle....
Beni sezeryana yatırabilmesi için çoook büyük bir geçerli sebep sunması lazım. Geçen seneki ameliyattan kalan dikiş izlerim bile hala geçmedi ve 5 dikişten neler çektim. İlk günler oturduğum yerden kalkmakta bile sorun çektim. Bebeğimle bunları yaşatmasınlar bana bi zahmet
Bi de yarası kolay iyileşen bir insan değilim ben.
Olsun kuzum bosver doktora guven vardir bildigi. Diger hastalara sordun mu normal dogum yapanlar var mi. Ben heo benim doktorda sezeryan olucam diyenlere denk geliyodum. Sonra bir kac kisiye sordum aslinda normal dogumu sonuna kadar destekliyomus demek ki olmuyosa mecbur isteaynen canım en güzeli normal doğum derler ya vücududu yeniler hemen toparlanırsın hemde bebek için en iyisi sıkıntı yoksa en güzeli benim doktor perinatolog prof .o yüzden başka doktora da gitmedim güvendim ona bir ara düzelmişti ortalarda sonra yine inmiş aşağı dalga geçiyom artık benim kız ittiriyo yanında istemiyo herhalde diye:) artık düzelmez dedi ama kısmet bakalım belli de olmaz ama şuda bir gerçek diğer bu aylarda yada ağustosta doğum yapan forumlara bakıyorum %95 sezeryan günahları boynuna bazı doktorların işine geliyor sanırım çatı dar diyorlar,bebek iri diyorlar,v.b..
Burda da öyle doktorlar var, son anda bir sorun çıkarıp sezaryene alıyorlar, uğraşmak istemiyor. Bakalım benim doktor napıcak, ben ama ona çok güveniyorum, gerçekci ve yapamayacağı şeyi direk söylüyor. Bana hatta 37e kadar doğarsa ben bir şey yapamam sana, o imkanlar bende yok dedi. İnsan sezaryen yanlı doktorları görünce devlet hastanesinde ebeyle doğum yapası geliyor vallahaynen canım en güzeli normal doğum derler ya vücududu yeniler hemen toparlanırsın hemde bebek için en iyisi sıkıntı yoksa en güzeli benim doktor perinatolog prof .o yüzden başka doktora da gitmedim güvendim ona bir ara düzelmişti ortalarda sonra yine inmiş aşağı dalga geçiyom artık benim kız ittiriyo yanında istemiyo herhalde diye:) artık düzelmez dedi ama kısmet bakalım belli de olmaz ama şuda bir gerçek diğer bu aylarda yada ağustosta doğum yapan forumlara bakıyorum %95 sezeryan günahları boynuna bazı doktorların işine geliyor sanırım çatı dar diyorlar,bebek iri diyorlar,v.b..
Bi de cnm eğer kendi doktorun professorsa gerçekten dediklerine güven, onlar sıradan doktorlar gibi değil. Sen universiteye mi gidiyorsun yoksa özel muayinehaneye?aynen canım en güzeli normal doğum derler ya vücududu yeniler hemen toparlanırsın hemde bebek için en iyisi sıkıntı yoksa en güzeli benim doktor perinatolog prof .o yüzden başka doktora da gitmedim güvendim ona bir ara düzelmişti ortalarda sonra yine inmiş aşağı dalga geçiyom artık benim kız ittiriyo yanında istemiyo herhalde diye:) artık düzelmez dedi ama kısmet bakalım belli de olmaz ama şuda bir gerçek diğer bu aylarda yada ağustosta doğum yapan forumlara bakıyorum %95 sezeryan günahları boynuna bazı doktorların işine geliyor sanırım çatı dar diyorlar,bebek iri diyorlar,v.b..
Günaydın tatlım, sen izne çıktın mı?Günaydın Canımlar
Günaydın kızlar
Selen_Ay o uykusuz geceler bende de var, her saatbaşı uyanıyorum, neden uyandığımı da bilmiyirum, lavoboya gidiyorum, bazen 3-5 arası hiç uyuyamıyorum, kalkıp oturuyorum, tv bile açtığım oluyo bazen benki normalde uykucu biriyim, başımı koyduğun yere uyurdum bence bunlar doğum öncesi alıştırma antramanları
Sezaryen den ben de korkuyorum, bende de yaralar hemen iyileşmiyor, inşallah gerek kalmaz, bir avazda doğururuz hepimiz
aynen canım en güzeli normal doğum derler ya vücududu yeniler hemen toparlanırsın hemde bebek için en iyisi sıkıntı yoksa en güzeli benim doktor perinatolog prof .o yüzden başka doktora da gitmedim güvendim ona bir ara düzelmişti ortalarda sonra yine inmiş aşağı dalga geçiyom artık benim kız ittiriyo yanında istemiyo herhalde diye:) artık düzelmez dedi ama kısmet bakalım belli de olmaz ama şuda bir gerçek diğer bu aylarda yada ağustosta doğum yapan forumlara bakıyorum %95 sezeryan günahları boynuna bazı doktorların işine geliyor sanırım çatı dar diyorlar,bebek iri diyorlar,v.b..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?