-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Selam
Bebek kıyafetlerinin hiçbirinde boya yoktur. Varsa kullanmayın derim.
Bebeğimin tüm eşyaları beyazlarda dahil hepsini birden attım makineye kısa yıkamada yıkadım hiç biri renk vermemişti.
Içinde kenarları kırmızı olanlar muslukta sabunla ıslatıp çitiledim renk veriyormu diye baktım vermiyor onları da attım makineye.
Yine de siz bilirsiniz tabi.

Sıkı mı örüyorsun acaba canım? Yoksa hiç alışkın olmadığın için mi ağrıdı acaba?
Yoksa çok üstüne düşmediğin sürece ağrımaz normalde

Oh kurutmuşsun şükür

Gerçekten o kadar iyi canım, sonra yine içe gömülüyor ama bebiş emsin yine de yeterli

Şu anki başladığım modeli tığ ile başladım canım. Şiş ile de model buldum. Bunu bitireyim ondan da başlarım

Oda yeter canim emecegi an olsunda sonra zaten emdikce cikar diyolar. Ellerine saglik canim ben siste pek iyi degilim yani kucukken denemistim simdi baslayim desem patigi tek basima cikaramam sanirim ama sis ile daha kullanisli geliyor yumusacik :)

Can'ım Sıkı yapıyorum galiba şişle yapıyorum birde yıllar oldu örmeyeli

Kızlar merhaba ben bu forum olayında yeni olunca olayları hep geriden takip edebiliyorum.
Bende izne ayrılmadan kızımdan kalan kıyafetleri yıkayıp ütülemiştim. Şimdi yeni aldıklarımı yıkayacaktım ama makinam bozuldu Tamir için 800 tl fiyat çıkardılar. Yeni makina almaya karar verdik. Kurutmalı olanlardan almayı düşünüyorum aranızda kullanan var mı hangi markayı tavsiye edersiniz.
Bir de Bebek şekeri oda süslemesi konusunda neler yaptınız paylaşırsanız sevinirim.

En kullanışlı makine Beko bana göre.
Expres 14 dakika
Ve 30 dakika yıkamalı olanı tercih edin derim.

Oda yeter canim emecegi an olsunda sonra zaten emdikce cikar diyolar. Ellerine saglik canim ben siste pek iyi degilim yani kucukken denemistim simdi baslayim desem patigi tek basima cikaramam sanirim ama sis ile daha kullanisli geliyor yumusacik :)

Tığ ile yapılanlar daha gösterişli, şiş ile yapılanlar daha yumuşak canım dediğin gibi
Şişle filan sorunum yok şükür. Geçen sene bir süveter ve yelek örmüştüm
Ama bu sene hep tığ a denk geldim ne hikmetse, battaniyemi bile komple tığ ile yaptım bence tığ daha zorlu. Sürekli tek el çalışınca yoruluyor

Can'ım Sıkı yapıyorum galiba şişle yapıyorum birde yıllar oldu örmeyeli

O zaman muhtemelen uzun süreli ele almamaktan canım
Dediğin gibi örgü terapi gibi. Geçen sene sırf kafam dağılsın diye başlamıştım yeniden örgü işine.
İşte bi süveter ve yelek örmüştüm. Battaniyeyi de başlamıştım. Sonra işte araya lifler girdi bikaç tane lif ördüm filan öyle

Ya iste benimde siste sorunum o :) baya siki yapiyorum ve ilmekleri almak cok zor oluyo yoruluyo sinirleniyo insan

Aslında el alışınca bakmadan bile örüyorsun canım. Zorlu model değilse tabi....
Ama işte el alışkanlığı devreye giriyor burda
İlk etapta hepsi zor, yapmaya bi alışınca hepsi çok zevkli

Tamire o kadar para çıkarınca tabiki yeniden almak en mantıklı canım

Kurutmalı makina ile çok bi haşır neşirliğim yok ama komşumuzun kızı düğünü olurken istemiş, alınmış. Sonrasında da hiç kurutma özelliğini kullanmamış çok kırıştırıyor diye. Tek
konu bu hani canım. Annesinin yalancısıyım ben de.
İnş arkadaşların başka tecrübeleri vardır

Ama bu kurutma makinası derdi bence ilden ile değişen bi dert olurdu
Mersin'de Antalya da, Adana da otursam alırdım. Çünkü oralarda yazın tam kuru çamaşır katlayamıyorsun

Kızlar Günaydın hepinize cvp için teşekkür ederim hepinizn cvplarini dikkate alarak yikiycam inşallah bi sorun olmaz: ) bu arada dün Dr gittim bebeğim haftasıyla uyumluymus 2057gr olmuş çok şükür : ) ama Dr şeker testi sonucuna taktı özel deki Dr sorun olmaz dedi ama devletteki illa diyetisyen git dedi dün açlık tokluk kan şekerimi bide idrar istedi bakalım birazdan sonuçları almaya gidicem inşallah temiz çıkar.

ben o kadar yorgun olmuyorum. çalışan birisiyim sanırım onun verdiği enerjim var. evde normal ündelik temizliklerimi yapıyorum. ama vücutla alakalıdır sonucta vücudumuzda yeni bi canlı büyüyor her gecen gün. benimde evimin bütün temizlikleri duruyor. doğuma bir ay kala ufak ufak başlayacam artık.

arkadaşlar bende kızıma battaniye ördüm 5 dk geçince kollarım yorulmaya başladı sanırm vücudumuz hassaslaştığı için hemen yoruluyoruz. allaha şükür bende sonuna kadar geldim bitirmek üzereyim.

Tig ile yapamadigim yada cikaramadigim model yok ama iste gel gorki sisten korkuyorum millet tikir tikir orerken ozeniyorum.. Kendime guvensem bende yavrusuma orgu ormek isterdim sisle :)hatta siz yazinca gazada geldim ama tek basima ogrenip birde ormek zor

Bosuna strese soktular ya.. Insallah sonuclar iyi cikar canim

Kızlar merhabalar yine bende sorun var şimdi de mide yanmasından duramıyorum midesi yanan var mı birde yanmayı engelleyen çözümünüz var mı

Canım Selam biraz geç oldu ama yeni okudum. Bende çok vardı doktor gavıscon diye bir şurup verdi bir süre kullandım ama kalıcı olarak geçmedi. Sonraki kontrolümde belirttim. Lansor 15mg hap verdi. Asla midem yanmıyor, çok iyi geldi.

Başardım uğraşa uğraşa
Ben kızım için ayna ve taş magnet ayarladım hastanede görmeye gelenlere veya sonrasında kalırsa evime gelenlere ve bana hatıra olsun diye. Ben çok zevk aldım aynaları hazırlarken, pek birşey yapmadım ama yinede hoşuma gitti.
Birde odanın resmini çektim sizin için rengini görebilmeniz için, ben önünden geçerken bomboş haliyle bile çok seviyorum bu odayı Umarım rengini sizde beğenirsiniz

Eklentiler

• 20160812_215507.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 69
  • 20160812_221744.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 43
  • 20160812_184536.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 52
  • 20160715_173658.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 48
canım çok güzel olmuş sen mi yaptın maşallah hazır gibi hepsi:)

Cok seker olmuslar canim :)
Odanin rengide bizimkiyle ayni gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…