- 12 Aralık 2015
- 1.269
- 1.876
- 53
SelamYa yine sen onu yapmışsın tatlım ben hiç yıkamadim aldığım gibi duruyo aslında makinada yikiycaktim ama önce elinde yıka dediler renk falan atarsa maf olurmuş ama okadar şey elde yıkanır mi yaaaaben yemek yemeğe bile useniyom onu nasıl yikiyim Allah yardımcımız olsun böyle giderse kokucaz valla
bende dün patik başladım heveslendim bitsin bende atacağım size becerirsem devamı gelcekçok stres atıyor sevdim örgü işini bizimkiler yelek hırka falan örmüşler patik eksikti çocuğu olan arkadaşlarda kullanılıyor bayağı dediler ama ellerim ağrıdı biraz
Tek bildigim ilk gittiigim zaman tahmini tarihi 30 ekim demisti sonra 3 gun fark etti hep 27 dediler ama ben 30 dan saymaya devamnasilsa sadece tahmini dedim :) makineden cikti yagmur dindi hemen astim ve kurudu canim simdi topladim :)Yagar falan tekrar dedim Yaa o kadar iyi demek vay canina olmadi esimi hemen eczaneye gondeririz artik
Guzel olur canim tig ile mi yapacaksin sis ile mi :)
Oda yeter canim emecegi an olsunda sonra zaten emdikce cikar diyolar. Ellerine saglik canim ben siste pek iyi degilim yani kucukken denemistim simdi baslayim desem patigi tek basima cikaramam sanirimSıkı mı örüyorsun acaba canım? Yoksa hiç alışkın olmadığın için mi ağrıdı acaba?
Yoksa çok üstüne düşmediğin sürece ağrımaz normalde
Oh kurutmuşsun şükür
Gerçekten o kadar iyi canım, sonra yine içe gömülüyor ama bebiş emsin yine de yeterli
Şu anki başladığım modeli tığ ile başladım canım. Şiş ile de model buldum. Bunu bitireyim ondan da başlarım
Can'ım Sıkı yapıyorum galiba şişle yapıyorum birde yıllar oldu örmeyeliSıkı mı örüyorsun acaba canım? Yoksa hiç alışkın olmadığın için mi ağrıdı acaba?
Oh kurutmuşsun şükür
Gerçekten o kadar iyi canım, sonra yine içe gömülüyor ama bebiş emsin yine de yeterli
Şu anki başladığım modeli tığ ile başladım canım. Şiş ile de model buldum. Bunu bitireyim ondan da başlarım
Ya iste benimde siste sorunum o :) baya siki yapiyorum ve ilmekleri almak cok zor oluyo yoruluyo sinirleniyo insanCan'ım Sıkı yapıyorum galiba şişle yapıyorum birde yıllar oldu örmeyeli
En kullanışlı makine Beko bana göre.Kızlar merhaba ben bu forum olayında yeni olunca olayları hep geriden takip edebiliyorum.
Bende izne ayrılmadan kızımdan kalan kıyafetleri yıkayıp ütülemiştim. Şimdi yeni aldıklarımı yıkayacaktım ama makinam bozuldu Tamir için 800 tl fiyat çıkardılar. Yeni makina almaya karar verdik. Kurutmalı olanlardan almayı düşünüyorum aranızda kullanan var mı hangi markayı tavsiye edersiniz.
Bir de Bebek şekeri oda süslemesi konusunda neler yaptınız paylaşırsanız sevinirim.
En kullanışlı makine Beko bana göre.
Expres 14 dakika
Ve 30 dakika yıkamalı olanı tercih edin derim.
Oda yeter canim emecegi an olsunda sonra zaten emdikce cikar diyolar. Ellerine saglik canim ben siste pek iyi degilim yani kucukken denemistim simdi baslayim desem patigi tek basima cikaramam sanirimama sis ile daha kullanisli geliyor yumusacik :)
Can'ım Sıkı yapıyorum galiba şişle yapıyorum birde yıllar oldu örmeyeli
Ya iste benimde siste sorunum o :) baya siki yapiyorum ve ilmekleri almak cok zor oluyo yoruluyo sinirleniyo insan
Kızlar merhaba ben bu forum olayında yeni olunca olayları hep geriden takip edebiliyorum.
Bende izne ayrılmadan kızımdan kalan kıyafetleri yıkayıp ütülemiştim. Şimdi yeni aldıklarımı yıkayacaktım ama makinam bozuldu Tamir için 800 tl fiyat çıkardılar. Yeni makina almaya karar verdik. Kurutmalı olanlardan almayı düşünüyorum aranızda kullanan var mı hangi markayı tavsiye edersiniz.
Bir de Bebek şekeri oda süslemesi konusunda neler yaptınız paylaşırsanız sevinirim.
