Kurutmalı makina ile çok bi haşır neşirliğim yok ama komşumuzun kızı düğünü olurken istemiş, alınmış. Sonrasında da hiç kurutma özelliğini kullanmamış çok kırıştırıyor diye. Tek
konu bu hani canım. Annesinin yalancısıyım ben de.
İnş arkadaşların başka tecrübeleri vardır
Ama bu kurutma makinası derdi bence ilden ile değişen bi dert olurdu
Mersin'de Antalya da, Adana da otursam alırdım. Çünkü oralarda yazın tam kuru çamaşır katlayamıyorsun
ellerine sağlık çok muntazam güzel örmüşsün
Hayırlı olsun Can'ım güle güle kullan
bir alette birden fazla özellik oldugunda bozulma riski daha fazla oluyor.
Bende kurutma makinası ayrı olarak var alt ust set olarak.
Benim kurutmamda da çamaşır makinamda da ayrı ayrı kırıştırmamam özelliği var.
Yazın kurutmayı hiç kullanmıyorum.Çok acil ihtiyac mı değil.
Kurutma makinasını çok iyi seçmek gerekiyor,kıyafetleri çok yıpratır.
Cnm aldiklarin cok guzel, patik baska bi guzel amaSağol canım. Gelsinlerde bir an önce kullanalım inş.
Ben de öyle düşünüyorum ama herkesin isteği farklı oluyor sonuçta...
Ben ayrıyeten bile almadım hala da düşünmüyorum ama yaşadığım yerin kesinlikle etkisi olurdu
Oo masallah canim :)gule gulr kullanin. Ama sanki bugun eve calismissinÖğretirdim ben : )
Ama baya uzağız
Bu arada şunları aldım canım 2si kızım için 2si ev için : )
Eki Görüntüle 1879565 Kızımın fon perdesi
Eki Görüntüle 1879567 Yaylı yatak aldığım için biraz kalın bir alez aldım
Eki Görüntüle 1879568 Geçen ikeaya gittiğimizde aldığımız rafa aldım bunu içine sabun koyucam : )
Eki Görüntüle 1879569 Bu halıyı istiyordum, eşim mağazada aldırtmamıştı netten alırsın diye, indirime girmiş hiç kaçırmadım
Bu arada eksik olarak bebek çantam kaldı canım. Bu arada N11 den aldığım ama teslim edilemeyen ürünü iptal ettirdim. Bakalım ne zaman para iadesi olacak.
Göğüs pompası kaldı canım, süt saklama poşetleri alınacak. Daha da eksik kaldı mı bilemiyorum
Harika olmus canim masallah elin iyi cok temiz is cikarmissin :)
Mrb arkadaşlar bayadir giremiyorum nete bugün doktora gittim çalışabilir raporu almak için 31+5teydim doktor pazartesi gel şimdi veremem dedi ultrasondan bakti bebeğe iri bi bebek dedi 2kilo 30gram olmusuz sağ böbrek çapında büyüme var dedi şimdi 5 cmmis gözlem altında tutulmasi lazım dedi doktoruna söyle dedi pazartesi ntsye gir sonuçla birlikte gel dedi duruma gore rapor vwricek bu durumla karşılaşan var mı ??
Çok geçmiş olsun inş. Balammm ın dediği gibi sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniMrb arkadaşlar bayadir giremiyorum nete bugün doktora gittim çalışabilir raporu almak için 31+5teydim doktor pazartesi gel şimdi veremem dedi ultrasondan bakti bebeğe iri bi bebek dedi 2kilo 30gram olmusuz sağ böbrek çapında büyüme var dedi şimdi 5 cmmis gözlem altında tutulmasi lazım dedi doktoruna söyle dedi pazartesi ntsye gir sonuçla birlikte gel dedi duruma gore rapor vwricek bu durumla karşılaşan var mı ??
Yok kuzum sadece guluyorumMutluBulut_ kötü olmuş canım cidden ama olsun canını Sıkmaya değmez bi şekilde hallolur inş.
