• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
daisy5 daisy5 yatak odamiza aldigimiz kucuk besigin yatagi cok ince ne yapsak icine bilemedim olculerde kucuk :/ ne olur ki

daisy5 daisy5 yatak odamiza aldigimiz kucuk besigin yatagi cok ince ne yapsak icine bilemedim olculerde kucuk :/ ne olur ki
Bir arkadaşında öyleydi Can'ım elyaf ve kumaş alıp ince bir şey kendileri dikmişler benim ev tipi ana kucağının da yatağı yok battaniye serdim yumuşak oldu yapabilseydim kendim elyaf alıp dikerdim sen belki yapabilirsinbu arada bende yün yorgan o kadar çok ki ben sevmiyor dedikçe k.v yapıp gönderiyor yünlerle arasında ki aşk başka:KK70::KK70: ama kışın kullanmıyoruz o ayrı:KK45:

Bir arkadaşında öyleydi Can'ım elyaf ve kumaş alıp ince bir şey kendileri dikmişler benim ev tipi ana kucağının da yatağı yok battaniye serdim yumuşak oldu yapabilseydim kendim elyaf alıp dikerdim sen belki yapabilirsinbu arada bende yün yorgan o kadar çok ki ben sevmiyor dedikçe k.v yapıp gönderiyor yünlerle arasında ki aşk başka:KK70::KK70: ama kışın kullanmıyoruz o ayrı:KK45:
Boncuk olan degil dimi duz elyaf sanirim :D annemde pamuktan yapalim dedi ama o topak topak olur yani toplanirsa :/ hadi ya ugrasmayi seviyo demek ki :D

Ay sormaaa :cry: nasıl bi boşluk biliyormusun.
Sağolsun acayip yardımcıydı elim ayağımdı ama en önemlisi yanımda sesti :cry: ev bomboş gibi geliyor şimdi.

Sağol canım

Hayırlarla bebeğini kucağına al inş.

Çok şükür canım atlattın. Artık ne olsa sıkıntı yok. Artık gelsin bebikler yaaaa :KK46::KK46::KK46:

Ben de yarın sağlık ocağına gebelik izlemi için gidicem bakalım. Kanım yine nasıl, idrar temiz çıkar inş. :dua:
Sağol cnm teşekkür ederim cnm =)

Kızlar bebek bakim çantasını yikadiniz mı aklıma takıldı şimdi ;)

MutluBulut_ MutluBulut_ canım düz elyaf sanırım aslında banada lazım küçük yatak gibi bişey battaniye olmadı bir araştırcam internetten
Kezbosss Kezbosss Can'ım bir onu yıkamadım sanırım

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı nst normal çıktı ama doktorum ultrasonda biraz korkuttu kan akışı yavaş gibi suyu sınırda deyip renkli Doppler çektirdi şükür ki normal çıktı 10 gün sonra kontrole cagirdi tekrar bakalım dedi inş. Bi sıkıntı çıkmaz :dua: bu arada doğum sezaryen olcak hayırla gelsin inş. Minikim :anne:
Selen_Ay Selen_Ay odası ne güzel olmuş canım maşallah Güle güle kullanın foolfancy foolfancy ne güzel ilk bebeğimiz geliyoor hayırla gelsin inş. daisy5 daisy5 benim kv de yün yapcam tı allahtan önce söyledim de yapmadı pamuk var bende yeterli olur bence benim kv de evlenirken sordu ben yok yün sevmiyorum deyince iyi olur sağlıklı olur dedi bende de var yani malesef hurç bekleyen yün yorganlarim :))

Of bilemedim ben yikiycam galiba yinede ;)

Iyi aksamlar kizlar bn hastanedeyim. Doguma giricem bnm icin dua edin.
ayyy grupta ilk doğum gerçekleşiyor:KK73:
hayırlısı oldun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar siz Bebek yorganı Nasıl pamuk mu yün mü benim kayınvalide yün yorgan diktirmiş ben istemiyordum ama:KK12: kimisi sağlıklı diyor ben Genede Bir tane pamuk yorgan yada neyse iyi olan alayım diyorum battaniyelerimde var sizinkiler Nasıl
Cnm benim annem de yün ince yatal yorgan yastık yaptırdı, adettenmiş... şimdi iyi değil diyorlar, ama biz de yünlerle büyümüşüz, ben allerjiye falan pek takmam, çok titiz olduğunda da çocuk çok hassas oluyo her şeye. Ben de hem yün yorgan hem de pamuklu var, her ikisini de kullanacağım inşallah. Yün yorgan daha sıcak tutar bebişi kışın.

Canım inşallah hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın, Allah yardımcın olsun, kolay geçsin doğumun, bize de haber ver

Kızlar siz Bebek yorganı Nasıl pamuk mu yün mü benim kayınvalide yün yorgan diktirmiş ben istemiyordum ama:KK12: kimisi sağlıklı diyor ben Genede Bir tane pamuk yorgan yada neyse iyi olan alayım diyorum battaniyelerimde var sizinkiler Nasıl

Ben alerjik olayına hiç takılmıyorum canım. Hepimiz yünlerle büyümüşüz şükür bişeyimiz yok. Annem yapacaktı sonra vazgeçti. Çünkü yünün yıkanması bi çırpılması lazım. Uğraşamamki ben onla. Gitti A101 den yorgan seti aldı. Makinaya at yıka

Neyseki doguma az zaman kaldi canim ev senlenecek :) annen kalacak mi yaninda

Annem a101 e gelenlerden aldi canim. Bende yun sevmem evlenirken kv veriyodu almamistim :)

Annem de bunu söylüyor. 1 ay sonra sesin hası gelecekmiş :)

Hadi hayırlarla inş canım

Gunaydin kizlar sag saglim ciktik ameliyattan ama bebegim maalesef yogun bakima girdi su yutmus. Suan iyi ama3 gun kalicak orda. Bende sancidan oluyorum dikislerim cok agri yapio. Bebegimi kucagima bile alamadim. Canim cok sikkin.

Cnm Günaydın gözün aydın bebeğin ve sen iyisidir allah analı babalı buyursun cnm elini iç eksik etmesin üstünüzden cnm =)

Gunaydin kizlar sag saglim ciktik ameliyattan ama bebegim maalesef yogun bakima girdi su yutmus. Suan iyi ama3 gun kalicak orda. Bende sancidan oluyorum dikislerim cok agri yapio. Bebegimi kucagima bile alamadim. Canim cok sikkin.
Cnm Günaydın korma bebeğin de sen iyisin öyle düşün şimdi yeni ya dikişler o yüzden ama sonra bol bol yürü geçer hem ayakkanirsin cnm 3 gün çabuk geçer allah izni ile cnm tekrar hayırlı olsun cnm benim =)

Günaydın kızlar benimde az kaldı ya çok heyecan var ve korku var amam bilemedim ya her şey hazır baklim allah şükür zemzen suyu ve dün hurma aldım bir şekerli şu yapcam sarılık olmasın diye baklim öyle kızlar eşim gelmesinde az kaldı onuda çok özledim =)

Back
X