-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Selam kızlar Selenay Güle güle kullan canım perde çok güzel patık de bi ayrı güzel ellerine sağlık sekerli_seker o odanın rengi ne güzel öyle bu arada ben de koltuğuna takıldım çok güzel Güle güle kullan ins.

bir alette birden fazla özellik oldugunda bozulma riski daha fazla oluyor.
Bende kurutma makinası ayrı olarak var alt ust set olarak.
Benim kurutmamda da çamaşır makinamda da ayrı ayrı kırıştırmamam özelliği var.
Yazın kurutmayı hiç kullanmıyorum.Çok acil ihtiyac mı değil.
Kurutma makinasını çok iyi seçmek gerekiyor,kıyafetleri çok yıpratır.

Hayırlı olsun Can'ım güle güle kullan

Sağol canım. Gelsinlerde bir an önce kullanalım inş.

Ben de öyle düşünüyorum ama herkesin isteği farklı oluyor sonuçta...
Ben ayrıyeten bile almadım hala da düşünmüyorum ama yaşadığım yerin kesinlikle etkisi olurdu

Cnm aldiklarin cok guzel, patik baska bi guzel ama keski ben de becersem

Oo masallah canim :)gule gulr kullanin. Ama sanki bugun eve calismissin bitmis canim ne kalmis :)) senin canta iptal olmus benim neler oldu gecen bana bir suru hediye alan bir akraba vardi ya annem onun kardesiyle tartismis o yuzden gidip kadindan almicam onlari diyo hadi neysr diyorum o zaman ben battaniye alayim diyorum bu seferde yok ben alicam alma diyo bakalm sonuc ne olacak onlari mi gidip alacak kendi mi alacak yoksa bana mi kalacak cidden merak ediyorum :/ sonrada bana ne acele ediyosun diyo eksigim nr emin olamiyorum bile onu ben alicam sunu alicam diyo aha sonuc sinirden guluyorum :))

Kızlar patiğimiz bitti. Darısı diğer tekine

Eki Görüntüle 1879589
Harika olmus canim masallah elin iyi cok temiz is cikarmissin :)

Mrb arkadaşlar bayadir giremiyorum nete bugün doktora gittim çalışabilir raporu almak için 31+5teydim doktor pazartesi gel şimdi veremem dedi ultrasondan bakti bebeğe iri bi bebek dedi 2kilo 30gram olmusuz sağ böbrek çapında büyüme var dedi şimdi 5 cmmis gözlem altında tutulmasi lazım dedi doktoruna söyle dedi pazartesi ntsye gir sonuçla birlikte gel dedi duruma gore rapor vwricek bu durumla karşılaşan var mı ??

Canim geçmiş olsun öncelikle böyle bi durumla ben değilde ablam karşılaşmıs yigeniminde böbreğinde büyüme var demiş dr hatta her geçen gün büyuyo demişler ama doğdugunda çok şükür böyle bişey yokmus tabiki sen takipleri ihmal etme inşallah düzelir sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

Çok geçmiş olsun inş. Balammm ın dediği gibi sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

MutluBulut_ kötü olmuş canım cidden ama olsun canını Sıkmaya değmez bi şekilde hallolur inş.
Yok kuzum sadece guluyorum simdide ben alicam sen alma diyip duruyo napayim bilemedim yani :/ bu sefer ben alirim kendi alir ustune birde vazgecer kadindakileri geri alir ev battaniyeden gecilmez daha alacaklarinida annem bayram sonrasi alacakmis banada habire bizede biseyler birak diyip duruyo diyemiyorum ee sende alacaksan al anne diye

İnşaallah bi sorun yaşamadan geçer zaman kuzenimde ayni şeyi banada dediler 38.haftada sezeryana aldılar dogumdan sonra bi sıkıntı yoktu dedi hayırlısı artık

Çok geçmiş olsun inş. Balammm ın dediği gibi sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
İnşaallah canım hepimiz sağ salim alalım kucagimiza hepimiz