Canim geçmiş olsun öncelikle böyle bi durumla ben değilde ablam karşılaşmıs yigeniminde böbreğinde büyüme var demiş dr hatta her geçen gün büyuyo demişler ama doğdugunda çok şükür böyle bişey yokmus tabiki sen takipleri ihmal etme inşallah düzelir sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
İnşaallah canım hepimiz sağ salim alalım kucagimiza hepimizÇok geçmiş olsun inş. Balammm ın dediği gibi sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Selam kızlar Selenay Güle güle kullan canım perde çok güzel patık de bi ayrı güzel ellerine sağlık sekerli_seker o odanın rengi ne güzel öyle bu arada ben de koltuğuna takıldım çok güzel Güle güle kullan ins.
ellerine sağlık çok muntazam güzel örmüşsün
Cnm aldiklarin cok guzel, patik baska bi guzel amakeski ben de becersem
Oo masallah canim :)gule gulr kullanin. Ama sanki bugun eve calismissinbitmis canim ne kalmis :)) senin canta iptal olmus benim neler oldu gecen bana bir suru hediye alan bir akraba vardi ya annem onun kardesiyle tartismis o yuzden gidip kadindan almicam onlari diyo hadi neysr diyorum o zaman ben battaniye alayim diyorum bu seferde yok ben alicam alma diyo bakalm sonuc ne olacak onlari mi gidip alacak kendi mi alacak yoksa bana mi kalacak cidden merak ediyorum :/ sonrada bana ne acele ediyosun diyo eksigim nr emin olamiyorum bile onu ben alicam sunu alicam diyo aha sonuc sinirden guluyorum :))
Harika olmus canim masallah elin iyi cok temiz is cikarmissin :)
Mrb arkadaşlar bayadir giremiyorum nete bugün doktora gittim çalışabilir raporu almak için 31+5teydim doktor pazartesi gel şimdi veremem dedi ultrasondan bakti bebeğe iri bi bebek dedi 2kilo 30gram olmusuz sağ böbrek çapında büyüme var dedi şimdi 5 cmmis gözlem altında tutulmasi lazım dedi doktoruna söyle dedi pazartesi ntsye gir sonuçla birlikte gel dedi duruma gore rapor vwricek bu durumla karşılaşan var mı ??
Aynen oyle ben onlardan bisey istemiyorum alicam edicem diyende kendisi :) ramazan bayramindan sonra alicam demisti sonra akrabayla boylr konusunca o alinca sanirim gitmedi. Simdide bayramdan sonra gidicem diyo .Annem doguma anca gelecek. Oh ne guzel canim annen almis yine birseyler sagolsun :) sana hemen gelecek olmasida ayri guzel :)Sağol canım. Perde kızçemin odasına tam olacak inş
Patik de bitince bi güzel oldu ama tüysüz kalın iplerle daha güzel görünüyorlar. Benimki ip değerlendirme artık
Sağol canım
Modelden böyle güzel görünüyor
Öğreten olsa yanında, kolay modeller canım aslında.
Ama bilmeyince tabi hepsi zor
Eve de kızıma da : )
Ooooo sizin işler karışmış
Elbet Bebek eşyasız kalmıcak ama insan herşey tam olsun bi köşede dursun istiyor
Annen alsın o zaman alacaksa bişeyler, daha beklemesin. Ne zaman gelecek ki? Doğum zamanı mı? Ondan ağırdan alıyo belkide
Kurban Bayram'ında ben gidemesem bile eşim gidecek ya kardeşimi bırakmaya, annem yine baya bişeyler alıyor. Bayramdan gelirken annemden de baya bişeyler gelecek
Canım hani bahsettiğin durumdan bi haberim yok. İnş doktorların abartması durumlarından biridir. İnş bebeğin sağlıkla dünyaya gelir.