Ya kızlar bişey sorcam sizede bi halsizlik sürekli bi uyku hali varmı? Ya ben tembellikten kokucamne bebeğimin kıyafetlerini yıkadim nedeki hazırladım hepsi aldığım gibi pakette duruyo. Onlar bi yana kışa girmeden derin bi temizlik yapmak lazım malum bir sürü çarşaflar nevrrsimler var yikanicak yastıkları yikiyicam camlar silinicek evde eşyalar var yerleri değişicek ama ben sabah bi kalıyorum ufak bi toparliyorum sonra yatis Pasaklı oldum resmen ama yapamıyorum ki bide acayip bacak ağrım oluyo bitek beni mi böyleyim yoksa sizde de varmı tembellik pasaklilik
Sıkı mı örüyorsun acaba canım? Yoksa hiç alışkın olmadığın için mi ağrıdı acaba?
Oh kurutmuşsun şükür
Tig ile yapamadigim yada cikaramadigim model yokTığ ile yapılanlar daha gösterişli, şiş ile yapılanlar daha yumuşak canım dediğin gibi
Şişle filan sorunum yok şükür. Geçen sene bir süveter ve yelek örmüştüm
Ama bu sene hep tığ a denk geldim ne hikmetse, battaniyemi bile komple tığ ile yaptım bence tığ daha zorlu. Sürekli tek el çalışınca yoruluyor
O zaman muhtemelen uzun süreli ele almamaktan canım
Dediğin gibi örgü terapi gibi. Geçen sene sırf kafam dağılsın diye başlamıştım yeniden örgü işine.
İşte bi süveter ve yelek örmüştüm. Battaniyeyi de başlamıştım. Sonra işte araya lifler girdi bikaç tane lif ördüm filan öyle
Aslında el alışınca bakmadan bile örüyorsun canım. Zorlu model değilse tabi....
Ama işte el alışkanlığı devreye giriyor burda
İlk etapta hepsi zor, yapmaya bi alışınca hepsi çok zevkli
Tamire o kadar para çıkarınca tabiki yeniden almak en mantıklı canım
Kurutmalı makina ile çok bi haşır neşirliğim yok ama komşumuzun kızı düğünü olurken istemiş, alınmış. Sonrasında da hiç kurutma özelliğini kullanmamış çok kırıştırıyor diye. Tek
konu bu hani canım. Annesinin yalancısıyım ben de.
İnş arkadaşların başka tecrübeleri vardır
Ama bu kurutma makinası derdi bence ilden ile değişen bi dert olurdu
Mersin'de Antalya da, Adana da otursam alırdım. Çünkü oralarda yazın tam kuru çamaşır katlayamıyorsun
Bosuna strese soktular ya.. Insallah sonuclar iyi cikar canimKızlar Günaydın hepinize cvp için teşekkür ederim hepinizn cvplarini dikkate alarak yikiycam inşallah bi sorun olmaz: ) bu arada dün Dr gittim bebeğim haftasıyla uyumluymus 2057gr olmuş çok şükür : ) ama Dr şeker testi sonucuna taktı özel deki Dr sorun olmaz dedi ama devletteki illa diyetisyen git dedi dün açlık tokluk kan şekerimi bide idrar istedi bakalım birazdan sonuçları almaya gidicem inşallah temiz çıkar.
Kızlar merhabalar yine bende sorun var şimdi de mide yanmasından duramıyorum midesi yanan var mı birde yanmayı engelleyen çözümünüz var mı
canım çok güzel olmuş sen mi yaptın maşallah hazır gibi hepsi:)Başardım uğraşa uğraşa
Ben kızım için ayna ve taş magnet ayarladım hastanede görmeye gelenlere veya sonrasında kalırsa evime gelenlere ve bana hatıra olsun diye. Ben çok zevk aldım aynaları hazırlarken, pek birşey yapmadım ama yinede hoşuma gitti.
Birde odanın resmini çektim sizin için rengini görebilmeniz için, ben önünden geçerken bomboş haliyle bile çok seviyorum bu odayıUmarım rengini sizde beğenirsiniz
Cok seker olmuslar canim :)Başardım uğraşa uğraşa
Ben kızım için ayna ve taş magnet ayarladım hastanede görmeye gelenlere veya sonrasında kalırsa evime gelenlere ve bana hatıra olsun diye. Ben çok zevk aldım aynaları hazırlarken, pek birşey yapmadım ama yinede hoşuma gitti.
Birde odanın resmini çektim sizin için rengini görebilmeniz için, ben önünden geçerken bomboş haliyle bile çok seviyorum bu odayıUmarım rengini sizde beğenirsiniz
canım çok güzel olmuş sen mi yaptın maşallah hazır gibi hepsi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?