Sağol canım. Perde kızçemin odasına tam olacak inş

Patik de bitince bi güzel oldu ama tüysüz kalın iplerle daha güzel görünüyorlar. Benimki ip değerlendirme artık

ellerine sağlık çok muntazam güzel örmüşsün

Sağol canım
Modelden böyle güzel görünüyor

Cnm aldiklarin cok guzel, patik baska bi guzel ama keski ben de becersem

Öğreten olsa yanında, kolay modeller canım aslında.
Ama bilmeyince tabi hepsi zor

Eve de kızıma da : )

Ooooo sizin işler karışmış
Elbet Bebek eşyasız kalmıcak ama insan herşey tam olsun bi köşede dursun istiyor

Annen alsın o zaman alacaksa bişeyler, daha beklemesin. Ne zaman gelecek ki? Doğum zamanı mı? Ondan ağırdan alıyo belkide

Kurban Bayram'ında ben gidemesem bile eşim gidecek ya kardeşimi bırakmaya, annem yine baya bişeyler alıyor. Bayramdan gelirken annemden de baya bişeyler gelecek

Canım hani bahsettiğin durumdan bi haberim yok. İnş doktorların abartması durumlarından biridir. İnş bebeğin sağlıkla dünyaya gelir.

Yalnız Bebeğin iri bir Bebek değil. Niye 32 haftasında 2000 gr olan bebeğe iri diyorlar anlamıyorum. Annem kardeşimi ya 30 ya da 31. Haftasında doğurmuş ve 2500 kiloymuş hiç de iri değil.
Bizler de 3500 civarı doğmuşuz yani orantılama da bir sıkıntı yok. Tabi 3500 kilo bebeğe iri diyorlarsa artık.....

Aynen oyle ben onlardan bisey istemiyorum alicam edicem diyende kendisi :) ramazan bayramindan sonra alicam demisti sonra akrabayla boylr konusunca o alinca sanirim gitmedi. Simdide bayramdan sonra gidicem diyo .Annem doguma anca gelecek. Oh ne guzel canim annen almis yine birseyler sagolsun :) sana hemen gelecek olmasida ayri guzel :)

Canım ya ben olsam duramaz söylerdim aldıklarını gönderirseniz iyi olur bende ona göre ayarlarım kalanları çantamı da hazırlarım diye anne sonuçta anlar halden diye düşünüyorum :)

Canım ya ben olsam duramaz söylerdim aldıklarını gönderirseniz iyi olur bende ona göre ayarlarım kalanları çantamı da hazırlarım diye anne sonuçta anlar halden diye düşünüyorum :)
Gondermeyecekti zaten canim gelirken kendi getirecekti :/ ne bileyim ben eksikleri bitirmek icin ugrasiyorum oda biliyo ben ne alicma desem ben alicam ben alicam diyip duruyo :)

Gondermeyecekti zaten canim gelirken kendi getirecekti :/ ne bileyim ben eksikleri bitirmek icin ugrasiyorum oda biliyo ben ne alicma desem ben alicam ben alicam diyip duruyo :)
:) ben çok aceleci yim ya hersey bi an once olsun istiyorum kafaya takınca vardır annenin de bi bildiği bekle bakalım

:) ben çok aceleci yim ya hersey bi an once olsun istiyorum kafaya takınca vardır annenin de bi bildiği bekle bakalım
0
Aslinda bende oyleyim canim suan mesela cok huzursuzum. Gidip alsam bu seferde baska bisey diyecek. Ilk zamanlar icin battaniye disinda bir eksik kalmiyor suanda aslinda battaniye eksik ama illa ben alicam diyo :) bakalim ne olacak bugun konu acilirsa demeye calisayim

Bilmiyorum bu doktora ilk defa geldim rapor için böyle söyledi diğer durum kuzenimin başına da gelmis 38.haftada almışlar ama doğduktan sonra normaldi hiç bisey yoktu dedi konuştuk akşam rahatlattı içimi baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…