Yalnız Bebeğin iri bir Bebek değil. Niye 32 haftasında 2000 gr olan bebeğe iri diyorlar anlamıyorum. Annem kardeşimi ya 30 ya da 31. Haftasında doğurmuş ve 2500 kiloymuş hiç de iri değil.
Bizler de 3500 civarı doğmuşuz yani orantılama da bir sıkıntı yok. Tabi 3500 kilo bebeğe iri diyorlarsa artık.....
Canım ya ben olsam duramaz söylerdim aldıklarını gönderirseniz iyi olur bende ona göre ayarlarım kalanları çantamı da hazırlarım diye anne sonuçta anlar halden diye düşünüyorum :)Aynen oyle ben onlardan bisey istemiyorum alicam edicem diyende kendisi :) ramazan bayramindan sonra alicam demisti sonra akrabayla boylr konusunca o alinca sanirim gitmedi. Simdide bayramdan sonra gidicem diyo .Annem doguma anca gelecek. Oh ne guzel canim annen almis yine birseyler sagolsun :) sana hemen gelecek olmasida ayri guzel :)
Gondermeyecekti zaten canim gelirken kendi getirecekti :/ ne bileyim ben eksikleri bitirmek icin ugrasiyorum oda biliyo ben ne alicma desem ben alicam ben alicam diyip duruyo :)Canım ya ben olsam duramaz söylerdim aldıklarını gönderirseniz iyi olur bende ona göre ayarlarım kalanları çantamı da hazırlarım diye anne sonuçta anlar halden diye düşünüyorum :)
:) ben çok aceleci yim ya hersey bi an once olsun istiyorum kafaya takınca vardır annenin de bi bildiği bekle bakalımGondermeyecekti zaten canim gelirken kendi getirecekti :/ ne bileyim ben eksikleri bitirmek icin ugrasiyorum oda biliyo ben ne alicma desem ben alicam ben alicam diyip duruyo :)
:) ben çok aceleci yim ya hersey bi an once olsun istiyorum kafaya takınca vardır annenin de bi bildiği bekle bakalım
0:) ben çok aceleci yim ya hersey bi an once olsun istiyorum kafaya takınca vardır annenin de bi bildiği bekle bakalım
Bilmiyorum bu doktora ilk defa geldim rapor için böyle söyledi diğer durum kuzenimin başına da gelmis 38.haftada almışlar ama doğduktan sonra normaldi hiç bisey yoktu dedi konuştuk akşam rahatlattı içimi bayaSağol canım. Perde kızçemin odasına tam olacak inş
Patik de bitince bi güzel oldu ama tüysüz kalın iplerle daha güzel görünüyorlar. Benimki ip değerlendirme artık
Sağol canım
Modelden böyle güzel görünüyor
Öğreten olsa yanında, kolay modeller canım aslında.
Ama bilmeyince tabi hepsi zor
Eve de kızıma da : )
Ooooo sizin işler karışmış
Elbet Bebek eşyasız kalmıcak ama insan herşey tam olsun bi köşede dursun istiyor
Annen alsın o zaman alacaksa bişeyler, daha beklemesin. Ne zaman gelecek ki? Doğum zamanı mı? Ondan ağırdan alıyo belkide
Kurban Bayram'ında ben gidemesem bile eşim gidecek ya kardeşimi bırakmaya, annem yine baya bişeyler alıyor. Bayramdan gelirken annemden de baya bişeyler gelecek
Canım hani bahsettiğin durumdan bi haberim yok. İnş doktorların abartması durumlarından biridir. İnş bebeğin sağlıkla dünyaya gelir.
Yalnız Bebeğin iri bir Bebek değil. Niye 32 haftasında 2000 gr olan bebeğe iri diyorlar anlamıyorum. Annem kardeşimi ya 30 ya da 31. Haftasında doğurmuş ve 2500 kiloymuş hiç de iri değil.
Bizler de 3500 civarı doğmuşuz yani orantılama da bir sıkıntı yok. Tabi 3500 kilo bebeğe iri diyorlarsa artık.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?